• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با داغ کردن لپ تاپ ایسوس N550 JK

M@RY

Registered User
لایک‌ها
149
tux-avatar-762-png.610307

از پنکه برای خنک نگه داشتن استفاده کنید.
- دکتر ماری

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
ایسوس چش نیست گوشه :D
شما بگو چش نیست
روال فروش لپ تاپ در ایران اینجوریه که ، یه تاجر میتونه اون محصول رو راحت بیاره و تبلیغ مثیت میکنه تا بتونه بفروشه
زمانی همه جا پر دل بود ( خدایی با سیستمش کاری ندارم اما قیمتش نسبت به نمونه مشابه خیلی ارزون تره )
بعد دل ، ایسوس و بعد لینوو و ......
برای مقایسه اگه پول خوب برای خرید سیستم کنار گذاشتین از سایتهای خارجی و تولید کنندهها تحقیق کنین
سیستمایی تو بازار هستن که خیلی ها شاید اسمشون رو هم نشنیدن اما قیمت مناسب و خیلی عالی هستن

اینو اول میگفتی من بهت میگفتم دیگه دادا :D
اون بالا که گفتم دیپ کول بخر ، آلومینیومی از اونجا گرفتی :D
انشالله که مشکلی پیش نمیاد
دادا کاری ندارم به اینکه خودم دارم و .. تعصبی هم نیست
ولی انصافا عشق است ایسوس من که دیوونه اش بودم از قدیم و الایام ولی همه میگن تازگی ها یه مقدار کیفیتش اومده پایین

ufont

لایک‌ها
4,086
دادا الان عکسی که گذاشتی مشکلی نداره
ابسوس هم فناوری کول داره خیلی داغ نمیکنه
این سری واسه بدنه آلومینیومی ش زود گرما حمل میکنهدنگران نباش
این مدل تا حالا من ندیدم تو این یک سال که اومده خرابی داده باشخ

Sent from my C6603 using Tapatalk
آهان پس یعنی داغ کردن بدنه اش طبیعیه ؟
ممنون

6666

Registered User
لایک‌ها
278
آهان پس یعنی داغ کردن بدنه اش طبیعیه ؟
ممنون
بیش از 60 درجه غیر طبیعی هستش
توجه داشته باشید که لپتاپتون هم بدنش آلومینیومی هست و هم cpu مدل 4700hq هست که طبعا گرمای ر بیشتری میسازه

Sent from my C6603 using Tapatalk

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
هنگ و .. نداره بعضی وقتا انگار داره یکاری میکنه و درگیر هستش ولی توی بازی و... هیچ مشکلی نداره فقط همین داغ کردن هست
تا حالا از این مدل داشتین ؟
من واسه این حساس شدم چون تو دیجیکالا زده بود داغیش اذیت نمیکنه بیشتر میخوام کسی که داره این لپ تاپ رو جواب بده
پس دوست عزیز مشکلی نیست با اسکرین شاتی هم گرفتید مشخصه همه چی طبیعی هستش
نه من این مدل دستگاه رو ندارم ولی بواسطه کارم مدلای مختلف رو هروز تست میکنم. اقا شما فقط تو بازی حرارتت زیاد میشه یا تو جاهای دیگه هم حرارتت میره بالا؟

شما رو دما زوم کردید ، اینکه میفرمائید تو دیجی کالا گفتن داغ نمیکنه منظورشون داغی غیرمتعارفه و غیر نرماله (هر دستگاهی بر اساس قطعات و کانفیگش حرارت و داغی داره ) این نرماله (هرچی کانفیگ بالاتر باشه دما بیشتر میشه و بلعکس )
این دستگاه با توجه به کانفیگش بالاش همونطور جناب 6666 هم فرمود نرماله و حرارت کمیرو تولید میکنه شما با کانفیگای مشابه برندای دیگه مثل sony dell hp acer lenovo مقایسه کنی متوجه میشی ایسوس چقدر خنکه و تکنولوژی بالایی داره.
موفق باشید

ufont

لایک‌ها
4,086
پس دوست عزیز مشکلی نیست با اسکرین شاتی هم گرفتید مشخصه همه چی طبیعی هستش
نه من این مدل دستگاه رو ندارم ولی بواسطه کارم مدلای مختلف رو هروز تست میکنم. اقا شما فقط تو بازی حرارتت زیاد میشه یا تو جاهای دیگه هم حرارتت میره بالا؟

