• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
خدا قوت
200.gif

hanny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره توی باید مخابرات پی گیری کنی <
سلام دوستان
من از سال 89 یعنی دقیقیا بعد از کنکور معافیت تحصیلی گرفتم و به دانشگاه رفتم الان که 4 سال میشه و هنوز لیسانس نگرفتم و قصد دارم با مدرک کاردانی از دانشگاه پیام نور انصراف بدم و در رشته ای تی دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل بدم

برنامه ریزی که برای خودم کردم ایم هست که لیسانس ای تی رو بگیرم و اگر بشه به استخدامی پلیس فتا در بیام

و البته علاقه هم دارم به پلیس فتا
البته این رو هم بگم که بیشتر دوست دارم که خدمتم رو با استخدامی در پلس فتا شروع کنم

شرایطی که میگم ممکن هست؟
از انصراف دانشگاه و ادامه تحصیل در علمی کاربردی؟
استخدام در پلیس فتا؟
و اینکه این استخدامی بجای خدمت سربازی باشه ؟

ببخشید فکر کردم سوالات متفرقه برای خدمت سربازی هست :D
خوب لااقل بگید چجوری میشه استخدامی پلیس فتا شد؟

راحت میشه پی گیری کرد؟
یعنی بریم مخابرات شماره هر کیو بدیم ادرسشو میده؟
یا نیاز به مجوز داره؟

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
برای مخابرات اگر اشنا داشته باشید که هیچی
ولی اگر کارتون راه نیافتاد میتونید یه معرفی نامه از نیروی انتظامی بگیرید یا شکایت کنید

سلام دوستان من میخام از دیجی کالا محصولی رو خریداری کنم <

که گارانتی "گارانتی سام سرویس (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران)" هست از اونجایی که من بوشهر هستم <
اگر نیاز به استفاده از گارانتی باشه من باید این دستگاه رو به تهران بفرستم ؟ یا اینکه میتونم از نمایندگی های سام سرویس درون شهر یا هرجایی دیگه استفاده کنم؟

hanny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی اگر کارتون راه نیافتاد میتونید یه معرفی نامه از نیروی انتظامی بگیرید یا شکایت کنید

که گارانتی "گارانتی سام سرویس (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران)" هست از اونجایی که من بوشهر هستم <
اگر نیاز به استفاده از گارانتی باشه من باید این دستگاه رو به تهران بفرستم ؟ یا اینکه میتونم از نمایندگی های سام سرویس درون شهر یا هرجایی دیگه استفاده کنم؟
با داشتن شماره ایرانسل یا همراه اول هم میشه آدرس یه نفر رو پیدا کرد؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان من میخوام بنا به یه سری دلایل همیشه یاد خدا باشم و همیشه یه نشانه ای جلوی چشام باشه که یه وقت خبط و خطایی مرتکب نشم.(از طرز بیان جمله ام خنده تان نگیرد...) میخواستم ببینم دوستان چیزی، وسیله ای میتونن معرفی کنن تا همیشه همراهم باشه که هر وقت اونو میبینم یاد خدا و بزرگیش بیفتم و اگر خواستم دچار خبطی بشم با رجوع به آن به خودم بیام و منصرف بشم.
مثلا انگشتر که خودم عقیقش رو دارم ولی بعضی اوقات به صورت اتفاقی درمیارم و...
یه چیزی که به آسونی نتونم از خودم جدا کنم،خواهشا فقط در همین زمینه مطرح شده پاسخ دهید.
موفق باشید...

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523

میتونی از نمایندگیهای سام سرویس در هر شهر استفاده کنی

آه دم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان من میخوام بنا به یه سری دلایل همیشه یاد خدا باشم و همیشه یه نشانه ای جلوی چشام باشه که یه وقت خبط و خطایی مرتکب نشم.(از طرز بیان جمله ام خنده تان نگیرد...) میخواستم ببینم دوستان چیزی، وسیله ای میتونن معرفی کنن تا همیشه همراهم باشه که هر وقت اونو میبینم یاد خدا و بزرگیش بیفتم و اگر خواستم دچار خبطی بشم با رجوع به آن به خودم بیام و منصرف بشم.
یه چیزی که به آسونی نتونم از خودم جدا کنم،خواهشا فقط در همین زمینه مطرح شده پاسخ دهید.
موفق باشید...
کلمه GOD رو رو دستت خالکوبی کن...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
موفق باشید...
انگشتر و این چیزا شاید یه وقتایی به کارت بیاد ولی یه روز قبحش میشکنه و بی اهمیت میشه برات! نفس اینچیزا حالیش نیست. برو جلو آینه همین که خودتو سرپا ببینی یادش میوفتی ;)

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
موفق باشید...
حاجی حداقل تجربه برای من ثابت کرده که این راه جواب نمیده ! یعنی نمیشه با دیدن چیزی به یاد خدا بیوفتی !
باید این مسئله رو قلبی و عمقی درک کنی و همیشه تو یادت باشه

دو مورد هم میتونه بهت کمک کنه :
با تفکر برو قرآن رو بخون و روی تک تک کلمات واقعا فکر کن ( فقط معنیش ) بعد اون ها رو استدلال کن تا به عظمت خدا پی ببری
تو کار هات به خدا توکل کن و با امید به اون کارت رو شروع کن

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
نحوه رد کردن بیمه سربازی چطوریه؟
مدارک چی میخواد؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
نحوه رد کردن بیمه سربازی چطوریه؟
مدارک چی میخواد؟
علیک سلام
دوست عزیز فکر کنم برای راهنمایی گرفتن مناسبتر اول باید بگی که جوونی و میخوای بری سربازی و یا رفتی سربازی اومدی حالا میخوای اون 2سال رو بیاری روی سابقه بیمه ات؟
موفق باشی

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
برای کسی که 45 سالشه و سیکل هم نداره میشه دیپلم گرفت؟

چطوری؟

چقدر خرجشه؟

لیسانس چی؟

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
من دو تا ماهی قرمز دارم
یکیشون هر روز داره کم رنگ تر میشه .
زرد شده تقریبا . غذاشو باید عوض کنم ؟ الان نون میدم بهش
اگه مشکلی براش نداره البته منم مشکلی با رنگش ندارم .

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
من دو تا ماهی قرمز دارم
یکیشون هر روز داره کم رنگ تر میشه .
زرد شده تقریبا . غذاشو باید عوض کنم ؟ الان نون میدم بهش
اگه مشکلی براش نداره البته منم مشکلی با رنگش ندارم .

من نور رو می‌دونم که مؤثر هست در این زمینه (مثه هر جونور دیگه‌ای از جمله انسان!)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عزیزان برای آندروید به جز نرم افزار سایفون نرم افزار دیگه ای برای عبور از تحریم ها میشناسید؟:D

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

بالا