k-boy
Registered User
آره , کلا بازار پدرسوختس :دیآره همینه دمت گرم ! ولی فک کنم یه چند سالی باید پدر سوختگی در بیارم :دی
ولی باید برای لحظه هات برنامه داشته باشی و بدونی داری چیکار میکنی! نری وسط کار تازه بفهمی اوضاع از چه قراره...
آره , کلا بازار پدرسوختس :دیآره همینه دمت گرم ! ولی فک کنم یه چند سالی باید پدر سوختگی در بیارم :دی
آره , کلا بازار پدرسوختس :دی
ولی باید برای لحظه هات برنامه داشته باشی و بدونی داری چیکار میکنی! نری وسط کار تازه بفهمی اوضاع از چه قراره...
برو بزن ام بی سی اکشن
بعد دکمه ی اینفورمیشین رو بزن (دکمه ش برای دستگاه های استارست به شکل i هست)
اونوقت اطلاعاتی در مورد برنامه ی در حال پخش میاره..
شما با زدن دکمه ی جهت سمت چپ.. میتونی خلاصه و تویضاحات برنامه های پخش شده رو ببینی..
آیکلاس چه مدلی؟1:فیلمه تموم شده و
2":ایکلاس داریم
3:شما ندیدی؟ چقدر قشنگ بود حیف ...
حالا باز خوبه کارمند رو مثال زدی، الان کارمندها باید کلاهشون رو هم بندازند بالا چون در شرایط رفاهی خوبی به سر میبرند. من یک بیکار رو مثال می زنم! اون باید چیکار کنه که هتا همون حقوق 700 هزار تومنی کارمند رو هم نداره! یا با شغل های کاذب 100 تومن 200 تومن خودش رو مشغول کرده . خونه خریدن پیشکش، در شرایط فعلی خیلی ها زیر بار اجاره خونه زاییدند!یه کارمند رو در نظر بگیرید !
صب پا میشه تا آخر شب باید هزار تا تیکه و کنایه بشنوه تا آخر ماه 600 / 700 تومن بندازن جلوش ضربدر دوازده ماه بکینم میشه حداکثر 9 تومن !
اونوقت چجوری باید خونه ی متری 6 تومنی بخریم ؟ مگه عمر نوح داریم ؟
از لحاظ امکانات رفاهی هم که در حد شریف آباد افغانستان ...
تف به این مملکت ...
آقای کافر بالاخره نوبت دادگاه شما کیه؟!!
حالا باز خوبه کارمند رو مثال زدی، الان کارمندها باید کلاهشون رو هم بندازند بالا چون در شرایط رفاهی خوبی به سر میبرند. من یک بیکار رو مثال می زنم! اون باید چیکار کنه که هتا همون حقوق 700 هزار تومنی کارمند رو هم نداره! یا با شغل های کاذب 100 تومن 200 تومن خودش رو مشغول کرده . خونه خریدن پیشکش، در شرایط فعلی خیلی ها زیر بار اجاره خونه زاییدند!
به نظر شما ارزش داره به واسطه ی یه پیشنهادی کاری نسبتا خوب، برای سه،چهار سال و شاید هم بیشتر دهلران زندگی کنم ؟
خودمم هم عقیده م با شما ولی مدت زمانش خیلی طولانی ! می ترسم وسط کار خسته بشم از یک نواختی و چیزی که من شنیدم اینه عملا هیچ شهر و روستایی نزدیک به دهلران نیست و نزدیکترینش فاصله ی ۱ ،۲ ساعت داره !من اگه بودم با سر می رفتمتنها دلیلی که خیلی ها حاضر نیستن برن جاهای خلوت و با آرامش تر زندگی کنن نبود کار یا درامده شما که کارش می گین هستبرو اعصابتو راحت کن
خودمم هم عقیده م با شما ولی مدت زمانش خیلی طولانی ! می ترسم وسط کار خسته بشم از یک نواختی و چیزی که من شنیدم اینه عملا هیچ شهر و روستایی نزدیک به دهلران نیست و نزدیکترینش فاصله ی ۱ ،۲ ساعت داره !
به نظر شما ارزش داره به واسطه ی یه پیشنهادی کاری نسبتا خوب، برای سه،چهار سال و شاید هم بیشتر دهلران زندگی کنم ؟
....آیکلاس چه مدلی؟
فکر کنم با EPG لیست پخش برنامه هاش بیاد
آقای کافر بالاخره نوبت دادگاه شما کیه؟!!