شما رو دما زوم کردید ، اینکه میفرمائید تو دیجی کالا گفتن داغ نمیکنه منظورشون داغی غیرمتعارفه و غیر نرماله (هر دستگاهی بر اساس قطعات و کانفیگش حرارت و داغی داره ) این نرماله (هرچی کانفیگ بالاتر باشه دما بیشتر میشه و بلعکس )
این دستگاه با توجه به کانفیگش بالاش همونطور جناب 6666 هم فرمود نرماله و حرارت کمیرو تولید میکنه شما با کانفیگای مشابه برندای دیگه مثل sony dell hp acer lenovo مقایسه کنی متوجه میشی ایسوس چقدر خنکه و تکنولوژی بالایی داره.
موفق باشید
من خیلی زوم کردم بقول شما ، نه اصلا باهاش وقتی طراحی می کنم تو رزولیشن بالا و سنگین خیلی راحت و بدون افت سرعت انجام میده و دماش هم خنک نیست ولی گرم هم نیست مثل دمای بدن انسان یعنی وقتی دست میزارم نه احساس گرما می کنم نه سرما توی بازی هست که گرم میشه و هم قسمت وسط کیبورد ( مایل به بالا) و هم بعضی وقتا پشت ال سی دیش و ال سی دیش هم داغ می کنه که نگران شده بودم
البته با روش دوست عزیز
Gesher
خیلی بهتر شده ولی توی بتلفیلد بعضی وقتا یه لگ کوچیک میزنه که اصلا مهم نیست دماش هم تو اوج بازی از 60تا نمیزنه بالا

دم همگی گرم خیالم راحت شد

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
من خیلی زوم کردم بقول شما ، نه اصلا باهاش وقتی طراحی می کنم تو رزولیشن بالا و سنگین خیلی راحت و بدون افت سرعت انجام میده و دماش هم خنک نیست ولی گرم هم نیست مثل دمای بدن انسان یعنی وقتی دست میزارم نه احساس گرما می کنم نه سرما توی بازی هست که گرم میشه و هم قسمت وسط کیبورد ( مایل به بالا) و هم بعضی وقتا پشت ال سی دیش و ال سی دیش هم داغ می کنه که نگران شده بودم
البته با روش دوست عزیز
Gesher
خیلی بهتر شده ولی توی بتلفیلد بعضی وقتا یه لگ کوچیک میزنه که اصلا مهم نیست دماش هم تو اوج بازی از 60تا نمیزنه بالا

دم همگی گرم خیالم راحت شد
خوب پس اکیه مشکلی نیست اصلا ، با این تفاسیر شما از یکی از پیشگامان تکنولوژی دنیا بهره و لذتشو میبرید
وقتی تو گیمینگ دماش ماکزیمم 60 هستش یعنی عالیه.
(فقط جهت یاداوری لپ تاپتون رو تو پوزیشنی استفاده کنید که از زیر دستگاه (فاصله با میز) و کنار دستگاه گردش هوا وجود داشته باشه.
مبارکتون باشه

ufont

لایک‌ها
4,086
خوب پس اکیه مشکلی نیست اصلا ، با این تفاسیر شما از یکی از پیشگامان تکنولوژی دنیا بهره و لذتشو میبرید
وقتی تو گیمینگ دماش ماکزیمم 60 هستش یعنی عالیه.
(فقط جهت یاداوری لپ تاپتون رو تو پوزیشنی استفاده کنید که از زیر دستگاه (فاصله با میز) و کنار دستگاه گردش هوا وجود داشته باشه.
مبارکتون باشه
ممنون .
اره اتفاقا همیشه رو کول پد و البته گردش هواش از بالا و زیر دستگاه است که حواسم هست

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ufont

لایک‌ها
4,086
دوستان وقتی داشتم یه پروژه افترافکت رندر میگرفتم دماش این شد :
TEeST.jpg

