• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
از طرف ایرانسل (راست یا دروغشو نمیدوم!) زنگ زدن که مشابه خططو داریم و اگه خواستی بفرستیم. منم گفتم بفرستین و آدرس دادم. امروز خطو برام آوردن , روی بسته بندی اطلاعات چیزیو که میخواستم داده بودن ولی وقتی باز کردم خطی نبود که میخواستم. تماس میگیرم هم کسی بر نمیداره!
میشه گیرشون آورد؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
از طرف ایرانسل (راست یا دروغشو نمیدوم!) زنگ زدن که مشابه خططو داریم و اگه خواستی بفرستیم. منم گفتم بفرستین و آدرس دادم. امروز خطو برام آوردن , روی بسته بندی اطلاعات چیزیو که میخواستم داده بودن ولی وقتی باز کردم خطی نبود که میخواستم. تماس میگیرم هم کسی بر نمیداره!
میشه گیرشون آورد؟
اینا همش کلاه برداریه هیچ ارگانی بیکار نیست به شما زنگ بزنه برای ما هم پیش اومده به جای بیمه ماشین کارت تخفیف برای تعمیر گاه فرستادن!!!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خب چرا همچین کاری کردی ؟ شیوه اصلی درامد زایی تبلیغات تلفنی ( حالا سیمکارت ، کتاب ، کارت اینترنت و ... ) اینه که افراد بخاطر 10-20 هزار تومن شکایت نمیکنن .
شما ازت 20 تومن کلاهبرداری شده ولی اونا روزی 10-12 میلیون تومن کلاهبرداری میکنن و متاسفانه همشم بر میگرده به فرهنگمون و هیچ ارگانی کاری از دستش بر نمیاد
والا اولش ناراحت شدم ولی بعدش تاسف خوردم! اونی که به من زنگ زد یه خانم جوونی بود و کسیم که سیم کارتو آورد یه پسر شاید 25 , 26 ساله بود که با موتور تو این سرما سم کارتو برام آورد. راستش 1000 تومنم دادم به خود پیک که میگفت از طرف همون مرکز اومدم! میخواستم براش چایی بیارم که گفت نه کار دارم! :دی
ولی تاسفو برای این خوردم که باید با اینجور آدما زندگی کنیم و همین فقر فرهنگی که هیچ ربطی به هیچ احدی به جز خود آدم نداره هنوزم هست و حتی بدتر شده! یه جورایی داریم باهاشون زندگی میکنیم . آدم میمونه بین دوتا راه:
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو!
خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو!
اینا همش کلاه برداریه هیچ ارگانی بیکار نیست به شما زنگ بزنه برای ما هم پیش اومده به جای بیمه ماشین کارت تخفیف برای تعمیر گاه فرستادن!!!
والا این خطو لازم داشتم و تا حالا همچین تجربه ای نداشتم! تماس گرفتم , گفتن امروز شما 30 امین نفری هستی که داره از اینا شکایت میکنه!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

قضیه این تخفیف امداد خودرو و تعمیرگاه چی هست ؟ به منم زنگ زدن امروز ، بعد گفت شما چون خسارت نداشتیو فلان اینا شامل کارت تعاونی شدی !

همینجور داشت توضیح میداد ، بعد گفتم ولش کن! چقدر باید بدم ؟! گفت 60 تومن ! آزاد 120 تومنه. گفتم باشه فردا زنگ بزن بهت خبر میدم :دی

