• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
wine

سخته خب . در درجه اول سعی کن نری . من همیشه همین کارو میکنم . در درجه دوم یه روش دس پا شکسته بلدم سوار مترو شو مستقیم بیا بالا هفت تیر پیاده شو . اینجا دیگه به خدا توکل کن. اتوبوسای نوبنیاد هستن میتونی سوار شی بستگی داره کجای لویزان بخوای بری.

[/url]

به خواست خودم نیست باید برم :( سربازی افتادم اونجا
آدرس دقیق ندارم ولی فک کنم سمت چهار راه مینی سیتی باشه
یه بار مینی سیتی رفتم ، مترو گلبرگ ( رسالت) پیاده شدم از اونجا با تاکسی رفتم ولی الان کلی وسیله باید با خودم ببرم
دربست بیشتر از 20 تومنه ؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
مرکز خرید عصا تو تهران کجاس
از عصاهای 20.30 تومنی تا عصاهای اشرافی؟

______

ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
به خواست خودم نیست باید برم :( سربازی افتادم اونجا
آدرس دقیق ندارم ولی فک کنم سمت چهار راه مینی سیتی باشه
یه بار مینی سیتی رفتم ، مترو گلبرگ ( رسالت) پیاده شدم از اونجا با تاکسی رفتم ولی الان کلی وسیله باید با خودم ببرم
دربست بیشتر از 20 تومنه ؟
شما معاف نشدی ؟

mirrors

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان کمکم کنید پدرزن بی همه چیزم امشب مثله گلوله سبز شد درخونم البته به خواست دخترش
من از عیده دیگه دلبستگی به کار ندارم یه روز میرم یه روز نمیرم ولی خدایی چیزی واسه زنو بچم کم نزاشتم همینو زنم بهونه گرفته وزنگ زده به باباش و از اونجاییم که من میدونم با چه آدم عوضی سرکاردارم زنم که رفت به درک ولی ازهمین الان دلم واسه بچم تنگ شده شمارو به خدا کمکم کنید چیکار میتونم بکنم پدرزنم یه آدم عوضی وبی همه کس وهوس رانه میدونم که الان روی مخ زنم کار میکنه من دلم فقط واسه بچم میسوزه چیکار کنم بغض گلومو گرفته میخوام کمکم کنین از طرفی مهریه هم 200 تا سکه هستش خدایا چیکارکنم میدونم که الان که دخترشو برده دیگه برگشتی درکار نیست دارم دیوونه میشم میخوام خودکشی کنم نمیخوام بچم زیر دسته اون حرومزاده (پدرزنم)بزرگ شه بچم تازه 2سالشه /قانون الان چی میگه به نظر شما من خدایی نمیخوام زنمو طلاق بدم بخاطر بچم کمکم کنید/من میرم زندان بچه رو کی میگیره بنظرتون واسه مهریه منو ببرن زندان میتونم بچمو ازشون بگیرم بدم مادرم یا خواهرم نگهش داره؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من چیزی از حقوق نمیدونم و علاقه ای هم به دونستنش ندار م. ولی اینکه.بخاطر فرزندتون چشمتون رو رو همه چی ببندین نه تنها کوچیک شدن نیست بلکه یه رفتار هوشمندانه است.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
دوستان کمکم کنید پدرزن بی همه چیزم امشب مثله گلوله سبز شد درخونم البته به خواست دخترش
من از عیده دیگه دلبستگی به کار ندارم یه روز میرم یه روز نمیرم ولی خدایی چیزی واسه زنو بچم کم نزاشتم همینو زنم بهونه گرفته وزنگ زده به باباش و از اونجاییم که من میدونم با چه آدم عوضی سرکاردارم زنم که رفت به درک ولی ازهمین الان دلم واسه بچم تنگ شده شمارو به خدا کمکم کنید چیکار میتونم بکنم پدرزنم یه آدم عوضی وبی همه کس وهوس رانه میدونم که الان روی مخ زنم کار میکنه من دلم فقط واسه بچم میسوزه چیکار کنم بغض گلومو گرفته میخوام کمکم کنین از طرفی مهریه هم 200 تا سکه هستش خدایا چیکارکنم میدونم که الان که دخترشو برده دیگه برگشتی درکار نیست دارم دیوونه میشم میخوام خودکشی کنم نمیخوام بچم زیر دسته اون حرومزاده (پدرزنم)بزرگ شه بچم تازه 2سالشه /قانون الان چی میگه به نظر شما من خدایی نمیخوام زنمو طلاق بدم بخاطر بچم کمکم کنید/من میرم زندان بچه رو کی میگیره بنظرتون واسه مهریه منو ببرن زندان میتونم بچمو ازشون بگیرم بدم مادرم یا خواهرم نگهش داره؟

