• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
دوستان یه سوالی داشتم
سر این مذکرات که یه سری تحریمارو برداشتن،
کد سویفت بانکی هم آزاد شد یا هنوز تحریمه؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یه سوال میخواستم بپرسم
در مورد این که مرتبط به این موضوعه مطمئن نیستم!
چند وقتیه بابام بهم زیادی گیر داده میگه که بدون ما (خانواده) چطوری میخوای زندگی کنی؟ اصلا میتونی زندگی کنی و این حرفا...
>>>>>>من میخواستم بدونم که شما در طول ماه چه کارهایی انجام میدید که ضروریه؟
میخوام از خودم مطمئن شم که میتونم!
یه راهنمایی خودم میکنم: کارای بانکی (پرداخت قسط بانکی اگه باشه - پرداخت قبوض - پرداخت مالیاتی که سر سال میاد - پرداخت هزینه شهرداری و خلافی ماشین اگه ماشینی باشه! - وام جور کردن در صورت نیاز (نه بلدم نه بهش اعتقادی دارم)) - کارای خونه (ضرف شویی - جمع جور کردن - تمیز کاری - آشپزی (زیاد آشپزی بلد نیستم)) - اتفاقی بیفته واسه کسی که ببریش بیمارستان (عموم اون روز کلیش درد گرفت رفتیم بیمارستان خودم تنهایی باهاش بودم اوکی شد برگشتیم) - شرکت در مراسم های شادی و عزا فامیل - همسایه - دوست (چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم یه آدرس میدن میری اونجا میگی مبارک باشه یا تسلیت باشه!:دی)
خوب دیگه نمیدونم چه چیزا هست خودتون یادآوری و راهنمایی کنید
کارهایی که در طول یه ماه انجام میدید - اتفاق هایی که تا حالا برای اطرافیانتون افتاده و شما کمک کردید - کارهای مهمی که در طول سال انجام میدید!
ببخشید اگه طولانی بود و به زحمت انداختمتون
یادتون باشه جواب نگیرم تاپیک میزنم! :دی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه سوال میخواستم بپرسم
چند وقتیه بابام بهم زیادی گیر داده میگه که بدون ما (خانواده) چطوری میخوای زندگی کنی؟ اصلا میتونی زندگی کنی و این حرفا...
یه راهنمایی خودم میکنم: کارای بانکی (پرداخت قسط بانکی اگه باشه - پرداخت قبوض - پرداخت مالیاتی که سر سال میاد - پرداخت هزینه شهرداری و خلافی ماشین اگه ماشینی باشه! - وام جور کردن در صورت نیاز (نه بلدم نه بهش اعتقادی دارم)) - کارای خونه (ضرف شویی - جمع جور کردن - تمیز کاری - آشپزی (زیاد آشپزی بلد نیستم)) - اتفاقی بیفته واسه کسی که ببریش بیمارستان (عموم اون روز کلیش درد گرفت رفتیم بیمارستان خودم تنهایی باهاش بودم اوکی شد برگشتیم) - شرکت در مراسم های شادی و عزا فامیل - همسایه - دوست (چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم یه آدرس میدن میری اونجا میگی مبارک باشه یا تسلیت باشه!:دی)
کارهایی که در طول یه ماه انجام میدید - اتفاق هایی که تا حالا برای اطرافیانتون افتاده و شما کمک کردید - کارهای مهمی که در طول سال انجام میدید!
قراره تنهایی زندگی کنی ؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سلام کسی میدونه تو تاپاتاک چجوری میشه امضا رو تغییر داد ؟هیچ گزینه ای نداره اخه

