• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
میر حسن جان اگه پسورت رو تغییر بدی دیگه نمیپرسه

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
درود...

دوستان چگونه از دست این ایمیل ها خلاص شیم؟ تا 2روز پیش فقط برا ماز شیخ بوق ایمیل مییومد اما الان اینا نمیدونم از کوجا مییان!!!!!

yq5f85d5p7s90gtjxkig.jpg

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
فرمول حجم كُره چي بود؟

مثلا اگه قطر 12 سانت باشه حجمش چندسانتي متر مكعب ميشه؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
فکر کنم باید بیخیالش بشی یکی دیگه بسازی! چند تا friend داشتی؟! اگه زیاد باهاش فعالیت نمی کردی چندان توفیری نمی کنه با یه دونه جدید .
من با قندشکن های روزانه میرم فیس بوووووووووووق! بعد از اونجایی که هی آی پی عوض می کنه بعضی وقتا حواسم نیست پروفایلم مسدود میشه، یه سوال امنیتی می پرسه که نام معلم کلاس اولت چیه؟ منم می زنم باز میشه.
حالا اگه یه موقع جدید هم ساختی مشخصات فیس بوکت رو یه جا یادداشت کن چون بعدها به کار میاد. یکی همین سوال امنیتی، یکی تاریخ تولد ، یکی هم یوزر پسورد و ایمیل

حدود 100تا فرند بود همه فامیل و آشنا من کسی رو اد نکردم تاحالا :D
این سوال امنیتی رو میپرسه من معلم کلاس اولم رو میزنم میگه اشتباه...

هرچی فکر میکنم یادم نمیاد پسوردش چی بوده

کلافم کرده

همه ایمیل هام هم از بین رفته نمیتونم درخواست پسورد جدید کنم

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
استاندارد جوشکاری بهداشت و .... فایلش که استاندارد ها نوشته شده توش دقیقا به چه کاری میاد؟بیشتر به درد چه کسایی می خوره ؟

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام یکی میگفت پنج شنبه ها یا جمعه ها دقیقا نمیدونم یه بازار (اجناس دست دوم) سمت شهرک غرب هست دوستان کسی میدونه کجاست؟
مرسی

Last edited:

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
حدود 100تا فرند بود همه فامیل و آشنا من کسی رو اد نکردم تاحالا :D
این سوال امنیتی رو میپرسه من معلم کلاس اولم رو میزنم میگه اشتباه...

هرچی فکر میکنم یادم نمیاد پسوردش چی بوده

کلافم کرده

همه ایمیل هام هم از بین رفته نمیتونم درخواست پسورد جدید کنم

می تونی یه دونه دیگه بسازی؟! حالا یکی بساز، اگه یکی قبلیت یه روزی باز هم بشه چه بهتر، ضرر که نمیکنی. فرندهای یوزر قبلیت رو هم می تونی یکی یکی اد کنی. یادته یوزر قبلیت به چه نامی بود؟! کافیه اون رو جستجو کنی و بری قسمت دوستان، بعد براشون درخاست دوستی بفرستی و اعلام کنی که یوزرت رو عوض کردی . حالا این تجربه هست برای بعدها که مسایل سکوریتی رو بیشتر رعایت کنی

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
خیلی مهم :
دوستان چند روز پیش از طرف قضایی adliran.ir برام یه اس ام اس اومد نوشته بود : پرونده شما به شماره پرونده فلان به دادیاری فلانجا ارجاع شد ، بعدش رفتم سایت عدل ایران پیگیری کردم دیدم نوشته بود : اتهام: نشر اکاذیب و توهین به اشخاص عادی ، بعد تو قسمت متهم اسم صاحب شماره سیمکارت رو نوشته بود ، این سیمکارت دست من بوده ولی به اسم خودم نیست و به اسم یکی از دوستای قدیمیم هستش ، و این قضیه مربوط به چهار ماه پیش هستش ، دقیقا خودم نمی دونم قضیش چیه به نظرتون شاکی ثابت کرده که از طرف قضایی برام اس ام اس ارسال شده ؟ اگه بنده رو احضار کردن می تونم بگم سیمکارت دست من نبوده و گمش کردم ؟ نمی تونن استعلام چهار ماه پیش رو بگیرن ؟ یا بگم دست من بوده ولی همچین کاری انجام ندادم ؟ لطفا راهنمایی کامل کنید ممنون

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
اگه بنده رو احضار کردن می تونم بگم سیمکارت دست من نبوده و گمش کردم ؟ نمی تونن استعلام چهار ماه پیش رو بگیرن ؟ یا بگم دست من بوده ولی همچین کاری انجام ندادم ؟ لطفا راهنمایی کامل کنید ممنون

خیر حرفتون رو قبول نمیکنند در محاکم قضایی صاحب سند رو میشناسن و مجازت هم گردن صاحب سند هست

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
خیر حرفتون رو قبول نمیکنند در محاکم قضایی صاحب سند رو میشناسن و مجازت هم گردن صاحب سند هست
آیا به نظرتون این اتهام ثابت شده که بعدش برام اس ام اس اومده ؟ یا فقط احضار می کنند؟ آیا شاکی مدرکی داشته که پیگیری کردند ؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
آیا به نظرتون این اتهام ثابت شده که بعدش برام اس ام اس اومده ؟ یا فقط احضار می کنند؟ آیا شاکی مدرکی داشته که پیگیری کردند ؟

نه قبلش احضار میکنن تا دفاع شما بشنوند البته در صورتی که آدرس ثبت شما درست بوده باشه و تغیر نکرده باشه و گرنه احظاریه به همون ادرس توی پرونده سیم کارتتون میفرستن بهتره هر چه زودتر پیگیرش باشین تا اگه جرمی مرتکب نشدین غیابی محکوم نشین

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
اقا من چند روز پیش یکی از دوستان سیمکارت ایرانسل میخواست ، واسه اینجا نبود کارت ملیش اینا هم همراهش نبود.

بعد خط رو بنام خودم گرفتم گفتم بگیر داداش :eek:

میشناسمش ولی نه زیاد. بگیرم بسوزونمش ؟ قاب سیمکارت هم دست خودشه !

یعنی هر غلطی کنه نمیتونم ثابت کنم سیمکارت دست این بوده ؟ مثلا صداش جایی ضیط نمیشه ؟ :دی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
اقا من چند روز پیش یکی از دوستان سیمکارت ایرانسل میخواست ، واسه اینجا نبود کارت ملیش اینا هم همراهش نبود.

یعنی هر غلطی کنه نمیتونم ثابت کنم سیمکارت دست این بوده ؟ مثلا صداش جایی ضیط نمیشه ؟ :دی

صاحب خط همیشه پاسخگو مشکلات حقوقیشه :) خب بالاخره که کارت ملیش رو میاره بنام بزن بره پی کارش

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119

حميد داش، تو خيلي ساده لوحي از بچگيتم همينطوري بودي ، !
اومدش زودي به نامش بزن يا بسوزونش
از اين دوتا كه خارج ني..

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508

بعد خط رو بنام خودم گرفتم

تحت هر شرایطی پای شما گیر است و در صورت رخ دادن هر گونه تخلفی بلافاصله تحت پیگرد قضایی قرار خاهید گرفت!
1372718851766.gif

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنامش بزن.ولی اگر اعتباری هست بنام زندنش فک کنم قیمت یه سیم کارت بشه هم بخری بصرفه تره:p

بالا