JaroOBarghi
Registered User
واقعیت داره ب معافیت های اعصاب و روان گواهی نامه نمیدن؟
http://divar.ir/v/rwfNaOkt/واقعیت داره ب معافیت های اعصاب و روان گواهی نامه نمیدن؟
درگير بخش سوم سوالتمچرا اینجا دلال داره؟ چرا کلاه بردار زیاد شده؟ چرا روزه خورا زیاد شدن؟ :general307:
کسی نیست نقاش باشه یا قیمت داشته باشه؟قیمت مولتی کالر و الیاف الان چنده؟با اجرت
آره میفهمه ! اگه چیزی که میخرید به آدرس شما ارسال بشه و ایشون از طریق بانک پیگیری کنه و شماره فروشنده ( کسی که پول به حسابش واریز شده ! ) پیدا کنه و باقی ماجرا :general105:آقا یه سوال داشتم
یکی از دوستام تو روز روشن 35 تومن بهم ضرر زد
الان رمز دومش کارتش رو گیر آوردم میخوام خرید اینترنتی کنم همون 35 تومن:general703:
امیدی هست؟
پیگیری کنه میفهمه من بودم؟:general304:
پس باید شارژ مارژ بگیرم؟آره میفهمه ! اگه چیزی که میخرید به آدرس شما ارسال بشه و ایشون از طریق بانک پیگیری کنه و شماره فروشنده ( کسی که پول به حسابش واریز شده ! ) پیدا کنه و باقی ماجرا :general105:
آدرس و شماره تلفن یه نفر دیگه بده به فروشنده ! در کل به نظر من این کار درست نیست هرچند یه موقع هایی دیگه اجتناب ناپذیر !پس باید شارژ مارژ بگیرم؟
کلا چی بگیرم که نشه پیدا کرد؟
کلا همچین موردی پیش اومده که تو نت گزارش شده باشه؟آدرس و شماره تلفن یه نفر دیگه بده به فروشنده ! در کل به نظر من این کار درست نیست هرچند یه موقع هایی دیگه اجتناب ناپذیر !
http://divar.ir/v/E4yIVCj-/JerekOff م کردی مومن . . . .
الان من گواهی نامه م لنگ ایناست دیگه بدن هم ک من نمیرم دنبالش خواستم یه باری رو از رو دوشم بگاجونم . .
موستانگ ــــــه 2011 ـــــــــــه ! تازه ایران هم نیست امارات ـه باز این اهوازی ها 4تایی اومدن:دی کاماروهم 2010 ــــــــــــه ! الکی زدن 2013! اصن تو 2013 هیچ موستانگی بیرون از آمریکا نفروختن ب این خاطر ک 2014قرار بوده فیس لیفتش بیاد
بازم مفته اونجا 130تومن اینجا کرولا هم نمیدن
گذرموقت مگه فروشش ممنوع نیست!؟
کصافط شیطون رفته تو جلدت :general306:آقا یه سوال داشتم
یکی از دوستام تو روز روشن 35 تومن بهم ضرر زد
الان رمز دومش کارتش رو گیر آوردم میخوام خرید اینترنتی کنم همون 35 تومن:general703:
امیدی هست؟
پیگیری کنه میفهمه من بودم؟:general304:
دغیغاکصافط شیطون رفته تو جلدت :general306: