• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد معافیت پزشکی ....

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
درود
دوستان عزیز حدود دو ماه پیش بود که میخواسم دفترچه پست کنم واسه خدمت ... چون 3 سال هم غیبت داشتم و تا 3 خرداد گفتن میبخشیم تصمیم گرفتم پست کنم ...
خلاصه رفتم معاینه پزشکی که دکتر بهم گفت فشار خونت بالاست و مشکل قلبی داری و واسه معافی پست کن.
منم واسه معافیت پست کردم که نامه اومد فلان تاریخ به بیمارستان امام سجاد باید بری تا دکتر ببینت ...
خیلی ها واسه معافی اومده بودن و حدود 20 نفری واسه مشکل قلبی اومده بودن تا اونجایی هم که دیدم دکتر چک میکرد و میگفت جوابش تا 1 ماه دیگه میاد ولی منو دید که گفت باید تو همین بیمارستان 3 روز بستری شی تا سی سی یو ...
خلاصه بستری شدم و با یکی از سرپرستارهای مرد آشنا شدم که گفت اونایی که دکتر گفته نامه میاد واستون اونا تاریخ اعزامشون میاد و شماهایی که خوابیدید دکتر اولی تائیدتون کرده
تو این 3 روز بستری هر 3 ساعت فشار ازمون میگرفتن و عرض کنم فقط 3 نفر واسه معافی خوابوندن تو این مدت. ... بعدش من آمار گرفتم گفتن میزان این 3 روز فشاری که ازت گرفتن باید بالای 16 در بیاد که معاف میشی..
حدود 25 تا ازم فشار گرفتن واسه من کلش شد 16.98 ! که با این احتساب باید معاف شم. آخرین فشاری که ازمون میگرفتن خود دکتر اصلی میومد از شانس بد من رو 14 بود ! در حالی که بقیه روزا تا 19 رفته بود !
خلاصه سرپرستاره به من میگفت کسایی که اینجا میخوابن احتمال 100% معافن و اینکه با اون جمع تقسیمی که من کردم فشارم بالاست و باید معاف شم ..
حالا تاریخ 19 نیر باید برم کمیسیون پزشکی که جواب میدن که معاف هستم یا نه.
شرمنده طولانی شد .... حالا سوالات من اینه...
19 هر ماه تاریخ اعزامی ها هست ! چرا باید منم اون روز برم ؟ البته بگم که ساعت 7:30 باید اونجا باشم و اون دو نفری هم که با من هم اتاقی بودن اونا هم 19 هستن...
سوال بعدی : احتمال میدید دوستان که معاف بشم ؟
و اینکه کسی تا به حال واسه این مشکل معافی گرفته ؟

