یک سوال از آقا روزبه:
آقا تو ان 73 جریان این 3d ringtone چیه فعال یا غیر فعال بودنش چه فرقی میکنه؟!!!! ما امتحان کردیم خیلی تغییر محسوسی نداشت(اصلا تغییر نکرد) ممکنه اسپیکر گوشی خراب باشه یا اصلا همینطوریه
M600 که از ماشین حساب بزرگترهمازیار خان! توهین نکنین لطفا! سونی اریکسون هم گوشی بزرگ کم نداره!
M600 که از ماشین حساب بزرگتره
و P990 هم که 5-6 تا کتلت روی همه !!
و.... :happy:
این شماره ها حقیقت داره ؟؟اگر میتونی ریجسترش کنی از دبی بخر اگرم نمیتونی بازم راه داره برو بگرد یه گوشی پیدا کن که 3 شماره اولش جز اینا باشه:
351
353
357
این شماره سریالها توی ایران کار میکنن
قیمت n73 توی دبی 1580 درهم هستش که به پول ایران حدود 390 هزار تومن در میاد من خودم از اونجا خریدم اگر خواستی بری بگو تا بهت آدرسشو بدم که از کجا بخری که کلاه سرت نزارن و اصلیشو بهت بدن
سری p را قبول دارم ولی M600 به نظرم یکی از قوی ترین دیزاین ها رو داره تو گوشی های se ! نمی دونم چرا از گوشی های se که عرضشون زیاده خوشم میاد ! مثلا طراحی W950 به نظرم فوق العادس !M600 که از ماشین حساب بزرگتره
و P990 هم که 5-6 تا کتلت روی همه !!
و....
من اشنا دارم تو دبیاگر میتونی ریجسترش کنی از دبی بخر اگرم نمیتونی بازم راه داره برو بگرد یه گوشی پیدا کن که 3 شماره اولش جز اینا باشه:
351
353
357
این شماره سریالها توی ایران کار میکنن
قیمت n73 توی دبی 1580 درهم هستش که به پول ایران حدود 390 هزار تومن در میاد من خودم از اونجا خریدم اگر خواستی بری بگو تا بهت آدرسشو بدم که از کجا بخری که کلاه سرت نزارن و اصلیشو بهت بدن
من نمیفهمم این چرت و پرتا چیه که داری از خودت در میاری.من الان تو کوالا لامپور هستم و 3 هفته پیش یه ان73 خریدم و یه مموری 2گیگابایت روش انداختم. باید بگم واقعا محشره و از لحاظ عکاسی و فیلمبرداری هیچ گوشی دیگری قابل مقایسه با اون نیست ( به جز ان93 اونم فقط در فیلمبرداری) من اینجا خریدمش 1700 رینگت میشه:425000 تومان. ضمنان باید بگم 95% گوشی های اینجا ساخت چین هست و من تا دلتون بخواد روش نرم افزار و بازی ریختم که در حال حاضر 1.2 گیگابایتش تکمیله و اصلا هم قفل یا هنگ یا رست نکردهعجب دارم شاخ در میارم!!
پس دروغم می گی !!
پس اون بازی معروف بازی نوکیا چیه تو گوشیت!!؟
شب که اومده بودم خونت اونو بازی کردم!!(حتما الان میگه خونه ما هم نه امودی!! حتما روحم اومده!!)
همون بازی ماره!!!
برو الان تو گوشیشت!!
دیگه من اینو نیستم!!!
عجب گیری کردیم!!(دیگه اینو که می دونی در ان 73 به صورت پیش فرض اون بازی ماره هست!!!)
اون چیه!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
حاجی حالا کار نداریم چیه ولی ترکونده
480 تومان پولشو دادیم
در ضمن گوشی من بعضی وقتها که زنگ میخوره ریست میکه
نمیدونم مشکلش چیه:blush:
من نمیفهمم این چرت و پرتا چیه که داری از خودت در میاری.من الان تو کوالا لامپور هستم و 3 هفته پیش یه ان73 خریدم و یه مموری 2گیگابایت روش انداختم. باید بگم واقعا محشره و از لحاظ عکاسی و فیلمبرداری هیچ گوشی دیگری قابل مقایسه با اون نیست ( به جز ان93 اونم فقط در فیلمبرداری) من اینجا خریدمش 1700 رینگت میشه:425000 تومان. ضمنان باید بگم 95% گوشی های اینجا ساخت چین هست و من تا دلتون بخواد روش نرم افزار و بازی ریختم که در حال حاضر 1.2 گیگابایتش تکمیله و اصلا هم قفل یا هنگ یا رست نکرده
راستی در مورد سرعتش هم که عدهای از دوستان گله داشتند باید بگم که نباید فراموش کنید که این گوشی یه اسمارت فون با سیستم عامل سیمبیان هستش نه یه گوشی معمولی با سیستم عامل جاوا و سرعتش با همون 6630 فرق زیادی نداره چون من قبلا 6630 داشتم من که هیچ تفاوتی نمی بینم البته سرعتش خیلی بهتر از پی 990 هستش.
شما خودت رو ناراحت نکنمن این حرف چند روز پیش زدم!!
و حتی ببینید من دارم میگیم بازی فلان در اون گوشی هست یا نیست!! اصلان اونی که نقل کردید ربطی به حرفی که الان می زنید نداره!!
اون حرف رو زدیدم تموم کردیم جواب هم شنیدیدم!!!!!
شما اومدین باز اون رو نقل می کنید!!!
باز ممنون!!
موفق باشین
شما خودت رو ناراحت نکن
خوب اگه گوشی من هم N73 بود و مثل گوشی ایشون توپ کار میکرد بعد میومدن در موردش حرف الکی میزدن ناراحت میشدم !
حرف الکی؟!!!
باز شروع .....:blink:
نه حسش نیست دیگه!!!
این جوری خوبه!! که تایید
موفق باشین
نه حرف من اینه که چینی یا فنلاندی نداره مال من چینیه ولی خوب از کار در اومده و به نظر من بیشترین نقطه ضعف این گوشی نداشتن wi fi و کیبورد نسبتا کوچکشه
در مورد قیافش باید بگم شاید در عکسها زیاد تو دل برو نباشه ولی در وهله اول خیلی زیباتر از k800 هستش ضمنا من که مشکل خاصی با جوی استیکش ندارم شایدم گوشی من خوب از کار دی اومده
اینم نمونه عکسی که با n73 گرفتم البته در شب
اره این عکس ها که سایزش خیلی کوچیک بودعکس هارو لطف کنید بذارید تو تاپیک "آخرین عکسی که گرفتم" تا استفاده کنیم ! در ضمن نتونستم در سایز واقعی ببینمش ؟ چطوری فول سایز میشه؟
آخه من نمیدونم کجا آپلود کنم که فول سایز نشون بده لطفا راهنمایی کنیداره این عکس ها که سایزش خیلی کوچیک بود
سایز اصلی کیفیت رو معلوم میکنه نه این عکس !
در مورد قیافش باید بگم شاید در عکسها زیاد تو دل برو نباشه
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceman_royal/album?.dir=/d3efscd