پولت به Led نمیرسه میتونی پلاسما بگیری . Lcd منقرض شدهعزیز ال ای دی خیلی گرونه نسبت به ال سی دی
من دنبال ال سی دی هستم
پولت به Led نمیرسه میتونی پلاسما بگیری . Lcd منقرض شدهعزیز ال ای دی خیلی گرونه نسبت به ال سی دی
من دنبال ال سی دی هستم
نزدیک 1 بود نمیدونم32 اینچ چقدر؟
توی مودم های TP-Link این کار رو میکنیم:@A1C1E و دیگر دوستان
من یه مودم dlink 2570 خریدم حالا برای شیر کردن فلش و پرینتر از طریق یو اس بی پشتش باید چیکار کنم؟
فلش رو وصل کردم حالا چجوری از طریق گوشی یا لپ تاپ بهش دسترسی پیدا کنم؟
@A1C1E و دیگر دوستان
من یه مودم dlink 2570 خریدم حالا برای شیر کردن فلش و پرینتر از طریق یو اس بی پشتش باید چیکار کنم؟
اولا این مودم (روتر) هست@A1C1E و دیگر دوستان
کدوم لینک پایین؟عزیز رو گوشیت البته اگه اندروییدیه برنامه بسیار خفن و قدرتمند فایل منیجر از لینک پایین دانلد کن نصب کن رو گوشیت حالا فلاش یا هاردتو وصل کن به یو اس پیه مودم و وایفایه گوشی و مودمتو روشن کن (نیازی به اینترنت نداره ) و برنامه رو اجرا کن تو پنچره تنطیمات پوشه ابزارو میزنی و میری قسمت لن و اسکنو میزنه که بتگی به برد وایفایه گوشی و مودمت داره و بدین ترتیب وصل میشهو شیر میکنی
نصب کردم ولی lan رو زدم رو سرچ چیزی پیدا نمی کنهببخشید یادم رفت بزارم
http://www.farsroid.com/es-file-manager/
به غیر از این کار شیر کردن بهترین فایل منیجر اندروییده زبان فارسی هم داره قابلیت مخفی کردن عکس و ویدو و ......
فکر کنم دانگل وای فای ( Dongle Wi-Fi ) منظورت.وسیله ای هست مثل این usb انگشتی( بلوتوث انگشتی)
که به کامپیوتر وصلش کنی و از طریق وافای (وایرلاس) بتونی به گوشی و تبلت یا مودم بیسیم وصل شی
اسمش چیه و چقدر قیمتش؟
با تشکر
مودم ت رو خاموش کن 20 دقیقه دیگه روشنش کندوستان نتم رو آنلاین شارژ کردم از حساب کارتم کم شد ولی نتم شارژ نشد چیکار کنم؟رسید هم از عابر بانک گرفتم زده مبلغ کم شده ولی نتم شارژ نشده العان دارم با دایل آپ پست میدم
تست کردم هر جوری تست کردم جواب نداد چه کنممودم ت رو خاموش کن 20 دقیقه دیگه روشنش کن
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY