• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
تا جایی که میدونم همه ی یو اس بی ها میشه باهاشون کانکت شد..
من با dlink 2520 که یه مدل ساده هست از طریق یو اس بی کانکت شدم.

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
اون مدل پیشرفته ها رو من فقط میدونم از usb نمیشه باهاشون کانکت شد . چون پورت usb شون فقط جهت data sharing هست و Net routing خبری نیست با این usb ها .
عکس پشت مودم رو نگاه کنید اگه جایی داشت که بهش فلش میخورد اون پورت sharing هست و اگه پورت usb ایش شکل پشت پرینتر مربعی شکل بود اون Net Routing هست .
بازم از فروشنده بپرسید شاید مدل های جدید هم sharing و هم Routnig رو با هم داشته باشن ولی من تا حالا ندیدم پورت usb بذارن رو مودمی که 4 تا لن داره . اونایی که داره هم صرفا جهت شیر کردن اطلاعات و پرینتر هست .

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
اون مدل پیشرفته ها رو من فقط میدونم از usb نمیشه باهاشون کانکت شد . چون پورت usb شون فقط جهت data sharing هست و Net routing خبری نیست با این usb ها .
عکس پشت مودم رو نگاه کنید اگه جایی داشت که بهش فلش میخورد اون پورت sharing هست و اگه پورت usb ایش شکل پشت پرینتر مربعی شکل بود اون Net Routing هست .
بازم از فروشنده بپرسید شاید مدل های جدید هم sharing و هم Routnig رو با هم داشته باشن ولی من تا حالا ندیدم پورت usb بذارن رو مودمی که 4 تا لن داره . اونایی که داره هم صرفا جهت شیر کردن اطلاعات و پرینتر هست .
خوب من کارت شبکه مادربوردم ایراد داره و مجبورم با یو اس بی مودم رو وصل کنم.
اگه مدل یو اس بی دار که برای routing باشه وجود نداشته باشم به مشکل می خورم.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خوب من کارت شبکه مادربوردم ایراد داره و مجبورم با یو اس بی مودم رو وصل کنم.
اگه مدل یو اس بی دار که برای routing باشه وجود نداشته باشم به مشکل می خورم.
خوب یه مدل ساده یو اس بی دار بخر + یه اکسس پوینت ، (روتر) اینطوری گرون تر میشه ،میتونی با یه PC دیگه اکسس پوینت (روتر) رو تنظیم کنی
یا اینکه یه مودم وایرلس + دانگل وای-فای مودمو با یه PC دیگه تنظیم کنی
یا ببینی مدل مادربردت چیه تا داریور کارت شبکه تو دانلود کنی
یا میتونی با نرم افزار Speccy ببینی مدل کارت شبکه چیه، برای ورژن جدید داریورش اقدام کنی http://filehippo.com/download_speccy/

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
خوب یه مدل ساده یو اس بی دار بخر + یه اکسس پوینت ، (روتر) اینطوری گرون تر میشه ،میتونی با یه PC دیگه اکسس پوینت (روتر) رو تنظیم کنی
یا اینکه یه مودم وایرلس + دانگل وای-فای مودمو با یه PC دیگه تنظیم کنی
یا ببینی مدل مادربردت چیه تا داریور کارت شبکه تو دانلود کنی
یا میتونی با نرم افزار Speccy ببینی مدل کارت شبکه چیه، برای ورژن جدید داریورش اقدام کنی http://filehippo.com/download_speccy/
اون قسمتایی که بولد کردم رو متوجه نشدم
اکسس پوینت چی هست؟

مشکل کارت شبکه نرم افزاری و از درایور نیست مشکل سخت افزاریه
کارت شبکه حدا میشه خرید برای پی سی؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اون قسمتایی که بولد کردم رو متوجه نشدم
اکسس پوینت چی هست؟

