• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اول کل خلافی های ماشین رو صفر میکنی بعد یه نفر رو که گواهی نامه داره رو همراه با مدارک ماشین میفرستی بره ماشینو تحویل بگیره..
زمان پارکینگ موندن ماشین هم 3 روزه..
اینا رو مطمعنی؟ (چون نمیدونم میپرسم) بعد سو سابقه هم میشه؟ جریمش که 500 تومن 1 تومن بیشتر نیس نه؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بعد یه سوال دیگه کلا تو شهر اگه هیچ خلافی نکنی چند درصد احتمال داره ایست بدن؟ اگه یه جا یه ماشینی گفت وایستا فلان ماشین اگه نایستی میان دنبالت یا تو هر شرایطی فرق میکنه؟ ممنون میشم اینارو هم ج بدین دمتون گرم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من تو اینترنت خوندم 6 ماه پارکینگ کدومش 3 روز یا 6 ماه؟؟ قانون فعلی چیه؟؟؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
من تو اینترنت خوندم 6 ماه پارکینگ کدومش 3 روز یا 6 ماه؟؟ قانون فعلی چیه؟؟؟

اون رفیقمون راست میگه
سه روزه
مال من رو زیاد میخوابوندن قدیما چون
افسر که جلوت رو میگیره مدارک میخواد که من معمولا همراهم نیست
یا با چونه حل میشه یا سیریش میشه میری میزاری پارکینگ
بعد مدارکت رو برمیداری میری خلافی رو صفر میکنی و برگش رو میبری و یه سری کاغذ بازی و بعد ماشین رو میگیری
چیه داستان حالا سوالات مشکوکه ؟ چیزی شده ؟

L7 II

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اون رفیقمون راست میگه
سه روزه
مال من رو زیاد میخوابوندن قدیما چون
افسر که جلوت رو میگیره مدارک میخواد که من معمولا همراهم نیست
یا با چونه حل میشه یا سیریش میشه میری میزاری پارکینگ
بعد مدارکت رو برمیداری میری خلافی رو صفر میکنی و برگش رو میبری و یه سری کاغذ بازی و بعد ماشین رو میگیری
چیه داستان حالا سوالات مشکوکه ؟ چیزی شده ؟

L7 II
خوب داداش شما گواهینامه داشتی که رفته پارکینگ یا نداشتی؟ چون نوشتی معمولا بحثم رو خود نداشتن گواهینامس(نه اینکه یادت رفته باشه).من 2-3 هفته پیش امتحان گواهینامم رو قبول شدم و بهم فیش دادن و الان دارم پشت ماشین میشینم بدون گواهینامه.بخاطر این پرسیدم که بدونم چی میشه اگه افسر گیر باشه؟ قضیه اینه...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بعد یه سوال دیگه کلا تو شهر اگه هیچ خلافی نکنی چند درصد احتمال داره ایست بدن؟ اگه یه جا یه ماشینی گفت وایستا فلان ماشین اگه نایستی میان دنبالت یا تو هر شرایطی فرق میکنه؟ ممنون میشم اینارو هم ج بدین دمتون گرم

اگه مدارک همراهت باشه احتمال اینکه مامور بگیرتت و مدرک بخواد حدود 10%
اگه مدارک همراهت نباشه احتمالش 80% :|
کلا شانس بدترین حالتو برات انتخاب میکنه..
در مورد عدم توجه به ایست پلیس راهنمیی و رانندگی
اگه داخل شهر باشی.. با اشاره علامت بده عجله دارم و نه ایست.. بستگی به شرفش داره چقدر جریمه ت کنه.. ولی دنبالت نمیکنه
ولی اگه بیرون شهر باشی احتمال اینکه بیوفته دنبالت خیلی زیاده..

در مورد ایست پلیس نیروی انتظامی : داخل شهر خیلی کم پیش میاد که جلوت رو بگیرن و مدرک بخوان.. ولی اگه ایست داد حتما بایست! چون اگه نه ایستی میاد دنبالت و وقتی هم گرفتت 100 تا تهمت جرم (مثل دزدی ماشین) میزنه بهت.... و حالا بیا بی گناهیت رو ثابت کن..

