• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با داغ کردن لپ تاپ ایسوس N550 JK

mahdi_empror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب داشم کارت اشتباهه چرا 8.1 نصب نمیکنی؟
باید درایوراشو از سایت خود قطعات پیدا کنی :|

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
فقط 8.1 رو بخرم یا دانلودش کنم از کدوم شرکت بعدش درایوراشو شما از کجا دانلود کردی؟

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
فقط 8.1 رو بخرم یا دانلودش کنم از کدوم شرکت بعدش درایوراشو شما از کجا دانلود کردی؟
واسه من ویندوز اورجینال روش بود کلا درایور و ویندوز و نرم افزار های خود ایسوس اتوماتیک نصب میشه.
ویندوز 8.1 گردو پیشنهاد میشه کرکش خوبه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
واسه من ویندوز اورجینال روش بود کلا درایور و ویندوز و نرم افزار های خود ایسوس اتوماتیک نصب میشه.
ویندوز 8.1 گردو پیشنهاد میشه کرکش خوبه

سلام. به نظر منم کلا پکیج نرم افزاری Gerdoo بهترین پکیج باکمترین ایرادات توی ایرانه.

ufont

لایک‌ها
4,086
پ ن : پکیج نرم افزاری که روی لپ تاپه من هست رو میخوای برات رایتش کنم پست کنم ؟
یه دی وی دیه ، هزینه پست و رایت و کرایه راهم رو بده تا برات پستش کنم :D
2014-08-24_1-18-01.jpg

mahdi_empror

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

ufont

لایک‌ها
4,086
20ت با هزینه ارسال و رفت امد و اجرت منو و لپ تاپمو و ..

mistermaster

Registered User
لایک‌ها
60
درود بر همگان
دادا من ص اول خوندم +نظرات اون صفحه
مرا سوالی دربرگرفت:آیا با دمای 60 درجه موشکول داری؟؟؟؟
بابا من گوشیمو تا 51 درجه مشاهده نموده ام
بهبود بخشیده شده ای حالا؟البته مال منم n550 هستش قسم بالای کیبورد می گرمه معمولا

20Asal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان لپ تاپ رو تازه خریدم اینه :
http://www.digikala.com/Product/DKP-34227/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ایسوس-N550JK
با این تفاوت که رمش 12 هست
توی بازی وسط لپ تاپ داغ میکنه توی دیجیکالا زده اصلا داغ شدنش آزار دهنده نیست ولی ماله من داغ میکنه در حد زیاد
کسی داره این مدل رو ؟ چقدر داغ میکنه و این داغ شدن مشکلی نداره ؟
با توجه به بدنه آلومنیومی ممکنه طبیعی باشه ولی خوب من میترسم یوقت یه چیزش آسیب ببینه

سلام . من هم یک هفته پیش همین مدل لب تاب رو خریدم و وقتی این مشکل رو تو گوگل سرچکردم جواب قانع کننده ای براش پیدا نکردم . لب تاب من هم خیلی خیلی داغ میشه جوری که اگه دستم رو روش بذارم دستم می سوزه البته شما گفته بودید رم 12 داره لب تابتون ولی مال من رمش 8 هست ولی بازم این مشکل داغ شدن شدید رو داره . میشه منو راهنمایی کنید و بگید راه حل چیه . طبیعیه که این جوری میشه ؟

Last edited:

ufont

لایک‌ها
4,086
سلام . من هم یک هفته پیش همین مدل لب تاب رو خریدم و وقتی این مشکل رو تو گوگل سرچکردم جواب قانع کننده ای براش پیدا نکردم . لب تاب من هم خیلی خیلی داغ میشه جوری که اگه دستم رو روش بذارم دستم می سوزه البته شما گفته بودید رم 12 داره لب تابتون ولی مال من رمش 8 هست ولی بازم این مشکل داغ شدن شدید رو داره . میشه منو راهنمایی کنید و بگید راه حل چیه . طبیعیه که این جوری میشه ؟
سلام . این مشکل نبود اصلا اره دماش تو دل تابستون واسه من تا 80 هم رفت دوستان گفتن تا 100 جا داره منم دلو زدم به دریا و اصلا اعتنا نکردم و تو مدتی ک داشتم سنگین ترین کار رو با لپ تاپ میکردم (رندر سه بعدی )دماش رو مانیتور کردم .
تو دقایق اول تا 79 . 80 رفت دما ولی به محضی ک سیستم خنک کنندش کار افتاد دماش اومد 65 تا 57 و تکون هم نخورد ک این نشون میده این لپ تاپ عالیه ..
توی مدت 1.30 از سی پی یو 100درصد استفاده شد گرافیک و رمم درگیر بودن دیگه فکر نکنم سنگین تر از کار رندر کاری باشه تازه اونم سه بعدی :/
خیالت تخت میتونی امتحان کنی فقط اولش یکم داغ میشه

20Asal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام . این مشکل نبود اصلا اره دماش تو دل تابستون واسه من تا 80 هم رفت دوستان گفتن تا 100 جا داره منم دلو زدم به دریا و اصلا اعتنا نکردم و تو مدتی ک داشتم سنگین ترین کار رو با لپ تاپ میکردم (رندر سه بعدی )دماش رو مانیتور کردم .
تو دقایق اول تا 79 . 80 رفت دما ولی به محضی ک سیستم خنک کنندش کار افتاد دماش اومد 65 تا 57 و تکون هم نخورد ک این نشون میده این لپ تاپ عالیه ..
توی مدت 1.30 از سی پی یو 100درصد استفاده شد گرافیک و رمم درگیر بودن دیگه فکر نکنم سنگین تر از کار رندر کاری باشه تازه اونم سه بعدی :/
خیالت تخت میتونی امتحان کنی فقط اولش یکم داغ میشه

خیلی خیلی ممنونم . خیالم راحت شد . واقعا داشتم سکته میکردم . بازم ممنون

Last edited:

GAMER-9013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هنگ و .. نداره بعضی وقتا انگار داره یکاری میکنه و درگیر هستش ولی توی بازی و... هیچ مشکلی نداره فقط همین داغ کردن هست
تا حالا از این مدل داشتین ؟
من واسه این حساس شدم چون تو دیجیکالا زده بود داغیش اذیت نمیکنه بیشتر میخوام کسی که داره این لپ تاپ رو جواب بده
سلام دوست عزیز
من این لپ تاپ رو دارم کمی داغ میکنه ولی قابل تحمله خیلی حساس شدی من باهاش 5 ساعت کال آف گوست بازی کردم آخ نگفت پس نگران نباش چیزیش نیس :)

بالا