مشکل کارت شبکه نرم افزاری و از درایور نیست مشکل سخت افزاریه
کارت شبکه حدا میشه خرید برای پی سی؟
یعنی اینکه شما یک عدد از این مودم ها میخرین (یا شبیهش) > http://www.digikala.com/Product/DKP...دی-لینک-مودم-روتر-کابلی-DSL-2520U-Z2-رنگ-مشکی
و یک عدد اکسس پوینت مثه این > http://www.digikala.com/Product/DKP...-Router/مودم-روتر-بی‌سیم-تی-پی-لینک-TL-WR740N
مودم یه قسمت یو اس بی داره که به PC وصل میشه و یه قسمت RJ-45 که به اکسس پوینت وصل میشه
مادربردتون پورت RJ-45 نداره؟

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان برای درامد 400-500 تومان خالص درماه چه کاری را در اینترنت پیشنهاد میکنید؟

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
یعنی اینکه شما یک عدد از این مودم ها میخرین (یا شبیهش) > http://www.digikala.com/Product/DKP-15133/D-Link-DSL-2520U-Z2-ADSL-Wired-Modem-Router-Black/دی-لینک-مودم-روتر-کابلی-DSL-2520U-Z2-رنگ-مشکی
و یک عدد اکسس پوینت مثه این > http://www.digikala.com/Product/DKP-4798/TP-Link-TL-WR740N-150Mbps-Wireless-N-Router/مودم-روتر-بی‌سیم-تی-پی-لینک-TL-WR740N
مودم یه قسمت یو اس بی داره که به PC وصل میشه و یه قسمت RJ-45 که به اکسس پوینت وصل میشه
مادربردتون پورت RJ-45 نداره؟

مادربرد پورت RJ-45 داره ولی تو ویندوز در قسمت کانکشن ها کارت شبکه شناسایی نمیشه
خیلی هم ویندوز عوض کردم و تنظیمات بایوس رو ریست کردم ولی درست نشد

منظور از اکسس پوینت همون مودم وایرلس هست یا فرق می کنه؟

فکر کنم دانگل بگیرم بهتره
البته راه اول به نظر ارزون تر میاد چون فقط باید یه اکسس پوینت بگیرم و با کابل لن وصلش کنم به مودم فعلیم تا از وایرلسش بتونم استفاده کنم درسته؟
ولی اینجوری همزمان باید دو تا مودم کنار هم روشن باشه که شلوغ میشه
اگر کارت شبکه سالم باشه میشه اکسس پوینت رو مستقیم وصل کرد به پی سی؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان کسی نمیدونه نرخ هر مسیر چقدر اعلام شده

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
مادربرد پورت RJ-45 داره ولی تو ویندوز در قسمت کانکشن ها کارت شبکه شناسایی نمیشه
خیلی هم ویندوز عوض کردم و تنظیمات بایوس رو ریست کردم ولی درست نشد

منظور از اکسس پوینت همون مودم وایرلس هست یا فرق می کنه؟

فکر کنم دانگل بگیرم بهتره
البته راه اول به نظر ارزون تر میاد چون فقط باید یه اکسس پوینت بگیرم و با کابل لن وصلش کنم به مودم فعلیم تا از وایرلسش بتونم استفاده کنم درسته؟
ولی اینجوری همزمان باید دو تا مودم کنار هم روشن باشه که شلوغ میشه
اگر کارت شبکه سالم باشه میشه اکسس پوینت رو مستقیم وصل کرد به پی سی؟
مدل مادربرت رو بگو تا ببینم
اکسس پوینت رو باید وصل کنی به مودم ، اینجوری کلا برد و قابلیت اتصال بهتر از مودم وای-فای هستش
اگر کارت شبکه درست باشه دیگه از اون مودمای وای-فای میخری دیگه نمیری سراغ اکسس پوینت

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
مسیر هم واحد جدیده؟

هر مسیری نرخ خودشو داره

مسیر داریم 400 ؛ مسیر هم دارم 1500
تایید میشه اصلا هر چی بخوان میگیرن چه جلوتر پیاده چی چه اون ور تر مثلا 500 میگیرن دیگه خورد نمیگیرن!! مملکت بی صاحابه دیگه!!

