k-boy
Registered User
میخوام چک کنم ببینم شماره ی ایرانسلی مشابه شماره همراه اولم هست یا نه؟ سایتی هست که شماره های آزادو پیدا کنه؟
هارد ssd با ظرفیت 20 تا 32 گیگ چقدره؟
فرقش با این هاردهایی که استفاده می کنیم چیه؟
بستگی به پارتیشن و تعداد فایل هایی که توش میریزیم..فرقش با این هاردهایی که استفاده می کنیم چیه؟
3 تا فایل رار هست!از ایناییست که باید 3 تا با هم از وینرار در بیاند!ویدووست!نمیتونم همین 1 دونه ای که دانلود کردم رو فعلا ببینم تا بعد؟
فرقش با این هاردهایی که استفاده می کنیم چیه؟
اگه اثر به گاج رفتنت حالا حالا پاک نمیشه نه!میخوام یه ریسک خیلی بزرگ بکنم به نظرتون بکنم یا نه ؟ اگه بشه که خیلی خوبه اگه نشه به گاج میرم
ریسک کن !میخوام یه ریسک خیلی بزرگ بکنم به نظرتون بکنم یا نه ؟ اگه بشه که خیلی خوبه اگه نشه به گاج میرم
با خاک خورده هاش مشورت کن..میخوام یه ریسک خیلی بزرگ بکنم به نظرتون بکنم یا نه ؟ اگه بشه که خیلی خوبه اگه نشه به گاج میرم
اگه اثر به گاج رفتنت حالا حالا پاک نمیشه نه!
با خاک خورده هاش مشورت کن..
مسئله کاری؟ عشقیه؟مهم همینه ! میخوام با خاک خورده ها رقابت کنم طبیعتا هیچ راهنمایی نمیکنن
با خاک خورده های یه شهر دیگه مشورت کن..مهم همینه ! میخوام با خاک خورده ها رقابت کنم طبیعتا هیچ راهنمایی نمیکنن
میخوام یه ریسک خیلی بزرگ بکنم به نظرتون بکنم یا نه ؟ اگه بشه که خیلی خوبه اگه نشه به گاج میرم
مسئله کاری؟ عشقیه؟
خدارو شکر که عشقی نیس , وگرنه کمکی از دست من برنمیومدفقط کاری !
مهم ترین قضیه ای که باعث شده یکم دودل باشم اینه که من هیچ پشتوانه مالی ندارم و طبیعتا با این شرایط نمیتونم رو کمک هیچ کسی حساب کنم
...
خدارو شکر که عشقی نیس , وگرنه کمکی از دست من برنمیومد
ببین اگه کسایی که میخوای باهاشون رقابت کنی آدمایین که زیرآبتو میزنن و همه وقتشونو میزارن تا بزننت زمین (بازاریا که اینطورین!) تو هم نیازی نیست که باهاشون رو بازی کنی! به عنوان رقیب وارد صحنه نشو . جوری تظاهر کن "کوچیک شومام" که متوجه تظاهرت نشن (البته میشن ولی باهات حال میکنن :دی). یه کاری کن که احساس خطر نکن و یه جورایی بچه فرضت کنن و آینده ای برات نبیبنن یا در حدی نبیننت که بخوان باهات رقابت کنن .نذار از پیشرفتت باخبر بشن و سعی کن به چشمشون نیای. وقتی خیالت از پشتت راحت شد و تونستی به خودت تکیه کنی بیا رو البته نه مثل آدم عقدیه ای ها که میخوان انتقام بگیرن, چون بازم همه علیه تو میشن! جوری تظاهر کن که میخوای باهاشون همکاری داشته باشی و قصدت پیشرفت دوطرفس. اینجوری یه سری نسبت بهت جبه میگیرن ولی یسری هم باهاتن . یواش یواش که که بری جلو به جایی میرسی که همه نسبت بهت جبهه گرفتن ولی تو صورتت میخندن و به خونت تشنن , اما نمیتونن کاریت بکنن...
کلا باید یکم پدر سوختگی چاشنیه کار کرد![]()