• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به نظرت چیکار میشه کرد؟
اینا عموما کسایی هستن که به این رئیس جمهور رای دادن و باید چوبشو بخورن،البته اینا باید تقاص(املاش رو نمیدونم)زجری که ما هم میکشیم رو بدن
...
من دلم واسه بی پولیه اون یارو نمیسوزه . تا دلت بخواد آدم فقیر دیدم که تو اوضاع بدتر از این سرشونو گرفتن بالا!
دلم واسه حالش میسوزه . وقتی میبینم یه نسل خودشو سرتا پا فدا کرده و الان داره حسرت گذشتشو میخوره ناراحت میشم.
اون آدم واسه جیبش گریه نمیکرد ! اون نسلی که میریزن تو صف مرغ , از بی مرغی و گشنه گی نمیریزن تو صف...
این ادما با همین دیوار نویسیا و شلوغ کاریا شروع کردنو دونه دونه عزیزاشونو از دست دادن ! یه عمر جنگیدنو اواره شدن و نزدیکاشون
از دست دادن . یه عمر کل دنیا تردشون کرد ولی سرشونو بالا گرفتن که ما برای عقیدمون این سختیا رو کشیدیم!
حالا میان میبینن کدوم عقیده ! واسه چی همه چیشونو از دست دادن , کی پشتیبانشونه ؟!
از اونطرف میان به منو شما نیگا میکنن و میبینن که داریم همون راهو میریم , اونموقس که ناامید میشن و دیگه قید آبرو و همدلیو چیزای
دیگه ای که یه زمون داشتن میزنن.

پ.ن : قید هفته آخرو بزن...

new24

Registered User
لایک‌ها
300
من دلم واسه بی پولیه اون یارو نمیسوزه . تا دلت بخواد آدم فقیر دیدم که تو اوضاع بدتر از این سرشونو گرفتن بالا!
دلم واسه حالش میسوزه . وقتی میبینم یه نسل خودشو سرتا پا فدا کرده و الان داره حسرت گذشتشو میخوره ناراحت میشم.
اون آدم واسه جیبش گریه نمیکرد ! اون نسلی که میریزن تو صف مرغ , از بی مرغی و گشنه گی نمیریزن تو صف...
این ادما با همین دیوار نویسیا و شلوغ کاریا شروع کردنو دونه دونه عزیزاشونو از دست دادن ! یه عمر جنگیدنو اواره شدن و نزدیکاشون
از دست دادن . یه عمر کل دنیا تردشون کرد ولی سرشونو بالا گرفتن که ما برای عقیدمون این سختیا رو کشیدیم!
حالا میان میبینن کدوم عقیده ! واسه چی همه چیشونو از دست دادن , کی پشتیبانشونه ؟!
از اونطرف میان به منو شما نیگا میکنن و میبینن که داریم همون راهو میریم , اونموقس که ناامید میشن و دیگه قید آبرو و همدلیو چیزای
دیگه ای که یه زمون داشتن میزنن.

پ.ن : قید هفته آخرو بزن...

اگه میشه نتیجه اخلاقیشو بگو
من یکم گیج شدم!!!
حالا چیکار کنیم؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
به نظرت چیکار میشه کرد؟
اینا عموما کسایی هستن که به این رئیس جمهور رای دادن و باید چوبشو بخورن،
مگه شماها اعتقاد ندارین کعه تقلب شد؟!! پس چی میگین؟!!

new24

Registered User
لایک‌ها
300
مگه شماها اعتقاد ندارین کعه تقلب شد؟!! پس چی میگین؟!!

نه دادا
تقلبی در کار نیست به نظر من
عموم کسایی که رای دادن روستایی بودن یا کارمند یا معلم که تحت تاثیر تبلیغات و سهام عدالت و.... گول خوردن و اینجوری تعداد رای هاش بالا رفت
پدر من نماینده فرماندار بود و صندوق سیار داشتن،میگفت که تعداد رای احمدی نژاد بالاتر بوده متاسفانه

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
نه دادا
عموم کسایی که رای دادن روستایی بودن یا کارمند یا معلم که تحت تاثیر تبلیغات و سهام عدالت و.... گول خوردن و اینجوری تعداد رای هاش بالا رفت
پدر من نماینده فرماندار بود و صندوق سیار داشتن،میگفت که تعداد رای احمدی نژاد بالاتر بوده متاسفانه
تایید میشه حرف دوستمون رای های احمدی نژاد بیشتر بود و این آقا درومد اما نه با این اختلاف
به نظر من تقلب تو این اخلاف زیاد بود

Imuser

Registered User
لایک‌ها
106
نه دادا

دوست عزیز اسم معلم زو نیار. معلم سطح فرهنگش بالاتر از ایناست...

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
دوست عزیز اسم معلم زو نیار. معلم سطح فرهنگش بالاتر از ایناست...

ولی سطح جیبش پایینتر از ایناست که مجبوره به خاطر زن و بچش هم که شده تن به هرکاری بده تا آینده شغلیش با این شعارها به ظاهر تامین بشه

Imuser

Registered User
لایک‌ها
106
ولی سطح جیبش پایینتر از ایناست که مجبوره به خاطر زن و بچش هم که شده تن به هرکاری بده تا آینده شغلیش با این شعارها به ظاهر تامین بشه

دوست عزیز پدر بنده 28 ساله و مادرم 22 ساله معلم آموزش و پرورشه. پدرم تا الان یک دونه رای هم نداده و مادرم فقط یکبار اون هم به خاتمی رای داده. موفق باشید.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
آره . تو فاصله تقلب شده بود . برای اینکه حرفی توش نمونه.

ملت عادت کردن یکی رو دوباره انتخاب کنن .

4 سال پیش وضع در این حد نبود ( گند کارایی هاشون برملا نشده بود) پس با یارانه و سهام و سیب زمینی رای ها رو خریدن

رقیبش رو هم برای این تایید صلاحیت کردن که تنور رو داغ کنن ملت 40 میلیونی بیان .

در کل مال خر است . ولی سگ تو روح تهرانی ها .....

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
به امضاء رجوع شود..

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
خروجی usb چند ولته؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
5 ولت....

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
در این عکس

zkoouxmstcef0vzv48zi.jpg

قسمت نارنجی ام دی اف هست ، و قسمت سفید از جنسی که لیز و براق هست. اسمِ اون قسمت سفید رو میخوام بدونم چیه.

یه ورق از جنس این بخوام، باید به چه اسمی دنبالش بگردم

اگر این متریال براتون ملموس نیست یه توضیحی بدم که در تابلوسازی و دکوراسیون و این مسائل هم ازش استفاده میشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یه حسی بهم میگه سرامیک!!

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
پلاستیک فشرده معروف به پلی کربنات

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
پلی کربنات گرانه بنده خدا !
پلاستیک عادی هست
هیچکدوم از جمله هاتو متوجه نشدم دابوتی
جمله ی اول حالت تاییدی داشت یا طعنه آمیز؟
جمله ی دوم، منظورت این بود که پلی کربنات همان پلاستیکِ عادی هست، یا منظورت این بود که پلاستیکِ عادی هم در بازار قابل تهیه هست؟

بالا