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دوستان آدمین یه فرومی با من کج افتاده و گفته پی ام باکسم (که توش مقداری بحث سیـاسی هست-کسی گزارشش نداده و ایشون شخصا با اختیار مدیر کل رفته دیده) رو تو دعوتنامه بعدی تحویل می ده با آی پی خودم! بعدشم بن دائمم کرد!
من نمی دونم دعوتنامه منظورش چیه؟ مگه اطلاعـات و فیـلترینگ مدیرای فرومای بزرگ رو دعوت می کنن؟
خلاصه حالم خیلی خراب شده. تو اون فروم کلی پست داده بودم، پست مورد دار هم توشون بوده که شر شه. صندوق پیام های خصوصیم که نگو! طرف راست گفته و می تونه این کار رو کنه یا نه؟ جالبه منم از خودش مدرک دارم تو چندتا از سوراخ سنبه های سایت ولی آخه دستگیر شم که دیگه نمی شه رو کنم:(
آخه برادران اطلاعـات که تا جایی قابل دیدن برای همه نباشه نمیان بگیرنمون، یعنی ممکنه Log پی امام رو بده و بیان ببرنم؟
تو رو خدا کمکم کنید بدبخت شدم:(

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
دوستان آدمین یه فرومی با من کج افتاده و گفته پی ام باکسم (که توش مقداری بحث سیـاسی هست-کسی گزارشش نداده و ایشون شخصا با اختیار مدیر کل رفته دیده) رو تو دعوتنامه بعدی تحویل می ده با آی پی خودم! بعدشم بن دائمم کرد!
من نمی دونم دعوتنامه منظورش چیه؟ مگه اطلاعـات و فیـلترینگ مدیرای فرومای بزرگ رو دعوت می کنن؟
خلاصه حالم خیلی خراب شده. تو اون فروم کلی پست داده بودم، پست مورد دار هم توشون بوده که شر شه. صندوق پیام های خصوصیم که نگو! طرف راست گفته و می تونه این کار رو کنه یا نه؟ جالبه منم از خودش مدرک دارم تو چندتا از سوراخ سنبه های سایت ولی آخه دستگیر شم که دیگه نمی شه رو کنم:(
آخه برادران اطلاعـات که تا جایی قابل دیدن برای همه نباشه نمیان بگیرنمون، یعنی ممکنه Log پی امام رو بده و بیان ببرنم؟
فقط میخواد بترسونه ..!

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
فقط میخواد بترسونه ..!

آقا این تن بمیره مطمئنی؟ اگه می شه با دلیل توضیح بده!
تا جایی که من بدونم آی پی کسی رو داشته باشی = محل سکونت = طرف حرفی زده باشه = فروش به اط لا عات

قضیه مال یه فروم با 100/000 هزار عضوه و آدمین پولدار...خیلی ترسیدم!

نکنه منظورش اخطار فیـلترینگ بوده؟ ظاهرا اینجوری احضارشون می کنن و اونام می رن اونجا فروش انسان برای دفع بلا!

ویرایش: از یکی از دوستام پرسیدم گفت وقتی پی امت رو خونده آی پی خودشم هست و می تونی شکایت کنی تهمت زده!

Last edited:

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان من یه شکایتی داشتم ، حالا که از سایت adliran پیگیری کردم اینارو نوشته :

2-در مورد اتهامات ، به لحاظ متهم شناسايي نشد، نيابت اعاده گرديد. پرونده مختومه شد
3-نامه صادره با موضوع ارسال پرونده (به جهت عدم صلاحيت) ثبت شد
4-پرونده مختومه شده است

یعنی پرونده کلا بسته شد ؟ نمی تونم کاری کنم ؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
قضیه این تخفیف امداد خودرو و تعمیرگاه چی هست ؟ به منم زنگ زدن امروز ، بعد گفت شما چون خسارت نداشتیو فلان اینا شامل کارت تعاونی شدی !

همینجور داشت توضیح میداد ، بعد گفتم ولش کن! چقدر باید بدم ؟! گفت 60 تومن ! آزاد 120 تومنه. گفتم باشه فردا زنگ بزن بهت خبر میدم :دی

همیت عسیسم!:rolleyes:

اینا همشون کلاه بردارن گولشون رو نخور.