البته پروژه خیلی سنگینی هست مشکلی نداره ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
وقتی بدنه یک لپتاپ گرم میشه . بدین معناست که گرمای از روی سطح مادربردش به درستی دفع میشه . شما بایوسش رو از سایت اسوس بگیرید و اپدیت کنید

mahdi_empror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام اقا منم این لپتاپو دارم تنها مشکل من اینکه خیلی هنگ میکنه از وقتی که روشنش میکنم همش توهنگه و طول میده چون با این سی پی یو قدرت مندش نباید اینطور بشه و یه سوال دیگه اینگه از کجا بفهمم سی پی یوش هزول هست؟
بعدشم درموررد گرماش اره گرم میکنه و وقتی خیلی داغه کیبوردش و تاچ پدشم داغ میشه و نمیشه دست رد بهش
اگه کسی جواب بده ممنون میشم
وین 8.1 هستش

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام اقا منم این لپتاپو دارم تنها مشکل من اینکه خیلی هنگ میکنه از وقتی که روشنش میکنم همش توهنگه و طول میده چون با این سی پی یو قدرت مندش نباید اینطور بشه و یه سوال دیگه اینگه از کجا بفهمم سی پی یوش هزول هست؟
بعدشم درموررد گرماش اره گرم میکنه و وقتی خیلی داغه کیبوردش و تاچ پدشم داغ میشه و نمیشه دست رد بهش
وین 8.1 هستش
این هنگ کردن احتمالا نرم افزاری یا وجود ویروس در لپتاپ هست . یک شات از cpu-z بگذارید

ufont

لایک‌ها
4,086
وین 8.1 هستش
اگه ویندوزت اورجینال هست روش یه مکافی نصبه پیشنهاد میکنم پاکش کنی !
اگرم مشکل حل نشد ویندوز رو دوباره نصب کن 5دقیقه کار دا ه
من خودم حواسم نبود به مکافی و انتی ویروس نصب کردم روش همینجوری هنگ شد با این تفاوت که اصلا ویندوز بالا نمیامد خخخخ

mahdi_empror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقا ببخشید یه چی بگیرم؟ و چطور؟

mahdi_empror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه ویندوزت اورجینال هست روش یه مکافی نصبه پیشنهاد میکنم پاکش کنی !
اگرم مشکل حل نشد ویندوز رو دوباره نصب کن 5دقیقه کار دا ه
من خودم حواسم نبود به مکافی و انتی ویروس نصب کردم روش همینجوری هنگ شد با این تفاوت که اصلا ویندوز بالا نمیامد خخخخ

اره منم نود نصب کردم هنگیده بود بابام در اومد تا پاکش کردم بعدش ویروسم نداره چون از اولشم همینطور بوده پس باید مگافی رو پاک کنم ممنون

ufont

لایک‌ها
4,086
اره منم نود نصب کردم هنگیده بود بابام در اومد تا پاکش کردم بعدش ویروسم نداره چون از اولشم همینطور بوده پس باید مگافی رو پاک کنم ممنون
پس همون . مطمن باش که از انتی ویروسه . من جات بودم ویندوز عوض میکردم درسته نود رو پاک کردی ولی هنوز یه چیزیایی با هم تداخل داره که هنگه
توی تسک منیجر هم ببین ولی مطمنم چیزی نشون نمیده چون مشکل سر بالا نیومدن کانل ویندوزته

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
http://final.ir/deepcool-multi-core-x4-notebook-cooler-blue
اینو بگیر
واقعا حرف نداره
من واسه لپتاب خودم گرفتم
خیلی خنک میکنه لامصب
زیرشم ی جاهایی خالیه باعث میشه گرمای لپتاب بره بیرون
بدنشم المینیومیه خیلی بدرد لپتاب شما میخوره
خیلی هم بی صداست

mahdi_empror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببخششید یه سوال دیگه میگه که برای اجرای بازی باید فایل D3DCompiler_43.dll v رو داشته باشی من الان دارمش تنها مشکلم اینه چطور قرارش بدم تو ریجستری

ufont

لایک‌ها
4,086
ببخششید یه سوال دیگه میگه که برای اجرای بازی باید فایل D3DCompiler_43.dll v رو داشته باشی من الان دارمش تنها مشکلم اینه چطور قرارش بدم تو ریجستری
حاژی مطمنی ان550 جی کا داری؟
البته جسارت نشه این ارور مربوط به دایرکس هست واسه من روی ویندوزش همشون نصب بود و بازیا رو بدون نصب هیچگونه دایرکس و وی سی اجرا کردم .
اینو کپیش کن توی c . Windows . System32
البته پیشنهاد میکنم دایرکس رو نصب کنی

بالا