• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با داغ کردن لپ تاپ ایسوس N550 JK

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
دوستان لپ تاپ رو تازه خریدم اینه :
http://www.digikala.com/Product/DKP-34227/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ایسوس-N550JK
با این تفاوت که رمش 12 هست
توی بازی وسط لپ تاپ داغ میکنه توی دیجیکالا زده اصلا داغ شدنش آزار دهنده نیست ولی ماله من داغ میکنه در حد زیاد
کسی داره این مدل رو ؟ چقدر داغ میکنه و این داغ شدن مشکلی نداره ؟
با توجه به بدنه آلومنیومی ممکنه طبیعی باشه ولی خوب من میترسم یوقت یه چیزش آسیب ببینه

ufont

لایک‌ها
4,086

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دوستان لپ تاپ رو تازه خریدم اینه :
http://www.digikala.com/Product/DKP-34227/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ایسوس-N550JK
با این تفاوت که رمش 12 هست
توی بازی وسط لپ تاپ داغ میکنه توی دیجیکالا زده اصلا داغ شدنش آزار دهنده نیست ولی ماله من داغ میکنه در حد زیاد
کسی داره این مدل رو ؟ چقدر داغ میکنه و این داغ شدن مشکلی نداره ؟
با توجه به بدنه آلومنیومی ممکنه طبیعی باشه ولی خوب من میترسم یوقت یه چیزش آسیب ببینه
یه دیپ کول میخری حدواً خوبی رو بخری بین 80-100 تومن تابستونه هوا هم گرمه هم خونه رو خنک میکنه هم سیستم رو :D واقعا حرف نداره
من یکی تازه خریدم الا دقیق یادم نی 85 خریدم یا 95 ، 4 تا فن داره و روش هم که آلومینیومی هست که گرما رو جذب میکنه ، سیستم رو میکنه عین یخ

ufont

لایک‌ها
4,086
یه دیپ کول میخری حدواً خوبی رو بخری بین 80-100 تومن تابستونه هوا هم گرمه هم خونه رو خنک میکنه هم سیستم رو :D واقعا حرف نداره
من یکی تازه خریدم الا دقیق یادم نی 85 خریدم یا 95 ، 4 تا فن داره و روش هم که آلومینیومی هست که گرما رو جذب میکنه ، سیستم رو میکنه عین یخ
اقا دارم بخدا همین دیپ کولم هست . توی دیجیکالا زده داغیش کمه ولی واسه من نه حتی پشت صفحه هم داغ میشه !!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اقا دارم بخدا همین دیپ کولم هست . توی دیجیکالا زده داغیش کمه ولی واسه من نه حتی پشت صفحه هم داغ میشه !!

اما خدایی لپ تاپت حرف نداره دادا ، :D من بودم با 4 تومن یه pc توپ جمع میکردم :general711: لپ تاپ هم همون قبلی کافی بودش :general711::general711::general711::general711:

از کجا خریدی دیجی کالا !!!!؟؟؟؟
تو گوگل کمی سرچ کن ببین کسی قبلاً در این مورد چیزی زده که داغ میکنه یا نه ،
ببر جایی که خریدیش ، اگه از مغازه خریدی
دیجی کالا هم که گارانتی تعویض 7 روزه داره اگه غیر طبیعی هستش باید عوضش کنه
خدایی هنوز من نمیدونم این ایسوس و ... چیه که پولتون رو میدین بهش یه مارک درست حسابی میخریدی دیگه دادا :D

ufont

لایک‌ها
4,086
اما خدایی لپ تاپت حرف نداره دادا ، :D من بودم با 4 تومن یه pc توپ جمع میکردم :general711: لپ تاپ هم همون قبلی کافی بودش :general711::general711::general711::general711:

خدایی هنوز من نمیدونم این ایسوس و ... چیه که پولتون رو میدین بهش یه مارک درست حسابی میخریدی دیگه دادا :D
فازت چیه خخخ حرف نداره یا داره اخره ؟ .دی
مهم واسه من پرتابل بودن بود چون کلهم فقط 8 شب به بعد خونم
نه دادا قبلیه ضعیف بود
سرچ کردم چیزی نبود
اخر ما نفهمیدیم . تو این قیمت بهترین چیز همین بود اپل و سونی هم با 4تومن چیزی دستمو نمی گرفت سونی که فقط خشکله
کسی نداره از این مدل؟؟؟

ufont

لایک‌ها
4,086

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
چقدر باید باشه معمولا و کجا میتونم ببینم ، وین 8.1
عزیز میتونید از MSI Afterburner برای اندازه گیری دما و تنظیمات گرافیک استفاده کنید .
برای cpu سرچ کنید هست
دمای استاندارد معمولا به مدل cpu ربط داره ولی عمدتا نباید از 65 به بالا بره دیگه

f4t4l

Registered User
لایک‌ها
10
من یه لپ تاپ دل 1510 دارم تقریبا 4ساله دارمش. الان تقریبا 3ماهه که اصلا خاموشش نکردم فقط چند بار استندبای زدم. داغ هم نمیکنه:D( بگید ماشالله)
استارتر شرمنده بابت اسپم.فقط خواستم بگم لپ تاپ فقط سری قدیم

ufont

لایک‌ها
4,086
آقا این نتیجه بعد از انجام بازی بتلفیلد 4 :
wl75jt0f0l6o6u5f7i8g.jpg