ممنونم از همه دوستانی که این تاپیک رو خوندن و دنبال میکنن.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
[QUOTE="AmirHesam";5160426]درود
دوستان عزیز حدود دو ماه پیش بود که میخواسم دفترچه پست کنم واسه خدمت ... چون 3 سال هم غیبت داشتم و تا 3 خرداد گفتن میبخشیم تصمیم گرفتم پست کنم ...
خلاصه رفتم معاینه پزشکی که دکتر بهم گفت فشار خونت بالاست و مشکل قلبی داری و واسه معافی پست کن.
منم واسه معافیت پست کردم که نامه اومد فلان تاریخ به بیمارستان امام سجاد باید بری تا دکتر ببینت ...
خیلی ها واسه معافی اومده بودن و حدود 20 نفری واسه مشکل قلبی اومده بودن تا اونجایی هم که دیدم دکتر چک میکرد و میگفت جوابش تا 1 ماه دیگه میاد ولی منو دید که گفت باید تو همین بیمارستان 3 روز بستری شی تا سی سی یو ...
خلاصه بستری شدم و با یکی از سرپرستارهای مرد آشنا شدم که گفت اونایی که دکتر گفته نامه میاد واستون اونا تاریخ اعزامشون میاد و شماهایی که خوابیدید دکتر اولی تائیدتون کرده
تو این 3 روز بستری هر 3 ساعت فشار ازمون میگرفتن و عرض کنم فقط 3 نفر واسه معافی خوابوندن تو این مدت. ... بعدش من آمار گرفتم گفتن میزان این 3 روز فشاری که ازت گرفتن باید بالای 16 در بیاد که معاف میشی..
حدود 25 تا ازم فشار گرفتن واسه من کلش شد 16.98 ! که با این احتساب باید معاف شم. آخرین فشاری که ازمون میگرفتن خود دکتر اصلی میومد از شانس بد من رو 14 بود ! در حالی که بقیه روزا تا 19 رفته بود !
خلاصه سرپرستاره به من میگفت کسایی که اینجا میخوابن احتمال 100% معافن و اینکه با اون جمع تقسیمی که من کردم فشارم بالاست و باید معاف شم ..
حالا تاریخ 19 نیر باید برم کمیسیون پزشکی که جواب میدن که معاف هستم یا نه.
شرمنده طولانی شد .... حالا سوالات من اینه...
19 هر ماه تاریخ اعزامی ها هست ! چرا باید منم اون روز برم ؟ البته بگم که ساعت 7:30 باید اونجا باشم و اون دو نفری هم که با من هم اتاقی بودن اونا هم 19 هستن...
سوال بعدی : احتمال میدید دوستان که معاف بشم ؟
و اینکه کسی تا به حال واسه این مشکل معافی گرفته ؟

ممنونم از همه دوستانی که این تاپیک رو خوندن و دنبال میکنن.[/QUOTE]

امثال شما رو دیدم ، بنده 30 تیر مراجعه کرده بودم ! گویا 450 هزار تومان هم داده بودید !
بله معاف هستید اگه عوضی بازی در نیاره دکتره !

بیمارستان امام سجاد واقعا بعضی دکترهاش کثیف و عقده ایی هستند !
دکتره برام ناقص زده بود بیماری چشمم رو و مجبور به اعتراض شدم ! بیمارستان بقیه الله

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
صد در صد معاف هستی
فشار خون همیشه ثابت نیست که بگی آخریش شد 14
حتی میانگینش رو هم توی برگه ای که برای **** وظیفه میفرستن نمینویسن
توی برگه ای که بیمارستان ارسال میکنه مینویسن:
فلانی به مدت 72 ساعت بستری و تحت کنترل بود در این مدت ازدياد فشار خون شريانی در فشار خون باز سيستوليك از 160 ميليمتر جيوه بالاتر به ثبت رسید.

بعد توی جلسه کمیسیون پزشکی حتی ازت یک سوال هم نمیکنن و اون برگه رو که خوندن درجا مهر و امضا میکنن میگن برو بیرون و مراحل دیگه اداری که باید انجام بدی.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
تو بحث معافی همیشه قضیه 50-50 هست حتی اگر فلج مادر زاد هم باشی.
تصمیم آخر رو کمیسینون پزشکی میگیره که از روی چیزاشون می گیرن. اون روز که میری دکتر آخری هرچی بگه همونه حتی اگر بیمارستان گفته باشه ایشون میت هستن. اینه که همیشه 50-50 هست

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دوست عزیز جسارت نباشه ، شما خودت نمی دونستی فشار خون داری ؟؟؟ یعنی تا حالا مشکلی برات ایجاد نکرده بود ؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوست عزیز جسارت نباشه ، شما خودت نمی دونستی فشار خون داری ؟؟؟ یعنی تا حالا مشکلی برات ایجاد نکرده بود ؟؟؟

سوال منم همینه. اگه نشونه ای چیزی نداشته که ما هم بریم ازمایش کنیم شاید فشار خون ما هم بالا یه پایین باشه.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یه سری بیماریها نهفته هست ، مثل همین فشار خون ! جوان هست بدن کشش داره ! ولی تو یه سن که بالاتر می ره می زنه دهن طرف رو سرویس می کنه !

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
سلام
فشار خونم من معمولا بین 14 و 15 هست
چکار کنم که موقتا بره بالای 16؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
امثال شما رو دیدم ، بنده 30 تیر مراجعه کرده بودم ! گویا 450 هزار تومان هم داده بودید !
بله معاف هستید اگه عوضی بازی در نیاره دکتره !

بیمارستان امام سجاد واقعا بعضی دکترهاش کثیف و عقده ایی هستند !
دکتره برام ناقص زده بود بیماری چشمم رو و مجبور به اعتراض شدم ! بیمارستان بقیه الله

سلام داداش
من 300 تومن دادم....
والا اونجا همه میگفتن معافی ولی باز من میترسم.
آره عجیب عوضی هستن مخصوصا این سرپرستارای زنشون که قیافه های کریح و اخلاقای افتضاحی دارن.
حالا شما معاف شدی ؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام
صد در صد معاف هستی
فشار خون همیشه ثابت نیست که بگی آخریش شد 14
حتی میانگینش رو هم توی برگه ای که برای **** وظیفه میفرستن نمینویسن
توی برگه ای که بیمارستان ارسال میکنه مینویسن:
فلانی به مدت 72 ساعت بستری و تحت کنترل بود در این مدت ازدياد فشار خون شريانی در فشار خون باز سيستوليك از 160 ميليمتر جيوه بالاتر به ثبت رسید.

بعد توی جلسه کمیسیون پزشکی حتی ازت یک سوال هم نمیکنن و اون برگه رو که خوندن درجا مهر و امضا میکنن میگن برو بیرون و مراحل دیگه اداری که باید انجام بدی.

سلام یوسف جان.
واسه من تا 190 هم رفته بود داداش :دی
شما که میگی معافی من خیالم راحتتر میشه ....
ممنونم ازت .
راستی داداش از کجا شما این همه مطمئنی ؟ البته جسارت نباشه ها ... میخوام خیالم راحت تر از این بشه :دی

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
تو بحث معافی همیشه قضیه 50-50 هست حتی اگر فلج مادر زاد هم باشی.
تصمیم آخر رو کمیسینون پزشکی میگیره که از روی چیزاشون می گیرن. اون روز که میری دکتر آخری هرچی بگه همونه حتی اگر بیمارستان گفته باشه ایشون میت هستن. اینه که همیشه 50-50 هست

سلام.
گفتید از روی چیزاشون میگیرن ؟! منظور این حرفتونو نفهمیدم ... میشه واضح تر بگید
مرسی

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439

سلام عزیز.
اختیار داری....نه والا.... اصلا ننمیدونستم ...اصلا هنوزم نمیدونم چه مشکلاتی واسم میتونه ایجاد کنه ، فقط تا اونجا میدونم که میگن احتمال سکته داره

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سوال منم همینه. اگه نشونه ای چیزی نداشته که ما هم بریم ازمایش کنیم شاید فشار خون ما هم بالا یه پایین باشه.

سلام محسن جان.
نظر منم همینه ... شما پیش یه دکتر برو ... اگه خدمت نرفتی اینکارو کن ، اگه هم رفتی باز برو ... من تصمیم دارم از این به بعد هر چند ماه تست چک آپ بدم.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
یه سری بیماریها نهفته هست ، مثل همین فشار خون ! جوان هست بدن کشش داره ! ولی تو یه سن که بالاتر می ره می زنه دهن طرف رو سرویس می کنه !