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
تایید میشه اصلا هر چی بخوان میگیرن چه جلوتر پیاده چی چه اون ور تر مثلا 500 میگیرن دیگه خورد نمیگیرن!! مملکت بی صاحابه دیگه!!

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
یعنی چی بی صاحابه . یک باره بفرمایید مملکت ما هم مثل آمریکا و کشورهای اروپایی است که یا هیچی نداشته باشند یا پادشاه خونخوار داشته باشند.
مملکت ما صاحب دارد ، ولی دارد .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یعنی چی بی صاحابه . یک باره بفرمایید مملکت ما هم مثل آمریکا و کشورهای اروپایی است که یا هیچی نداشته باشند یا پادشاه خونخوار داشته باشند.
مملکت ما صاحب دارد ، ولی دارد .
بروووووووووووووووووووووووو باوووووووووووووووووووووووو
اتفاقا هم همه چی دارن هم پادشاه درست دارن نمونش انگلیس ملکش پشت فرمونه ولی قانونو رعایت میکنه هیچ کی حق نداره یه جا تو صف خودشو جلو بندازه میخواد هر خری باشه ولی اینجا تا دلت بخواد از این کارا میکنن!! (به چشم اونجا دیدم که میگم اینجا هم که داریم میبینیم:general607:)

• Like
Reactions: poq

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
واسه مشاوره و گرفتن راهنمایی و انتخاب یک ساعت باید کجا تاپیک بزنم یا بپرسم ؟ :D
محدوده قیمت هم تا نهایتا 500 تومن باشه . کلا من واسه انتخاب کردن مشکل دارم . یا از هیچکدومشون خوشم نمیاد یا از یه تعداشون خوشم میاد و کلا گیییر میکنم :(
الان چند تا مدل دیدم ، اینا هستن که احتمالا برم این مدل اولی رو بگیرم ولی میخواستم که اگه میتونید نظرتون رو بدید یا مدل دیگه ایی بهم پیشنهاد بدید ! (مارک ها و مدل های دیگه)
ESPRIT ES105581007
Casio EFR-533D
Casio EFM-502D
Casio EFR-531D-1A2V

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
مدل مادربرت رو بگو تا ببینم
اکسس پوینت رو باید وصل کنی به مودم ، اینجوری کلا برد و قابلیت اتصال بهتر از مودم وای-فای هستش
اگر کارت شبکه درست باشه دیگه از اون مودمای وای-فای میخری دیگه نمیری سراغ اکسس پوینت

مودمم broadkam pj871 هست
این مودم های وایرلس مثلا مدل دی لینک 2730 یا 2750 چند متر برد دارن؟
اکسس پوینت رو نمیشه مستقیم به کامپیوتر وصل کرد یا فقط باید به یه مودم دیگه وصل کرد؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
مسیر هم واحد جدیده؟

هر مسیری نرخ خودشو داره

مسیر داریم 400 ؛ مسیر هم دارم 1500
عزیزم منظورم یه مسیر استاندارد هست
مثلا تا پارسال هر مسیر استاندارد 250 تومن بود
میگم العان چقدر شده

davood21

Registered User
لایک‌ها
86

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
مودمم broadkam pj871 هست
این مودم های وایرلس مثلا مدل دی لینک 2730 یا 2750 چند متر برد دارن؟
اکسس پوینت رو نمیشه مستقیم به کامپیوتر وصل کرد یا فقط باید به یه مودم دیگه وصل کرد؟
بنده منظورم مدل مادربردتون بود نه مدل مودمتون
با این مودم هم میشه با USB وصل شد هم RJ-45
اکسس پوینت هم میشه به pc وصل کرد و pc تونو شیر بدید
ولی اگه میخواید اینترنت شیر بدید باد به مودم وصل کنید.

بالا