این ادمین ها خالی زیاد میبندن! :D

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دوستان اینی که می گم به پی ام ها دسترسی داره. می تونه پی امای دو سه سال پیشمم که من خر پاک نکردم بخونه و تحویل بده!
لطفا نگید نمی تونه با دلیل توضیح بدید! شنیدم اگه پی ام بخونه یعنی با یوزر من لاگین شده و آی پی خودش افتاده! کلا دو راه تو vb هست که آدمین بشه پی ام رو بخونه یکی لاگ گزارش تخلف دومی لاگین شدن با یوزر طرف. می گم نکنه این از یه راه سومی اقدام کرده که آی پی خودش نیوفته؟ مثلا با سایفون لاگین کرده باشه با یوزر خودم و ریپورت داده باشه اومده باشه تو لاگ ریپورت؟
تو پیغام بنمم زده تو این سایت پیدات شه بیچاره ات می کنم ضد انقـلاب!
آخرم توضیح ندادید این جریان داشتن آی پی و شکایت از طرف رو! این پی اما همه ش با آی پی خودمه با رفیقم دادم و این دیده لاگ همه شون رو درآورده!
فرومش هم آخرین ورژن vb رو داره و فکر کنم هر کاری بتونه کنه حتی ویرایش پست و پی ام...

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
دوستان اگه ممكنه يه متن تسليت برام بنويسيد در چند خط
براي فوت يكي از نزديكان ميخوام فكس كنم براي خانوادشون حالت رسمي داشته باشه

ممنونم

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
آقا الان دیدم بیـشرف برای یوزر دومم یه پی ام داده و نوشته قصد داشتی تو این سایت فیلمای **** سازمان ... رو آپلود کنی و نو مسیحی ای بودی که تبلیغ عقیده ات رو می کردی و جرایم مجرمانه تم دارم! (دروغ گفته البته ولی دیگه پاپوشیه که دوخته بیشرف) عکسم گذاشته بود یه کامنت قدیمیم رو ادیت کرده بود شعار مزاحمیـن رو نوشته بود بدون اینکه اسمش بیوفته و کلیک کرده بود روی نمایش آی پی دقیق آی پی خودم بود! فکر کنم ده ها جای دیگه م این کارو کرده و اون تو هم که حالیشون نیست من واقعا اینا رو نگفتم که درجا پاک نکردن تو یه سایت فیـلتر نشده سفت و سخت بدون مرتبط به این مباحث!
گفت ریپورت کل پی اماتم دوستات دادن (بعد دو سه سال یهو ملت همگی ریپورت دادن نمی دونه خر نیستم خودش ریپورت داده!)
این یوزرمم دقایقی بعد خوندن پی ام بن کرد و نوشته بود جای منافقـین اینجا نیست منتظر باش با اقتدار اسلام مواجه شی!
بهم زنگ بزنن خودم رو با سیانور می کشم بعدش چون دیگه با این مدارکی که جور کرده زنده هم بمونم از مرگ بدتره...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آقا الان دیدم بیـشرف برای یوزر دومم یه پی ام داده و نوشته قصد داشتی تو این سایت فیلمای **** سازمان ... رو آپلود کنی و نو مسیحی ای بودی که تبلیغ عقیده ات رو می کردی و جرایم مجرمانه تم دارم! (دروغ گفته البته ولی دیگه پاپوشیه که دوخته بیشرف) عکسم گذاشته بود یه کامنت قدیمیم رو ادیت کرده بود شعار مزاحمیـن رو نوشته بود بدون اینکه اسمش بیوفته و کلیک کرده بود روی نمایش آی پی دقیق آی پی خودم بود! فکر کنم ده ها جای دیگه م این کارو کرده و اون تو هم که حالیشون نیست من واقعا اینا رو نگفتم که درجا پاک نکردن تو یه سایت فیـلتر نشده سفت و سخت بدون مرتبط به این مباحث!
گفت ریپورت کل پی اماتم دوستات دادن (بعد دو سه سال یهو ملت همگی ریپورت دادن نمی دونه خر نیستم خودش ریپورت داده!)
این یوزرمم دقایقی بعد خوندن پی ام بن کرد و نوشته بود جای منافقـین اینجا نیست منتظر باش با اقتدار اسلام مواجه شی!
بهم زنگ بزنن خودم رو با سیانور می کشم بعدش چون دیگه با این مدارکی که جور کرده زنده هم بمونم از مرگ بدتره...
همه اینا مدرکیه که کاراش دروغیه! وقتی یه نفر دیگه بتونه پستاتو ادیت کنه , پس هیچ شکایتی نمیتونه پیش بیاد! چون مدرک معتبر نیست! در ضمن اینجور که شما میگی این بنده خدا کم سنو ساله و خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه :دی

