javad93
Registered User
- نوشتهها
- 1,679
- لایکها
- 758
forum.persiantools.com/search/member?user_id=177333&content=threadتاپیک ها رو چطوری پیدا کنم؟
مراکز هلال احمر دیگهتزریقات ,وصل سرم بخوام یاد بگیرم کجا میتونم یاد بگیرم؟!
Sent from my Awesome LG P713
یه ده پونزده روزی از خونه دور باش...برو مسافرت...دقیقا میدونم چی میگی..یه سوال میخواستم بپرسم
در مورد این که مرتبط به این موضوعه مطمئن نیستم!
چند وقتیه بابام بهم زیادی گیر داده میگه که بدون ما (خانواده) چطوری میخوای زندگی کنی؟ اصلا میتونی زندگی کنی و این حرفا...
>>>>>>من میخواستم بدونم که شما در طول ماه چه کارهایی انجام میدید که ضروریه؟
میخوام از خودم مطمئن شم که میتونم!
یه راهنمایی خودم میکنم: کارای بانکی (پرداخت قسط بانکی اگه باشه - پرداخت قبوض - پرداخت مالیاتی که سر سال میاد - پرداخت هزینه شهرداری و خلافی ماشین اگه ماشینی باشه! - وام جور کردن در صورت نیاز (نه بلدم نه بهش اعتقادی دارم)) - کارای خونه (ضرف شویی - جمع جور کردن - تمیز کاری - آشپزی (زیاد آشپزی بلد نیستم)) - اتفاقی بیفته واسه کسی که ببریش بیمارستان (عموم اون روز کلیش درد گرفت رفتیم بیمارستان خودم تنهایی باهاش بودم اوکی شد برگشتیم) - شرکت در مراسم های شادی و عزا فامیل - همسایه - دوست (چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم یه آدرس میدن میری اونجا میگی مبارک باشه یا تسلیت باشه!:دی)
خوب دیگه نمیدونم چه چیزا هست خودتون یادآوری و راهنمایی کنید
کارهایی که در طول یه ماه انجام میدید - اتفاق هایی که تا حالا برای اطرافیانتون افتاده و شما کمک کردید - کارهای مهمی که در طول سال انجام میدید!
ببخشید اگه طولانی بود و به زحمت انداختمتون
یادتون باشه جواب نگیرم تاپیک میزنم! :دی
واسه عکس جدیدت میخوای عوض کنی؟!!! اواتارت!روش تعویض شناسنامه قدیمی با جدید چجوریه؟
نه یه برگه ازش رو خواهر زدام پاره کردهواسه عکس جدیدت میخوای عوض کنی؟!!! اواتارت!
میخوان که مصرف کننده حس کنه قیمت پایینهچرا تو کشور عجنبی و کفر و اصطکبار جهانی ( عمریکا ) قیمت ها رند نیست ?
میدونید که چی میگیم ....
مصلا یه کفش 99.99 دلار هست و 100 دلار نیست !
یا آیفون 649.99 هست و 650 نیست !
فلسفه و داستانش چیه ?
کسی لینکی برای توضیحات این مسئله داره ?
Tnx