• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی در مورد N73 ٠

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
خوب امیدوارم شما هم از بچه های پی سی ورد ناراحت نباشی
چون هیچ کس اینجا با کسی دعوا نداره :happy:
همه با هم رفیقن !
بر شما هم مبارک :)

مرسی!!

آرامش بعد از جنگ!!

راستی یه سوال راس می گن این ان 73:happy: :happy: :happy: :D

موفق باشین

راستی پیسی ورد؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی!!

آرامش بعد از جنگ!!

راستی یه سوال راس می گن این ان 73:happy: :happy: :happy: :D

موفق باشین

راستی پیسی ورد؟
نیدونم قاتی کردم یهو :D منظورم همون پی تی بود
این یعنی چی ؟
راستی یه سوال راس می گن این ان 73

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
نیدونم قاتی کردم یهو :D منظورم همون پی تی بود
این یعنی چی ؟
راستی یه سوال راس می گن این ان 73

که جوی استیکش اشکال داره:p :D :D :D :D :D شوخی می کردم دیگه !!!! میگم جنگ تمو م شد اخیش راستی این ان 73 ...:D :D :D

اوکی؟

خوش باشی

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
که جوی استیکش اشکال داره:p :D :D :D :D :D شوخی می کردم دیگه !!!! میگم جنگ تمو م شد اخیش راستی این ان 73 ...:D :D :D

اوکی؟

خوش باشی
اها گرفتم :D
خودم این تاپیک رو زدم
خودم هم جنگ رو تموم کردم
تشویق نکنید :blush:
خوب از بحث اصلی خارج نشیم
هر کی سوال داره بیاد بپرسه یا اگه اطلاعات جدیدی داره بگه خوشحال میشیم

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
اقا یه سوال
راسته که میگن این N73 ؟؟؟؟ :D :D :D :lol: :lol:
اقا یه مطلب جدید بذار استفاده کنیم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
از هر 1000 تا حرفتون 999 تاش چرنده! این یکی مونده بود که یکم شک داشتم به اینهم مطمئن شدم. گوشی روزبه N73 است و بیشتر از هر کسی صلاحیت داره در موردش حرف بزنه متاسفانه افرادی مثل شما بدون اینکه هیچ اطلاعاتی از گوشی که دارند در موردش حرف میزنند داشته باشند خیلی با قاطعیت از هنگ کردن و کند بودن و خراب شدن جوی استیکش(اونهم ظرف یکماه!) حرف میزنند! جالب اینکه خرابی جوی استیک K750 رو هم با بی شرمی هر چه تمامتر از دیگران مخفی میکنند. خلاصه خجالت بکشید و یجای اینکه بیوفتید توی فاز کل کل با دیگران 4 تا حرفی بزنید که صحت داشته باشه.
دیگه حوصله افراد بی جنبه ای مثل شما که مثل بچه ها میوفتند تو فاز لج بازی ندارم.
خوش باشی

من کارهای بالا رو کردم:blink: ؟ من راجع به خراب بودن یا کند بودن گوشی چیزی نگفتم(هر چند که همه این گوشی ها رو امتحان کردم)...اگر راست میگی مدرک بیار ... راجع به جوی استیک ک750 هم فکر نمیکنم حرفی زده باشم....فقط یک مطلب درباره قاب ک750 بود از شما کوت کردم اینجوری بر آشفتید

من تو فاز کل کل با شما نیستم ولی مثل اینکه شما بدتون نمیاد

یادمه یک زمانی یک نفر درباره مقایسه گوشیهای سیمبین با جاوا به شما خورده گرفت شما همینطور بر آشفتید و به قول خودتون در و تخته به هم بافتید و کار رو به پاکت پیسی و ویندوز موبایل کشوندین....اگر هم یادتون نمیاد احتمالا حافظتون ضعیفه....خوب دیگه آدم اینجور موقع ها حافظش ضعیف میشه دیگه(چون به نفعشه):lol:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یک سوال از آقا روزبه:

