• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا دیروز چه خبر بوده تو فروم. داعش حمله کرده بود؟ نصف کسایی که تو تاپیک بهترین خاطره از ضایع شدن پست داده بودن بن شدن! خود تاپیک هم که به فنا رفت. :eek:
امضامو بببین

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اینترنت مخابرات، شبانه ی رایگان هم داره؟...شرایطی هم داره؟...چند تا چند؟
پدسّگا خودشون جواب نمیدن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
آقا رسیور ما سیگنال میگیره ولی کانال نشون نمیده!
مثلا سیگنال بی بی سی حدود 70 تاست ولی هیچی نشون نمیده!
چش شده؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ابزاری هست که باش بشه فهمید چه کسایی به پروفایل فیسبوکمون سر میزنن؟

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آره جاش درسته
دوتا سوراخ داره دیگه ، یکیش برای مودم و اون یکی برای تلفن
نه ؛ یه تلفن داریم
واسه یکی از دوستام اینجوریه،
سیگنال ارسالی از طرف ISP ضعیفه ممکنه تو لحضه زنگ خوردن گوشی که نویز خط بالا میره snr شما (سیگنال / نویز) تقریبا صفر میشه، در نتیجه برای چند ثانیه قطع میشید.
احتمالا مشکل از مخابرات و isp ه و تقریبا نمیشه کاری کرد، اما ممکنه تلفنتون موقع زنگ زدن نویز زیادی ایجاد کنه (مخصوصا اگه بیسیم باشه) تلفن رو عوض کنید تست کنید...

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
چطوری کانکشن تلویزیون رو از مودم قطع کنم؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
دوتا سوال از دو حوزه متفاوت :دی
1 - جدیدا هر وقت که تلفن خونه زنگ میخوره و یا باهاش زنگ میزنن دسترسیم به نت برای چند ثانیه قطع میشه
فکر نمیکنم از اسپلیتر هم باشه ، چون یه اسپلیتر نو هم گرفتم همین مشکلو داشت
ایراد کار از کجا میتونه باشه؟

2- نر و ماده و پیر و جوون بودن مرغ عشق رو چطوری میشه تشخیص داد؟ :D

سلام،
من هم همین مشکل رو داشتم تا زمانی که یک خط تلفن جدا برای ADSL گرفتم و حل شد ولی اگه امکان کشیدن سیم جدید نیست ببین اگر پوشش وایمکس دارید از وایمکس استفاده کن. اگرچه با همون اسپلیتر هم میشه سر کرد منتها اگر خواستی راحت بشی این گزینه مطمئنه.

در مورد مرغ عشق هم نوکشون رو نگاه کن اگر شفاف و براق بود جوون هست و اگر کدر و زمخت بود بدون سنی ازش گذشته. نوک جوجه ها معمولاً خیلی براق صیقلی هست، تو یکی دو سالگی کم کم شروع به کدر شدن می کنه و همینطور میره تا هر چقدر پرندت عمر کنه. نر و ماده بودنشون راه های مختلف داره اگر تو خونه هستن یک مدت بذار کنار هم از رفتارشون مشخص میشه کدوم لیلی هست و کدوم مجنون. اگر هم دیدی با هم درگیر میشن احتمال اینکه همجنس باشن هست. اگر هم توی پرنده فروشی میخواید تشخیص بدید بهتره از خود پرنده فروش کمک بگیرید. خودش با دست میگیره و استخوان زیر شکم پرنده رو دست میزنه و بر اساس فرم اون استخوان با درصد خطای کمی بهتون میگه اون پرنده نر هست یا ماده.

موفق باشی

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
نسخه جدید web freer فایل webproxy رو در حال اجرا نگه میداره با لود ۱۰۰ در صد cpu دهن ویندوزم سرویس شد حتی با uninstall هم اون پروسس از بین نرفت مجبور شدم ویندوز عوض کنم.
نسخه ی قبلی خوب اجرا میشد ولی هر وفعه اخطار آپدید میداد .

حالا 2 راه میمونه :
1 - چجوری نسخه جدید رو کاری کنیم اون فایلو اجرا نکنه ؟ تو نسخه قبلی میشد به راحتی فایلو پاک کرد ولی نسخه جدید دوباره میسازتش .
2 - چجوری همون نسخه قدیمی رو کاری کنیم اخطار update نده هر سری که برنامه اجرا میشه .

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
اقایون خانوما .
شبکه 3 تو تیتانیوم 1000 تایگر چطور وا کنم ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
درحالی که روش شبکه سه هستی برو تو منوها بگرد یه جایی یه کد 16 رقمی میخواد
اینو بهش بده : 1111113311111133

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
در این بخش نمیشه تاپیک جدید ایجاد کرد؟ میخواستم کاتالوگ کامل کفشهای ecco مدل سال 2014 شامل بیش از 380 مدل همراه با توضیحات مشخصات دقیق هر مدل به زبان فارسی قرار بدم (از نمایندگی اکو سی دی گرفتم و تصاویر استخراج کردم) ولی دسترسی به ایجاد تاپیک در این بخش ندارم. بخشهای دیگه انجمن هم مناسب این تاپیک نیستند.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
در این بخش نمیشه تاپیک جدید ایجاد کرد؟ میخواستم کاتالوگ کامل کفشهای ecco مدل سال 2014 شامل بیش از 380 مدل همراه با توضیحات مشخصات دقیق هر مدل به زبان فارسی قرار بدم (از نمایندگی اکو سی دی گرفتم و تصاویر استخراج کردم) ولی دسترسی به ایجاد تاپیک در این بخش ندارم. بخشهای دیگه انجمن هم مناسب این تاپیک نیستند.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
در بخش خرید و فروش پوشات تاپیک بزنید
کالایی برای خرید/فروش نیست فقط مجموعه تصاویر کفشها همراه مشخصات هست.
خیلی راحت تذکر میگیریم بابتش چرا که تاپیک غیرمربوط (غیر خرید و فروش) ایجاد کردیم ولی اینجا اگر میشد به "سبک زندگی" مربوط میشد.

تشکر و سپاس

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
یه جای دیگه درستش کن بعد تاپیکتو ریپورت بده بگو منتقلش کنن اینجا .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان
من هر کاری میکنم به یه خط ایارنسل smsبدم نمیشه و حی گزارش خطا میفرسته ولی به خط دیگه میفرستم مشکلی نداره
با خط دیگه هم به اون شماره دوباره فرستادم با هم گزارش خطا میفرسته! مشکل چیه؟راه حلی چیزی ندارید بگید؟
ممنون

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
دوستان
من هر کاری میکنم به یه خط ایارنسل smsبدم نمیشه و حی گزارش خطا میفرسته ولی به خط دیگه میفرستم مشکلی نداره
با خط دیگه هم به اون شماره دوباره فرستادم با هم گزارش خطا میفرسته! مشکل چیه؟راه حلی چیزی ندارید بگید؟
ممنون
شاید خط خاموش ؟؟ اگه نبود احتمالا از برنامه ضیتلر ! پیامک استفاده میکنه !

بالا