• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد معافیت پزشکی ....

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
سوال اول جواب خاصی ندارخ و کاملا منغییر هست ولی میانگین 3 ماه هست . من خودم 20 اردیبهشت دفترچه رو فرستادم و 18 تیر کمیسون رفتم و فردا هم روز معاینه مجددم هست.
بیمارستان چمران رو که برای معاینه اول رفتم و بیمارستان امام سجاد باید فردا برم میدونم هست.
از سایر بیمارستان ها اطلاع ندارم ولی چندتا دیگه هم هست

اول که دفترچه رو ارسال میکنی میری برای معاینه اولیه؟ اون مهمه؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
کسی تهران دکتری رو نمیشناسه که بریم پیشش معاینه کنه و بگه معاف میشیم یا نه؟ (اگه میشناسید ممنون میشم آدرس و تلفن رو بدید).

پیش دکتر حسینی نری فقط !
کدام مشکلت می خواهی بری دکتر ؟

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام بچه ها من دفترچه رو پست کردم
اعزام به خدمت 11/92هستش و کف پام تخنه
حالا میخام معافی پزشکی بگیرم کجا باید مراجعه کنم؟

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پیش دکتر حسینی نری فقط !
کدام مشکلت می خواهی بری دکتر ؟

حسینی همونی که نیست که وبلاگم داره که سوالات رو جواب میده؟ (اگه اونه که بدرد نمیخوره هر چی ازش میپرسی میگه منع خدمتی ندارد! اگه بگی دارم میمیرم و ثابت بشه که داری میمیری بازم میگه منع خدمتی ندارد! :دی)
کی خوبه؟

درد قلب و تیرکشیدنش، رنگ پریدگی و بیحالی و خستگی همیشگی، افت سریع فشار خون.
میگرنمم همزمان دنبال میکنم، چون میگرن کلاسیک دارم که آدمو از کار و زندگی میندازه (وقتی شروع بشه، یه ستاره نورانی اول تو بینایی ایجاد میشه و به تدریج بزرگ بزرگ میشه تا تقریبا 80% بینایی رو میگیره و بعد از نیم ساعت از بین میره و سردرد وحشتناکش شروع میشه)

Last edited:

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
چه روزهای سختی
5شنبه دکتر بیمارستان امام سجاد گرید3(معاف داعم)
امروز دکتر دیگه بود گفت 2( معاف رزم)
حالا باید فردا برد پیش دکتر سوم تا ببینم چی میشه؟
بچه ها دعا کنید معاف شم به همه حال میدم

این اولین دکترس هست که میگه گرید 2 دارم .بیمارستان چمران که معرفی کرده بودن دکتر گفت 3 و سونوگرافی هم نوشت که اونم گفت 3.
تو پایان اسم دکترها رو میارم تا تو انتخاب دکتر دقت کنید

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چه روزهای سختی
5شنبه دکتر بیمارستان امام سجاد گرید3(معاف داعم)
امروز رفتم زد یک دکتر دیگه بود گفت 2( معاف رزم)
حالا باید فردا برد پیش دکتر سوم تا ببینم چی میشه؟
بچه ها دعا کنید معاف شم به همه حال میدم

در مورد واریکوسل شنیدم یه حالتهای خاصی اگه وایسی بهتر رگ ها تو چشمن و زود معافیتت رو ثبت میکنن یا مثلا وقتی نفستو نگه داری و ... حتما امروز این حالتها رو امتحان کن که فردا که رفتی همون حالت وایسی و کارهایی که باعث میشه بیشتر رگها معلوم بشه رو انجام بدی تا معافیت دائم بزنن واست.

موفق باشی

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان عزیز

من کلا بی خیال سربازی شده بودم و حدود 10 سالی از زمانی که باید خودم رو معرفی میکردم گذشته بود.
یکی از دوستانم تازه مشمول شده بود و شدید به دنبال معافی بود که بالاخره هم فقط معاف از رزم شد .
این دوستم یک دکتری رو به من معرفی کرد که با اجازتون با یک بار رفتن پیشش گفت معاف کاملی و دو ماه بعد هم معافیم رو گرفتم.

دکتر علی دانش نژاد که وقتی رفتم تو کمیسیون دیدم از دکتر هایی هست که اونجا نشسته . هیچ کار غیر قانونی هم نمیکنه .
اون زمان که من رفتم ( دو سال پیش ) فقط 5 هزارتومن ویزیت خودش رو میگرفت تو مطبش هم باید میرفتی ( متخصص اطفال بود فکر کنم )
تنها کاری که میکنه کامل شما رو معاینه میکنه و اگر بیماری برای معافی داشته باشین بهتون میگه .
از همه جالب ترش خودم بودم که هم از در وارد شدم گفتم برای معاینه معافی اومدم بعد از یک نگاه گفت برو کنار دیوار و فاصله زانو ها و مچ پام رو اندازه گرفت و گفت معافی
حقیقت باورم نشد از بس کف کرده بود .... گفتم حال بقیه چیزها رو هم معاینه کن ... ولی روی یک کاغذ نوشت بیماری ژینووالگوم و بهم داد گفت برو برای این اقدام کن صد درصد معافی
و معاف هم شدم :)

