سوال از شما، پاسخ از ما - رفع مشکلات کامپیوتری

Eyeless

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2012
نوشته‌ها
911
لایک‌ها
507
محل سکونت
خلیج همیشه فارس
سلام،دوستان من چند وقته یه مشکل دارم که خیلی کلافم کرده،ویندوز۸.۱ روی لپ تاپم نصب کردم چندین مرتبه ولی این مشکل همچنان هست
بعد از نصب اینترنت اکسپلوره اجرا نمیشه وپیغام خطا میده،البته مشکل اینترنت ندارم و فایر فاکس را که نصب میکنم بدون مشکل کار میکنه
به نظرتون این مشکل مال کدوم یک از این موارد
-تنظیمات بایوس
-مربوط به ویندوز نصب شده
-درایور یا سخت افزار لپ تاپ
ممنون میشم راهنمایی کنید

Sent from my Nokia 3.2 using Tapatalk
سلام تصویر پیغام خطا بزارید
 

Eyeless

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2012
نوشته‌ها
911
لایک‌ها
507
محل سکونت
خلیج همیشه فارس
سلام دوستان
میخوام رو لپتاپ خشک ویندوز اورجینال نصب کنم و میخوام نوع دیسک ها gpt باشن. حتما باید از طریق uefi انجام بدم؟
سلام
منظورت از ارجینال همین ها هست که شرکتها با قیمتهای بالای 300 هزارتومن میفروشن ؟
در مورد سوالتون فکر میکنم کلا GPT بهرته
 

Gam3r

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2016
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
70
سن
30
سلام.
توی ویندوز 10 آپدیت 2004 هرکاری میکنم net framework 4 به بالا نصب نمیشه و پیغام میده آخرین نسخه نصبه ولی با نرم افزار net framework checker نشون میده نصب نیست!
 

hdneo

Registered User
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2012
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
52
سلام.
توی ویندوز 10 آپدیت 2004 هرکاری میکنم net framework 4 به بالا نصب نمیشه و پیغام میده آخرین نسخه نصبه ولی با نرم افزار net framework checker نشون میده نصب نیست!
سلام. خود دات نت 4 داخل ویندوز 10 هستش و نیازی به نصب نیست. ورژن 2004 دات نت ورژن 4.8 داره.
 

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 جولای 2005
نوشته‌ها
950
لایک‌ها
21
سلام. تو نرم افزار camtasia که برای رکورد صفحه نمایش هست سعی کردم صفحه رو رکورد کنم ولی ویدیو پخش شده که روی صفحه هست وقتی رکورد میگیرم سیاه میشه یه جورایی محافظت شدس و اجازه رکورد نمیده . چارش چیه ؟ من چون میخوام افلاین ببنم و این نرم افزار باید به اینترنت نصب بشی تا ویدیو آموزشی رو ببینی میخوام رکوردش کنم
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,416
لایک‌ها
7,841
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
اینجا کسی از لینوکس بجای ویندوز استفاده میکنه؟ لینوکس چی کم داره نسبت به ویندوز؟ یعنی اگر لینوکس استفاده بشه بعضی از نرم افزار ها نمیتونن اجرا بشن؟
سیستم قوی باشه یا ضعیف بنظرم لینوکس میتونه سرعت بیشتری داشته باشه شاید کمتر هنگ کنه
 

ahadabasi

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2013
نوشته‌ها
224
لایک‌ها
87
اینجا کسی از لینوکس بجای ویندوز استفاده میکنه؟ لینوکس چی کم داره نسبت به ویندوز؟ یعنی اگر لینوکس استفاده بشه بعضی از نرم افزار ها نمیتونن اجرا بشن؟
سیستم قوی باشه یا ضعیف بنظرم لینوکس میتونه سرعت بیشتری داشته باشه شاید کمتر هنگ کنه
امنیت لینوکس خیلی بالاتره، بیشتر برنامه نویسان از لینوکس استفاده میکنن
ولی نرم افزارهای معروف مثلا آفیس، فتوشاپ و بیشتر بازی های کامپیوتری نسخه لینوکس ندارن
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
1,280
لایک‌ها
317
سن
35
محل سکونت
شاهرود
اینجا کسی از لینوکس بجای ویندوز استفاده میکنه؟ لینوکس چی کم داره نسبت به ویندوز؟ یعنی اگر لینوکس استفاده بشه بعضی از نرم افزار ها نمیتونن اجرا بشن؟
سیستم قوی باشه یا ضعیف بنظرم لینوکس میتونه سرعت بیشتری داشته باشه شاید کمتر هنگ کنه

این مشکل هم حل شدنیه
 

ariya-123

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2012
نوشته‌ها
458
لایک‌ها
139
محل سکونت
Tehran
سلام دوستان
با ایفون به هات اسپات لپتاپ متصل میشدم بدون مشکل
الان چند ر‌وزه کانکت میشه ولی سایت باز نمیکنه
با ۳-۴ تا گوشی مختلف تست کردم نشد
چیکار باید کرد
 

ziro00

Registered User
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2014
نوشته‌ها
194
لایک‌ها
337
وقت بخیر
اخیرا سیستم بجای خاموش شدن ری استارت میشود . مشکل از کجاست
 

GamesWorld

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
4,631
لایک‌ها
2,779
محل سکونت
رشت
وقت بخیر
اخیرا سیستم بجای خاموش شدن ری استارت میشود . مشکل از کجاست
ویندوز 10 ؟
منم چند باری این مشکل رو داشتم , توی گوگل سرچ کردم نوشته بود مربوط به تنظیمات پاور میشه
البته برای من چون خیلی کم اتفاق میوفتاد دقیق پیگر نشدم که علت چیه

گوگل کنید راهکارش هست
 

ziro00

Registered User
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2014
نوشته‌ها
194
لایک‌ها
337
ویندوز 10 ؟
منم چند باری این مشکل رو داشتم , توی گوگل سرچ کردم نوشته بود مربوط به تنظیمات پاور میشه
البته برای من چون خیلی کم اتفاق میوفتاد دقیق پیگر نشدم که علت چیه

گوگل کنید راهکارش هست
بله ویندوز10 . روی ویندوز 7 و ابونتو هم تست کردم مشکل رفع نشده
پاور رو تست میکنم ببینم چی مشه
 

Hm12

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2014
نوشته‌ها
67
لایک‌ها
16
سن
35
سلام
یه گیم پد شیاومی دارم دکمه R2 اش خراب شده خود به خود تو بازی میزنه میخواستم ببینم میشه تو ویندوز این دکمه رو غیر فعال کرد
 

IR_Titan

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2013
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
108
سن
26
محل سکونت
Internet
وقتتون بخیر دوستان،
در صورت عدم پشتیبانی مادربرد از پردازنده ی جدید
با نصب ویندوز uefi میشه حلش کرد؟ (اگه نخوایم بایوس اپدیت کنیم.)
 
بالا