داوود جان شرمنده اما نفهمیدم چی گفتی،به زبان ساده تر میگی؟
ویرایش:الان نصفه نیمه فهمیدمیعنی باید بزنه به اداره گذرنامه استان؟تیترش باید همین باشه؟
مبارک باشه عباس جان
بله
اداره گذرنامه استان تهران _ مثال _
داوود جان شرمنده اما نفهمیدم چی گفتی،به زبان ساده تر میگی؟
ویرایش:الان نصفه نیمه فهمیدمیعنی باید بزنه به اداره گذرنامه استان؟تیترش باید همین باشه؟
مبارک باشه عباس جان
بله
اداره گذرنامه استان تهران _ مثال _
از ترمینال جنوب چطور میشه رفت لویزان ؟
سامانه مسیریاب شهر تهرانینی کسی از بچه های تهران نمیدونه ؟
ینی کسی از بچه های تهران نمیدونه ؟
ممنون داوود جان،مرتیکه منو سر تسویه هم علاف کرد،مشتی حروم خور پاپتی جمع شدن نتیجش میشه همین
ینی کسی از بچه های تهران نمیدونه ؟
عمو مترو صدر پیاده شه بیاد روی پل صدر سوار تاکسیای نوبنیاد شه بهتر نیست ؟ الکی اینجوری میره بالا تا قیطریه باز میاد پایین.
کسی میتونه آهنگی که توی این ویدیو پخش میشه رو به من بده
آهنگ بی کلام و آرامبخشه : دیالوگ ماندگار بهروز وثوقی در فیلم قیصر. - YouTube
آهنگ بی کلام و آرامبخشه : ‫دیالوگ ماندگار بهروز وثوقی در فیلم قیصر.‬‎ - YouTube
آقا محسن, پی تی میای و چواب پخ ما رو نمیدی .. آره؟!!!روی کدِ کارت شارژهای ایرانسل و همراه اول یه پوششی هست که با ناخن از بین میره
جنسش از چیه / چجوری میشه همچین چیزی درست کرد
یه کارت تخفیف هایی برای یه جایی درست کردم که شماره سریال داره و شماره سریالش باید پنهان باشه و با خراشیدن نمایان بشه
اگر دستی میشه انجامش داد یاد بدید، اگر هم شرکتی هست که این کارو انجام میده معرفی کنید بهم
پ.خ؟ کِی؟ نرسیده / ندیدم!آقا محسن, پی تی میای و چواب پخ ما رو نمیدی .. آره؟!!!
آهنگ بی کلام و آرامبخشه : ‫دیالوگ ماندگار بهروز وثوقی در فیلم قیصر.‬‎ - YouTube
روی کدِ کارت شارژهای ایرانسل و همراه اول یه پوششی هست که با ناخن از بین میره
جنسش از چیه / چجوری میشه همچین چیزی درست کرد
یه کارت تخفیف هایی برای یه جایی درست کردم که شماره سریال داره و شماره سریالش باید پنهان باشه و با خراشیدن نمایان بشه
اگر دستی میشه انجامش داد یاد بدید، اگر هم شرکتی هست که این کارو انجام میده معرفی کنید بهم
باران عشق-ناصر چشم آذر
دم شوما هاتباران عشق - ناصر چشم اذر.
اونطرف لینک دانلودش رو هم برات گذاشتم.
چنتا سوال دارم
واسه جواباتون ممنون میشم
البته چنتایی سوال بخش مخصوص دارن ولی میخوام جامع باشه!
1-کجا وسایلی مثل مفتول و اویز و اینجور چیزا میفروشن واسه ساخت بدلیجات؟(مشهدم)
2-ویندوزم 64 بودش موقعی که هنگ کرده بود خاموشش کردم،بعدش موقع روشن کردنم تا لود ویندوز میرفت وقتی لود تموم میشد صفحه سیاه میشد و خاموش میشد،یعنمی نورش میومد و میرفت سپس هر چی با دیسک نجات کاسپر اسکی اوردمش نتونستم کاری بکنم که باز بشه،بعدش از تنظیمات خود ویندوز که موقع انتخاب ویندوز ها با کلیدF8 میاد ریستور کردم و انگار دست شد،،،ولی هرچی سعی کردم نرم افزارها رو باز کنم نمیشه،،مثلا ایتونز رو پاک کردم دوباره نصب کردم نشد،با نرم افزارای آن اینیستالر پاک کردم و دوباره نصب کردم نشد،،،میگین چیکار کنم؟
3-نرم افزارای کرک شده IOSرو میتونم با 25Pp روی دستگاه جیل نشده نصب کنم؟
4-ویندوزم 64 هستش رمم هم 2 بهترین یجوابگویی رو با 32 داره یا 64؟واسه گیم
5-موقع گیم بعد 1 ساعت و نیم بخاطر بازی سنگین(موست وانتد2)سیستم خاموش میشه،میدونم واسه گرماش هست،سیستمو هم تازه جارو کشیدم(استعاره از در اوردن همه قطعات و باد گرفتن)،فن اضافه بگیرم دست میشه؟میخوام زیاد پول خرج نکنم،فن رو کجاش نصب کنم؟چون درش سمت مادربورد بازه و یک فن واسه خود کارت گرافیک 1گیگی و 1 فن پشت سیستم جای کابل ها و یک فن روی سی پی یو داره،،،این فن جدیدو روی در نصب کنم یا جای دیگه؟
تشکر1 - از میدون شهدا به سمت دروازه قوچان از اینجور وسایل دارند.
2 - ویندوز جدید نصب کن اگر درست نمیشه.
3 - ...
4 - زیر 2 گیگ با 32 بهتره چون برای بالا اومدن ویدوز زیر یک گیگ استفاده میکنه، در صورتی که 64 بیتی بالای 1.2 گیگ مصرف میکنه.
5 - این علامت خوبی نیست و ممکنه فن پردازنده نمیتونه خوب خنکش کنه. اگر عمر کامپیوتر بیشتر از 3 سال هست شاید خمیر سیلیکون بین هیت سینک و پردازنده خشک شده باشه و کارآیی لازم رو نداره.