2610144892
Registered User
دوستان کمک میخوام بدونم چطوری میتونم از بانک ملی به سایر بانک ها وجه انتقال بدم از طریق اینترنت بانک البته تو سبا ثبت نام نکردم راه دیگه ای هست
دوستان کمک میخوام بدونم چطوری میتونم از بانک ملی به سایر بانک ها وجه انتقال بدم از طریق اینترنت بانک البته تو سبا ثبت نام نکردم راه دیگه ای هست
سلام دوستان
کسی هست تاحالا کارتینگ آزادی رفته باشه ؟
میدونید قیمت هاش چقدره ؟
سلام
ممنونم، بايد وقت قبلي گرفت يا همينطوري پاشم برم؟
٦ دقيقه خيلي كمه كه !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
من الان سال سوم تجربی هستم!مدرسه غیر انتفاعی میرم هیچی یاد نمیدن همش مسخره بازی در میارند بچه ها و...!
میخواستم بپرسم اگ پروندمو بگیرم ببرم مدرسه شبانه(شبانه رو میشه حضور نداشت!)و برم کلاس خصوصی ممکنه بخاطر شبانه بودن مدرسه به مشکل بر بخورم برای دانشگاه و...؟
مثلا اینکه دیپلم کجا رو دارم مهمه(شبانه یا روزانه؟!)؟یا ملاک معدله؟
شاید بعدا بخوام برم دانشگاه پردیس یا...ممکنه به مشکل بر بخورم؟
لطفا راهنمایی کنید و اسپم ندید موضوع حیاطیه
مطمنی؟بچه مایه دار که میگن شمایی دیگه :دی
بدون هیچ دشواری میتونی هر دانشگاهی بری . فقط سعی کن معدلت رو ببری بالا که یه وقت خواستی جایی بری مشکل بر نخوری .
فقط این قضیه پردیس چیه ؟ میشه برای کارشناسی هم پردیس رفت؟
من الان سال سوم تجربی هستم!مدرسه غیر انتفاعی میرم هیچی یاد نمیدن همش مسخره بازی در میارند بچه ها و...!
میخواستم بپرسم اگ پروندمو بگیرم ببرم مدرسه شبانه(شبانه رو میشه حضور نداشت!)و برم کلاس خصوصی ممکنه بخاطر شبانه بودن مدرسه به مشکل بر بخورم برای دانشگاه و...؟
مثلا اینکه دیپلم کجا رو دارم مهمه(شبانه یا روزانه؟!)؟یا ملاک معدله؟
شاید بعدا بخوام برم دانشگاه پردیس یا...ممکنه به مشکل بر بخورم؟
لطفا راهنمایی کنید و اسپم ندید موضوع حیاطیه
تا اونجایی ک من میدونم
توی هر مقطعی که میگن انقد شرط معدل هست چه کنکور لیسانس چه فوق چه دکترا اصلا اینکه کدوم موسسه یا اموزشگا بودید مطرح نیس! فقط معدل مهم
غیر انتفاعی شبانه روزانه هیچکدوم تفاوتی توی این موضوع نداره