• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
میخوام چک کنم ببینم شماره ی ایرانسلی مشابه شماره همراه اولم هست یا نه؟ سایتی هست که شماره های آزادو پیدا کنه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
هارد ssd با ظرفیت 20 تا 32 گیگ چقدره؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
فرقش با این هاردهایی که استفاده می کنیم چیه؟
بستگی به پارتیشن و تعداد فایل هایی که توش میریزیم..
سرعتش 2 تا 20 برابر هارد های معمولیه..
و مهمتر از همه مثل هاد های معمولی با تکون خوردن خراب نمیشه.. و یا بدسکتور برنمیداره..چون قطعه مکانیکی ای توش نیست..

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
3 تا فایل رار هست!از ایناییست که باید 3 تا با هم از وینرار در بیاند!ویدووست!نمیتونم همین 1 دونه ای که دانلود کردم رو فعلا ببینم تا بعد؟

اگه قسمت اولشه
extract files کن - تیک keep broken files بزن

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
میخوام یه ریسک خیلی بزرگ بکنم به نظرتون بکنم یا نه ؟ اگه بشه که خیلی خوبه اگه نشه به گاج میرم

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
میخوام یه ریسک خیلی بزرگ بکنم به نظرتون بکنم یا نه ؟ اگه بشه که خیلی خوبه اگه نشه به گاج میرم

نکون برادر، نکون! به گاج میری اونوقت خر بیار باقالی بار کون!
v6yhw4cjzcdun2xksao.gif

Registered User
لایک‌ها
4,964
مسئله کاری؟ عشقیه؟

فقط کاری !
مهم ترین قضیه ای که باعث شده یکم دودل باشم اینه که من هیچ پشتوانه مالی ندارم و طبیعتا با این شرایط نمیتونم رو کمک هیچ کسی حساب کنم
تو این چند وقته مدام به خودم فحش میدادم که چرا تو همچین مملکتی دارم زندگی میکنم که هیچگونه امکان پیشرفتی توش نیست و مدام باید در جا بزنی
یه کارمند رو در نظر بگیرید !
صب پا میشه تا آخر شب باید هزار تا تیکه و کنایه بشنوه تا آخر ماه 600 / 700 تومن بندازن جلوش ضربدر دوازده ماه بکینم میشه حداکثر 9 تومن !
اونوقت چجوری باید خونه ی متری 6 تومنی بخریم ؟ مگه عمر نوح داریم ؟
از لحاظ امکانات رفاهی هم که در حد شریف آباد افغانستان ...
تف به این مملکت ...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
فقط کاری !
مهم ترین قضیه ای که باعث شده یکم دودل باشم اینه که من هیچ پشتوانه مالی ندارم و طبیعتا با این شرایط نمیتونم رو کمک هیچ کسی حساب کنم
...
خدارو شکر که عشقی نیس , وگرنه کمکی از دست من برنمیومد:D
ببین اگه کسایی که میخوای باهاشون رقابت کنی آدمایین که زیرآبتو میزنن و همه وقتشونو میزارن تا بزننت زمین (بازاریا که اینطورین!) تو هم نیازی نیست که باهاشون رو بازی کنی! به عنوان رقیب وارد صحنه نشو . جوری تظاهر کن "کوچیک شومام" که متوجه تظاهرت نشن (البته میشن ولی باهات حال میکنن :دی). یه کاری کن که احساس خطر نکن و یه جورایی بچه فرضت کنن و آینده ای برات نبیبنن یا در حدی نبیننت که بخوان باهات رقابت کنن .نذار از پیشرفتت باخبر بشن و سعی کن به چشمشون نیای. وقتی خیالت از پشتت راحت شد و تونستی به خودت تکیه کنی بیا رو البته نه مثل آدم عقدیه ای ها که میخوان انتقام بگیرن, چون بازم همه علیه تو میشن! جوری تظاهر کن که میخوای باهاشون همکاری داشته باشی و قصدت پیشرفت دوطرفس. اینجوری یه سری نسبت بهت جبه میگیرن ولی یسری هم باهاتن . یواش یواش که که بری جلو به جایی میرسی که همه نسبت بهت جبهه گرفتن ولی تو صورتت میخندن و به خونت تشنن , اما نمیتونن کاریت بکنن...
کلا باید یکم پدر سوختگی چاشنیه کار کرد:D

Registered User
لایک‌ها
4,964
خدارو شکر که عشقی نیس , وگرنه کمکی از دست من برنمیومد:D
ببین اگه کسایی که میخوای باهاشون رقابت کنی آدمایین که زیرآبتو میزنن و همه وقتشونو میزارن تا بزننت زمین (بازاریا که اینطورین!) تو هم نیازی نیست که باهاشون رو بازی کنی! به عنوان رقیب وارد صحنه نشو . جوری تظاهر کن "کوچیک شومام" که متوجه تظاهرت نشن (البته میشن ولی باهات حال میکنن :دی). یه کاری کن که احساس خطر نکن و یه جورایی بچه فرضت کنن و آینده ای برات نبیبنن یا در حدی نبیننت که بخوان باهات رقابت کنن .نذار از پیشرفتت باخبر بشن و سعی کن به چشمشون نیای. وقتی خیالت از پشتت راحت شد و تونستی به خودت تکیه کنی بیا رو البته نه مثل آدم عقدیه ای ها که میخوان انتقام بگیرن, چون بازم همه علیه تو میشن! جوری تظاهر کن که میخوای باهاشون همکاری داشته باشی و قصدت پیشرفت دوطرفس. اینجوری یه سری نسبت بهت جبه میگیرن ولی یسری هم باهاتن . یواش یواش که که بری جلو به جایی میرسی که همه نسبت بهت جبهه گرفتن ولی تو صورتت میخندن و به خونت تشنن , اما نمیتونن کاریت بکنن...
کلا باید یکم پدر سوختگی چاشنیه کار کرد:D

آره همینه دمت گرم ! ولی فک کنم یه چند سالی باید پدر سوختگی در بیارم :دی

بالا