پویا-دانش
Registered User
- نوشتهها
- 276
- لایکها
- 78
Hotspot Shieldعزیزان برای آندروید به جز نرم افزار سایفون نرم افزار دیگه ای برای عبور از تحریم ها میشناسید؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
Hotspot Shieldعزیزان برای آندروید به جز نرم افزار سایفون نرم افزار دیگه ای برای عبور از تحریم ها میشناسید؟
آخرین باری که استفاده میکردم تبلیغاش اذیتم میکرد خیلی ، دیگه نبود؟Hotspot Shield
داش آرش sumrando رو هم امتحان کن. از اینجا بگیر:آخرین باری که استفاده میکردم تبلیغاش اذیتم میکرد خیلی ، دیگه نبود؟
ایشالا ایشالا حالا فرصت شد یه پ.خ میزنم باهم حرف بزنیم!!داش آرش sumrando رو هم امتحان کن. از اینجا بگیر:
http://www.mediafire.com/download/aq8tr2p1968xfhl/sumrando_1.3.2.0.apk
تشکر لازم نیست دعا کن ما بریم تورونتو تو ساحل برفی با هاسکی عکس بندازیم
خوش خبر باشی دادا!ایشالا ایشالا حالا فرصت شد یه پ.خ میزنم باهم حرف بزنیم!!
واقعا خسته نباشی به ماهی نون میدی توصیه میکنم نون رو خالی ندی گناه داره یه کره مربایی هم بزن روش باشد ماهیت رستگار بشهمن دو تا ماهی قرمز دارم
یکیشون هر روز داره کم رنگ تر میشه .
زرد شده تقریبا . غذاشو باید عوض کنم ؟ الان نون میدم بهش
اگه مشکلی براش نداره البته منم مشکلی با رنگش ندارم .
من یه ماهی قرمز داشتم هیچی بهش نمی دادم فقط مرتب ابشو عوض می کردمواقعا خسته نباشی به ماهی نون میدی توصیه میکنم نون رو خالی ندی گناه داره یه کره مربایی هم بزن روش باشد ماهیت رستگار بشه
شوت مغز به ماهی غذایه مخصوص ماهی میدن نه نون
این که داره زرد میشه از کمبود غذا و نوره
نور که نمیتونه باشه چون کنار پنجره ست خیلی نور گیره محیطشون. غذا هم نمیدونم از کجا بگیرم ؟ اگه گرون باشه هم مطمئنا نمیگیرم. این ماهیا در حال مرگ بودن من نجاتشون دادم تا همین جاشم مدیونن بهم.واقعا خسته نباشی به ماهی نون میدی توصیه میکنم نون رو خالی ندی گناه داره یه کره مربایی هم بزن روش باشد ماهیت رستگار بشه
شوت مغز به ماهی غذایه مخصوص ماهی میدن نه نون
این که داره زرد میشه از کمبود غذا و نوره
آره رفیق منم یه دونه داشت 1 سال کامل بدون غذا زنده موند . احتمالا آب یه سری مواد آلی داره همراه خودش .من یه ماهی قرمز داشتم هیچی بهش نمی دادم فقط مرتب ابشو عوض می کردم
3 تا نوروز رو دید تا این اخریش یه هفته قبلش دار فنی رو وداع گفت
شوما مطمئنی ماهیت معده داشته ؟من یه ماهی قرمز داشتم هیچی بهش نمی دادم فقط مرتب ابشو عوض می کردم
3 تا نوروز رو دید تا این اخریش یه هفته قبلش دار فنی رو وداع گفت
خب این ماهیها رو تو حوض نگه میدارن که نور مستقیم افتاب روشه برا همین رنگشون قرمز میشه اما یه عده بخاطر کمبود نور و یه عده بخاطر نژاد رو به طلایی شدن سیر میکنننور که نمیتونه باشه چون کنار پنجره ست خیلی نور گیره محیطشون. غذا هم نمیدونم از کجا بگیرم ؟ اگه گرون باشه هم مطمئنا نمیگیرم. این ماهیا در حال مرگ بودن من نجاتشون دادم تا همین جاشم مدیونن بهم.
یه اچ خفن نامی قبلا فعالیت می کرد تو این تاپیک الان دیگه نیست؟کسی دیدش بهش خبر بده خیلی مخلصیم
آها در حد آفتاب که نه نور نمیخوره مستقیم بهشون ولی میشه بذارمشون تو آفتاب . بالکن آفتاب گیر هم داریمشوما مطمئنی ماهیت معده داشته ؟
اما جدا از شوخی ماهی قرمز از خونواده کپور ماهیانه و این ماهی ها غذای اصلیشون جلبکه اما اینکه 3 سال زنده مونده خیلی جالبه
خب این ماهیها رو تو حوض نگه میدارن که نور مستقیم افتاب روشه برا همین رنگشون قرمز میشه اما یه عده بخاطر کمبود نور و یه عده بخاطر نژاد رو به طلایی شدن سیر میکنن
غذا هم که خیلی ارزونه برو بگو پولکی ارزون میخوام برا ماهی عید یه قوطیش 5 تومنه برا 6 ماه کافیه فقط غذا رو خیلی خیلی کم بده چون غذای زیاد دادن به مراتب بدتر از اصلا غذا ندادنه
سلامسلام دوستان من دوسال پیش معافیت پزشکی از نوع چشم گرفتم البته با عینک خوب می بینم
الانم دانشجوام
میخوام برای گرفتن گواهینامه رانندگی اقدام کنم
حالا موندم که اگه بگم معافیت پزشکی دارم خیلی اذیت نکنن و کمسیون ... نفرستن؟مثل اینکه چنین قانونی هست....
اصلا میشه با گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه گواهینامه بگیرم؟ نمی فهمن خودشون که معافیت پزشکی دارم؟
ما بیشتر عموچاکرتیم عمو