دادا کاری ندارم به اینکه خودم دارم و .. تعصبی هم نیستایسوس چش نیست گوشه
شما بگو چش نیست
روال فروش لپ تاپ در ایران اینجوریه که ، یه تاجر میتونه اون محصول رو راحت بیاره و تبلیغ مثیت میکنه تا بتونه بفروشه
زمانی همه جا پر دل بود ( خدایی با سیستمش کاری ندارم اما قیمتش نسبت به نمونه مشابه خیلی ارزون تره )
بعد دل ، ایسوس و بعد لینوو و ......
برای مقایسه اگه پول خوب برای خرید سیستم کنار گذاشتین از سایتهای خارجی و تولید کنندهها تحقیق کنین
سیستمایی تو بازار هستن که خیلی ها شاید اسمشون رو هم نشنیدن اما قیمت مناسب و خیلی عالی هستن
اینو اول میگفتی من بهت میگفتم دیگه دادا
اون بالا که گفتم دیپ کول بخر ، آلومینیومی از اونجا گرفتی
انشالله که مشکلی پیش نمیاد
آهان پس یعنی داغ کردن بدنه اش طبیعیه ؟دادا الان عکسی که گذاشتی مشکلی نداره
ابسوس هم فناوری کول داره خیلی داغ نمیکنه
این سری واسه بدنه آلومینیومی ش زود گرما حمل میکنهدنگران نباش
این مدل تا حالا من ندیدم تو این یک سال که اومده خرابی داده باشخ
Sent from my C6603 using Tapatalk
بیش از 60 درجه غیر طبیعی هستشآهان پس یعنی داغ کردن بدنه اش طبیعیه ؟
ممنون
پس دوست عزیز مشکلی نیست با اسکرین شاتی هم گرفتید مشخصه همه چی طبیعی هستشهنگ و .. نداره بعضی وقتا انگار داره یکاری میکنه و درگیر هستش ولی توی بازی و... هیچ مشکلی نداره فقط همین داغ کردن هست
تا حالا از این مدل داشتین ؟
من واسه این حساس شدم چون تو دیجیکالا زده بود داغیش اذیت نمیکنه بیشتر میخوام کسی که داره این لپ تاپ رو جواب بده
من خیلی زوم کردم بقول شما ، نه اصلا باهاش وقتی طراحی می کنم تو رزولیشن بالا و سنگین خیلی راحت و بدون افت سرعت انجام میده و دماش هم خنک نیست ولی گرم هم نیست مثل دمای بدن انسان یعنی وقتی دست میزارم نه احساس گرما می کنم نه سرما توی بازی هست که گرم میشه و هم قسمت وسط کیبورد ( مایل به بالا) و هم بعضی وقتا پشت ال سی دیش و ال سی دیش هم داغ می کنه که نگران شده بودمپس دوست عزیز مشکلی نیست با اسکرین شاتی هم گرفتید مشخصه همه چی طبیعی هستش
نه من این مدل دستگاه رو ندارم ولی بواسطه کارم مدلای مختلف رو هروز تست میکنم. اقا شما فقط تو بازی حرارتت زیاد میشه یا تو جاهای دیگه هم حرارتت میره بالا؟
شما رو دما زوم کردید ، اینکه میفرمائید تو دیجی کالا گفتن داغ نمیکنه منظورشون داغی غیرمتعارفه و غیر نرماله (هر دستگاهی بر اساس قطعات و کانفیگش حرارت و داغی داره ) این نرماله (هرچی کانفیگ بالاتر باشه دما بیشتر میشه و بلعکس )
این دستگاه با توجه به کانفیگش بالاش همونطور جناب 6666 هم فرمود نرماله و حرارت کمیرو تولید میکنه شما با کانفیگای مشابه برندای دیگه مثل sony dell hp acer lenovo مقایسه کنی متوجه میشی ایسوس چقدر خنکه و تکنولوژی بالایی داره.