حتما یک وقت بذارین پیشش برین
خیلی هم سگه ؛ خدایی نکرده ارتشیه و کارش خیلی درسته
اصلا یادم نیست روزهای زوج بعد الظهر بود یا روزهای فرد ولی شماره مطبش رو دارم . زنگ بزنید هماهنگ کنید یک معاینه پیشش برین

خیلی از شما ها بیماری دارید که نمیدونید که خیلی راحت باهاش معاف میشید (مثل من) ولی امیدوارم همیشه سالم باشید
دکتر علی دانش نژاد
33794161

در ضمن این دکتر تهران هستش ( جهت اطلاع برای دوستای شهرستانی )

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان عزیز

من کلا بی خیال سربازی شده بودم و حدود 10 سالی از زمانی که باید خودم رو معرفی میکردم گذشته بود.
یکی از دوستانم تازه مشمول شده بود و شدید به دنبال معافی بود که بالاخره هم فقط معاف از رزم شد .
این دوستم یک دکتری رو به من معرفی کرد که با اجازتون با یک بار رفتن پیشش گفت معاف کاملی و دو ماه بعد هم معافیم رو گرفتم.

دکتر علی دانش نژاد که وقتی رفتم تو کمیسیون دیدم از دکتر هایی هست که اونجا نشسته . هیچ کار غیر قانونی هم نمیکنه .
اون زمان که من رفتم ( دو سال پیش ) فقط 5 هزارتومن ویزیت خودش رو میگرفت تو مطبش هم باید میرفتی ( متخصص اطفال بود فکر کنم )
تنها کاری که میکنه کامل شما رو معاینه میکنه و اگر بیماری برای معافی داشته باشین بهتون میگه .
از همه جالب ترش خودم بودم که هم از در وارد شدم گفتم برای معاینه معافی اومدم بعد از یک نگاه گفت برو کنار دیوار و فاصله زانو ها و مچ پام رو اندازه گرفت و گفت معافی
حقیقت باورم نشد از بس کف کرده بود .... گفتم حال بقیه چیزها رو هم معاینه کن ... ولی روی یک کاغذ نوشت بیماری ژینووالگوم و بهم داد گفت برو برای این اقدام کن صد درصد معافی
و معاف هم شدم :)

حتما یک وقت بذارین پیشش برین
خیلی هم سگه ؛ خدایی نکرده ارتشیه و کارش خیلی درسته
اصلا یادم نیست روزهای زوج بعد الظهر بود یا روزهای فرد ولی شماره مطبش رو دارم . زنگ بزنید هماهنگ کنید یک معاینه پیشش برین

خیلی از شما ها بیماری دارید که نمیدونید که خیلی راحت باهاش معاف میشید (مثل من) ولی امیدوارم همیشه سالم باشید
دکتر علی دانش نژاد
33794161

در ضمن این دکتر تهران هستش ( جهت اطلاع برای دوستای شهرستانی )

مرسی داداش...

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
دکتر امروز گفت ما بین 2و3 هستی و گفت چون دکتر قیلی 2 زده منم 2 میزنم.
راهی هست بشه اعتراض کرد ؟
بیمارستان چمران اولین بار معرفیم کردن یک دکتر دید گفت3
بعد بیمارستان سجاد اولی گفت 3 و اون 2تا گفتن دو .
راهی هست بشه اعتراض کرد؟

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان راستش من 2 تا مشکل دارم
اولیش اینه که هفته پیش کتف چپم در رفت و تا الان کامل بستست تو این مدت هم چند بار شانم گیر کرده اما خود بخود درست میشه حتی چزشک قانونی هم برای اینکه مطمعین بشه لق نشده کتفم نامه داد و گفت برو 2 ماه دیگه بیا که مطعین بشی
مشکل دومم که چند سالی هست دارم مربوط به پشتمه حقیقتش 5 سالی هست که پشتم(ناحیه باسن) چندتا زخم وجود داره دکتر که میگفت به خاطر برگشت مو به وجود امده و میگفت که همینطوری که با چشم معلومه باید حدود 10 سانتیمتر زخمهارو باز کنیم تا به هم متصل بشن تا زخم تبدیل به زخم باز بشه (خودم که از شنیدنش مور مور شدم)
میخواستم بدونم هیچ کدوم از این موارد یا با هم منجر به معافی نمیشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان راستش من 2 تا مشکل دارم
اولیش اینه که هفته پیش کتف چپم در رفت و تا الان کامل بستست تو این مدت هم چند بار شانم گیر کرده اما خود بخود درست میشه حتی چزشک قانونی هم برای اینکه مطمعین بشه لق نشده کتفم نامه داد و گفت برو 2 ماه دیگه بیا که مطعین بشی
مشکل دومم که چند سالی هست دارم مربوط به پشتمه حقیقتش 5 سالی هست که پشتم(ناحیه باسن) چندتا زخم وجود داره دکتر که میگفت به خاطر برگشت مو به وجود امده و میگفت که همینطوری که با چشم معلومه باید حدود 10 سانتیمتر زخمهارو باز کنیم تا به هم متصل بشن تا زخم تبدیل به زخم باز بشه (خودم که از شنیدنش مور مور شدم)
میخواستم بدونم هیچ کدوم از این موارد یا با هم منجر به معافی نمیشه؟