send from my....
tapatalk.WP8
V: 1.0.5.0
Settings(configuration)>Signature settings
اونجا میتونی ویرایش کنی یا اصلا خاموش کنی امضا رو.
جدیدا کنتور گاز صدا میده :D یه حالت تق تق حدودا بلند داره وقتی هم شوفاژ خونه روشن میشه صداش بیشتر میشه منطقه هم منطقه سردسیر هست
کسی همچین مشکلی داشته ؟ شماره اتفاقات گاز چنده ؟ :D
کنتور ما هم همچین مشکلی داره!
مشکل که هست ولی به قول خودشون خطرناک نیست بنده یکی رو از اداره گاز بلند کردم آوردم تا خونه میگه چیزیش نیست!
حتی صدای تق تق و گیر کردن شماره ها و نوسان فشار گاز هم مشاهده کردن...!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
قراره تنهایی زندگی کنی ؟
تنهایی که نه ولی قراره بی منت زندگی کنم!
حداقل یک بار برای همیشه باید جوابی بدم و شاید یه مدت و شاید همیشه تنهایی زندگی کنم خدا رو چه دیدی!
موضوع اینه که بدونم دقیقا چه کاری بلد نیستم موضوع رو کم کنی نیست، ولی دقیقا نمی دونم چیه و چه پیشامدی خواهد داشت!
ولی منتی که از طرف بابام احساس میکنم از طرف خدا احساس نمیکنم!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
تنهایی که نه ولی قراره بی منت زندگی کنم!
حداقل یک بار برای همیشه باید جوابی بدم و شاید یه مدت و شاید همیشه تنهایی زندگی کنم خدا رو چه دیدی!
موضوع اینه که بدونم دقیقا چه کاری بلد نیستم موضوع رو کم کنی نیست، ولی دقیقا نمی دونم چیه و چه پیشامدی خواهد داشت!
ولی منتی که از طرف بابام احساس میکنم از طرف خدا احساس نمیکنم!
از حرف پدرت ناراحت نشو منم سالها پیش زیاد از این حرفها شنیدمو ناراحت شدم همه پسرا تو یه سنی با پدراشون مشکل دارن اما هر چی سنت بره بالا بیشتر میتونی درکشون کنی و روزی هم میرسه که معادله برعکس میشه و این پدرته که بهت احتیاج داره این بازیه روزگاره

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
از حرف پدرت ناراحت نشو منم سالها پیش زیاد از این حرفها شنیدمو ناراحت شدم همه پسرا تو یه سنی با پدراشون مشکل دارن اما هر چی سنت بره بالا بیشتر میتونی درکشون کنی و روزی هم میرسه که معادله برعکس میشه و این پدرته که بهت احتیاج داره این بازیه روزگاره
پدرم پسر دیگه ای هم داره که اینجوری باهاش صحبت نمیکنه!
یه فشار هایی موقع امتحانات بهم وارد شد، اصلا نمی تونستم بخونم، نمیدونم چطور مشروط نشدم! (البته دوتا نتیجه دیگه مونده که اعلام نشده!)

9372

Registered User
لایک‌ها
224
یه سوال میخواستم بپرسم

اتفاقا منم تازگی ها خیلی نگران این چیزام. شاید برای خیلی ها پیش پا افتاده به نظر بیاد ولی لطفا کمک کنید

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کنتور ما هم همچین مشکلی داره!
مشکل که هست ولی به قول خودشون خطرناک نیست بنده یکی رو از اداره گاز بلند کردم آوردم تا خونه میگه چیزیش نیست!
حتی صدای تق تق و گیر کردن شماره ها و نوسان فشار گاز هم مشاهده کردن...!

منم یکی رو آوردم نگاه کرد گفت از سردی هواست
یه پتوی پشمی دور کنتور پیچیدم درست شده :confused: سرد ــش بود :D

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
@ A1C1E : مهمترینش پول در آوردنه. از نظر مالی که مشکلی نداشته باشی بقیه ش کارهای عادی و روزمره ست که آدمهای با بهره ی هوشی گاو هم از پسش بر میان
فک میکنی این همه آدم که دارن تو این جامعه زندگی میکنن خیلی حرفه ای و درست با مسائلشون برخورد میکنن؟
نترس. پیشآمد خارق العاده ای که از پسش بر نیای وجود نداره. برو جلو

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
من الان سوم دبیرستانم، زبان انگلیسیم در حد معمولیه عالی نیست، من زبانم از پایه مشکل داره یعنی هر چی خودم بتونم صحبت کنم از قوانین و ایناش هم سر در نمیارم. اگه سفت و سخت بشینم پاش چقد طول میکشه تا به ielts بتونم برسم ؟ :/ میشه تا یکی دو سال؟ :/

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من الان سوم دبیرستانم، زبان انگلیسیم در حد معمولیه عالی نیست، من زبانم از پایه مشکل داره یعنی هر چی خودم بتونم صحبت کنم از قوانین و ایناش هم سر در نمیارم. اگه سفت و سخت بشینم پاش چقد طول میکشه تا به ielts بتونم برسم ؟ :/ میشه تا یکی دو سال؟ :/

ايلتس حداقل ١ سال ولي بايد پاش بزاري !
حالا ايلس ميخواي چيكار ؟
زبان اگه انگيزه و هدفي دنبالش نباشه وسطش ولش ميكنيد ! يكسال بتركوني ٦ ماه ولش كني مثل روز اول هستي

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ایلتس 60% زبان 40% تکنیک!
باید چندماه کلاس زبان بری بعد بری کلاسای ایلتس که واسه امتحان رات میندازن
خیلی راحت میشه نمره اورد
الان کفش تقریبا شده 6

Sent from my Awesome LG P713

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
گفتگو هایی که خودم ایجاد کردم رو چطوری پیدا کنم؟!؟

بالا