• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
من وقتي فايل هاي ويديويي با فرمت مثلا flv wmv avi رو دانلود ميكنم اگه مقداري از فايل هم دانلود بشه وقتي بخوام ويديو رو ببينم با وجود اينكه كامل دانلود نشده ميتونم اون قسمت رو كه دانلود شده ببينم
اما در مورد فرمت هاي 3gp و mp4 تا زماني كه فايل كامل دانلود نشه نميتونم اون قست كه كه دانلود شده ببينم و بايد صبر كنم تا همش دانلود شه
با چه پليري ميشه در مورد mp4 و 3gp هم اين كار رو انجام داد؟
پلير هايي كه دارم kmplayer - gomplayer - vlc هستن كه هيچكدوم موفق به اينكار نيستن.
PotPlayer و امتحان کن.

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
پات پلیر ورژن جدیدش زیرنویس فارسی رو درست نشون نمیده!!!!!
لینک ورژن قدیمیشو داری شما؟
دکمه F5 رو داخل پلیر بزنید .
به قسمت General برید.
Language رو به روی Auto select بزارید.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
کسی میدونه تو ایران ماشین رو میشه با هواپیما فرستاد جایی یا نه!؟ 1 ماه پیش تو بخش خودرو تاپیک زدم ولی کسی جواب نداد! گفتم شاید اینجا کسی بدونه!:general308:

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
کسی میدونه تو ایران ماشین رو میشه با هواپیما فرستاد جایی یا نه!؟ 1 ماه پیش تو بخش خودرو تاپیک زدم ولی کسی جواب نداد! گفتم شاید اینجا کسی بدونه!:general308:

شدنیه اما اگه سرگنج نشستی والا قطار کارساز تره

khunires

لایک‌ها
4,947
شدنیه اما اگه سرگنج نشستی والا قطار کارساز تره

مبلغ ارسالش تا 1 میلیون باشه ایرادی نداره! قطار از شمال کشور تا جنوب کشور که آبادان میشه بعد 1 هفته هم بزور میخواد برسه:D یه چیز سریع میخوام!

daveantiheroes

Registered User
لایک‌ها
24
مبلغ ارسالش تا 1 میلیون باشه ایرادی نداره! قطار از شمال کشور تا جنوب کشور که آبادان میشه بعد 1 هفته هم بزور میخواد برسه:D یه چیز سریع میخوام!
عزیز الان بلیط یه آدم 90 کیلویی از اهواز تا تهران میشه 120000 تومن. حالا یه تناسب ببندی فک کنم راحت قیمت ماشی فرستادن رو در بیاری. اصلا شما بگو ماشین یه میلیارد.نمی صرفه. یا قطار بگیر و یا ماشین حمل خودرو. هم بیمه دارن. هم به صرفه اس. الان همه مردم از همین ماشینای حمل خودرو استفاده می کنن.

khunires

لایک‌ها
4,947
عزیز الان بلیط یه آدم 90 کیلویی از اهواز تا تهران میشه 120000 تومن. حالا یه تناسب ببندی فک کنم راحت قیمت ماشی فرستادن رو در بیاری. اصلا شما بگو ماشین یه میلیارد.نمی صرفه. یا قطار بگیر و یا ماشین حمل خودرو. هم بیمه دارن. هم به صرفه اس. الان همه مردم از همین ماشینای حمل خودرو استفاده می کنن.

آره اتفاقا باید با این کامیونت های حمل خودرو صحبت کنم ببینم چی میگن! شاید بصرفه تر هم باشه!

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
آره اتفاقا باید با این کامیونت های حمل خودرو صحبت کنم ببینم چی میگن! شاید بصرفه تر هم باشه!

ارزون ترینش قطاره درضمن بیشترین مسافت داخل کشور هم نهایت 2روز طول میکشه

khunires

لایک‌ها
4,947
ارزون ترینش قطاره درضمن بیشترین مسافت داخل کشور هم نهایت 2روز طول میکشه

خیلی خوبه که! باید اینم سوال کنم! اگه 48 ساعت باشه با همون قطار میفرستم بیاد ماشینو!!! آقا مرسی! فردا برم یه پرسجو کنم باز;)

daveantiheroes

Registered User
لایک‌ها
24
قابل شمارو نداره:D
تویوتا لندکروز
...
مبارک باشه. چرخش واست بچرخه.;) اگر من جای شما بودم یه بلیط 100 تومنی هواپیما می گرفتم، خودم می رفتم ماشین رو می آوردم، هم یه مسافرتی می شد و هم یه کم تو جاده باهاش حال می کردی.

khunires

لایک‌ها
4,947
مبارک باشه. چرخش واست بچرخه.;) اگر من جای شما بودم یه بلیط 100 تومنی هواپیما می گرفتم، خودم می رفتم ماشین رو می آوردم، هم یه مسافرتی می شد و هم یه کم تو جاده باهاش حال می کردی.