سلام عزیز
مورد اول اطلاعی ندارم درباره ش.
ولی مورد دوم که اصلا معافیت نداره، فقط یه پیشنهاد دارم واست بزار بین خدمت عمل کن و حداقل 1 ماه استعلاجی بگیر براش هم جز خدمتته هم اینکه چون یه بار جراحیش کردی میتونی معاف از رزم بگیری (اگه دوست داشته باشی) ولی در مورد معافیت که اصلا باعث معافیت نمیشه.

pedram8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال
سلام من 2بار دررفتگی شانه چپ دارم که هر 2بارش رو عمل شدم تو دفترچه نوشته به استناد2 رادیوگرافی درحالت دررفتگی معاف دایم .من 1 رادیوگرافی هام راگم کردم اما اون یکی رادیوگرافیم+ پرونده هام تو بیمارستان هست.میخام بدونم معاف میشم یا به مشکل بر میخورم.

دوم اینکه ایا معافیت پزشکی مشکلی برای سر کاررفتن واستخدامم ایجاد میکنه یا نه؟چون راستش رشتم نفت هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنین

sam.

Registered User
لایک‌ها
11
سلام /
میخواستم یکی راهنماییم کنه.

من بیماری پرولاپس قلبی دارم. برای دریچه های قلب هست. خانوادگی هست متاسفانه . و ارثی.
بعضی از روزهای بار ها قلبم میگیره. وبعضی از روز های 1.2 بار. بعضی وقت ها هم خوبه و مشکلی نیست.!
کف پاهام صاف هست.
و 2.3 تا میخچه هم هر پام داره...!!!!!!!!

و متاسفانه ...
جدیدا به یه مشکل دیگه هم برخورد کردم!!!
مثانه ام مثل اینکه کوچیک هست . و باید بارها در روز گلاب بروتون دست به اب برم.

میتونم معافی دائم بگیرم؟

بعد برای معافی اخرین مدرک رو میخواد درست میگم؟
یعنی دیپلم یا سال چهارم دبیرستان؟
میخوام دانشگاه هم برم. باید قبل از دانشگاه اقدام کنم؟

ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام /
میخواستم یکی راهنماییم کنه.

من بیماری پرولاپس قلبی دارم. برای دریچه های قلب هست. خانوادگی هست متاسفانه . و ارثی.
بعضی از روزهای بار ها قلبم میگیره. وبعضی از روز های 1.2 بار. بعضی وقت ها هم خوبه و مشکلی نیست.!
کف پاهام صاف هست.
و 2.3 تا میخچه هم هر پام داره...!!!!!!!!

و متاسفانه ...
جدیدا به یه مشکل دیگه هم برخورد کردم!!!
مثانه ام مثل اینکه کوچیک هست . و باید بارها در روز گلاب بروتون دست به اب برم.

میتونم معافی دائم بگیرم؟

بعد برای معافی اخرین مدرک رو میخواد درست میگم؟
یعنی دیپلم یا سال چهارم دبیرستان؟
میخوام دانشگاه هم برم. باید قبل از دانشگاه اقدام کنم؟

ممنون

سلام عزیز
صاف بودن کف پا به تنهایی معافیت داره، افتادگی دریچه هم فکر کنم همینطور.
پیگیر بشی میتونی معافیتتو بگیری.
بهتره قبل از اینکه بری دانشگاه معافیت بگیری چون هیچی معلوم نیست یهو دیدی تا چند سال دیگه معافیت پزشکی ها رو هم سخت از اینی که هست کردن.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
12 شهریور کمیسیون دارم
اعتراض زدم و دومین باره که میرم کمیسیون و حقم اینه معاف شم.
چون افتادگی دریچه قلب هم دارم.
اگه 12 معاف نشم 19 شهریور اعزامم 05 کرمان ارتش !
که عمرا هم برم

ray5800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من 2 تا از انگشتا دستم کج هست و کف دستم خیلی عرق میکنه میخواستم بدونم میتونم معافیت دائم بگیرم ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
منم کف پاهام تخته دوستان ایا معافیت پزشکی می ارزه یا 2سال بریم خدمت بهتره
مرسی

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
منم کف پاهام تخته دوستان ایا معافیت پزشکی می ارزه یا 2سال بریم خدمت بهتره
مرسی
کف پا صاف باشه معاف میکنن.می ارزه مخصوصا با مشکل شما که زیاد مشکلی در پیدا کردن کار یاه چیزهای دیگه روبرو نمیشین.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
کف پا صاف باشه معاف میکنن.می ارزه مخصوصا با مشکل شما که زیاد مشکلی در پیدا کردن کار یاه چیزهای دیگه روبرو نمیشین.
مرسی اخه شنیدم میگن نمیصرفه پزشکی واسه استخدامی یا...به مشکل بر میخوری
کف پاهام مثل خط کش صافه سرپا زیاد هستم ولی هیچ دردی ندارم:دی

بالا