• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
براي اپيليدي فكر ميكنم مارك مناسبش philips هست. نسبت به قيمتش عمر خوبي داره. طراحيش ساده هست و امكانات خاصي مثل بقيه برند ها نداره اما طول عمر خوبي داره. نكته خاصي براي توجه نداره. فكر كنم بايد بيشتر به سليقه همسرتون توجه كنيد كه چطوري ميپسنده. طراحي ساده با عمر طولاني. طراحي فانتزي به همراه امكاناتي مثل كمپرس سرد و... به همراه لوسيون و....
بعضي اپيليدي ها نسبتا كيفيت پايين تري دارن ولي در كنار لوسيون و ... هم داخل جعبشون هست و هم اينكه طراحي ظاهريش خيلي فانتزي هست اما مدلهاي ديگه ( تا جايي كه اطلاع دارم مثلا philips( طراحي ساده بدون امكانات اضافه اما عمر طولاني و كيفيت مناسبي دارن
به همين خاطر به سليقه همسرتون بستگي داره كه كدوم مورد را مي پسندن.
من چندسال پیش واسه خودم فیلیپس گرفتم اون موقع 150 واقعا خوب برام کار کرد.الان تو اپیلیدی خیلی تحقیق کردم و درنهایت به مدل های پاناسونیک رسیدم.ظاهرا کارایی بالا و کیفیت خوبی داره .فقط میمونه مشکل قیمت که اونم راه داره.جالبه نمایندگی پاناسونیک تو ایران یه مدل رو مثلا میده 485 همون مدل تو نمایندگی کویت یا عمان و یا حتی دبی با قیمت فرضا 270 فروش داره.حتی نمایندگی های عربی پاناسونیک هم با همدیگه اختلاف قیمت هر چند جزئی دارن.فرضا کویت میده 230 امارات 270.
الان منتظرم که یه اشنایی بتونم از کشور های قطر یا عمان یا کویت و یا حتی بحرین پیدا کنم اینو بام بگیره.
تو این فروم کسی هست که حق الزحمه بگیره و این کارو برام انجام بده

rznrz06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
عزیزان
کسی ميدونه کابل MHL 3.0 تو کدوم سایت خارجی گیر میاد؟حتماً باید ورژنش 3.0 باشه چون باید 2160P رو ساپورت کنه.

SONY XPERIA Z2

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
اینجا کسی گوشی zenfone 6 خریده؟قیمتش چجوریاست؟از لحاظ فنی خوبه؟بخرم یا نه؟ :D
پ.ن : عجب تاپیک ادامه پیدا کرد خخخخ

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
یه سوییت توی تهران مخوایم بگیریم که :
به آدرس زیر نزدیک باشه و یا حداقل هرجای تهران باشه و فقط بشه راحت با یکی دو سه کورس به اونجا رسید... (اگه کرج سوییت بگریم کارمون سخت میشه؟)
دو نفر پسر مجردیم.. با ساده ترین امکانات ممکن باشه مشکلی نیست.. فقط یخچان و کولر داشته باشه..
برای 3 الی 10 روز میخوایم بگیریم.
حدودا شبی چقدر پامون می افته؟

آدرس مورد نظر : تهران - خیابان شریعتی - دوراهی قلهک

پ ن : نمیخوام مثل مسافر خونه بی صاحاب باشه..

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
به آدرس زیر نزدیک باشه و یا حداقل هرجای تهران باشه و فقط بشه راحت با یکی دو سه کورس به اونجا رسید... (اگه کرج سوییت بگریم کارمون سخت میشه؟)
دو نفر پسر مجردیم.. با ساده ترین امکانات ممکن باشه مشکلی نیست.. فقط یخچان و کولر داشته باشه..

مسافرخونه بلبل
فقط بعضی وقتا افلاطون میاد بخاطر طلبش سر و صدا راه میندازه ؛ ولی در کل جای خوبیه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

کرج دوره البته میتونی با مترو دقیقا بیای قلهک اما از کرج یه ساعت بیشتر تو راهی با مترو!
بهتره سمت مولوی شوش بگیری جایی رو که باز با مترو راحت میای
قیمتارو نمیدونم
کلا قلهک ایستگاه مترو داره از همه جا راحت میتونی برسونی خودتو

Sent from my F**king life

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان من در یک باغ که مشکل آب داره می خواستم برای داشتن فضای سبز از چمن مصنوعی (پلاستیکی) بهره ببرم.

