• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آره همینه دمت گرم ! ولی فک کنم یه چند سالی باید پدر سوختگی در بیارم :دی
آره , کلا بازار پدرسوختس :دی
ولی باید برای لحظه هات برنامه داشته باشی و بدونی داری چیکار میکنی! نری وسط کار تازه بفهمی اوضاع از چه قراره...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
آره , کلا بازار پدرسوختس :دی
ولی باید برای لحظه هات برنامه داشته باشی و بدونی داری چیکار میکنی! نری وسط کار تازه بفهمی اوضاع از چه قراره...

تو این موقعیتی که میگی قرار گرفتم ولی تونستم از پسش بر بیام
بهر حال امیدوارم به هر چی میخوایم برسیم

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
دوستان کی امروز mbc action رو دید؟
یه فیلم داد که دو نفر با هم ازدواج میکنن و بعد میرن ماه عسلشون خیلی دردسر داره دختره هم خیلی خوشگل بود و پسره توی رادیو کار میکرد میخواهم بدونم اسمش چیه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
برو بزن ام بی سی اکشن
بعد دکمه ی اینفورمیشین رو بزن (دکمه ش برای دستگاه های استارست به شکل i هست)
اونوقت اطلاعاتی در مورد برنامه ی در حال پخش میاره..
شما با زدن دکمه ی جهت سمت چپ.. میتونی خلاصه و تویضاحات برنامه های پخش شده رو ببینی..

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
برو بزن ام بی سی اکشن
بعد دکمه ی اینفورمیشین رو بزن (دکمه ش برای دستگاه های استارست به شکل i هست)
اونوقت اطلاعاتی در مورد برنامه ی در حال پخش میاره..
شما با زدن دکمه ی جهت سمت چپ.. میتونی خلاصه و تویضاحات برنامه های پخش شده رو ببینی..

1:فیلمه تموم شده و
2":ایکلاس داریم
3:شما ندیدی؟ چقدر قشنگ بود حیف ...

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
یه کارمند رو در نظر بگیرید !

صب پا میشه تا آخر شب باید هزار تا تیکه و کنایه بشنوه تا آخر ماه 600 / 700 تومن بندازن جلوش ضربدر دوازده ماه بکینم میشه حداکثر 9 تومن !

اونوقت چجوری باید خونه ی متری 6 تومنی بخریم ؟ مگه عمر نوح داریم ؟

از لحاظ امکانات رفاهی هم که در حد شریف آباد افغانستان ...

تف به این مملکت ...
حالا باز خوبه کارمند رو مثال زدی، الان کارمندها باید کلاهشون رو هم بندازند بالا چون در شرایط رفاهی خوبی به سر میبرند. من یک بیکار رو مثال می زنم! اون باید چیکار کنه که هتا همون حقوق 700 هزار تومنی کارمند رو هم نداره! یا با شغل های کاذب 100 تومن 200 تومن خودش رو مشغول کرده . خونه خریدن پیشکش، در شرایط فعلی خیلی ها زیر بار اجاره خونه زاییدند!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
آقای کافر بالاخره نوبت دادگاه شما کیه؟!!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
حالا باز خوبه کارمند رو مثال زدی، الان کارمندها باید کلاهشون رو هم بندازند بالا چون در شرایط رفاهی خوبی به سر میبرند. من یک بیکار رو مثال می زنم! اون باید چیکار کنه که هتا همون حقوق 700 هزار تومنی کارمند رو هم نداره! یا با شغل های کاذب 100 تومن 200 تومن خودش رو مشغول کرده . خونه خریدن پیشکش، در شرایط فعلی خیلی ها زیر بار اجاره خونه زاییدند!

دست رو دلم نذار که خونه !
یه دوستی رو میشناسم که مادرش بنده خدا بیماری خاصی داره و ریه هاش آب میارن و کبدش هم مشکل داره هر روز دو تا آمپول باید بزنه دونه ای 80 هزار تومن دولتی :(

خونشون رو فروختن حقوق خودش و باباش رو هم 1.7 نمیشه

آدم چی بگه آخه ؟

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
به نظر شما ارزش داره به واسطه ی یه پیشنهادی کاری نسبتا خوب، برای سه،چهار سال و شاید هم بیشتر دهلران زندگی کنم ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
پول برای زندگی؟ یا زندگی برای پول؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
پولی نیست که بخوایم برای زندگی خرج کنیم...

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
به نظر شما ارزش داره به واسطه ی یه پیشنهادی کاری نسبتا خوب، برای سه،چهار سال و شاید هم بیشتر دهلران زندگی کنم ؟

من اگه بودم با سر می رفتم
تنها دلیلی که خیلی ها حاضر نیستن برن جاهای خلوت و با آرامش تر زندگی کنن نبود کار یا درامده شما که کارش می گین هست

برو اعصابتو راحت کن

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
من اگه بودم با سر می رفتمتنها دلیلی که خیلی ها حاضر نیستن برن جاهای خلوت و با آرامش تر زندگی کنن نبود کار یا درامده شما که کارش می گین هستبرو اعصابتو راحت کن
خودمم هم عقیده م با شما ولی مدت زمانش خیلی طولانی ! می ترسم وسط کار خسته بشم از یک نواختی و چیزی که من شنیدم اینه عملا هیچ شهر و روستایی نزدیک به دهلران نیست و نزدیکترینش فاصله ی ۱ ،۲ ساعت داره !

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
خودمم هم عقیده م با شما ولی مدت زمانش خیلی طولانی ! می ترسم وسط کار خسته بشم از یک نواختی و چیزی که من شنیدم اینه عملا هیچ شهر و روستایی نزدیک به دهلران نیست و نزدیکترینش فاصله ی ۱ ،۲ ساعت داره !

خوب هیچ وقفه ای بین کار نیست؟
بطور مثال یکی از دوستان عسلویه ست هر دوماه 15 روز میاد اینجا البته قانونش کمتر از دوماهه ولی خودش می خواد برای زیاد شدن حقوق

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255

جواب ابن سوالو فقط خودت میدونی یکی به درآمد ماهی 500 تومن راضیه یکی با کمتر از 5 میلیون اموراتش نمیگزره و ....

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
آقای کافر بالاخره نوبت دادگاه شما کیه؟!!

به شما ربطی نداره دوست عزیز!! (بشین ....!)

حسن آقا اومده قراره یه عفو خوشگل به ما بخوره! یحتمل چند ماه دیگه

می تونه تجربه ی خوبی باشه. به خصوص اگه مجرد باشید که راحت تر هم هست. البته اگه پول خوبی میدن ارزشش رو داره، وگرنه اگه اختلاف مبلغ ناچیزی باشه به نظرم به سختی هاش نمی ارزه

بالا