پ ن : نیروی انتظامی خیلی خیلی شخمیه.. سعی کنین شرایطی رو پیش نیارید که به جرم مشکوک بودن به سرقت دستگیرتون کنه! وگرنه بدبتختید!!
یکی رو میشناسم خواست موتور دوستش رو برای شوخی بدزده همون موقع پلیس گرفتش.. یارو دوستش رو صدا زد و گفت من دوست صاحب موتور هستم ..مامور اون پسره رو هم گرفت..
گفت نه شما همکارید.. با هم موتور میدزدید اینم ترفندتونه که گیر نیوفتید! :|
خلاصه اینا رو عین سگ زدن و 5 تا پرونده بلاتکلیف سرقت موتور رو به گردن گرفتن و با پرداخت پول به شاکی ها و کسب رضایت آزادشون کردن..

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اگه مدارک همراهت باشه احتمال اینکه مامور بگیرتت و مدرک بخواد حدود 10%
اگه مدارک همراهت نباشه احتمالش 80% :|
کلا شانس بدترین حالتو برات انتخاب میکنه..
اگه داخل شهر باشی.. با اشاره علامت بده عجله دارم و نه ایست.. بستگی به شرفش داره چقدر جریمه ت کنه.. ولی دنبالت نمیکنه

در مورد ایست پلیس نیروی انتظامی : داخل شهر خیلی کم پیش میاد که جلوت رو بگیرن و مدرک بخوان.. ولی اگه ایست داد حتما بایست! چون اگه نه ایستی میاد دنبالت و وقتی هم گرفتت 100 تا تهمت جرم (مثل دزدی ماشین) میزنه بهت.... و حالا بیا بی گناهیت رو ثابت کن..

پ ن : نیروی انتظامی خیلی خیلی شخمیه.. سعی کنین شرایطی رو پیش نیارید که به جرم مشکوک بودن به سرقت دستگیرتون کنه! وگرنه بدبتختید!!
یکی رو میشناسم خواست موتور دوستش رو برای شوخی بدزده همون موقع پلیس گرفتش.. یارو دوستش رو صدا زد و گفت من دوست صاحب موتور هستم ..مامور اون پسره رو هم گرفت..
گفت نه شما همکارید.. با هم موتور میدزدید اینم ترفندتونه که گیر نیوفتید! :|
خلاصه اینا رو عین سگ زدن و 5 تا پرونده بلاتکلیف سرقت موتور رو به گردن گرفتن و با پرداخت پول به شاکی ها و کسب رضایت آزادشون کردن..
الان ماشین مال خودمه کارتش همراهمه بیمه شخص ثالثم همین 2 روز پیش 1100 دادم اونم همراهمه موضوع گواهینس که ندارم بعدم متوجه نشدم که اگر داشته باشم 10 درصده احتمالش داشته باشم 80!! یعنی چی؟
در مورد ایست نیرو انتظامی که اره راهنمایی رانندگی میگم... ماشین یا موتور...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اگه با اون بلندگوش بگه ایست کنی چی راهنمایی رانندگی تو شهر

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
منظورم اینه که وقتی با مدارک ماشین از خونه میزنی بیرون احتمال این که پلیس بهت گیر بده و مدارک بخواد کمتر از زمانیه که بدون همراه داشتن مدارک از خونه بزنی بیرون :دی

بلند گو؟ منظورت ماشین راهنمایی و رانندگیه؟ اونم می افته دنبالت خودتو دستگیر نمیکنه ولی جریمه کلفت میذاره تو پاچت.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710

اگه افسر سوار ماشین یا موتور راهنمایی رانندگی باشه و بهت ایست بده میاد دنبالت ولی اگه افسر پیاده باشه نمی تونه دنبالت کنه!
laugh2.gif

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350

تصدیق داری یا نه ؟ اگه منتظر پست شدنش هستی که یه برگه داری و با اون حق رانندگی داری دیگه مشکلی نیست
اگرم کلا نداری که بگو جا گزاشتم و چونه بزن
بعدشم خدای نکرده خوابوند, یکی دیگه رو میفرستی میره مدارک نشون میده و باقیه داستان

L7 II

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اگه افسر سوار ماشین یا موتور راهنمایی رانندگی باشه و بهت ایست بده میاد دنبالت ولی اگه افسر پیاده باشه نمی تونه دنبالت کنه!
laugh2.gif
عمو منم مغر خر نخوردم..میتونستنستم راحت همینو بهش بگم..
ولی مامور انتظامی اگه پیاده هم باشه بیسیم میزنه به همکاراش..