در نتیجه با خودم گفتم که این چمن هم زیبایی باغ رو به همراه داشته باشه و هم بشه روش ورزش کرد و فوببال بازی کرد و ...

حالا چند تا پرسش داشتم در زمینه ی این چمن های مصنوعی

1- قیمت هر متبر مربعشون چقدر می شه؟
2- ماندگاریشون چجوری هست؟ یعنی زیر آفتاب و باران چقدر ماندگاری دارند وآیا باید در زمان تابش آفتاب روشون پوشیده بشه تا ماندگاری بیش تری داشته باشن؟
3- در برابر باران و برف چطور؟
4- آیا خودرو و ماشین می تونه از روشون رد بشه؟

با سپاس

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
با درود

دوستان من در یک باغ که مشکل آب داره می خواستم برای داشتن فضای سبز از چمن مصنوعی (پلاستیکی) بهره ببرم.

در نتیجه با خودم گفتم که این چمن هم زیبایی باغ رو به همراه داشته باشه و هم بشه روش ورزش کرد و فوببال بازی کرد و ...

حالا چند تا پرسش داشتم در زمینه ی این چمن های مصنوعی

1- قیمت هر متبر مربعشون چقدر می شه؟
2- ماندگاریشون چجوری هست؟ یعنی زیر آفتاب و باران چقدر ماندگاری دارند وآیا باید در زمان تابش آفتاب روشون پوشیده بشه تا ماندگاری بیش تری داشته باشن؟
3- در برابر باران و برف چطور؟
4- آیا خودرو و ماشین می تونه از روشون رد بشه؟

با سپاس
https://www.google.co.uk/search?q=ف...hannel=sb&gfe_rd=cr&ei=bXzGU9vzLITf8geCqoGoDA

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
حق داریم در ماه مبارک رمضان کسی یا کسانی رو Bناموس خطاب کنیم؟

پ.ن: راستی اسم مسئول پخش بازی والیبال چیه؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
به صورت غیر عمد پای تا بیخ لخت یکی از خواهران غربی رو تو بازی والیبال امشب دیدم...نیاز به توبه داره؟

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
به صورت غیر عمد پای تا بیخ لخت یکی از خواهران غربی رو تو بازی والیبال امشب دیدم...نیاز به توبه داره؟

چون از صدا و سیمای مملکت اسلامی مشاهده کردی از شیر مادر هم حلال تره.. بازم فیض ببر

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
تا بیخ دقیقا تا کجاست؟
لطفا با عکس نشان دهید تا بهتر بتوانیم مشکل شرعی شما را پاسخگو باشیم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حق داریم در ماه مبارک رمضان کسی یا کسانی رو Bناموس خطاب کنیم؟

پ.ن: راستی اسم مسئول پخش بازی والیبال چیه؟
روایت داریم ثوابی که تو فحش دادن به مسئولین هست در یک ماه روزه گرفتن نیست

عکس تا بیخ لخت همراه با نام کاربری رو به ما نیشان بده

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
یه ریش تراش ارزون و خوب معرفی کنید .

ریشم زیاد و زمخت نیست . هفته به هفته اصلاح می کنم .
سیمی و قدیمی باشه ولی تیغش خوب باشه بهتره . ارزون و مقرون به صرفه باشه .

مرسی .

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
ما آخرش نفهمیدیم ریش و زدن تو افزایش ریش تاثیر داره یا نه؟

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
من وقتي فايل هاي ويديويي با فرمت مثلا flv wmv avi رو دانلود ميكنم اگه مقداري از فايل هم دانلود بشه وقتي بخوام ويديو رو ببينم با وجود اينكه كامل دانلود نشده ميتونم اون قسمت رو كه دانلود شده ببينم
اما در مورد فرمت هاي 3gp و mp4 تا زماني كه فايل كامل دانلود نشه نميتونم اون قست كه كه دانلود شده ببينم و بايد صبر كنم تا همش دانلود شه
با چه پليري ميشه در مورد mp4 و 3gp هم اين كار رو انجام داد؟
پلير هايي كه دارم kmplayer - gomplayer - vlc هستن كه هيچكدوم موفق به اينكار نيستن.

بالا