• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
اقا من چند روز پیش یکی از دوستان سیمکارت ایرانسل میخواست ، واسه اینجا نبود کارت ملیش اینا هم همراهش نبود.

بعد خط رو بنام خودم گرفتم گفتم بگیر داداش :eek:

میشناسمش ولی نه زیاد. بگیرم بسوزونمش ؟ قاب سیمکارت هم دست خودشه !

یعنی هر غلطی کنه نمیتونم ثابت کنم سیمکارت دست این بوده ؟ مثلا صداش جایی ضیط نمیشه ؟ :دی

فعلا زنگ بزن 700 یه طرفش کن تا وقتی سند به نامش بزنی چون هر خلافی کنه پای شما نوشته میشه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
اقا من چند روز پیش یکی از دوستان سیمکارت ایرانسل میخواست ، واسه اینجا نبود کارت ملیش اینا هم همراهش نبود.

بعد خط رو بنام خودم گرفتم گفتم بگیر داداش :eek:

میشناسمش ولی نه زیاد. بگیرم بسوزونمش ؟ قاب سیمکارت هم دست خودشه !

یعنی هر غلطی کنه نمیتونم ثابت کنم سیمکارت دست این بوده ؟ مثلا صداش جایی ضیط نمیشه ؟ :دی

یارو رو بگیر بنداز تو ماشین ببر لاهیجان بین اردکای عرمین برای تفتیش و اعتراف گیری از کرده ها و نکرده هاش.

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
بهترين راه براي نصب LED به ديوار چي هست بچه كوچيك دارم شيطوني ميكنه بعدش اگه به ديوار وصل كنم رسيور رو چيكار كنم؟ يه چيزي باشه كه شيك باشه.

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
بهترين راه براي نصب LED به ديوار چي هست بچه كوچيك دارم شيطوني ميكنه بعدش اگه به ديوار وصل كنم رسيور رو چيكار كنم؟ يه چيزي باشه كه شيك باشه.

ميز ديواري هست ،‌هم براي ال اي دي و هم براي ريسيور..

همين ميزاي مخصوص ال اي دي رو هم اگه بگيري(زميني) به قدري بالا هست كه دست بچه به تلويزيون نرسه..

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
صاحب خط همیشه پاسخگو مشکلات حقوقیشه :) خب بالاخره که کارت ملیش رو میاره بنام بزن بره پی کارش

تحت هر شرایطی پای شما گیر است و در صورت رخ دادن هر گونه تخلفی بلافاصله تحت پیگرد قضایی قرار خاهید گرفت!
1372718851766.gif

حميد داش، تو خيلي ساده لوحي از بچگيتم همينطوري بودي ، !
اومدش زودي به نامش بزن يا بسوزونش
از اين دوتا كه خارج ني..

بنامش بزن.ولی اگر اعتباری هست بنام زندنش فک کنم قیمت یه سیم کارت بشه هم بخری بصرفه تره:p

ساده که نه ولی خب جلو رفیق ، فامیل روم نمیشه ، سر اون قضیه منشی گرفتن یادتونه چقدر عذاب کشیدم :(

الان زشت نیست بگم بیا بنام بزن فلانُ اینا ؟ میگه میخواستم چیکار کنم اینقدر بهم اعتماد نداشتی :eek:

این پیشنهاد پایینی خیلی خوبه فقط متوجه میشه یک طرفه شده ؟ مثلا میگه خطتون یک طرفه هست یا میگه تماس امکان پذیر نیستُ اینا ؟ :eh:

فعلا زنگ بزن 700 یه طرفش کن تا وقتی سند به نامش بزنی چون هر خلافی کنه پای شما نوشته میشه

مرسی سوال بالا رو میدونید ؟

یارو رو بگیر بنداز تو ماشین ببر لاهیجان بین اردکای عرمین برای تفتیش و اعتراف گیری از کرده ها و نکرده هاش.

همین ادما پیدا میشن که زنگ میزنن زایشگاه لاهیجانُ اینجور جاها دیگه :D کجا هست حالا این تن لش که دیگه پیداش نیست

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
ساده که نه ولی خب جلو رفیق ، فامیل روم نمیشه ، سر اون قضیه منشی گرفتن یادتونه چقدر عذاب کشیدم :(

الان زشت نیست بگم بیا بنام بزن فلانُ اینا ؟ میگه میخواستم چیکار کنم اینقدر بهم اعتماد نداشتی :eek:

این پیشنهاد پایینی خیلی خوبه فقط متوجه میشه یک طرفه شده ؟ مثلا میگه خطتون یک طرفه هست یا میگه تماس امکان پذیر نیستُ اینا ؟ :eh:

=))) عمو آخرش تايپ كردن بلد شد يا نه؟! =)))
اگه بهش اعتماد داري كه بيخود خودتُ‌خراب نكن ، اگرم احتمال ميدي يه بلايي سرت مياره خط رو يكطرفه كن و بنداز گردن اپراتور ، بگو :
گفتن تو مدارك ارسالي نقصي وجود داره تا كامل نكنيد خط يكطرفه ميمونه..!

