mercedes62
کاربر حرفه ای سیستم عامل
دوستان عزیز نیازی به هزینه کردن الکی نیست (Cool Pad و..) این شرایط نرماله و نیازی به هزینه و... نیست.
موفق باشید
موفق باشید
اقا گفتیو . هر مشکلی پیش اومد برام میام سراغتدوستان عزیز نیازی به هزینه کردن الکی نیست (Cool Pad و..) این شرایط نرماله و نیازی به هزینه و... نیست.
موفق باشید
خخخاقا گفتیو . هر مشکلی پیش اومد برام میام سراغت
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اره مطمعنام نمیدونم چرا اینطور شد ولی بابت کمکت ممنون راستی macafe رو باک کردم سرعتش خوب شدحاژی مطمنی ان550 جی کا داری؟
البته جسارت نشه این ارور مربوط به دایرکس هست واسه من روی ویندوزش همشون نصب بود و بازیا رو بدون نصب هیچگونه دایرکس و وی سی اجرا کردم .
اینو کپیش کن توی c . Windows . System32
البته پیشنهاد میکنم دایرکس رو نصب کنی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/HelpDesk_Download/سلام دوستان من این لپتاپو یعنیasus n550jkرو عوض کردم ولی تو اینترنت هرچی دنبال درایوراش میگردم نیستش کسی هست ک بتونه کمکم کنه خواهشا سری تر بگید
با برنامه cpu-zببخشید یه سوال دیگه تو کاتالوگش زده سی پیو هزول تو خود سیستم از کجا باید ببینیم هزوله؟
اینو خودم پیدا کردم ولی اگه یکم دقت کنی ویندز8 و 8.1 رو داره جای بهتری نیست من کلی از یه سایت دیگه دانلود کردم اخرش هیچ کدومش جواب نداد
اینو تو لینوکس تست کردم هزول بودشبا برنامه cpu-z
خوب مشکلی نیستاینو تو لینوکس تست کردم هزول بودش
من الان تنها مشکلم درایوراشه که پیدا نمیشه لطفا کمک کنیدخوب مشکلی نیست
دوست عزیز وقتی خود شرکت سازنده، درایوری برای سایر سیستم عامل ها قرار نداده شما جای دیگه ای نمیتونید پیدا کنیداینو خودم پیدا کردم ولی اگه یکم دقت کنی ویندز8 و 8.1 رو داره جای بهتری نیست من کلی از یه سایت دیگه دانلود کردم اخرش هیچ کدومش جواب نداد
الان سون نصب کردم@mahdi_empror شما میخوای چه ویندوزی نصب کنی ؟
ممنوندوست عزیز وقتی خود شرکت سازنده، درایوری برای سایر سیستم عامل ها قرار نداده شما جای دیگه ای نمیتونید پیدا کنید
گرچه از راه بررسی مادربرد و یا مراجعه به دیتاشیت(block diagram) و تشخیص تک تک تراشه های کنترلر، میشه با دردسر بدنبال درایورهای مورد نظر گشت اما ممکنه همیشه به نتیجه ی مثبت منتهی نشه
الان روشن نیست دنبال نصب چه سیستم عامل متفاوتی هستید اما اگر ویندوزهای نسخه ی پایینتر هست، در صورتیکه همین درایورها چه از راه نصب خودکار و چه نصب دستی باعث شناسایی قطعات نشد، بهتره قید اینکار رو زده و به نصب ویندوز 8 یا 8.1 اکتفا کنید
در موارد مشابه دیده شده در صورت نصب سیستم عاملهای قدیمی تر، گذشته از افت سرعت لپتاپ برخی سخت افزارها از قبیل وایرلس، بلوتوث و یا ... هم قابل شناسایی و راه اندازی نیستند
خوب داشم کارت اشتباهه چرا 8.1 نصب نمیکنی؟الان سون نصب کردم