saeedtz
Registered User
- نوشتهها
- 4,554
- لایکها
- 6,804
تقصیر خودت فدات شمسلام دوستان
می دونم جای این سوال این جا نیست .. ولی گفتم بگم شاید کمی خالی شم
چرا ملت ایران اینقد بد اخلاق و عقده ای شدن؟؟؟ آیا همه دنیا همین جوره؟
نمونه کوچیک:
بنده سه روزه که می خوام برای یک سوال به کارشناس آموزش دانشگاه مون زنگ بزن چون دانشگاه از شهرمون دوره امکان حضوری رفتن سخته برای یه سوال.
تو این سه روز که اتاقشون اصلا گوشی ور نداشتن .
دیگه امروز مجبور شدم زنگ بزنم کارشناس های دیگه ببینم ایشون تشریف دارن یا .
من : سلام صبحنون بخیر . بنده با آقای ایکس کار دارم . سه روزه زنگ می زنم جواب نمی دن . اطلاع ازشون ندارین
جواب : من نمی دونم .. بــــــــوق
---
بعدی
من : سلام صبحنون بخیر . بنده با آقای ایکس کار دارم . یه روزه زنگ می زنم جواب نمی دن . اتاقشون عوض نشده یا داخلیشون؟
جواب : سلام . اینجا نیستن .... بـــــــــــــــــوق
---
بعد کلی تماس دوباره بالاخره موفق می شم بگیرمشون و جواب میدن
من : سلام صبح بخیر آقای ایکس . خوب هستین . من یه سوال دارم خواستم ببینم ترم تابستون این واحد ارائه میشه؟؟
ایشون : سلام ممنون . نه . شما باید قبل از مهر حضوری بیایین تا فرم پر کنید .
من : ماشالله من هرچی زنگ می زنم موفق نمیشم شما رو بگیرم . من راهم دوره و ..
ایشون : صخبت رو قطع می کنند . یعنی چی ما جواب نمی دیم . مگه میشه ما جواب ندیم. شما به چه حقی این حرفو می زنید آقای ...
من : آقای ایکس من معذرت می خوام . من که چیزی نگفتم . من گفتم چون می خوام از شهرستان بیام ممکنه شما تشریف نداشته باشین یه وقت ، قبلش زنگ بزنم اگر بودین بیام .
ایشون : نه ما هستیم . شما قبلش تماس بگیرن . خدانگهدار . بـــــــــــوق
------------------
خدا وکیلی چرا ما ایرانی ها اینجورین . از اون تلفنچی که زورش میاد جواب سلام آدم رو بده تا این تحصیل کرده هاشون به اصطلاح ..
واقعا چرا؟؟؟؟
این مملکت دیگه جای زندگی نیست
و صحیت با کسانی هست که ارباب رجوع دارن .. تروخدا خوش اخلاق باشین یا کسانی که بهتون مراجع می کنند.
این مورد خیلی جاهای دیگه هم دیدم : همین یک ساعت پیش رفتم بانک پیش رئیس سوال بپرسم وام میدن ، نمیدن چه جوریاست. خدا وکیلی خیلی هم خوش اخلاق . سلام کردم . حاشون پرسیدم ولی لامصب اصلا سرش بالا نکرد جواب سلام بده . فقط گفت نه
خدا وکیلی نکنید اینکارا . مثلا اسم خودتون میزارین مسلمون . روزه می گیرن . مسلمونی که به نماز خوندن و روزه گرفتن نیست
ببخشیدا اما با کارشنای اموزش باید مثل ... صحبت کرد!
چون هیچ کاره و پرو هستن همشون
الان زنگ بزن رییس اموزش معاون اموزش رییس دانشگاه زنگ بزن طلبکاری حرف بزن بگو جوابم نمیده توهیمم میکنه ابروشو ببر
اینارو باس سگ باشی واسشون تا کارت را بیفته
6,7 سال با اینا درگیر بودم کخ میگم بت
Sent from my F**king life