تشکرات سدیمسیاهش همونه قیمتش . شما اگه تونر رنگی نخوای هزینه شارژ سیاه سفید و رنگی فرق نمیکنه. اون اختلاف بخاطر قیمت زیاد تونر رنگیه . چون یادمه رفیقم تو دفتر فنی شارژ میکرد از نظر صرف وقت و انرژی براش فرق نمیکرد.
شما که این کارو میخوای بکنی مطمئنا نباید بدی بیرون برای شارژ . خودت باید یاد بگیری . البته منم بلد نیستم همش وا میستادم بالاسر رفیقم با گوشیم ور میرفتم بجا اینکه نگاه کنم یاد بگیرم. ولی خیلی راحته تو you tube سرچ کن چند تا فیلم ببینی سریع میاد دستت . رنگی ها که معمولا کارتریجاشون 4 تا استوانه است سیاه سفیدا هم که 1 دونه است درام و همه چی رو خودش نصبه و باید بیشتر مواظب باشی .
ضمنا ماسک و دستکش هم استفاده کن . سرطانزاست تونر .
خیلی ممنون عمو دو نقطه ستارهعمو تولدت مبارک
فدات بشم.لطف داریسلام دكتر
تولدت مبارك(با تبلت اومدم حال اسماعيلي ندارم شرمنده)
:گل:
تو چیز بوک شرمندم کردن :دیکجایند کسانی که عمو بهنام عمو بهنام میکردند؟!!
پ ن : عمو بهنام حالا دوستای واقعیتو شناختی؟![]()
وسیله چی هست ؟منظورم يه چيز موندگار بود كه بي رنگ باشه.مثلا اگه "چسب قطره اي" رو ديده باشي وقتي ميريزي تو يه سطح يك لايه بيرنگ رو رو اون سطح تشكيل ميده بلافاصله خشك ميشه و مانع تماس اون سطح با هوا ميشه.هم محافظه و هم بي رنگ (حالت شيشه اي).تو اين مايه ها ميخوام باشه.
منظورم يه چيز موندگار بود كه بي رنگ باشه.مثلا اگه "چسب قطره اي" رو ديده باشي وقتي ميريزي تو يه سطح يك لايه بيرنگ رو رو اون سطح تشكيل ميده بلافاصله خشك ميشه و مانع تماس اون سطح با هوا ميشه.هم محافظه و هم بي رنگ (حالت شيشه اي).تو اين مايه ها ميخوام باشه.
روغن جلا بزن(کیلر)
لیمو ترش فصلش کی هست؟ تو کدوم شهر ها هست؟
اونجا کلیلوئی چند هست؟ من 2ماه پیش خریدم 7500ت خیلی گرونه!اینجا بوشهر:
توی پاییز بعد اولین بارندگی گل میده، و تو زمستون به بار میشینه. گاها تا بهار و تابستان هم بعضی گونه ها بار می دن.
گونه هایی هم دیدم دو بار در سال بار می دن! :دی
فدات بشم.لطف داری
دو نقطه ایسک
دوستان من یدونه نسخه عینک با بیمه خدمات درمانی دارم + فاکتور.
میشه چیزی از بیمه گرفت؟ شده 130 (طبی) چقدر بهم میدن؟
کجا باید مراجعه کنم؟