تقریبا حق با همسر شماست!چرا یک روز در میون سر کار میرید؟:hmm:به خدا توکل کن و هر روز پاشو برو سر کار اگر که میخوای همسرت و بچت برگرده! و گرنه نباید انتظار برگشتشونو داشته باشی! ضمنا لحن کلامتونو هم درست کنید.

mirrors

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون دوستان ولی از اونجایی که پدرزنم آدم فوق العاده بی مسعولیت ولجوجی هستش وتنها وتنها وتنها هدفش برهم زدن زندگیه ماس بعید بدونم بتونم به زندگی ادامه بدم بعد یه چیزی دیشب رفتن گرگان خونشون من امروز چیکارکنم برم دنبال زنم یا زنگ بزنم بگم از شنبه میرم سرکار مرخصی ندارم که بیام کلا ممنون میشم بیشترراهنمایی کنید

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
ممنون دوستان ولی از اونجایی که پدرزنم آدم فوق العاده بی مسعولیت ولجوجی هستش وتنها وتنها وتنها هدفش برهم زدن زندگیه ماس بعید بدونم بتونم به زندگی ادامه بدم بعد یه چیزی دیشب رفتن گرگان خونشون من امروز چیکارکنم برم دنبال زنم یا زنگ بزنم بگم از شنبه میرم سرکار مرخصی ندارم که بیام کلا ممنون میشم بیشترراهنمایی کنید
اگر تا خونه ی اونها راه زیادیه تماس بگیر ولی اگر نیست پاشو برو،اگر تماس گرفتی بگو راجع به این قضیه فکر کردم و تصمیم گرفتم از فردا هر روز برم سرکار(واقعا بری سر کارا!)

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
داداش پاشو برو سر کار و زندگی.اخه با یه بچه و زن که نمیشه یه روز در میون بری کار.میشه؟؟!

mirrors

Registered User
لایک‌ها
10
بدبختیم اینه که از شرایط ومحیط کارم زده شدم و نمیدونم چه مرگمه که دنبال کار بهتر نمیگردم
کارم تو زمینه برق صنعت هست ولی تو زمینه الکترونیک برق ساختمان ویا کامپیوتر میتونم فعالیت داشته باشم
ساعات کاریم خیلی تو مخیه از 7 صب تا 8 شب

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من تازه خدمتم تموم شده کارت رفت 2 ماه دیگه بیاد،یه گواهی میخوام برای اداره گذر نامه،نامه رو دقیقا باید به نام کجا بزنه؟چون به مسئول مربوطه گفتم بزن به نام اداره گذر نامه گفت نمیشه،باید کامل و درست بگی نامش رو،البته فک کنم یه مقدار دیوز بازی هم درآورد و می خواست اذیت کنه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من تازه خدمتم تموم شده کارت رفت 2 ماه دیگه بیاد،یه گواهی میخوام برای اداره گذر نامه،نامه رو دقیقا باید به نام کجا بزنه؟چون به مسئول مربوطه گفتم بزن به نام اداره گذر نامه گفت نمیشه،باید کامل و درست بگی نامش رو،البته فک کنم یه مقدار دیوز بازی هم درآورد و می خواست اذیت کنه

گذرنامه استان مربوطه
یه خورده بیشتر از مقدار در اورده و الی می دونند

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
گذرنامه استان مربوطه
یه خورده بیشتر از مقدار در اورده و الی می دونند
داوود جان شرمنده اما نفهمیدم چی گفتی،به زبان ساده تر میگی؟:D

ویرایش:الان نصفه نیمه فهمیدم :) یعنی باید بزنه به اداره گذرنامه استان؟تیترش باید همین باشه؟

Last edited:
بالا