gheysar.
همکار بازنشسته
خوش بحال صاحب ساعت.از کجا میتونم همچین ساعتی تهیه کنم ؟
قیمتش حدودا چند در میاد ؟
خوش بحال صاحب ساعت.از کجا میتونم همچین ساعتی تهیه کنم ؟
تو دانشمندی!!دستش مردانه است و سینه اش زنانه
قضیه چیست؟
ما دانشمان اسلامیستتو دانشمندی!!
تو بگو
دانشت فقط تو مضخرف گفتن تو تاپیکای فراماسون و این چیزاس؟!
راستی یه عکس نصفه نیمه حسابی سر ذوق اوردتا
Sent from my F**king life
گفتم چیز خوشکلیه ؛ اگه قیمتش حدود 600 - 700 باشه بگیرم ببندم رو دستم !ساعته ریچارد میله
یکی از گرونترین مارک های دنیا
ساعته رو داشته باشی اون سینه ها که هیچی, ده تا بهترشم گیرت میاد !!
راستی من رفیقم از خارج اومده بود , میگفت اینجا تو ایران ماشین رکاب داره , اونجا ساعت !!
L7 II
اگر علاوه بر ساعت ایشان که در این عکس این ساعت را بر دست کرده اند را نیز اشانتیون می دهند به قیمتش می ارزد.گفتم چیز خوشکلیه ؛ اگه قیمتش حدود 600 - 700 باشه بگیرم ببندم رو دستم !
ولی مثل اینکه نه ، باید ماشینو بفروشم بدم به ساعت
چرا گرونه مگه چی دارهساعته ریچارد میله
یکی از گرونترین مارک های دنیا
ساعته رو داشته باشی اون سینه ها که هیچی, ده تا بهترشم گیرت میاد !!
راستی من رفیقم از خارج اومده بود , میگفت اینجا تو ایران ماشین رکاب داره , اونجا ساعت !!
L7 II
چرا گرونه مگه چی داره
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
واسه اونایی خوبه که نمی دونن پول مفتشونو چجوری دور بریزنبیشتره ساعت های گرون در واقع چیزی جز جواهرات و تاریخچه و پرستیژ ندارن .
چون برادرم یک عاشق واقعیه ساعته و کلی اطلاعات داره در این زمینه منم ازش یاد گرفتم
از نظر دقت و کارایی یه ساعت کاسیو جی شاک با قیمت معمولی خیلی خیلی دقیقتر و کارا تر از این ساعت های چند صد هزار دلاریه ولی پرستیژ و کلاسی که اینا داره باعث فروشش میشه
L7 II
بروکی این قضیه ش اینه پسره دستشو انداخته دور دختره و عکس از ساعت گرفتندستش مردانه است و سینه اش زنانه
قضیه چیست؟
اینا فقط خودشون از کاراشون سر در میارن! (در واقع خوب بلدن بابتش داستان دربیارن)دوستان من یه وام دارم از بانک صادرات مبلغ هر قسطش 833000 ریال هست و توی اخرین مبلغی که ریختم مانده تسهیلات رو زده بود 21385559 ریال بعد این برج 1000000 ریال ریختم یعنی بیشتر واریز کردم ولی به جای اینکه مانده تهسیلات رو بزنه 20385559 زده 20535559
جریان چیه؟چرا به اندازه 1000000 ریالی که ریختم کم نکرده از تهسیلاتم؟
ناخوناتونو بگیرید زیرش میکروب جمع شده
از کجا میتونم همچین ساعتی تهیه کنم ؟
سلام؛بیشتره ساعت های گرون در واقع چیزی جز جواهرات و تاریخچه و پرستیژ ندارن .
چون برادرم یک عاشق واقعیه ساعته و کلی اطلاعات داره در این زمینه منم ازش یاد گرفتم
از نظر دقت و کارایی یه ساعت کاسیو جی شاک با قیمت معمولی خیلی خیلی دقیقتر و کارا تر از این ساعت های چند صد هزار دلاریه ولی پرستیژ و کلاسی که اینا داره باعث فروشش میشه
L7 II