منتخب بازارچه

سوال از شما، پاسخ از ما - رفع مشکلات کامپیوتری

ahadabasi

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2013
نوشته‌ها
223
لایک‌ها
87
انتخاب شده ولی همه چیز عربیه!
این بار از پنجره Regional and language تب Administrative را انتخاب کنید و در قسمت Welcome screen and new user accounts روی دکمه Copy settings... کلیک کنید و تیک دو گزینه ای که داره را بزنید
و در قسمت Language for non-Unicode programs دکمه Change system locale... را کلیک کنید و current system locale را روی English (United States) یا (iran)Persian قرار بدید
و ok را بزنید و سیستم را ریستارت کنید
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,346
لایک‌ها
7,603
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
این بار از پنجره Regional and language تب Administrative را انتخاب کنید و در قسمت Welcome screen and new user accounts روی دکمه Copy settings... کلیک کنید و تیک دو گزینه ای که داره را بزنید
و در قسمت Language for non-Unicode programs دکمه Change system locale... را کلیک کنید و current system locale را روی English (United States) یا (iran)Persian قرار بدید
و ok را بزنید و سیستم را ریستارت کنید
فرقی نکرد
 

ahadabasi

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2013
نوشته‌ها
223
لایک‌ها
87
زبان عربی را اضافه کردید؟ اگه زبان عربی را دارید حذفش کنید
در پنجره Region and Language به تب Keyboards and Languages برید و بر روی Change keyboards کلیک کنید.
در قسمت Installed services زبان عربی را انتخاب کنید و روی دکمه remove کلیک کنید و ok کنید، سیستم را هم ریستارت کنید
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,346
لایک‌ها
7,603
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
زبان عربی را اضافه کردید؟ اگه زبان عربی را دارید حذفش کنید
در پنجره Region and Language به تب Keyboards and Languages برید و بر روی Change keyboards کلیک کنید.
در قسمت Installed services زبان عربی را انتخاب کنید و روی دکمه remove کلیک کنید و ok کنید، سیستم را هم ریستارت کنید
عربی اصلا در لیست وجود نداره که بخوام حذفش کنم
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,346
لایک‌ها
7,603
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
یه عکس بفرستید از قسمت هایی که به زبان عربی نمایش میده
فایل تکس و تکس پلاس با تنظیم utf-8 درست شد
فقط مشکل زیر هست(تایم ویندوز)
همینطور که میبینید همه چیز فارسی و ایران انتخاب شده ولی عبری این وسط چی میخواد نمیفهمم
38Untitled.png
 

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 آگوست 2010
نوشته‌ها
758
لایک‌ها
3,771
کدوم یکی از نرم افزارهایی که به آزادسازی فضای رم کمک میکنند بهتر هست؟
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,346
لایک‌ها
7,603
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 آگوست 2010
نوشته‌ها
758
لایک‌ها
3,771
TuneUp Utilities
نصب کن از همه ابزارهاش استفاده کن
متشکرم شما خودتون استفاده کردید در این مورد؟!
چون چندتا راه غیر ازنصب برنامه های مختلف رو توی سرچ پیدا کردم و امتحان کردم اما فایده ای نداشت
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,346
لایک‌ها
7,603
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
متشکرم شما خودتون استفاده کردید در این مورد؟!
چون چندتا راه غیر ازنصب برنامه های مختلف رو توی سرچ پیدا کردم و امتحان کردم اما فایده ای نداشت
اینکه بهت گفتم رجیستری - هارد - ویندوز و تمام نرم افزار ها - رم و خیلی چیز های دیگه رو همیشه برات بهینه میکنه - امتحانش کن
این هم که میگن استفاده از هارد - فلش و مموری بجای رم همش دروغه مگر اینکه رم جدید بگیری اضافه کنی
اگر هنگ میکنه پروسه ها رو باز کن ببین کجا بیشترین مصرف رم را داره استفاده میکنه - راست کلیک دکستاپ - تسک منیجر
 

01100

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 آگوست 2016
نوشته‌ها
55
لایک‌ها
47
سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالمو در تاپیک مناسبی مطرح میکنم یا نه؟! اگر همینجا پاسخ بدین ممنون میشم و اگه درست نیست یا انتقالش بدین و یا راهنمایی کنید اصلاحش کنم.
چند ماه قبل از "همراه اول" یک مودم همراه هواوی E5577 خریدم ولی نحوه راه اندازیش رو نمیدونم. یعنی وقتی دکمه پاور رو فشار میدم تا روشنش کنم قبل از هر چیز پیغام میده PIN رو وارد کنید. منظورش pin1 یا pin2 روی سیمکارت دیتاست؟ چطور و در کدوم قسمت پین رو وارد کنم؟
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,346
لایک‌ها
7,603
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالمو در تاپیک مناسبی مطرح میکنم یا نه؟! اگر همینجا پاسخ بدین ممنون میشم و اگه درست نیست یا انتقالش بدین و یا راهنمایی کنید اصلاحش کنم.
چند ماه قبل از "همراه اول" یک مودم همراه هواوی E5577 خریدم ولی نحوه راه اندازیش رو نمیدونم. یعنی وقتی دکمه پاور رو فشار میدم تا روشنش کنم قبل از هر چیز پیغام میده PIN رو وارد کنید. منظورش pin1 یا pin2 روی سیمکارت دیتاست؟ چطور و در کدوم قسمت پین رو وارد کنم؟
معمولا یوزر پسورد اولیه مودم admin هست
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,346
لایک‌ها
7,603
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
ممنونم.. ولی بلافاصله بعد از wellcome دقیقا پیغام میاد که پین رو وارد کنید! چطور وارد تنظیمات بشم و PIN وارد کنم؟
پین سیمکارت را وارد کردی؟
زنگ بزن همراه اول وظیفشون هست کامل راهنمایتون کنن
چرا adsl نگرفتی که بصرفه باشه
 

