سلام دوستان عزیز
من کلا بی خیال سربازی شده بودم و حدود 10 سالی از زمانی که باید خودم رو معرفی میکردم گذشته بود.
یکی از دوستانم تازه مشمول شده بود و شدید به دنبال معافی بود که بالاخره هم فقط معاف از رزم شد .
این دوستم یک دکتری رو به من معرفی کرد که با اجازتون با یک بار رفتن پیشش گفت معاف کاملی و دو ماه بعد هم معافیم رو گرفتم.
دکتر علی دانش نژاد که وقتی رفتم تو کمیسیون دیدم از دکتر هایی هست که اونجا نشسته . هیچ کار غیر قانونی هم نمیکنه .
اون زمان که من رفتم ( دو سال پیش ) فقط 5 هزارتومن ویزیت خودش رو میگرفت تو مطبش هم باید میرفتی ( متخصص اطفال بود فکر کنم )
تنها کاری که میکنه کامل شما رو معاینه میکنه و اگر بیماری برای معافی داشته باشین بهتون میگه .
از همه جالب ترش خودم بودم که هم از در وارد شدم گفتم برای معاینه معافی اومدم بعد از یک نگاه گفت برو کنار دیوار و فاصله زانو ها و مچ پام رو اندازه گرفت و گفت معافی
حقیقت باورم نشد از بس کف کرده بود .... گفتم حال بقیه چیزها رو هم معاینه کن ... ولی روی یک کاغذ نوشت بیماری ژینووالگوم و بهم داد گفت برو برای این اقدام کن صد درصد معافی
و معاف هم شدم
حتما یک وقت بذارین پیشش برین
خیلی هم سگه ؛ خدایی نکرده ارتشیه و کارش خیلی درسته
اصلا یادم نیست روزهای زوج بعد الظهر بود یا روزهای فرد ولی شماره مطبش رو دارم . زنگ بزنید هماهنگ کنید یک معاینه پیشش برین
خیلی از شما ها بیماری دارید که نمیدونید که خیلی راحت باهاش معاف میشید (مثل من) ولی امیدوارم همیشه سالم باشید
دکتر علی دانش نژاد
33794161
در ضمن این دکتر تهران هستش ( جهت اطلاع برای دوستای شهرستانی )