• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد معافیت پزشکی ....

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
مرسی امیر جان
کسی میدونه این فشار نرمال رو به بالاست یا ممکنه مشکلی داشته باشم؟

تا حدودی بالاست ، نمک کمتر بخور، من هم همینطوره فشارم همیشه 14 یا 15 ، جالبه فشارم روی 12 یا کمنتر میاد حالم خراب میشه، فکر کنم بدنم عادت کره به فشار بالا. :lol:

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
از روی چیزشون دیگه ، چیز نمیدونی چیه؟ آ ل ت - ت ن ا س... شون. یعنی خوششون بیاد آره نیاد هم نه، مخصوصا کسایی رو که باهاشون بحث کنند اعزام میشن،
من رو برای چشمم گیر داده بود چرا عیینکت پس ته استکانی نیست، گفتم شیشه فشرده است باورد نمیکرد سرهنگه، آخر سر ازم گرفت زد به چشمش و به گاج رفتن چشاش همانا، تا باورش شد، چشماش سرخ و اشکش در اومد تو دلم گفتم همکینو میخواستی، جرات لبخند زدن هم نداشتم که یه موقع نکنه اعزام کنه.

البته اینقدر هم که میگن بد نیست ولی خب بستگی به اوضاع و احوال اعصابشون داره.

آهان از اون لحاظ :D
بس خداروشکر اینجا کم معافی نداریم :D

من از شانس ابروهامم نازه که (فکر میکنه برداشتم) مدل موهامم زیاد جالب نیست با اینکه میخوام بدم پایین. به نظرت اینا هم معیارشون هست ؟ بخوان به این چیزا گیر بدن ؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
تا حدودی بالاست ، نمک کمتر بخور، من هم همینطوره فشارم همیشه 14 یا 15 ، جالبه فشارم روی 12 یا کمنتر میاد حالم خراب میشه، فکر کنم بدنم عادت کره به فشار بالا. :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739

:D
جالبه! من که خیلی رعایت میکنم و به غذام هم نمگ اضافه نمیکنم ...
امیدوارم حداقل یه نفعی برام داشته باشه و معاف بشم .

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
:D
جالبه! من که خیلی رعایت میکنم و به غذام هم نمگ اضافه نمیکنم ...
امیدوارم حداقل یه نفعی برام داشته باشه و معاف بشم .

واسه معافی و پست کردن اقدام کن ، میگن بعد شهریور قوه قضائیه میاد جلو و 6 ما اضاف میزنن و خدمتت خدایی نکرده اگه معاف نشی میشه 30 ماه :دی

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
[QUOTE="AmirHesam";5161755]واسه معافی و پست کردن اقدام کن ، میگن بعد شهریور قوه قضائیه میاد جلو و 6 ما اضاف میزنن و خدمتت خدایی نکرده اگه معاف نشی میشه 30 ماه :دی[/QUOTE]

نه باو فعلا که دانشجو هستم یکی دو سال دیگه محلت دارم ...
امیدوارم تا اون موقع قوانین خیلی عوض نشن:(

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
البته اینم بگم تو بیمارستان که بستری میکنن دوربین بالا سرت هست و هر 3 ساعت فشارت رو چک میکنن ... حالا نمیدونم میشه تقلب کرد یا نه !!! اما میدونم اگر بفهمن داری تقلب می کنی پوستت کنده هست حتی ممکن دادگاهیت کنن ... فشار هم به این راحتی ها نمیدن من خیلی وقت پیش ها که رفته بودم دیدم فشارش 18 بود معافی داده بودن

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
خوب من معاف نشدم !!!!
تو روز روشن حقمو خوردن ...
از شانس خوب ما دو مسئله واسم پیش اومد و میخوام دوستان اگه میتونن کمکم کنن ...

اولیش اینکه هم تختی من فشارش رو 12 یا 12/5 بود که نرماله ، معاف از رضم شد ...
دومیش اینکه تخت بغلیه من دوستم بود اونم امروز بود کلی فشارش رو 15-16 بود و اکثرا فشارهاش از من پایینتر بود معاف دائم شد !!!!

من معاف از رضم شدم با فشاری بالای 18/11 !!!! تو این 25 تا فشاری که گرفتن ازم دو تا 15 اووردم بقیه بالای 15 بود .. حالا نمیدونم چطور معاف نشدم.
تو اتاق رفتم 4 تا دکتر بودن که پرونده مو دیدن خلاصه شنیدم میگفتن معاف ، بعد به دکتر اصلی دادن گفت فشار نرمال بعد گفت بالا بالا بالا ، منظورمش فشارها بود . گفت معاف رد کن بره .. من شنیدم اینارو میگفتن. .. بعدش یهو گفتن معاف از رضم.
حق اعتراض هست ؟ البته مقصرم خودم هستم مدل موهام و ابروهام و ته ریشم به نظرم تو اینا دخیل بود ... چون داشتم میرفتم گفت وایسا یه نگاه زیر چشمی کرد گفت برو بیرون ....
گفتن برگ سبزت تا 10 روز دیگه میاد میتونی با اون اعتراض بزنی یکیشون هم گفت نمیشه اعتراض زد !
دوستان حق اعتراض دارم ؟ اگه میشه دوباره برم همون دکترها هستن یا عوض میشن ؟ احتمالش هست معاف بشم ؟

خواهشن راهنماییم کنید عجیب حالم بده

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام بچه ها
بنده دوربین چشمام ضعیفه تاثیری روی معافی سربازی داره؟
و اون یکی داداشم کف پاش تخت هست اون چی ؟
ممنون از همه گی
منتظرم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
[QUOTE="AmirHesam";5190572]خوب من معاف نشدم !!!!

