yashgin128
Registered User
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 12
من چندسال پیش واسه خودم فیلیپس گرفتم اون موقع 150 واقعا خوب برام کار کرد.الان تو اپیلیدی خیلی تحقیق کردم و درنهایت به مدل های پاناسونیک رسیدم.ظاهرا کارایی بالا و کیفیت خوبی داره .فقط میمونه مشکل قیمت که اونم راه داره.جالبه نمایندگی پاناسونیک تو ایران یه مدل رو مثلا میده 485 همون مدل تو نمایندگی کویت یا عمان و یا حتی دبی با قیمت فرضا 270 فروش داره.حتی نمایندگی های عربی پاناسونیک هم با همدیگه اختلاف قیمت هر چند جزئی دارن.فرضا کویت میده 230 امارات 270.براي اپيليدي فكر ميكنم مارك مناسبش philips هست. نسبت به قيمتش عمر خوبي داره. طراحيش ساده هست و امكانات خاصي مثل بقيه برند ها نداره اما طول عمر خوبي داره. نكته خاصي براي توجه نداره. فكر كنم بايد بيشتر به سليقه همسرتون توجه كنيد كه چطوري ميپسنده. طراحي ساده با عمر طولاني. طراحي فانتزي به همراه امكاناتي مثل كمپرس سرد و... به همراه لوسيون و....
بعضي اپيليدي ها نسبتا كيفيت پايين تري دارن ولي در كنار لوسيون و ... هم داخل جعبشون هست و هم اينكه طراحي ظاهريش خيلي فانتزي هست اما مدلهاي ديگه ( تا جايي كه اطلاع دارم مثلا philips( طراحي ساده بدون امكانات اضافه اما عمر طولاني و كيفيت مناسبي دارن
به همين خاطر به سليقه همسرتون بستگي داره كه كدوم مورد را مي پسندن.
الان منتظرم که یه اشنایی بتونم از کشور های قطر یا عمان یا کویت و یا حتی بحرین پیدا کنم اینو بام بگیره.
تو این فروم کسی هست که حق الزحمه بگیره و این کارو برام انجام بده