ToxCity
کاربر تازه وارد
میر حسن جان اگه پسورت رو تغییر بدی دیگه نمیپرسه
اون Major Jamaica منم ؟
فکر کنم باید بیخیالش بشی یکی دیگه بسازی! چند تا friend داشتی؟! اگه زیاد باهاش فعالیت نمی کردی چندان توفیری نمی کنه با یه دونه جدید .
من با قندشکن های روزانه میرم فیس بوووووووووووق! بعد از اونجایی که هی آی پی عوض می کنه بعضی وقتا حواسم نیست پروفایلم مسدود میشه، یه سوال امنیتی می پرسه که نام معلم کلاس اولت چیه؟ منم می زنم باز میشه.
حالا اگه یه موقع جدید هم ساختی مشخصات فیس بوکت رو یه جا یادداشت کن چون بعدها به کار میاد. یکی همین سوال امنیتی، یکی تاریخ تولد ، یکی هم یوزر پسورد و ایمیل
فرمول حجم كُره چي بود؟
مثلا اگه قطر 12 سانت باشه حجمش چندسانتي متر مكعب ميشه؟
V =4/3 P r3
P = 3.14
پس حجم کره ای به شعاع 12 سانتی متر میشه 7223.04 cm3
حدود 100تا فرند بود همه فامیل و آشنا من کسی رو اد نکردم تاحالا
این سوال امنیتی رو میپرسه من معلم کلاس اولم رو میزنم میگه اشتباه...
هرچی فکر میکنم یادم نمیاد پسوردش چی بوده
کلافم کرده
همه ایمیل هام هم از بین رفته نمیتونم درخواست پسورد جدید کنم
سلام یکی میگفت پنج شنبه ها یا جمعه ها دقیقا نمیدونم یه بازار (اجناس دست دوم) سمت شهرک غرب هست دوستان کسی میدونه کجاست؟
مرسی
اگه بنده رو احضار کردن می تونم بگم سیمکارت دست من نبوده و گمش کردم ؟ نمی تونن استعلام چهار ماه پیش رو بگیرن ؟ یا بگم دست من بوده ولی همچین کاری انجام ندادم ؟ لطفا راهنمایی کامل کنید ممنون
آیا به نظرتون این اتهام ثابت شده که بعدش برام اس ام اس اومده ؟ یا فقط احضار می کنند؟ آیا شاکی مدرکی داشته که پیگیری کردند ؟خیر حرفتون رو قبول نمیکنند در محاکم قضایی صاحب سند رو میشناسن و مجازت هم گردن صاحب سند هست
آیا به نظرتون این اتهام ثابت شده که بعدش برام اس ام اس اومده ؟ یا فقط احضار می کنند؟ آیا شاکی مدرکی داشته که پیگیری کردند ؟
اقا من چند روز پیش یکی از دوستان سیمکارت ایرانسل میخواست ، واسه اینجا نبود کارت ملیش اینا هم همراهش نبود.
بعد خط رو بنام خودم گرفتم گفتم بگیر داداش
میشناسمش ولی نه زیاد. بگیرم بسوزونمش ؟ قاب سیمکارت هم دست خودشه !
یعنی هر غلطی کنه نمیتونم ثابت کنم سیمکارت دست این بوده ؟ مثلا صداش جایی ضیط نمیشه ؟ :دی
اقا من چند روز پیش یکی از دوستان سیمکارت ایرانسل میخواست ، واسه اینجا نبود کارت ملیش اینا هم همراهش نبود.
بعد خط رو بنام خودم گرفتم گفتم بگیر داداش
میشناسمش ولی نه زیاد. بگیرم بسوزونمش ؟ قاب سیمکارت هم دست خودشه !
یعنی هر غلطی کنه نمیتونم ثابت کنم سیمکارت دست این بوده ؟ مثلا صداش جایی ضیط نمیشه ؟ :دی
بعد خط رو بنام خودم گرفتم