دومیش اینکه تخت بغلیه من دوستم بود اونم امروز بود کلی فشارش رو 15-16 بود و اکثرا فشارهاش از من پایینتر بود معاف دائم شد !!!!

من معاف از رضم شدم با فشاری بالای 18/11 !!!! تو این 25 تا فشاری که گرفتن ازم دو تا 15 اووردم بقیه بالای 15 بود .. حالا نمیدونم چطور معاف نشدم.
تو اتاق رفتم 4 تا دکتر بودن که پرونده مو دیدن خلاصه شنیدم میگفتن معاف ، بعد به دکتر اصلی دادن گفت فشار نرمال بعد گفت بالا بالا بالا ، منظورمش فشارها بود . گفت معاف رد کن بره .. من شنیدم اینارو میگفتن. .. بعدش یهو گفتن معاف از رضم.
حق اعتراض هست ؟ البته مقصرم خودم هستم مدل موهام و ابروهام و ته ریشم به نظرم تو اینا دخیل بود ... چون داشتم میرفتم گفت وایسا یه نگاه زیر چشمی کرد گفت برو بیرون ....
گفتن برگ سبزت تا 10 روز دیگه میاد میتونی با اون اعتراض بزنی یکیشون هم گفت نمیشه اعتراض زد !
دوستان حق اعتراض دارم ؟ اگه میشه دوباره برم همون دکترها هستن یا عوض میشن ؟ احتمالش هست معاف بشم ؟

[/QUOTE]

قبلا اجازه اعتراض به رای کمیسیون پزشکی نبود ولی توی قانون جدید میشه اعتراض کرد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام بچه ها
بنده دوربین چشمام ضعیفه تاثیری روی معافی سربازی داره؟
و اون یکی داداشم کف پاش تخت هست اون چی ؟
ممنون از همه گی
منتظرم

سلام عزیز
باید بری چشم پزشکی و شدتش مشخص بشه.
معافیت کف پا که داشتیم ولی نمیدونم الان حذفش کرده باشن یا نه (بعید میدونم حذف شده باشه).

موفق باشی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام عزیز
باید بری چشم پزشکی و شدتش مشخص بشه.
معافیت کف پا که داشتیم ولی نمیدونم الان حذفش کرده باشن یا نه (بعید میدونم حذف شده باشه).

موفق باشی

از لحاظ ضعیفی که ضعیفن :d
میخام ببینم تاثیری داره تو معافی؟ چجوری هست
مرسی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از لحاظ ضعیفی که ضعیفن :d
میخام ببینم تاثیری داره تو معافی؟ چجوری هست
مرسی

باید شماره ش مشخص بشه. اگه اشتباه نکنم باید جمع شماره های هر دو چشم اگه 8 بشه معافیت داره (واسه دیپلم) و اگه 10 بشه (واسه لیسانس) به همین ترتیب برای مدارک بالاتر بیشتر میشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این معافیت های پزشکی آینده دردسر نمیشه ؟! واسه کار میگم...

برای بعضی از استخدامیها که مستقیما نوشته معافیت پزشکی پذیرفته نیست و اصلا نمیزارن توی استخدامی شرکت کنید بعضی هاشون میگرن و بعدا خودشون دکتر دارن و تست میگیرن ازت اگه بدردشون بخوری میپذیرن در غیر اینصورت رد میشی.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
البته کلا باید پارتی داشت برا استخدام! پارتی داشته باش دست و پا نداشته باش :دی !

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
قبلا اجازه اعتراض به رای کمیسیون پزشکی نبود ولی توی قانون جدید میشه اعتراض کرد.

خوب چطور باید اعتراض زد ؟
برگ سبزم بیاد بعد اعتراض بزنم ؟
دوباره میرم کمیسیون پزشکی ؟ دکتراش عوض میشن ؟
احتمال معافی هست؟
:eek: شانس نداریم که

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته کلا باید پارتی داشت برا استخدام! پارتی داشته باش دست و پا نداشته باش :دی !

اون که صد در صد...

[QUOTE="AmirHesam";5191891]خوب چطور باید اعتراض زد ؟
برگ سبزم بیاد بعد اعتراض بزنم ؟
دوباره میرم کمیسیون پزشکی ؟ دکتراش عوض میشن ؟
احتمال معافی هست؟
:eek: شانس نداریم که[/QUOTE]

اینشو دقیق نمیدونم. از داوود بپرس (Love_Life)
بله
احتمالش هست.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

[/QUOTE]
ما نمیدونیم چی نوشتن توی برگه ای که بیمارستان براشون فرستاده
اگه توی اون برگه نوشته باشن که:
فلانی به مدت 72 ساعت بستری و تحت کنترل بود در این مدت ازدياد فشار خون شريانی در فشار خون باز سيستوليك از 160 ميليمتر جيوه بالاتر به ثبت رسید.
دیگه معافی شما قطعی هست
توی کمیسیون به ظاهر طرف نگاه میکنن
اگه خیلی بی خیال دنیا و عجق وجق تیپ زده باشی بهت شک میکنن که ممکنه تقلب کرده باشی برای بالا رفتن فشارت
مثل خوردن قرص و روش های دیگه
خلاصه که بد شانسی آوردی
حالا هم اگه اطمینان داری شماره فار خونت بالای 16 یا 160 میلیمتر جیوه بوده برو ببین چطوری میشه اعتراض زد.
چون من هیچ اطلاعی در مورد اعتراض به رای کمیسیون ندارم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

[/QUOTE]
دوست عزیز من بهت گفتم با چیزاشون تصمیم میگیرن به چشم دیدی نه؟
اشتباه بزرگتم همون تیپ زدنت بوده.
بعد از اعزام میتونی دوباره درخواست کنی.
اعتراضم فکر نمیکنم بتونی بکنی چون تصمیم کمیسیون بوده

بالا