• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
داوود جان شرمنده اما نفهمیدم چی گفتی،به زبان ساده تر میگی؟:D

ویرایش:الان نصفه نیمه فهمیدم :) یعنی باید بزنه به اداره گذرنامه استان؟تیترش باید همین باشه؟

مبارک باشه عباس جان
بله
اداره گذرنامه استان تهران _ مثال _

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مبارک باشه عباس جان
بله
اداره گذرنامه استان تهران _ مثال _

ممنون داوود جان،مرتیکه منو سر تسویه هم علاف کرد،مشتی حروم خور پاپتی جمع شدن نتیجش میشه همین

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
عمو مترو صدر پیاده شه بیاد روی پل صدر سوار تاکسیای نوبنیاد شه بهتر نیست ؟ الکی اینجوری میره بالا تا قیطریه باز میاد پایین.

درس می‌گید حواسم به صدر نبود :)

اما خوب قیطریه دیگه جلو مترو ون هست اسیر‌ تاکسی پیدا کردن نمیشه از طرفی‌ ترافیک صدرم دیگه اذیتش نمی‌کنه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
روی کدِ کارت شارژهای ایرانسل و همراه اول یه پوششی هست که با ناخن از بین میره
جنسش از چیه / چجوری میشه همچین چیزی درست کرد
یه کارت تخفیف هایی برای یه جایی درست کردم که شماره سریال داره و شماره سریالش باید پنهان باشه و با خراشیدن نمایان بشه
اگر دستی میشه انجامش داد یاد بدید، اگر هم شرکتی هست که این کارو انجام میده معرفی کنید بهم

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یه کارت تخفیف هایی برای یه جایی درست کردم که شماره سریال داره و شماره سریالش باید پنهان باشه و با خراشیدن نمایان بشه
اگر دستی میشه انجامش داد یاد بدید، اگر هم شرکتی هست که این کارو انجام میده معرفی کنید بهم
آقا محسن, پی تی میای و چواب پخ ما رو نمیدی .. آره؟!!!

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341

http://forum.persiantools.com/t240906.html?langid=2

Google

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
خیلی ممنون
smilie_ugly_040.gif

new24

Registered User
لایک‌ها
300
چنتا سوال دارم
واسه جواباتون ممنون میشم
البته چنتایی سوال بخش مخصوص دارن ولی میخوام جامع باشه!

1-کجا وسایلی مثل مفتول و اویز و اینجور چیزا میفروشن واسه ساخت بدلیجات؟(مشهدم)
2-ویندوزم 64 بودش موقعی که هنگ کرده بود خاموشش کردم،بعدش موقع روشن کردنم تا لود ویندوز میرفت وقتی لود تموم میشد صفحه سیاه میشد و خاموش میشد،یعنمی نورش میومد و میرفت سپس هر چی با دیسک نجات کاسپر اسکی اوردمش نتونستم کاری بکنم که باز بشه،بعدش از تنظیمات خود ویندوز که موقع انتخاب ویندوز ها با کلیدF8 میاد ریستور کردم و انگار دست شد،،،ولی هرچی سعی کردم نرم افزارها رو باز کنم نمیشه،،مثلا ایتونز رو پاک کردم دوباره نصب کردم نشد،با نرم افزارای آن اینیستالر پاک کردم و دوباره نصب کردم نشد،،،میگین چیکار کنم؟
3-نرم افزارای کرک شده IOSرو میتونم با 25Pp روی دستگاه جیل نشده نصب کنم؟
4-ویندوزم 64 هستش رمم هم 2 بهترین یجوابگویی رو با 32 داره یا 64؟واسه گیم
5-موقع گیم بعد 1 ساعت و نیم بخاطر بازی سنگین(موست وانتد2)سیستم خاموش میشه،میدونم واسه گرماش هست،سیستمو هم تازه جارو کشیدم(استعاره از در اوردن همه قطعات و باد گرفتن)،فن اضافه بگیرم دست میشه؟میخوام زیاد پول خرج نکنم،فن رو کجاش نصب کنم؟چون درش سمت مادربورد بازه و یک فن واسه خود کارت گرافیک 1گیگی و 1 فن پشت سیستم جای کابل ها و یک فن روی سی پی یو داره،،،این فن جدیدو روی در نصب کنم یا جای دیگه؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
چنتا سوال دارم
واسه جواباتون ممنون میشم
البته چنتایی سوال بخش مخصوص دارن ولی میخوام جامع باشه!

1-کجا وسایلی مثل مفتول و اویز و اینجور چیزا میفروشن واسه ساخت بدلیجات؟(مشهدم)
2-ویندوزم 64 بودش موقعی که هنگ کرده بود خاموشش کردم،بعدش موقع روشن کردنم تا لود ویندوز میرفت وقتی لود تموم میشد صفحه سیاه میشد و خاموش میشد،یعنمی نورش میومد و میرفت سپس هر چی با دیسک نجات کاسپر اسکی اوردمش نتونستم کاری بکنم که باز بشه،بعدش از تنظیمات خود ویندوز که موقع انتخاب ویندوز ها با کلیدF8 میاد ریستور کردم و انگار دست شد،،،ولی هرچی سعی کردم نرم افزارها رو باز کنم نمیشه،،مثلا ایتونز رو پاک کردم دوباره نصب کردم نشد،با نرم افزارای آن اینیستالر پاک کردم و دوباره نصب کردم نشد،،،میگین چیکار کنم؟
3-نرم افزارای کرک شده IOSرو میتونم با 25Pp روی دستگاه جیل نشده نصب کنم؟
4-ویندوزم 64 هستش رمم هم 2 بهترین یجوابگویی رو با 32 داره یا 64؟واسه گیم
5-موقع گیم بعد 1 ساعت و نیم بخاطر بازی سنگین(موست وانتد2)سیستم خاموش میشه،میدونم واسه گرماش هست،سیستمو هم تازه جارو کشیدم(استعاره از در اوردن همه قطعات و باد گرفتن)،فن اضافه بگیرم دست میشه؟میخوام زیاد پول خرج نکنم،فن رو کجاش نصب کنم؟چون درش سمت مادربورد بازه و یک فن واسه خود کارت گرافیک 1گیگی و 1 فن پشت سیستم جای کابل ها و یک فن روی سی پی یو داره،،،این فن جدیدو روی در نصب کنم یا جای دیگه؟

1 - از میدون شهدا به سمت دروازه قوچان از اینجور وسایل دارند.
2 - ویندوز جدید نصب کن اگر درست نمیشه.
3 - ...
4 - زیر 2 گیگ با 32 بهتره چون برای بالا اومدن ویدوز زیر یک گیگ استفاده میکنه، در صورتی که 64 بیتی بالای 1.2 گیگ مصرف میکنه.
5 - این علامت خوبی نیست و ممکنه فن پردازنده نمیتونه خوب خنکش کنه. اگر عمر کامپیوتر بیشتر از 3 سال هست شاید خمیر سیلیکون بین هیت سینک و پردازنده خشک شده باشه و کارآیی لازم رو نداره.

new24

Registered User
لایک‌ها
300
1 - از میدون شهدا به سمت دروازه قوچان از اینجور وسایل دارند.
2 - ویندوز جدید نصب کن اگر درست نمیشه.
3 - ...
4 - زیر 2 گیگ با 32 بهتره چون برای بالا اومدن ویدوز زیر یک گیگ استفاده میکنه، در صورتی که 64 بیتی بالای 1.2 گیگ مصرف میکنه.
5 - این علامت خوبی نیست و ممکنه فن پردازنده نمیتونه خوب خنکش کنه. اگر عمر کامپیوتر بیشتر از 3 سال هست شاید خمیر سیلیکون بین هیت سینک و پردازنده خشک شده باشه و کارآیی لازم رو نداره.
واسه گزینه5:خمیر سیلیکون مال تابستونه ولی عمر دستگاه بیشتر از این حرفاس
واسه گزینه1:چقدر دوره؟از هاشمیه تا اونجا با تاکسی چند میشه؟

بالا