01100

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 آگوست 2016
نوشته‌ها
55
لایک‌ها
47
چرا adsl نگرفتی که بصرفه باشه
ADSL هم دارم از مخابرات گرفتم ولی میخوام اینترنت همراه داشته باشم. با اینکه چند ماه قبل از همراه اول مای فای خریدم ولی بازش نکردم تا حالا که لازمم شده
 

msh2008

Registered User
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2014
نوشته‌ها
625
لایک‌ها
295
محل سکونت
تهران
سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالمو در تاپیک مناسبی مطرح میکنم یا نه؟! اگر همینجا پاسخ بدین ممنون میشم و اگه درست نیست یا انتقالش بدین و یا راهنمایی کنید اصلاحش کنم.
چند ماه قبل از "همراه اول" یک مودم همراه هواوی E5577 خریدم ولی نحوه راه اندازیش رو نمیدونم. یعنی وقتی دکمه پاور رو فشار میدم تا روشنش کنم قبل از هر چیز پیغام میده PIN رو وارد کنید. منظورش pin1 یا pin2 روی سیمکارت دیتاست؟ چطور و در کدوم قسمت پین رو وارد کنم؟
احتمالا PIN1 رو باید وارد کنید
 

ahadabasi

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2013
نوشته‌ها
223
لایک‌ها
87
سلام دوستان ببخشید نمیدونم سوالمو در تاپیک مناسبی مطرح میکنم یا نه؟! اگر همینجا پاسخ بدین ممنون میشم و اگه درست نیست یا انتقالش بدین و یا راهنمایی کنید اصلاحش کنم.
چند ماه قبل از "همراه اول" یک مودم همراه هواوی E5577 خریدم ولی نحوه راه اندازیش رو نمیدونم. یعنی وقتی دکمه پاور رو فشار میدم تا روشنش کنم قبل از هر چیز پیغام میده PIN رو وارد کنید. منظورش pin1 یا pin2 روی سیمکارت دیتاست؟ چطور و در کدوم قسمت پین رو وارد کنم؟
پین را باید وارد کنید ولی چطوری؟ به نظر من با کابل مودم را به کامپیوتر یا لب تابتون وصل کنید، به صورت خودکار راه انداز مودم نصب میشه، بعد آدرس 192.168.8.1 یا 192.168.1.1 را در مرورگر باز کنید، یوزر و پس پیش فرض معمولا admin هست، اگه با یوزر admin و پس admin نتونستید وارد بشید، پشت مودم را باز کنید، معمولا زیر باطری یا جای دیگه یه سری اطلاعات نوشته شده، یوزر و پس را از اونجا می تونی پیدا کنی؛ وارد تنظیمات که شدی احتمالا گزینه ای برای وارد کردن یا غیر فعال کردن پین داشته باشه
 

vahidc2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2013
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
ADSL هم دارم از مخابرات گرفتم ولی میخوام اینترنت همراه داشته باشم. با اینکه چند ماه قبل از همراه اول مای فای خریدم ولی بازش نکردم تا حالا که لازمم شده
fبه پشتیبانیش زنگ بزن
 

jeeex.2

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2011
نوشته‌ها
774
لایک‌ها
160
محل سکونت
اهواز
سلام خدمت دوستان عزیز
یه لبتاب asus x54n1a دارم سیستم عاملش ویندوز 10 هست میخوام 7 نصب کنم . هرکاری کردم تنظیمات بوت روی dvd نداره
طبق این آموزش پایین هم که روی سایت نمایندگی ایسوس هست عمل کردم اما گزینه Launch CSM وجود نداره
https://asusservice.ir/تنظیمات-بایوس-لپ-تاپ-ایسوس/

کسی هست راهنمایی کنه ؟
 

xpc

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2012
نوشته‌ها
309
لایک‌ها
108
سلام خدمت دوستان عزیز
یه لبتاب asus x54n1a دارم سیستم عاملش ویندوز 10 هست میخوام 7 نصب کنم . هرکاری کردم تنظیمات بوت روی dvd نداره
طبق این آموزش پایین هم که روی سایت نمایندگی ایسوس هست عمل کردم اما گزینه Launch CSM وجود نداره
https://asusservice.ir/تنظیمات-بایوس-لپ-تاپ-ایسوس/

کسی هست راهنمایی کنه ؟
درود الان ویندوز روش هست ؟
داخل ویندوز چک کنید دیسک به درستی توسط دستگاه خونده میشه ؟
از مشخاصت دستگاه در ویندوز عکس بزارید
از ویندوز 7 هم ufi هست راهنمایی بیشتر خواستید درخدمتم
بهترین راه برای نصب ویندوز بوت کردن فلش هست
اگه ویندوز هم رو دستگاه نیست وارد بایوس بشید تنظیمات که تو سایت هست رو انجام بدید لپ تاب که بوت شد دکمه f2 یا f11 یا f12 رو تست کنید بوت دیواس میاد و بوت مورد نظر رو از این قسمت انتخاب کنید
 
بالا