• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات عمومی در حوزه سينما

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از iman2 :
من نمي دانم چطور منطقي مي شود پايان اين فيلم را حدس زد.
داستان فيلم درباره فردي است كه در ايستگاه قطار پيدا شده و ادعا مي كند كه از سياره ايي به نام k-pax آمده است.در حقيقت هيچ نشانه در ظاهرش كه نشان دهد او از فضا آمده است وجود ندارد.

دلايلي كه او از فضا آمده است:

1.نور ماوراي بنفش را مي تواند ببيند.
2.معماي حركت قمرهاي دوره سياره اش را توانست براي دانشمندان نجوم حل كند.

دلايلي كه او انسان است:

1.بويسله هيپنوتيزم خاطرات گذشته اش زنده مي شود.
2.شواهدي كه پزشك معالج آنها را جمع مي كند نشان مي دهد كه او همان كشاورزي است كه بخاطر قتل همسر و فرزندش توسط يك قاتل فراري و پس از از بين بردن قاتل خودش را غرق كرده است.

بي پاسخ:

1.بيماري كه در آخر فيلم غيبش زد به كجا رفته بود(آيا به سياره k-pax رفت)
2.اگر او غرق شده پس شخصي كه ما مي بينيم كيست.اگر از فضا آمده پس چرا با هيپنوتيزم خاطرات جنايت را به ياد مي آورد.

توجيه:
رفتارهاي دوگانه فردي كه ادعا مي كند از فضا آمده است ما را به اين نتيجه مي رساند كه ما با جسم كشاورز و روح موجود فضايي روبرو هستيم
در آخر با بازگشت روح فضايي به سياره اش ما با همان كشاورزي روبرو مي شويم كه بدليل جنايتي كه براي خانواده اش اتفاق افتاده است دچار فروپاشي عصبي شده است.

(البته با اين پيش شرط كه موجودات فضايي از لحاظ جسماني شبيه ما هستند و مي توانند روح انسان را تسخير كنند)

اين توجيهي بود كه به ذهن من رسيد نظر شما چيه؟

اي ول حرف دلم رو زدي
:rolleyes: :lol: :lol: :lol:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از iman2 :
.
.
.
توجيه:
رفتارهاي دوگانه فردي كه ادعا مي كند از فضا آمده است ما را به اين نتيجه مي رساند كه ما با جسم كشاورز و روح موجود فضايي روبرو هستيم
در آخر با بازگشت روح فضايي به سياره اش ما با همان كشاورزي روبرو مي شويم كه بدليل جنايتي كه براي خانواده اش اتفاق افتاده است دچار فروپاشي عصبي شده است.

(البته با اين پيش شرط كه موجودات فضايي از لحاظ جسماني شبيه ما هستند و مي توانند روح انسان را تسخير كنند)

اين توجيهي بود كه به ذهن من رسيد نظر شما چيه؟

خوب گفتي دادا.

ONTHEMOON

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله باز هم يك فيلم تامل بر انگيز و بازي ديدني كوين اسپيسي .

اما در مورد پايان فيلم ، ايمان عزيز اتفاقا پايان فيلم ان طورها هم كه شما فكر ميكنيد غير قابل قبول نيست .

در مورد گفته هاي شما :

1.دليلي ندارد موجود فضايي نتواند هيپنوتيزم شود . با توجه به اينكه به گفته او او در هر قالبي ميتواند قرار بگيرد.

2. در پايان فيلم و با توجه به سفر او با چند برابر سرعت نور ، او همانطور كه خود ش گفته بود يك نفر از بيمارن را با خود خواهد برد همين كار را كرد و به جاي خودش دوست زميني خود ( مرد كشاورز ) را كه خودش به شكل او پديدار شده بود را به جاي خود گذاشت .

همانطور كه ميدانيم مرد فضايي به مركزي روان درماني برده شده بود و اصلا قصد او از سفر كمك به دوستش ( مرد كشاورز ) كه دچار مشكل روحي و رواني شده بود ] بود .

به اين شكل او مشكل دوستش را كه خودش قادر به گفتن آن نبود از طريق هيپنوتيزم و ... به روان پزشك آن مركز گفت تا بتواند به او كمك كند .

به هر حال اين تصور من از پايان فيلم بود ، اميدوارم توانسته باشد به برخي از سوالات شما پاسخ دهد.

با تشكر
53.GIF

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
بيشتر من با

ستوده جان نه سانورسي داشت که به پايان فيلم لطمه بزنه. نه دوبله اش ايرادي داشت.
پايان فيلم پايان بازه يعني هر کسي مي تونه برداشت خودشو داشته باشه.

موافقم

ads

Registered User
لایک‌ها
6
ديروز توي دانشگاه فيلم بليت ساخته كيارستمي(به همراه دو نفر ديگه) رو ديدم ولي فقط اپيزود دوم اون رو پخش كردن. اگر كسي ديگه اي اين فيلم رو ديده بگه موضوع اپيزود اول و سوم اون چي هستش.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
پيدا ميشه؟

ads

Registered User
لایک‌ها
6
چي فيلم؟ ممكنه.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
با سلام

داخل ایران کدوم موئسسه فیلم های پشت صحنه لوگیشن ها رو عرضه میکنه ؟
من یک سیدی از فیلمیران دیدم،ولی داخل سایتش چیزی در این مورد ذکر نشده ؟!

