A1C1E
Registered User
سطح سوالات رفت روی hard
لطفا سطح سوالات رو پایین بیارید ( مثلا روی medium :دی) بلکه بتونیم جواب بدیم...!
لطفا سطح سوالات رو پایین بیارید ( مثلا روی medium :دی) بلکه بتونیم جواب بدیم...!
یه بار روی تونل توحید رفتم تو خط BRT که افسر دیددوستان جریمه اینکه از لاین مخصوص اتوبوسا بریم میدونید چقدره؟ حالا اگه چپه بریم چی یعنی خیابون که به فلان طرف هست ما دقیقا چپکی از لاین اتوبوس بریم!! اخه چون من امروز همچین حرکتی زدم البته عمدی هم نبود خدا لعنت کنه اینارو از بس یک طرفه کردن!! حالا شانسم گرفت پلیس منو ندید فقط یکی از این موتوری ها که فک کنم مال الیت بود منو دیدن تعجبم کردن ممکنه پلاک ماشینو داده باشن دست راهنمایی رانندگی؟[emoji19]
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
یه بار بازیکنای یه بنده خدایی کهنه شده بود هرچی گشت تو بازار پیدا نکرد همه رو تخته سوارن جدا فروخته نمیشن.میخوام با MDF یه فوتبال دستی درست و حساب درست کنم
بازیکن ها رو از کجا میتونم بخرم؟
نه ، تعطیله !شرکت پست جمعه ها هم بازه ؟ یه بسته دارم که باید تا امروز بدستم میرسید ولی نرسیده . فردا حضوری برم تحویل میدن ؟
یعنی الان مشکل جوون مملکت ما اینه؟من یه سوالی دارم :
این خارجی ها تو توالت چگونه بدون اب و با یک عدد دستمال خودشون رو تمیز میکنن ؟ اینا اصلا تمیز میشن ؟
میخواهیم پناهنده بشیم دوشواری داریم :general602:
من یه سوالی دارم :
این خارجی ها تو توالت چگونه بدون اب و با یک عدد دستمال خودشون رو تمیز میکنن ؟ اینا اصلا تمیز میشن ؟
باید اول دوشواری ها رو که یکی همین دستشویی رفتنه رو حل بکنیم تا برسیم به کشور باید ببینم موقع رفتن کدوم کشور پناهنده میپذیره اما سوئد نروژ دانمارک هلند رو داریم بنچمارک میکنیم کانادا هم عالیه اما کو پول و کو ادمشحالا کدوم کانتری میخوای بری ؟
باید اول دوشواری ها رو که یکی همین دستشویی رفتنه رو حل بکنیم تا برسیم به کشور باید ببینم موقع رفتن کدوم کشور پناهنده میپذیره اما سوئد نروژ دانمارک هلند رو داریم بنچمارک میکنیم کانادا هم عالیه اما کو پول و کو ادمش
داداش اونا یه اخلاقی دارن هر روز صبح میرن حموم به همون خاطر دیگه اگه خیلی تمیز هم نکنن بعد دستشویی مهم نیست گرچه من خیلی نمیپسندم و برای ما ایرانیا چندش اوره ولی خوب دیگه به هر حال شما هم بری خارج مجبوری کنار بیای.(شیشه اب راه حلشه ولی سخته دم به ساعت که بخوای بری با خودت باش ببری)من یه سوالی دارم :
بازار قیصریه پانزده خرداد معدن ساعتدوستان سلام
مرکز فروش ساعت مچی تو تهران کجاست؟
لباس های با کیفیت و جنسدار کجا میشه پیدا کرد ؟ (فردوسی و امام حسین رو رفتم زیاد جالب نیست)
vmusic.irدوستان چند تا سایت ایرانی می خواستم معرفی کنید که دیسکوگرافی و فول آلبوم کلاسیک برای دانلود با لینک مستقیم داشته باشه مثلا کل آثار بتهوون و باخ و موتزارت و دیگران
پولی هم باشه مشکلی نیست فقط آرشیو بزرگی از آثار کلاسیک رو داشته باشه
میشه در مورد امضاتون توضیح بدهیدvmusic.ir
والا توضیح خاصی نداره. یه نفر رو دستش یه نماد باستانی که نمیدونم چی هست رو رو دست خالکوبی کرده و روش نوشته "ایران عزیز جانم فدایت" یه نفر دیگه هم دو دست و چشماش و احیانا پاش رو برای وطنش داده و هیچی هم رو دستش خالکوبی نکرده. شاید یه جورایی میخواد بگه کسایی که بیشتر از همه ادعای وطن پرستی و باستانگرایی و آریایی بودن و اینجور چیزاشون میشه موقع عمل زودتر از همه جا میزنن.میشه در مورد امضاتون توضیح بدهید