A1C1E
Registered User
برو اما گولاخ نشی یه وقتسلام، اقا من خيلي لاغرم ميخاستم برم باشگاه اما يه روز رفتم ديدم همه گولاخن خلاصه ديگه خجالت كشيدم برم:| چيكار كنم بنظر شما؟
فقط وزنت اضافه میشه LOL
برو اما گولاخ نشی یه وقتسلام، اقا من خيلي لاغرم ميخاستم برم باشگاه اما يه روز رفتم ديدم همه گولاخن خلاصه ديگه خجالت كشيدم برم:| چيكار كنم بنظر شما؟
مشکل اینجاست که خجالت میکشه بره!برو اما گولاخ نشی یه وقت
فقط وزنت اضافه میشه LOL
سلامسلام، اقا من خيلي لاغرم ميخاستم برم باشگاه اما يه روز رفتم ديدم همه گولاخن خلاصه ديگه خجالت كشيدم برم:| چيكار كنم بنظر شما؟
كلا رايتل خيلي بيش از حد زر ميزنه !آقا این رایتل دهن منو سرویس کرد با اس ام اس های پشت همش
هر زنگی که میزنم 2 3تا اس میفرسته که متنش اینه:
مشترک گرامی شما در محدوده رومینگ ملی میباشید و ...
چجوری از شرش خلاص بشم روزی بالای 30تا اس میده که متنش همینه!!
ممنونم.
ایرانسل که 3جی بده از شرش راحت میشیمآقا این رایتل دهن منو سرویس کرد با اس ام اس های پشت همش
هر زنگی که میزنم 2 3تا اس میفرسته که متنش اینه:
مشترک گرامی شما در محدوده رومینگ ملی میباشید و ...
چجوری از شرش خلاص بشم روزی بالای 30تا اس میده که متنش همینه!!
ممنونم.
http://forum.persiantools.com/threa...سرویس-جدید-گوگل-browsec.596045/#post-10029130شما فیلتراتونو با چی میشکنید ؟
یه دونه داشتم مدتیه غیرفعال شده به دلیل اومدن نسخه های جدیدش .
این نسخه قدیمی بود و با دستکاری توی فایلاش تونسته بودم تبلیغاتش رو حذف کنم و اخطار آپدیتش و استفاده زیاد از cpu اش رو غیر فعال کنم. ولی با نسخه های جدیدش نمیشه این کارارو کرد .
اسمش و از منوی جستجوی در سمت چپ جستجو کن سپس روی نام کاربریش و در آخر روی دنبال کردن کلیک کن.می خوام دوست عزیزم Benchmarker رو فالو کنم چطور باید این کار رو انجام بدم؟
کار نکرد . سایتای معمولی رو هم باز نمیکنه
چسب دوقلو بهتره برای پلاستیک معمولا.سلام
هدفونم از قسمت بالاش که روی سر قرار میگیره شکسته، یک بار دوستم با چسب قطره ای چسبوندش ولی باز شد
میشه بگید با چه چسبی باید چسبوندش؟
یا باید کار دیگه ای کرد؟
ممنون
مشاهده پیوست 648816
Sent from my Xperia V using Tapatalk
ممنونکار نکرد . سایتای معمولی رو هم باز نمیکنه
چسب دوقلو بهتره برای پلاستیک معمولا.
ولی کلا اگه ظاهرش براتون خیلی مهم نیست یه تیکه پل بذارید کنارش .
تو شکل توضیح دادم :
حالت اول بدون پل نقطه ی اتصال محدود به نقطه ی نماس دو قطعه هست و سازه شکننده و آسیب پذیره. ولی تو 2 نقاط اتصال وسیعترن.
مشاهده پیوست 648998