يه طرفم كه بشه تا بخاد به يكي بزنگه ،‌بهش ميگه : هوي نميتوني بزنگي ،‌فقط ميتونن بت بزنگن و شماره اضطراري بگيري..

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
ميز ديواري هست ،‌هم براي ال اي دي و هم براي ريسيور..

همين ميزاي مخصوص ال اي دي رو هم اگه بگيري(زميني) به قدري بالا هست كه دست بچه به تلويزيون نرسه..

ميزكه خودش داره فقط ميخوام جمع كنم به ديوار نصب كنم جوري كه دكوراسيون هم نخوره و زيبا باشه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

داخل دیوار

دیوار رو سوراخ کن و با گچ و سیمان، رسیور اینا رو اونتو بچسبون...

همین ادما پیدا میشن که زنگ میزنن زایشگاه لاهیجانُ اینجور جاها دیگه :D کجا هست حالا این تن لش که دیگه پیداش نیست

failbook

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
ميزكه خودش داره فقط ميخوام جمع كنم به ديوار نصب كنم جوري كه دكوراسيون هم نخوره و زيبا باشه

اونطوري كه من گفتم ،‌ميز ديواري خيلي قشنگه،‌اينطوري هم كه عمو مثود گفت هم قشنگ ميشه ..
ميز ديواري هم ميخاي بگيري ،‌ از اين كريستايليا بگير خيلي قشنگه ..اصن يه چيز شيك و مجلسي از اب درمياد با اين ميزا..

ال اي دي رو توي ديوار كار بذاري، البته يكم ريخت و پاش داره اما با تزييناتش خيلي قشنگ از آب درمياد..واسه رسيور هم توي ديوار يه جا درست كن و بذارش..

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
مدتيه رو صفحه نمايش كامپيوترم بعضي خطوط و به هم ريختگي مشاهده ميشه مشكل از كجاست؟ مثل اين تصوير
0d411fdc0e6d.jpg

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مدتيه رو صفحه نمايش كامپيوترم بعضي خطوط و به هم ريختگي مشاهده ميشه مشكل از كجاست؟ مثل اين تصوير
0d411fdc0e6d.jpg

یحتمل کارت گرافیکت به گاج رفته تو سخت افزار تاپیک بزن بهتر نتیجه میگیری

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
0d411fdc0e6d.jpg

کابل رو تعویض کن.

با یه مانیتور دیگه تست کن ببین توی اون هم همینطوره.

اگه همین مشکل بود کارت گرافیکت به فنا رفته !

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
مهندسین عزیز سیستم بهش مانیتور وصل نباشه هم print screen رو بزنید یه عکس سالم از صفحه گرفته میشه .
ایشونم با همین روش عکس گرفته نه با دوربین از مانیتور !

برای منم میشد اما یکم کمتر از این تو ویندوز 7 زیاد میشد حالا 8 نصبیدم یکم کمتر شده (لپتاپه) برا منم از گرافیکه ؟

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
برای منم میشد اما یکم کمتر از این تو ویندوز 7 زیاد میشد حالا 8 نصبیدم یکم کمتر شده (لپتاپه) برا منم از گرافیکه ؟

چرا آواتارت اینقدر قشگله تاحالا ال 90 ندیده بودم خوشگل باشه چه تغیری توش دادی؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

اصولا این زاویه چیزای خوشگل رو زشت و چیزای زشت رو خوشگل نشون میده...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

هنر عکاسی یعنی همین ! این یه عکس معمولی بوده که HDR ش کردن ........... البته به قول کابوی زاویه هم بی تاثیر نبوده!!!

همین ال90 همون ال ممده که همه میگن قیافش حالمو بهم میزنه:lol:

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
این پرینتر ما نمیدونم چی مرگش شده !

ویندوز تازه عوض شده ، دیگه اینستال نمیشه ! همش میزنه Failed.

HP M1132

مرضش چیه دوستان؟

بالا