tom.hanks
Registered User
سلام. من یه مموری میکرو دارم که مال یه دستگاه خاص هست و فرمتش توسط ویندوز قابل خواندن نیست. وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر بهم میگه باید فرمت بشه. راهکار یا نرم افزاری هست که بشه از اون طریق این مموری رو کلون کرد؟
قطعا خیروقتتون بخیر دوستان،
در صورت عدم پشتیبانی مادربرد از پردازنده ی جدید
با نصب ویندوز uefi میشه حلش کرد؟ (اگه نخوایم بایوس اپدیت کنیم.)
چه خطای عجیب غریبی تاحالا ندیده بودم! چیز جدید نصب کردی یحتمل؟دوستان، تا دیشب سیستم من مثل بنز کار میکرد، امروز وقتی ویندوز بالا میاد و روی استارت منو کلیک میکنم این خطا ظاهر میشه و استارت منو باز نمیشه، تمام رهنمود ها و آموزش هایی که برای حل این موضوع داده شده رو انجام دادم، تنها راه حلش ایجاد یک یوزر جدید روی ویندوز بود.
راهی هست که بشه روی همون اکانت قدیم این خطا رو رفع کرد؟
سپاس
مشاهده پیوست 1226610
چه خطای عجیب غریبی تاحالا ندیده بودم! چیز جدید نصب کردی یحتمل؟
این راهو امتحان کردی؟
[How To] Re-register Start Menu In Windows 10
If you're facing issues with appearing or functioning of Start Menu, try to re-register Start Menu in Windows 10 and see if it helps.www.kapilarya.com
ای بابا! اگر خودش درست میشه یحتمل همون لینکایی که غیرفعالن مشکل دارن، اگر حذف کنی شاید دیگه مشکلی پیش نیاد.ارادت
نه والا چیز جدیدی نصب نکردم، فقط آپدیت میکنم چند تا نرم افزاری که دارم مثل آنتی ویروس، مرورگر و...
آره اون پاورشل رو 67 بار امتحان کردم نشد که نشد
عجیب اینه که وقتی ویندوز میاد بالا، بین 15 دقیقه تا 1 ساعت بعد امکان داره بدون انجام دادن کاری خود به خود استارت منو درست بشه اما بعضی از نرم افزارهای خود غیرفعال شده
ای بابا! اگر خودش درست میشه یحتمل همون لینکایی که غیرفعالن مشکل دارن، اگر حذف کنی شاید دیگه مشکلی پیش نیاد.
کلا این وین۱۰ یه چیزیش گیر میکنه باید از اول نصبید انقدر که همه قسمت های تکنیکی که قبلا دم دست بود برداشته. همه چیزشو حذف کرده یه مشکل پیش میاد ده جور خط فرمان باید حفظ باشی تا برسی به نقطه اول!
فکر کنم نهایتش بهترین کار همون اکنت جدید باشه متاسفانه
من که کلا رفتم روی لینوکس! اولش سخته ولی خیلی حال میده! ۱ دقیقه ای بوت و لاگین میشه!
تصویر تزئینی است
فکر نکنم فوقش فرمت میکنی دوبار نصب میکنی دیگه ویندوزه دیگهبه نظرت ویندوز رو کامل آپدیت کنم بدتر نمیشه؟ : ))))
بالاتر از ویندوز سون در سیستم عامل ها نبوده و نخواهد بود..مثل موتور بنز کار میکنه..آخ نمیگه..ای بابا! اگر خودش درست میشه یحتمل همون لینکایی که غیرفعالن مشکل دارن، اگر حذف کنی شاید دیگه مشکلی پیش نیاد.
کلا این وین۱۰ یه چیزیش گیر میکنه باید از اول نصبید انقدر که همه قسمت های تکنیکی که قبلا دم دست بود برداشته. همه چیزشو حذف کرده یه مشکل پیش میاد ده جور خط فرمان باید حفظ باشی تا برسی به نقطه اول!
فکر کنم نهایتش بهترین کار همون اکنت جدید باشه متاسفانه
من که کلا رفتم روی لینوکس! اولش سخته ولی خیلی حال میده! ۱ دقیقه ای بوت و لاگین میشه!
تصویر تزئینی است
والا من ویندوز 10 نصب کردم و الان 4 ساله ویندوز عوض نکردم و همینه هروقت هم اپدیت میاد اتوماتیک اپدیت میشهبالاتر از ویندوز سون در سیستم عامل ها نبوده و نخواهد بود..مثل موتور بنز کار میکنه..آخ نمیگه..
من ویندوز سونم رو تقریبا هر 18 ماه عوض میکنم..
ویندوز 10 ناپایداره ..والا من ویندوز 10 نصب کردم و الان 4 ساله ویندوز عوض نکردم و همینه هروقت هم اپدیت میاد اتوماتیک اپدیت میشه
در حالت ایمنی وارد سایته شو shift + ctrl + nدوستان من از کروم استفاده میکنم آخرین ورژن
چجوری میتونم کش یه سایت خاص رو پاک کنم ؟ از راه های سایت ها رفتم که وارد developer tools میشیم و از اونجا پاک میکنیم اما اون چیزی که میخوام نیست قبلا با فایرفاکس اینکار میشد.
این عکس رو ببنین...وقتی روی لینکی ازش کلیک میکنم از آبی بنفش میشه خالا میخوام دوباره برگرده همون آبی بشه انگار تا حالا روش کلیک نکردم. اما از هر جا که کش رو پاک میکنم این همینجوری میمونه
در حالت ایمنی وارد سایته شو shift + ctrl + n