امنیت خوبی نداره. تو خیابون باید نصب بشه. خش میندازن رو صفحشاگه دستگاه امنیت خوبی داشه باشه با یه آیپاد تاچ میشه چنین سیستمی رو ساخت..
امنیت خوبی نداره. تو خیابون باید نصب بشه. خش میندازن رو صفحشاگه دستگاه امنیت خوبی داشه باشه با یه آیپاد تاچ میشه چنین سیستمی رو ساخت..
روش شناسایی کاربر تکراری یه مشکلیه که هنوز بشریت نتونسته حلش کنه. مولتی یوزرو نمیشه از بین برد.ولی:با همون سیستم اثر انگشتی که گفتم اگه بتونه کار کنه خوبه
آماده ش که فک نمیکنم وجود داشته باشه. کجا میشه سفارش بدیم این دستگاه رو برامون بسازن؟
با همون سیستم اثر انگشتی که گفتم اگه بتونه کار کنه خوبه
آماده ش که فک نمیکنم وجود داشته باشه. کجا میشه سفارش بدیم این دستگاه رو برامون بسازن؟
عمویییکی از دوستان یه پاس داره که قبل 18 سالگی گرفته ، پاس 5 سال اعتبار داشته
الان تقریبا کمتر از 1 سال دیگه اعتبار داره
ولی الان ایشون پایان خدمت داره
برای خروج از کشور نیاز هست مجدد اقدام به گرفتن پاس بکنه ؟ مشکلی با اون پاس قدیم ایجاد نمیشه
عمویی
تو پاسش چیزی ننوشته؟مثلا محدودیتی چیزی؟
اگه چیزی نیست میتونه راحت از مرز خارج بشه ولی چون اینجا حساب کتاب نداره برای اطمینان از این مراکز پلیس 10+ یه سوالی بپرسه
مرکز فروش ساز و قطعاتش تو تهران یکی تقاطع جمهوری حافظ به سمت شرقه یکی دیگه هم میدون بهارستان به سمت بالا تا خ انقلابتو تهران کجا گیتار فروشی هست؟
چندتا تو جمهوری دیدم ولی فک می کنم مرکزش جای دیگه ای باشه کسی اطلاعاتی داره؟
مرکز فروش ساز و قطعاتش تو تهران یکی تقاطع جمهوری حافظ به سمت شرقه یکی دیگه هم میدون بهارستان به سمت بالا تا خ انقلاب
امروز نرو احتمالا اون ورا رو بستن
گیتار چی؟تشکر
بله امروز نمیرم....کسی میدونه یه گیتار ساده و خوب رو تقریبا چند میشه خرید؟ (نو یا کارکرده)
گیتار چی؟
اگه تو سطح معمولی میخوای (نه حرفه ای) حدود 400 500 تومن درمیادهمین معمولی ها( کلاسیک میگن؟:blush: ) نه برقی ها :wacko: