ArashMiniStar
Registered User
امضامو بببینآقا دیروز چه خبر بوده تو فروم. داعش حمله کرده بود؟ نصف کسایی که تو تاپیک بهترین خاطره از ضایع شدن پست داده بودن بن شدن! خود تاپیک هم که به فنا رفت.
امضامو بببینآقا دیروز چه خبر بوده تو فروم. داعش حمله کرده بود؟ نصف کسایی که تو تاپیک بهترین خاطره از ضایع شدن پست داده بودن بن شدن! خود تاپیک هم که به فنا رفت.
مگه اصلا پشتیبای هم دارن؟اینترنت مخابرات، شبانه ی رایگان هم داره؟...شرایطی هم داره؟...چند تا چند؟
پدسّگا خودشون جواب نمیدن
بلهابزاری هست که باش بشه فهمید چه کسایی به پروفایل فیسبوکمون سر میزنن؟
واسه یکی از دوستام اینجوریه،آره جاش درسته
دوتا سوراخ داره دیگه ، یکیش برای مودم و اون یکی برای تلفن
نه ؛ یه تلفن داریم
پف یوزا...مگه اصلا پشتیبای هم دارن؟
دوتا سوال از دو حوزه متفاوت :دی
1 - جدیدا هر وقت که تلفن خونه زنگ میخوره و یا باهاش زنگ میزنن دسترسیم به نت برای چند ثانیه قطع میشه
فکر نمیکنم از اسپلیتر هم باشه ، چون یه اسپلیتر نو هم گرفتم همین مشکلو داشت
ایراد کار از کجا میتونه باشه؟
2- نر و ماده و پیر و جوون بودن مرغ عشق رو چطوری میشه تشخیص داد؟
در بخش خرید و فروش پوشات تاپیک بزنیددر این بخش نمیشه تاپیک جدید ایجاد کرد؟ میخواستم کاتالوگ کامل کفشهای ecco مدل سال 2014 شامل بیش از 380 مدل همراه با توضیحات مشخصات دقیق هر مدل به زبان فارسی قرار بدم (از نمایندگی اکو سی دی گرفتم و تصاویر استخراج کردم) ولی دسترسی به ایجاد تاپیک در این بخش ندارم. بخشهای دیگه انجمن هم مناسب این تاپیک نیستند.
کالایی برای خرید/فروش نیست فقط مجموعه تصاویر کفشها همراه مشخصات هست.در بخش خرید و فروش پوشات تاپیک بزنید
شاید خط خاموش ؟؟ اگه نبود احتمالا از برنامه ضیتلر ! پیامک استفاده میکنه !دوستان
من هر کاری میکنم به یه خط ایارنسل smsبدم نمیشه و حی گزارش خطا میفرسته ولی به خط دیگه میفرستم مشکلی نداره
با خط دیگه هم به اون شماره دوباره فرستادم با هم گزارش خطا میفرسته! مشکل چیه؟راه حلی چیزی ندارید بگید؟
ممنون
برنامه های فیلتر اینجوری نیستن . دلیور میشه.شاید خط خاموش ؟؟ اگه نبود احتمالا از برنامه ضیتلر ! پیامک استفاده میکنه !