مرسی داداشم،انشالله شمارو هم با بنز ببینیم:D
با این قیمت بنزین و استهلاک قطعات واقعا نمیصرفه باهاش برم اون راه دور :general210: تازه دارم میرم واسه فروش همین ماشین! البته مجبورم! چون به پولش نیاز دارم متسفانه!

Last edited:

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
قابل شمارو نداره:D
تویوتا لندکروز
...

قشر مفرح بی درد که میگن شاخ و دم نداره دیگه
باورکن با دوچرخه اینور اونور میرم میخواستم یدونه ازین موتور بی کلاچا بخرم گفتم صرف نمیکنه میزنم خودمو ناکار میکنم خرج دوا دکترش سر به فلک میشه!!!!
دانشجویی و بدبختیه دیگه زورمون به پراید 82 نمیرسه
ولی ایشالا موتورش برات غر غر کنه:general601:

khunires

لایک‌ها
4,947
قشر مفرح بی درد که میگن شاخ و دم نداره دیگه
باورکن با دوچرخه اینور اونور میرم میخواستم یدونه ازین موتور بی کلاچا بخرم گفتم صرف نمیکنه میزنم خودمو ناکار میکنم خرج دوا دکترش سر به فلک میشه!!!!
دانشجویی و بدبختیه دیگه زورمون به پراید 82 نمیرسه
ولی ایشالا موتورش برات غر غر کنه:general601:

نه اتفاقا اشتباهه اینکه بی درد و بدون هیچ مشکلی هستیم! خیلی هم اتفاقا مشکلات زیاده! پول اصلا خوشبختی،آرامش و دوستی نمیاره! اینو بفروشم یه پژو پارس میگیرم چون هزینش خیلی خیلی کمتر از اینه واسم و این فقط جیب منو خالی میکنه! تمام این پولهایی هم که جمع کردم تا این سن مدیونم اگر پدرم یک هزارتومانی به بنده داده باشه! از اول راهنمایی تا الان که 24 سالم شده فقط و فقط کار کردم! مزه هیچ تفریحی رو نچشیدم! تفریح من کار شده! علاقه هم به هیچی ندارم جز کار کردن! واسم جذابه،هرکاری باشه حلال باشه انجام میدم هیچ عبایی هم ندارم نصب پوستر تو در و دیوار باشه 2 شب یا تو شرکتی کار کردن...
:)

daveantiheroes

Registered User
لایک‌ها
24
مرسی داداشم،انشالله شمارو هم با بنز ببینیم:D
با این قیمت بنزین و استهلاک قطعات واقعا نمیصرفه باهاش برم اون راه دور :general210: تازه دارم میرم واسه فروش همین ماشین! البته مجبورم! چون به پولش نیاز دارم متسفانه!

حیف حداقل رسید یه دوری باهاش بزن ما رو هم یه یادی کن.

نه اتفاقا اشتباهه اینکه بی درد و بدون هیچ مشکلی هستیم! خیلی هم اتفاقا مشکلات زیاده! پول اصلا خوشبختی،آرامش و دوستی نمیاره! اینو بفروشم یه پژو پارس میگیرم چون هزینش خیلی خیلی کمتر از اینه واسم و این فقط جیب منو خالی میکنه! تمام این پولهایی هم که جمع کردم تا این سن مدیونم اگر پدرم یک هزارتومانی به بنده داده باشه! از اول راهنمایی تا الان که 24 سالم شده فقط و فقط کار کردم! مزه هیچ تفریحی رو نچشیدم! تفریح من کار شده! علاقه هم به هیچی ندارم جز کار کردن! واسم جذابه،هرکاری باشه حلال باشه انجام میدم هیچ عبایی هم ندارم نصب پوستر تو در و دیوار باشه 2 شب یا تو شرکتی کار کردن...:)

خوشا به غیرتت که کار رو عار نمی دونی. دمت گرم.

پژو پارس خوبه. یه نیم نگاهی هم به SLX 405 داشته باش. ارزون تر از Pars هست ولی موتور TU5 روش داره. راحت اسپرت میشه و خرجش هم این طوری که من اطلاع دارم از پارس کمتره. ولی در هر صورت بگیر ماشین و حالشو ببر.

بالا