سلام دوباره
میگم داداش چه عوارض هایی داره ؟ و با چی ها میشه فشار رو اوورد پایین ؟ سوال از شما میپرسم حس میکنم سر رشته دارید :دی

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام
فشار خونم من معمولا بین 14 و 15 هست
چکار کنم که موقتا بره بالای 16؟

سلام.
شما اگه واسه خدمت میخواید این کارو کنید من میگم چی کارا کنید ....
ببینید شما بری اونجا من حس میکنم بعضیاشون فشارتو یکی بالاترم میزنن .. یعنی 15 رو به 16 میزننن .
واسه فشار هم من اونجا مخفیانه آب نمک میخوردم که عجیب فشارمو بالا میبرد ... یه بار تا 19 برد بالا ...
تو نت سرچ بزنی که مضرات فشار خون بالا .... سایتهایی زیاد هست که راهنماییت کنه.

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
[QUOTE="AmirHesam";5161135]سلام.
شما اگه واسه خدمت میخواید این کارو کنید من میگم چی کارا کنید ....
ببینید شما بری اونجا من حس میکنم بعضیاشون فشارتو یکی بالاترم میزنن .. یعنی 15 رو به 16 میزننن .
واسه فشار هم من اونجا مخفیانه آب نمک میخوردم که عجیب فشارمو بالا میبرد ... یه بار تا 19 برد بالا ...
تو نت سرچ بزنی که مضرات فشار خون بالا .... سایتهایی زیاد هست که راهنماییت کنه.[/QUOTE]

مرسی امیر جان
کسی میدونه این فشار نرمال رو به بالاست یا ممکنه مشکلی داشته باشم؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
[QUOTE="AmirHesam";5161111]
راستی داداش از کجا شما این همه مطمئنی ؟[/QUOTE]
چون من خودم همین معافی رو گرفتم
فشار خون بالا
راحت ترین نوع گرفتن معافی هست
چون توی کمیسیون هیچ نظری داده نمیشه و مبنای تصمیم گیری نامه بیمارستان هست

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
مرسی امیر جان
کسی میدونه این فشار نرمال رو به بالاست یا ممکنه مشکلی داشته باشم؟

خواهش میکنم ....
منم نمیدونم ... سوال منم از دوستان همینه :D

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
چون من خودم همین معافی رو گرفتم
فشار خون بالا
راحت ترین نوع گرفتن معافی هست
چون توی کمیسیون هیچ نظری داده نمیشه و مبنای تصمیم گیری نامه بیمارستان هست

یوسف جان من از یه چیزی میترسم...اینکه دکتره منو دید ، آخه داشتم ترخیص میشدم دکتر اصلی اومد منو دید (یه دکتره دیگه بود ... یعنی اون دکتری نبود که به من گفت باید بستری شی) و فشارم رو 14 بود گفت زیادم بالا نیست !!!! من ترسیدم ... بعد گفتم آقای دکتر یعنی معاف نمیشم ؟ گفت اینا ملاک نیست ... یوسف جان نظر شما چیه ؟
شما چند سال پیش معافی گرفتی ؟ کدوم بیمارستان ؟
ببخشید سوال زیاد میپرسم، آخه عجیب استرس دارم ...

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
[QUOTE="AmirHesam";5161114]سلام.
گفتید از روی چیزاشون میگیرن ؟! منظور این حرفتونو نفهمیدم ... میشه واضح تر بگید
مرسی[/QUOTE]

از روی چیزشون دیگه ، چیز نمیدونی چیه؟ آ ل ت - ت ن ا س... شون. یعنی خوششون بیاد آره نیاد هم نه، مخصوصا کسایی رو که باهاشون بحث کنند اعزام میشن،
من رو برای چشمم گیر داده بود چرا عیینکت پس ته استکانی نیست، گفتم شیشه فشرده است باورد نمیکرد سرهنگه، آخر سر ازم گرفت زد به چشمش و به گاج رفتن چشاش همانا، تا باورش شد، چشماش سرخ و اشکش در اومد تو دلم گفتم همکینو میخواستی، جرات لبخند زدن هم نداشتم که یه موقع نکنه اعزام کنه.

البته اینقدر هم که میگن بد نیست ولی خب بستگی به اوضاع و احوال اعصابشون داره.

بالا