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
عزیز اینجوری هام که شما فکر میکنی نیست
اولا که واسه دو تا پست کسی شما رو دستگیر نمیکنه؛ هر روز هزاران مطلب سیاسی تو اینترنت نوشته میشه؛ قرار نیست که همه رو دستگیر کنن
دوما اینکه اگه هم مشکلی برات پیش بیاد اول با پلیس فتا طرفی نه اطلاعات؛ اونجا هم میتونی بگی که پستات ویرایش شده و اعاده حیثیت کنی
سوما به قول دوست بالایی از ادبیاتش معلومه که کم سن و ساله و مطمئن باش بیشتر از تو از پلیس و این جور چیزا میترسه

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741

شما چه جدی گرفتیا!
می خواسته بترسونتت که دیگه حرف 30 یا 30 نزنی.

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
داداش نمی دونم شما چند سالته یا اون آدمینی که میگی چند سالشه یا اون فرمی که میگی چه جور فرومیه یا این بحث های سیاسی که کردی در چه حد و شدتی بوده نمی خوام هم الکی دل خوشت کنم ولی اگه حرفهای سیاسی که شما زدی عمیق و مورد دار باشه و یارو بتونه ثابت کنه احتمال داره بتونن به جرم "فعالیت تبلیغی علیه ****" دستگیرت کنن
اینایی هم که با این جرم میافتن زندان زیاد هم آدمای متفاوت از من و شما نیستن من دقیقا یک مورد رو می شناختم که توی فیسبوک بحثهای سیاسی می کرد پیجی هم راه انداخته بود یه مدت یهو گم میشه خانوادش بعد از چند ماه جست و جو بالاخره توی اوین پیداش می کنن یا 2 سال پیش یه همکلاسی داشتیم که توی لپ تاپش فیلمها و کلیپهای تظاهرات 88 رو داشت در یکی از بحثهای سیاسی بخاطر اثبات حرفش این کلیپها رو نشون میده طرف هم از این بسیجی های متعصب بوده که لوش میده به جرم فعالیت علیه **** 4-5 ماه انداختنش زندان
در این نوع مسائل دیگه شوخی ندارن میگن هدفت از اینکارها جنگ و تبلیغ علیه **** بوده که خودش جرمه

Last edited:

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان فعلا که اینترنت نسبتا ازد راحت باشین بعدا که اینترنت ملی اومد دیگه نیازی نی ریپورت بدن خودشون میان دونه به دونه جمع میکنن نظرتون در یک جمله در مورد اینترنت ملی بنویسید(2 نمره)

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان فعلا که اینترنت نسبتا ازد راحت باشین بعدا که اینترنت ملی اومد دیگه نیازی نی ریپورت بدن خودشون میان دونه به دونه جمع میکنن نظرتون در یک جمله در مورد اینترنت ملی بنویسید(2 نمره)

اینترنت ملی مال خـــر است ! :p

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
از زمانی که واسه گذرنامه اقدام میکنیم تا موقعی که بدستمون میرسه حدودا چقدر طول میکشه ؟

بالا