فکر کنم خوب باشه >؟ نگرانیم برطرف شد این بدنش چون الومنیوم هست فکر کنم اینجوری داغ میکنه باز اساتید یه نگاه بندازن اگر مشکلی هست بگن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
wl75jt0f0l6o6u5f7i8g.jpg

فکر کنم خوب باشه >؟ نگرانیم برطرف شد این بدنش چون الومنیوم هست فکر کنم اینجوری داغ میکنه باز اساتید یه نگاه بندازن اگر مشکلی هست بگن
به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه. من (البته با پی سی) سی پی یوم تا 90 و هاردم تا 46 رفته.
و یکی از رکوردهام دمای 102 درجه ای کارت گرافیک هست:D

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856

ببخشید مگه ASUS چشه؟

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه. من (البته با پی سی) سی پی یوم تا 90 و هاردم تا 46 رفته.
و یکی از رکوردهام دمای 102 درجه ای کارت گرافیک هست:D
چه رکورد های جالبی . یکم آب میریختی روش جوش بیاد :general707::general707::general707: :D

---------------------------------------------------------
بدنه آلومینیومی کلا زیاد داغ میکنه. مهم نیست. ولی برای اطمینان بیشتر ببرش پیش نمایندگی اصلی یا شرکت گارانتی;)

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
wl75jt0f0l6o6u5f7i8g.jpg

آقا همه كامپونتاتون اكيه و نرماله (ويژه گي المينيوم همينه حرارت رو سريع جذب ميكنه و سريع هم دفع يا Transfer يا منتقل ميكنه برا همين 1 كي از بهترين متريالاست برا ساخت لپ تاپ موتور ماشين و....

فكر ميكنم شما رو گرما حساس شديد و زوم كرديد اين عكسي كه انداختيد دماتون هيچ مشكلي نداره
شما دستگاههتون الان مشلي داره؟ هنگ كرش و...؟
آقا من خودم كارم كامپيوتره تجربه مدلاي مختلفي رو دارم اين مدل 1 كي از بهترين ها و شاهكاراست تو دنيا.
روز خوش

ufont

لایک‌ها
4,086
آقا همه كامپونتاتون اكيه و نرماله (ويژه گي المينيوم همينه حرارت رو سريع جذب ميكنه و سريع هم دفع يا Transfer يا منتقل ميكنه برا همين 1 كي از بهترين متريالاست برا ساخت لپ تاپ موتور ماشين و....

فكر ميكنم شما رو گرما حساس شديد و زوم كرديد اين عكسي كه انداختيد دماتون هيچ مشكلي نداره
شما دستگاههتون الان مشلي داره؟ هنگ كرش و...؟
آقا من خودم كارم كامپيوتره تجربه مدلاي مختلفي رو دارم اين مدل 1 كي از بهترين ها و شاهكاراست تو دنيا.
روز خوش
هنگ و .. نداره بعضی وقتا انگار داره یکاری میکنه و درگیر هستش ولی توی بازی و... هیچ مشکلی نداره فقط همین داغ کردن هست
تا حالا از این مدل داشتین ؟
من واسه این حساس شدم چون تو دیجیکالا زده بود داغیش اذیت نمیکنه بیشتر میخوام کسی که داره این لپ تاپ رو جواب بده

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
ببخشید مگه ASUS چشه؟
ایسوس چش نیست گوشه :D
شما بگو چش نیست
روال فروش لپ تاپ در ایران اینجوریه که ، یه تاجر میتونه اون محصول رو راحت بیاره و تبلیغ مثیت میکنه تا بتونه بفروشه
زمانی همه جا پر دل بود ( خدایی با سیستمش کاری ندارم اما قیمتش نسبت به نمونه مشابه خیلی ارزون تره )
بعد دل ، ایسوس و بعد لینوو و ......
برای مقایسه اگه پول خوب برای خرید سیستم کنار گذاشتین از سایتهای خارجی و تولید کنندهها تحقیق کنین
سیستمایی تو بازار هستن که خیلی ها شاید اسمشون رو هم نشنیدن اما قیمت مناسب و خیلی عالی هستن

wl75jt0f0l6o6u5f7i8g.jpg

اینو اول میگفتی من بهت میگفتم دیگه دادا :D
اون بالا که گفتم دیپ کول بخر ، آلومینیومی از اونجا گرفتی :D
انشالله که مشکلی پیش نمیاد

6666

Registered User
لایک‌ها
278
دادا الان عکسی که گذاشتی مشکلی نداره
ابسوس هم فناوری کول داره خیلی داغ نمیکنه
این سری واسه بدنه آلومینیومی ش زود گرما حمل میکنهدنگران نباش
این مدل تا حالا من ندیدم تو این یک سال که اومده خرابی داده باشخ

Sent from my C6603 using Tapatalk