آقا تو ان 73 جریان این 3d ringtone چیه فعال یا غیر فعال بودنش چه فرقی میکنه؟!!!! ما امتحان کردیم خیلی تغییر محسوسی نداشت(اصلا تغییر نکرد) ممکنه اسپیکر گوشی خراب باشه یا اصلا همینطوریه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها :D
یادش به خیر :hair: اون زمانی که K750 رو میخواستیم توصیه کنیم کسی بخره یه آقایی!!:D هی میگفت جویستیکس مورد داره! ( حالا از بین هزار نفری که داشتن یکیشون جویستیکس شاید خراب شده بود) هی گیر داده بود و ول نمیکرد :worried: من الان 11 ماه هست که K750 دارم نه جویستیکش خراب شده و نه بدنه که میگن ضعیفه! نکنه مال من سفارشی ساخته شده؟!:D ;)
حالا در مورد N73 که این همه سایت این مطلبو تایید کردن و مثلا Gsmarena که همین آقایون رو این سایت حاظر بودن قسم بخورن تو قسمت معایب گوشی همینو گفته و در صفحات بعد کلی راجع بهش نوشته. حالا همونا میگن خجالت بکشید و این حرفها ( که بیشترش نقل قول اون سایتها هست ) رو نزنید!!! واقعا من که خجالت کشیدم!!!!!!
دیگه من چی بگم! :cigar:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته این ایراد جوی استیک N73 که هی به gsmarena نسبت میدن اصلا ربطی به کیفیت جوی استیک و خراب شدنش نداره :
http://www.gsmarena.com/nokia_n73-review-106.php

Slippery joystick=جوی استیک لیز

که این هم به خاطر سطح صاف و فلزی جوی استیکه و هیچ ربطی به خرابی نداره.

به جای خجالت کشیدن در نقل قولها دخل و تصرف نفرمایید! طرفق نوشته جوی استیکش لیزه اینها میگن خراب میشه یا اون نوشته در لنز خیلی نرمه اینها میگن لق میزنه....

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته این ایراد جوی استیک N73 که هی به gsmarena نسبت میدن اصلا ربطی به کیفیت جوی استیک و خراب شدنش نداره :
http://www.gsmarena.com/nokia_n73-review-106.php

Slippery joystick=جوی استیک لیز

که این هم به خاطر سطح صاف و فلزی جوی استیکه و هیچ ربطی به خرابی نداره.

به جای خجالت کشیدن در نقل قولها دخل و تصرف نفرمایید! طرفق نوشته جوی استیکش لیزه اینها میگن خراب میشه یا اون نوشته در لنز خیلی نرمه اینها میگن لق میزنه....

خب راستش همین لیز بودن رو در مورد گوشی ... ننوشته بود که شما هی میگی. ولی مورد خراب شدن رو همین جا هم بعضی ها دارن میگن و بعضی از سایتها و فرومهای دیگه هم نوشتن و البته منم اگه 500 پول گوشی بدم و خراب بشه هیچ وقت صداشو در نمیارم! ضمن اینکه منظور اون سایتها هم این نبوده که همه N73 ها زود جویستیکش اینجوری میشه که شما اینقدر ناراحتی.
در ضمن من از طرف شما خجالت کشیدم! :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در تایید حرفای نویزی عزیز ، یک سری توهمات تیره و تاری تو مخیله ی من هنوز هستش ، اینکه یه دوست خوبی بود اینجا n73 داشت و از جوی یه جاییش می نالید(!) ، توفیق اجباری نسیبش شده بود و با یه قسمتی از گوشیش گوشیش دمبل می زد، خدا بیامزرش، نیست شد، یا من حافظه م خراب شده
39.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در تایید حرفای نویزی عزیز ، یک سری توهمات تیره و تاری تو مخیله ی من هنوز هستش ، اینکه یه دوست خوبی بود اینجا n73 داشت و از جوی یه جاییش می نالید(!) ، توفیق اجباری نسیبش شده بود و با یه قسمتی از گوشیش گوشیش دمبل می زد، خدا بیامزرش، نیست شد، یا من حافظه م خراب شده
39.gif

روزبه جان من اگر میخواستم کل جماعت سوتی اریکسونی رو سر کار بگذارم به خوبی شما نمیتونستم. راستی جوی استیک N73 برای کول و سرشونه هم حرکت داره؟:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
روزبه جان من اگر میخواستم کل جماعت سوتی اریکسونی رو سر کار بگذارم به خوبی شما نمیتونستم. راستی جوی استیک N73 برای کول و سرشونه هم حرکت داره؟:D

نه ولی برای عضلات انگشت ( بیشتر سر انگشت) حرکات خوبی داره! :D البته اگه دو تا N73 یا 93 رو با میله به هم وصل کنی میتونی کول و سرشونه هم کار کنی!!!!!

