یک سایت برای دانلود سریال با لینک مستقیم معرفی کنید
نیست الان اکثرا وی آی پی شدند
جدیدا کنتور گاز صدا میده یه حالت تق تق حدودا بلند داره وقتی هم شوفاژ خونه روشن میشه صداش بیشتر میشه منطقه هم منطقه سردسیر هست
کسی همچین مشکلی داشته ؟ شماره اتفاقات گاز چنده ؟
isp تو رو عوض کنیداین دوستانی که فیلم دانلود میکنن با این سرعت کم چطوری میشه دانلود کرد با این سرعت افتضا روشی هست که بشه سرعت دانلود افزایش داد یا کد خاصی استفاده میکنن اگهخ توضیح بدین ممنون میشم
از تورنت kat.ph سرچ کن بعد لیچ کن بعد دانلود کنویندوز 8 اورجینال مایکروسافت و کرکش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
خیرجدیدا کنتور گاز صدا میدهیه حالت تق تق حدودا بلند داره وقتی هم شوفاژ خونه روشن میشه صداش بیشتر میشه منطقه هم منطقه سردسیر هست
کسی همچین مشکلی داشته ؟ شماره اتفاقات گاز چنده ؟![]()
ویچت فیلتر شد؛ اینستگرام و وایبر و تانگو به همین سرنوشت دچار خواهند شد؛آیا؟
ویچت به خاطر اینکه افراد نزدیک بهت رو نشون میداد فیلتر شد
نمایش افراد آنلاین نزدیک به شما ، نمایش محل دقیق دوستان شما روی نقشه (در صورت فعال سازی توسط آنها) ، ارسال تصویر و صدا و امکانات بسیار دیگر می باشد
پس مشابه داخلی و بومی ایرانیش حلاله GLX CHAT![]()
این دوستانی که فیلم دانلود میکنن با این سرعت کم چطوری میشه دانلود کرد با این سرعت افتضا روشی هست که بشه سرعت دانلود افزایش داد یا کد خاصی استفاده میکنن اگهخ توضیح بدین ممنون میشم
سلام به همگی
راستش من یه داداش دارم عشق ریش هست
همیشه هم مجبور میشه بزنه
چرا؟ چون ریش بلند دوست داره ولی فر میخوره ریشش ...
یه عکس بهم نشون داد گفت تو نت سوال کنم که ماده خاصی یا شامپوی خاصی هست که بزنه و اینجوری بشه ریشش ؟ موج و فر برنداره دیگه ؟!
بهش پیشنهاد سشوار دادم ولی دو سه باری که سشوار زد اصلا یه جور دیگه میشد ریشش
یعنی همون فر دار خیلی قشنگ تر بود تا اینکه بخواد سشوار بکشه !
اینم عکسی که گیر آورده:
![]()
الان میخواین ریشش شبیه این بشه یا شبیه این هست؟