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
عمو منم مغر خر نخوردم..میتونستنستم راحت همینو بهش بگم..
ولی مامور انتظامی اگه پیاده هم باشه بیسیم میزنه به همکاراش..
منم در تکمیل فرمایشات شما گفتم و بحث این رفیقمون هم راهنمایی رانندگی بود!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

..
جریمه نوع بیشرف پلیس و نوع باشرف پلیس چنده ؟ من دو سه باره ایست میدن واینمیسم میگم بروکی اخه ماشینم معاینه فنی نداره گواهینامم هم با عینکه که من اصلا عینک نمیزنم برا همین حوصله وایسادن و بحث کردم با پلیسهای دهاتی رو ندارم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تصدیق داری یا نه ؟ اگه منتظر پست شدنش هستی که یه برگه داری و با اون حق رانندگی داری دیگه مشکلی نیست
بعدشم خدای نکرده خوابوند, یکی دیگه رو میفرستی میره مدارک نشون میده و باقیه داستان

L7 II
داداش شما نگفتی موقعی که گرفتنت 3 روز ماشین رفته پارکینگ کلا گواهینامه نداشتی یا یادت رفته بوده فقط!؟
خوب یه سوال اگه من بگم یادم رفته گواهینامه رو بیارم نمیگه برم بیارمش؟ مثلا نمیپرسه اطلاعاتمو که چک کنه ببینه تو سیستم هستم یا نه؟ لطفا یکم واضح تر ج بدین من واقعا گیج شدم:general702:
نگاه کنین به من اینو دادن - اون جمله قرمرش رو بخونید :
DSC_0013.jpg

خیلی خیلی ممنونم;)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
جریمه نوع بیشرف پلیس و نوع باشرف پلیس چنده ؟ من دو سه باره ایست میدن واینمیسم میگم بروکی اخه ماشینم معاینه فنی نداره گواهینامم هم با عینکه که من اصلا عینک نمیزنم برا همین حوصله وایسادن و بحث کردم با پلیسهای دهاتی رو ندارم
یعنی جریمه برات ننوشتن؟

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770

L7 II
اوقبض فقط برای پیگیری در صورت نیامدن گواهینامه هست و به هیچ عنوان مجوز رانندگی نیست! اگر کسی در این حالت تصادف کنه بع عنوان شخص بدون گواهینامه تلقی میشه!
همراه نداشتن مدارک هم حدود 100 ت جریمشه:general208:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
داداش شما نگفتی موقعی که گرفتنت 3 روز ماشین رفته پارکینگ کلا گواهینامه نداشتی یا یادت رفته بوده فقط!؟
خوب یه سوال اگه من بگم یادم رفته گواهینامه رو بیارم نمیگه برم بیارمش؟ مثلا نمیپرسه اطلاعاتمو که چک کنه ببینه تو سیستم هستم یا نه؟ لطفا یکم واضح تر ج بدین من واقعا گیج شدم:general702:
نگاه کنین به من اینو دادن - اون جمله قرمرش رو بخونید :
DSC_0013.jpg

خیلی خیلی ممنونم;)

چرا داشتم
ولی همراهم نمی بردم
نه اطلاعات رو نمی پرسه چک کنه اصلا امکان نداره چون اینجوری یه اسم الکی همه میگفتن دیگه خخخ
عکست هم باز نشد
قیافت تابلو نباشه بچه سال نخوری کلا روی تصدیق زیاد گیر نیستن بیشتر معاینه فنی و بیمه این چیزاست
یکی دوبار بگیرنت دستت میاد

L7 II

بالا