موفق باشید
خوب پس اکیه مشکلی نیست اصلا ، با این تفاسیر شما از یکی از پیشگامان تکنولوژی دنیا بهره و لذتشو میبریدمن خیلی زوم کردم بقول شما ، نه اصلا باهاش وقتی طراحی می کنم تو رزولیشن بالا و سنگین خیلی راحت و بدون افت سرعت انجام میده و دماش هم خنک نیست ولی گرم هم نیست مثل دمای بدن انسان یعنی وقتی دست میزارم نه احساس گرما می کنم نه سرما توی بازی هست که گرم میشه و هم قسمت وسط کیبورد ( مایل به بالا) و هم بعضی وقتا پشت ال سی دیش و ال سی دیش هم داغ می کنه که نگران شده بودم
البته با روش دوست عزیز
Gesher
خیلی بهتر شده ولی توی بتلفیلد بعضی وقتا یه لگ کوچیک میزنه که اصلا مهم نیست دماش هم تو اوج بازی از 60تا نمیزنه بالا
دم همگی گرم خیالم راحت شد
ممنون .خوب پس اکیه مشکلی نیست اصلا ، با این تفاسیر شما از یکی از پیشگامان تکنولوژی دنیا بهره و لذتشو میبرید
وقتی تو گیمینگ دماش ماکزیمم 60 هستش یعنی عالیه.
(فقط جهت یاداوری لپ تاپتون رو تو پوزیشنی استفاده کنید که از زیر دستگاه (فاصله با میز) و کنار دستگاه گردش هوا وجود داشته باشه.
مبارکتون باشه
این هنگ کردن احتمالا نرم افزاری یا وجود ویروس در لپتاپ هست . یک شات از cpu-z بگذاریدسلام اقا منم این لپتاپو دارم تنها مشکل من اینکه خیلی هنگ میکنه از وقتی که روشنش میکنم همش توهنگه و طول میده چون با این سی پی یو قدرت مندش نباید اینطور بشه و یه سوال دیگه اینگه از کجا بفهمم سی پی یوش هزول هست؟
بعدشم درموررد گرماش اره گرم میکنه و وقتی خیلی داغه کیبوردش و تاچ پدشم داغ میشه و نمیشه دست رد بهش
اگه کسی جواب بده ممنون میشم
وین 8.1 هستش
اگه ویندوزت اورجینال هست روش یه مکافی نصبه پیشنهاد میکنم پاکش کنی !سلام اقا منم این لپتاپو دارم تنها مشکل من اینکه خیلی هنگ میکنه از وقتی که روشنش میکنم همش توهنگه و طول میده چون با این سی پی یو قدرت مندش نباید اینطور بشه و یه سوال دیگه اینگه از کجا بفهمم سی پی یوش هزول هست؟
بعدشم درموررد گرماش اره گرم میکنه و وقتی خیلی داغه کیبوردش و تاچ پدشم داغ میشه و نمیشه دست رد بهش
اگه کسی جواب بده ممنون میشم
وین 8.1 هستش
اره منم نود نصب کردم هنگیده بود بابام در اومد تا پاکش کردم بعدش ویروسم نداره چون از اولشم همینطور بوده پس باید مگافی رو پاک کنم ممنوناگه ویندوزت اورجینال هست روش یه مکافی نصبه پیشنهاد میکنم پاکش کنی !
اگرم مشکل حل نشد ویندوز رو دوباره نصب کن 5دقیقه کار دا ه
من خودم حواسم نبود به مکافی و انتی ویروس نصب کردم روش همینجوری هنگ شد با این تفاوت که اصلا ویندوز بالا نمیامد خخخخ
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
پس همون . مطمن باش که از انتی ویروسه . من جات بودم ویندوز عوض میکردم درسته نود رو پاک کردی ولی هنوز یه چیزیایی با هم تداخل داره که هنگهاره منم نود نصب کردم هنگیده بود بابام در اومد تا پاکش کردم بعدش ویروسم نداره چون از اولشم همینطور بوده پس باید مگافی رو پاک کنم ممنون
حاژی مطمنی ان550 جی کا داری؟ببخششید یه سوال دیگه میگه که برای اجرای بازی باید فایل D3DCompiler_43.dll v رو داشته باشی من الان دارمش تنها مشکلم اینه چطور قرارش بدم تو ریجستری