hkhafan
Registered User
- نوشتهها
- 2,218
- لایکها
- 1,341
اره توی باید مخابرات پی گیری کنی <
سلام دوستان
من از سال 89 یعنی دقیقیا بعد از کنکور معافیت تحصیلی گرفتم و به دانشگاه رفتم الان که 4 سال میشه و هنوز لیسانس نگرفتم و قصد دارم با مدرک کاردانی از دانشگاه پیام نور انصراف بدم و در رشته ای تی دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل بدم
برنامه ریزی که برای خودم کردم ایم هست که لیسانس ای تی رو بگیرم و اگر بشه به استخدامی پلیس فتا در بیام
و البته علاقه هم دارم به پلیس فتا
البته این رو هم بگم که بیشتر دوست دارم که خدمتم رو با استخدامی در پلس فتا شروع کنم
شرایطی که میگم ممکن هست؟
از انصراف دانشگاه و ادامه تحصیل در علمی کاربردی؟
استخدام در پلیس فتا؟
و اینکه این استخدامی بجای خدمت سربازی باشه ؟
ببخشید فکر کردم سوالات متفرقه برای خدمت سربازی هست
خوب لااقل بگید چجوری میشه استخدامی پلیس فتا شد؟
با داشتن شماره ایرانسل یا همراه اول هم میشه آدرس یه نفر رو پیدا کرد؟برای مخابرات اگر اشنا داشته باشید که هیچی
ولی اگر کارتون راه نیافتاد میتونید یه معرفی نامه از نیروی انتظامی بگیرید یا شکایت کنید
سلام دوستان من میخام از دیجی کالا محصولی رو خریداری کنم <
که گارانتی "گارانتی سام سرویس (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران)" هست از اونجایی که من بوشهر هستم <
اگر نیاز به استفاده از گارانتی باشه من باید این دستگاه رو به تهران بفرستم ؟ یا اینکه میتونم از نمایندگی های سام سرویس درون شهر یا هرجایی دیگه استفاده کنم؟
میتونی از نمایندگیهای سام سرویس در هر شهر استفاده کنیبرای مخابرات اگر اشنا داشته باشید که هیچی
ولی اگر کارتون راه نیافتاد میتونید یه معرفی نامه از نیروی انتظامی بگیرید یا شکایت کنید
سلام دوستان من میخام از دیجی کالا محصولی رو خریداری کنم <
که گارانتی "گارانتی سام سرویس (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران)" هست از اونجایی که من بوشهر هستم <
اگر نیاز به استفاده از گارانتی باشه من باید این دستگاه رو به تهران بفرستم ؟ یا اینکه میتونم از نمایندگی های سام سرویس درون شهر یا هرجایی دیگه استفاده کنم؟
کلمه GOD رو رو دستت خالکوبی کن...سلام دوستان من میخوام بنا به یه سری دلایل همیشه یاد خدا باشم و همیشه یه نشانه ای جلوی چشام باشه که یه وقت خبط و خطایی مرتکب نشم.(از طرز بیان جمله ام خنده تان نگیرد...) میخواستم ببینم دوستان چیزی، وسیله ای میتونن معرفی کنن تا همیشه همراهم باشه که هر وقت اونو میبینم یاد خدا و بزرگیش بیفتم و اگر خواستم دچار خبطی بشم با رجوع به آن به خودم بیام و منصرف بشم.
مثلا انگشتر که خودم عقیقش رو دارم ولی بعضی اوقات به صورت اتفاقی درمیارم و...
یه چیزی که به آسونی نتونم از خودم جدا کنم،خواهشا فقط در همین زمینه مطرح شده پاسخ دهید.
موفق باشید...
دوست عزیز اهل خالکوبی نیستم...دوستان دیگر هم نظر بدن.کلمه GOD رو رو دستت خالکوبی کن...
انگشتر و این چیزا شاید یه وقتایی به کارت بیاد ولی یه روز قبحش میشکنه و بی اهمیت میشه برات! نفس اینچیزا حالیش نیست. برو جلو آینه همین که خودتو سرپا ببینی یادش میوفتیسلام دوستان من میخوام بنا به یه سری دلایل همیشه یاد خدا باشم و همیشه یه نشانه ای جلوی چشام باشه که یه وقت خبط و خطایی مرتکب نشم.(از طرز بیان جمله ام خنده تان نگیرد...) میخواستم ببینم دوستان چیزی، وسیله ای میتونن معرفی کنن تا همیشه همراهم باشه که هر وقت اونو میبینم یاد خدا و بزرگیش بیفتم و اگر خواستم دچار خبطی بشم با رجوع به آن به خودم بیام و منصرف بشم.
یه چیزی که به آسونی نتونم از خودم جدا کنم،خواهشا فقط در همین زمینه مطرح شده پاسخ دهید.
موفق باشید...
حاجی حداقل تجربه برای من ثابت کرده که این راه جواب نمیده ! یعنی نمیشه با دیدن چیزی به یاد خدا بیوفتی !سلام دوستان من میخوام بنا به یه سری دلایل همیشه یاد خدا باشم و همیشه یه نشانه ای جلوی چشام باشه که یه وقت خبط و خطایی مرتکب نشم.(از طرز بیان جمله ام خنده تان نگیرد...) میخواستم ببینم دوستان چیزی، وسیله ای میتونن معرفی کنن تا همیشه همراهم باشه که هر وقت اونو میبینم یاد خدا و بزرگیش بیفتم و اگر خواستم دچار خبطی بشم با رجوع به آن به خودم بیام و منصرف بشم.
موفق باشید...
منم موافقم.
علیک سلامنحوه رد کردن بیمه سربازی چطوریه؟
مدارک چی میخواد؟
برای کسی که 45 سالشه و سیکل هم نداره میشه دیپلم گرفت؟
چطوری؟
چقدر خرجشه؟
لیسانس چی؟
برای کسی که 45 سالشه و سیکل هم نداره میشه دیپلم گرفت؟
لیسانس چی؟
من دو تا ماهی قرمز دارم
یکیشون هر روز داره کم رنگ تر میشه .
زرد شده تقریبا . غذاشو باید عوض کنم ؟ الان نون میدم بهش
اگه مشکلی براش نداره البته منم مشکلی با رنگش ندارم .