میشه راهنمایی کنید؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
همون محیط کار پشت صحنه منظورمه ، دیروز یک مقدار قاطی بودم ، شرمنده بد پرسیدم !

ealia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسم الله
کسی فیلم به رنگ ارغوان حاتمی کیا رو دیده؟ داستانش چیه؟ کیا توش بازی کردند؟ سرنوشت اکرانش چی شد؟​

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
باسلام به برو بچ
من شدید دنبال دیالوگ یه قسمتی از فیلم پاشنه طلا بابازی ناصر ملک مطیعی و مرتضی عقیلی هستم
ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه
دیالوگ قسمتی رو میخوام که علی ذوقی(مرتضی عقیلی) تویه کافه داره واسه چندنفرلاف یه دعوا یاعرق خوری میزنه یه چیزی تو این مایه ها:
من بودم اسی، ممد، کاظم اینا ....... گفتم اتته گفتش رتته...... :blink:

دعاگویتونم اگه کسی جواب بده :f34r: :)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
تو گوشي يكي از دوستام هست ...

ولي تا جايي كه يامه جمله هاش اينا نبود ! :D

يعني توش اسي و ممد و كاظم نداشت ! ... فكر كنم اولش با " ما بوديم رضا قدرت ... حاجي نصرت ... ما بوديم آره و اينا ... كريم اقامونم .... بود ! ... كدوم كريم ... " شروع ميشد ... البته مطمئن نيستم ! :D

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
تو گوشي يكي از دوستام هست ...

ولي تا جايي كه يامه جمله هاش اينا نبود ! :D

يعني توش اسي و ممد و كاظم نداشت ! ... فكر كنم اولش با " ما بوديم رضا قدرت ... حاجي نصرت ... ما بوديم آره و اينا ... كريم اقامونم .... بود ! ... كدوم كريم ... " شروع ميشد ... البته مطمئن نيستم ! :D

آره دقیقا همین بود :rolleyes:
جان دوستت یه کاری واسم بکن :happy:
جبران میکنم :happy: :blush:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
فکر کنم این دیالوگ مال قیصر باشه

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
... هيچي بابا، من بودم-حاجي نصرت – رضا پونصد-علي فرصت، آره و اينا خيلي بوديم...كريم آقامونم بود

كريم! كدوم كريم؟

كريم آقا منگول !! ميشناسيش....آره از ما نه از اونها آره؟! كه بريم دوا خوري....تو نميري به موت قسم، اصلا ما تو نخش نبوديم....آره نه گاز-دنده دمه هتل كوباي دربند اومديم پايين ... يكي چپ يكي راست يكي بالا يكي پايين ! عرق و آبجو جور شد !!
رو تخت نشسته بوديم و داشتيم ميخوريم ، اولي رو رفتیم بالا سلامتی رفقا لول لول شدیم .دومی رو رفتیم بالا سلامتی جمع پاتیل پاتیل شدیم.سومی رو اومديم بریم بالا آ-شيخ علي نامرد ساقي شد. گفت بریم بالا مام رفتیم بالا، گفت سلامتی مهتی.
تو نمیری به موت قسم خیلی تو لب شدم این جیب نه اون جیب نه، تو جیب ساعتی ضامن دار اومد بيرون رفتم
اومدم.... دیدم کسی نیست همه خوابیدن.پریدم تو متل اومد تو كوچه مهران بغل يه نرقه فروشيه! کنج دیفال یارو گندهه ! يه سر هيكل ميزونه اينجوريه !! زد بهم افتادم تو جو ...اومدم جلو گفتم هتته گفت عفت گفتم نامرداش دومی رو نميزنن از اولیش قایمتر زد. چشمامو باز كردم كه ديدم درمونگام. به همه گفتیم زدیم شومام بگید زده. آره خوبیت نداره در و همسایه خودتون که واردین .ایولله
.

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
... هيچي بابا، من بودم-حاجي نصرت – رضا پونصد-علي فرصت، آره و اينا خيلي بوديم...كريم آقامونم بود

كريم! كدوم كريم؟

كريم آقا منگول !! ميشناسيش....آره از ما نه از اونها آره؟! كه بريم دوا خوري....تو نميري به موت قسم، اصلا ما تو نخش نبوديم....آره نه گاز-دنده دمه هتل كوباي دربند اومديم پايين ... يكي چپ يكي راست يكي بالا يكي پايين ! عرق و آبجو جور شد !!
رو تخت نشسته بوديم و داشتيم ميخوريم ، اولي رو رفتیم بالا سلامتی رفقا لول لول شدیم .دومی رو رفتیم بالا سلامتی جمع پاتیل پاتیل شدیم.سومی رو اومديم بریم بالا آ-شيخ علي نامرد ساقي شد. گفت بریم بالا مام رفتیم بالا، گفت سلامتی مهتی.
تو نمیری به موت قسم خیلی تو لب شدم این جیب نه اون جیب نه، تو جیب ساعتی ضامن دار اومد بيرون رفتم
اومدم.... دیدم کسی نیست همه خوابیدن.پریدم تو متل اومد تو كوچه مهران بغل يه نرقه فروشيه! کنج دیفال یارو گندهه ! يه سر هيكل ميزونه اينجوريه !! زد بهم افتادم تو جو ...اومدم جلو گفتم هتته گفت عفت گفتم نامرداش دومی رو نميزنن از اولیش قایمتر زد. چشمامو باز كردم كه ديدم درمونگام. به همه گفتیم زدیم شومام بگید زده. آره خوبیت نداره در و همسایه خودتون که واردین .ایولله
.

ایول دستت درد نکنه حال دادی :blink: :happy:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
من یکسری عکس از این فیلم می خوام کسی سایتی چیزی سراغ نداره ؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
بهترين سايت براي هر فيلمي www.imdb.com

بالا