در ضمن این حرکات بدنسانی دمبل و کول و سرشونه و ... رو فعلا یادتون باشه تا بعد!! :D

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2

نه ببین! من الان کاملا بهت توضیح میدم! از اون جایی که جوی استیکش فوق العاده تخیلی میزنه :D و از اونجایی زور رضا زاده هم نمیرسه به حرکت دادن این کلنگ و چون با پتک میزنی تو سرش تا یکم فقط و فقط یکم (توجه داشته باش یکم) فقط برای 2 سر ران مفیده!
ولی واسه کول و سرشونه هم مفیده ها! چون با دست پتک رو بلند می کنیم دیگه!
دوستان سوتی اریکسون نظر شما چیه؟؟؟

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
39.gif

دوست عزیز!
مخیله شما به فرمت نیاز داره!! چون حافظت خیلی داقونه!:)

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
و جوی استیک باز جنجال ساز میشود!!:p

من گفتم مشکل از منه که با این ...ونیا ها دعوام میشه!!! نگو اینه خودشون رسمشونه با همه دعوا کنند!!(دعوا که نه کل بزنند)

بابا چی میشه کرد !!!حقیقت تلخه دیگه!!
!!!:p :p :p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه گفتم که میشه سرشونه هم کار کرد با یک میله.
دوستان *ونیا نظر شما چیه؟؟؟؟:rolleyes:

:D :D :D واقعا این جوی استیک نقش مهمی توی تاریخ بشری داره ها...مثلا باعث میشه *ونیا باهاش کلی تمرین بدنسازی بکنن ... با این ترفند نوکیا 2 تا نشون رو با یه تیر میزنه هم *ونیا عضلات ورزیده ای پیدا میکنن برای حمل و نقل گوشی ها برند نوکیا چون واقعا لازمه....هم اینکه باعث میشه *ونیا به سبب کار مداوم با این جور گوشی ها حسابی بهش عادت کنن و راه برای نوکیا باز شه که بتونه مدل پشت مدل گوشی هاش رو به نقطه ارمانی یعنی یه پاره آجر واقعی سوق بده....

یه مثال واقعی موید این نکته هست:

اول n90 ساخته شد با اون هیکل ورزشکاری اش نوکیا یه مدت *ونیا رو باهاش تنها گذاشت :D و حسابی روش کار کردن بعد نوکیا براشون N93 رو تولید کرد که یه هوا از n90 گنده تره ولی چون قبلا *ونیا با N90 تمرینات مداومی داشتن هیچ کدومشون دم بر نیاوردن:lol: اینجوری کم کم نوکیا میتونه هر دفعه یکم گوشی هاش رو گنده تر بکنه تا به نقطه مطلوب که همون پاره آجر هست دست پیدا کنه :lol: ;)

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
:D :D :D واقعا این جوی استیک نقش مهمی توی تاریخ بشری داره ها...مثلا باعث میشه *ونیا باهاش کلی تمرین بدنسازی بکنن ... با این ترفند نوکیا 2 تا نشون رو با یه تیر میزنه هم *ونیا عضلات ورزیده ای پیدا میکنن برای حمل و نقل گوشی ها برند نوکیا چون واقعا لازمه....هم اینکه باعث میشه *ونیا به سبب کار مداوم با این جور گوشی ها حسابی بهش عادت کنن و راه برای نوکیا باز شه که بتونه مدل پشت مدل گوشی هاش رو به نقطه ارمانی یعنی یه پاره آجر واقعی سوق بده....

یه مثال واقعی موید این نکته هست:

اول n90 ساخته شد با اون هیکل ورزشکاری اش نوکیا یه مدت *ونیا رو باهاش تنها گذاشت :D و حسابی روش کار کردن بعد نوکیا براشون N93 رو تولید کرد که یه هوا از n90 گنده تره ولی چون قبلا *ونیا با N90 تمرینات مداومی داشتن هیچ کدومشون دم بر نیاوردن:lol: اینجوری کم کم نوکیا میتونه هر دفعه یکم گوشی هاش رو گنده تر بکنه تا به نقطه مطلوب که همون پاره آجر هست دست پیدا کنه :lol: ;)

کامل تایید میشه!!

:p :p :p

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
من گفتم این که سی نت زده!!! اون قدم مهم و معتبر نیست!! اما الان میبینم که چه سر و صدا کرده!!
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8510090004

---------------------------------------------------------------
اینم به نقل از خبرگزاری معتبر فارس!!

به گزارش خبرگزاري فارس سايت معتبر CNET در مقاله*اي به بررسي پيشرفت*هاي صنعت موبايل پرداخته و بهترين گوشي*هاي موبايل سال 2006 را از جهات مختلف انتخاب كرده است!!

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8510090004

من فقط موندم این که میگه از جهات مختلف !!!

چرا از جهات بهترین گوشی های ویژه کشاورزان!! یکی از این بیل کلنک های ..ونیا رو انتخاب نکرده!!!

-----------------------------------------------------------------------

در آخر هم بگم به ..ونیا که ما اول شروع نمی کنیم ها!!!(مسخره کردن را)

وقتی یه فرد قدیمی..ونیا این انجمن میاد هر کی انتقاد می کنه یا سوال میکنه!! عوضش که بیاد با منطق قانع کنه میاد مسخرش می کنه!!

دیگه از ما ها نباید انتظار داشت که......

بالا