• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
مـاهـواره تو نقطه ای که کور باشه (به خاطر موانع مثل دیوار، کوه و...) باید چه دیـش و ریسـوری خرید که همه کانالا رو دریافت کنیم؟
یه دیـش و ریسـورایی دیدم که دیش کوچیکی رو می ذارن تو خونه و راحت از پشت دیوار همه جا رو می گیرن، کسی قیمتشون رو می دونه؟
سایتی هست قیمت به روز دیـش و ریسـور داشته باشه؟
من کلا هیچی در این مورد نمی دونم...الانم یه ماهـواره واسه نقطه کور لازم دارم.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یکی کلا یه منبع معرفی کنه این دم و دستگاه و اصطلاحات ماهـواره رو از پایه توضیح داده باشه برای یه کسی که اطلاعاتش 0 ـه...

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
چیز شکن مجانی زیاد هست فقط باید چشاتونو باز کنید و ببینید :دی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
یه اچ خفن نامی قبلا فعالیت می کرد تو این تاپیک الان دیگه نیست؟کسی دیدش بهش خبر بده خیلی مخلصیم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
دفترچه بیمه تامین اجتماعیم رو گم کردم
البته اعتبارم نداشت باید نامه میگرفتم تا اعتبارش بزنم
یکی دیگه برام صادر میکنن ؟ گیر نمیدن که اون یکی رو باید اول بیاری ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من دو تا ماهی قرمز دارم
یکیشون هر روز داره کم رنگ تر میشه .
زرد شده تقریبا . غذاشو باید عوض کنم ؟ الان نون میدم بهش
اگه مشکلی براش نداره البته منم مشکلی با رنگش ندارم .
واقعا خسته نباشی به ماهی نون میدی o_O:eek: توصیه میکنم نون رو خالی ندی گناه داره یه کره مربایی هم بزن روش باشد ماهیت رستگار بشه
شوت مغز به ماهی غذایه مخصوص ماهی میدن نه نون
این که داره زرد میشه از کمبود غذا و نوره

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
واقعا خسته نباشی به ماهی نون میدی o_O:eek: توصیه میکنم نون رو خالی ندی گناه داره یه کره مربایی هم بزن روش باشد ماهیت رستگار بشه
من یه ماهی قرمز داشتم هیچی بهش نمی دادم فقط مرتب ابشو عوض می کردم
3 تا نوروز رو دید تا این اخریش یه هفته قبلش دار فنی رو وداع گفت

• Like
Reactions: poq

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
نور که نمیتونه باشه چون کنار پنجره ست خیلی نور گیره محیطشون. غذا هم نمیدونم از کجا بگیرم ؟ اگه گرون باشه هم مطمئنا نمیگیرم. این ماهیا در حال مرگ بودن من نجاتشون دادم تا همین جاشم مدیونن بهم.
آره رفیق منم یه دونه داشت 1 سال کامل بدون غذا زنده موند . احتمالا آب یه سری مواد آلی داره همراه خودش .

یه مشکل دیگه که هست یه ماهی رو میشه بی غذا نگه داشت ولی اینا 2 تا هستن اگه غذا کم بدم بهشون به هم دیگه صدمه میزنن . الان کوچیکه هر چند دقیقه یه بار زیر دهن بزرگه رو گاز میگیره . بعد چند هفته الان فهمیدم زخم شدده زیر دهنش.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
شوما مطمئنی ماهیت معده داشته ؟ o_O:D
اما جدا از شوخی ماهی قرمز از خونواده کپور ماهیانه و این ماهی ها غذای اصلیشون جلبکه اما اینکه 3 سال زنده مونده خیلی جالبه

نور که نمیتونه باشه چون کنار پنجره ست خیلی نور گیره محیطشون. غذا هم نمیدونم از کجا بگیرم ؟ اگه گرون باشه هم مطمئنا نمیگیرم. این ماهیا در حال مرگ بودن من نجاتشون دادم تا همین جاشم مدیونن بهم.
خب این ماهیها رو تو حوض نگه میدارن که نور مستقیم افتاب روشه برا همین رنگشون قرمز میشه اما یه عده بخاطر کمبود نور و یه عده بخاطر نژاد رو به طلایی شدن سیر میکنن
غذا هم که خیلی ارزونه برو بگو پولکی ارزون میخوام برا ماهی عید یه قوطیش 5 تومنه برا 6 ماه کافیه فقط غذا رو خیلی خیلی کم بده چون غذای زیاد دادن به مراتب بدتر از اصلا غذا ندادنه

kader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من دوسال پیش معافیت پزشکی از نوع چشم گرفتم البته با عینک خوب می بینم
الانم دانشجوام
میخوام برای گرفتن گواهینامه رانندگی اقدام کنم
حالا موندم که اگه بگم معافیت پزشکی دارم خیلی اذیت نکنن و کمسیون ... نفرستن؟مثل اینکه چنین قانونی هست....
اصلا میشه با گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه گواهینامه بگیرم؟ نمی فهمن خودشون که معافیت پزشکی دارم؟

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
شوما مطمئنی ماهیت معده داشته ؟ o_O:D
اما جدا از شوخی ماهی قرمز از خونواده کپور ماهیانه و این ماهی ها غذای اصلیشون جلبکه اما اینکه 3 سال زنده مونده خیلی جالبه

خب این ماهیها رو تو حوض نگه میدارن که نور مستقیم افتاب روشه برا همین رنگشون قرمز میشه اما یه عده بخاطر کمبود نور و یه عده بخاطر نژاد رو به طلایی شدن سیر میکنن
غذا هم که خیلی ارزونه برو بگو پولکی ارزون میخوام برا ماهی عید یه قوطیش 5 تومنه برا 6 ماه کافیه فقط غذا رو خیلی خیلی کم بده چون غذای زیاد دادن به مراتب بدتر از اصلا غذا ندادنه
آها در حد آفتاب که نه نور نمیخوره مستقیم بهشون ولی میشه بذارمشون تو آفتاب . بالکن آفتاب گیر هم داریم
این مشکل که همدیگه رو میخورن رو نمیدونید چه باید کرد ؟ تفیکیک کنیم ؟

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان من دوسال پیش معافیت پزشکی از نوع چشم گرفتم البته با عینک خوب می بینم
الانم دانشجوام
میخوام برای گرفتن گواهینامه رانندگی اقدام کنم
حالا موندم که اگه بگم معافیت پزشکی دارم خیلی اذیت نکنن و کمسیون ... نفرستن؟مثل اینکه چنین قانونی هست....
اصلا میشه با گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه گواهینامه بگیرم؟ نمی فهمن خودشون که معافیت پزشکی دارم؟
سلام
مشکلی نداره.
کلاً کسانی که برای دریافت گواهینامه اقدام میکنن، به پزشک معتمد معرفی میشن. از همه تست بینایی میگیرن.
برای شما می نویسه با عینک. اونوقت باید عکس گواهینامه ات هم با عینک باشه. اونوقت هروقت توی جاده، افسر گواهینامه ازت خواست، چون گواهینامه ات با عکس عینک دار هست، باید عینک روی چشمت باشه. وگرنه جریمه میکنه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کسی قیمت وانت پیکان دوگانه سوز رو میدونه؟صفر

بالا