• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد معافیت پزشکی ....

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
ما نمیدونیم چی نوشتن توی برگه ای که بیمارستان براشون فرستاده
اگه توی اون برگه نوشته باشن که:
فلانی به مدت 72 ساعت بستری و تحت کنترل بود در این مدت ازدياد فشار خون شريانی در فشار خون باز سيستوليك از 160 ميليمتر جيوه بالاتر به ثبت رسید.
دیگه معافی شما قطعی هست
توی کمیسیون به ظاهر طرف نگاه میکنن
اگه خیلی بی خیال دنیا و عجق وجق تیپ زده باشی بهت شک میکنن که ممکنه تقلب کرده باشی برای بالا رفتن فشارت
مثل خوردن قرص و روش های دیگه
خلاصه که بد شانسی آوردی
حالا هم اگه اطمینان داری شماره فار خونت بالای 16 یا 160 میلیمتر جیوه بوده برو ببین چطوری میشه اعتراض زد.
چون من هیچ اطلاعی در مورد اعتراض به رای کمیسیون ندارم

داداش اگه یادت باشه اینا فشار میگیرن هر روز فردای اون روز اون برگه و پرونده رو به تختت میزنن که فشاراتو خودت و دکتر ببینن ... من تو این سه روز همه فشارهام بالا بود ....
آره متاسفانه مشکل من اینه که قیافم اینطور بود چون عروسیم رفته بودم نیمه شعبان موهام مدلش تخیلی بود ، یعنی پشتش و گوشه ها کوتاه کوتاه بود جلو و بالاش بلند بلند بود :(
من مطمئنم که فشارم بالای 160 بوده ... مطمئنم یعنی ، من میگم نکنه دکتره فشار گرفت گفت 14 هست همین باعث شده باشه بدبخت بشم ؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
دوست عزیز من بهت گفتم با چیزاشون تصمیم میگیرن به چشم دیدی نه؟
اشتباه بزرگتم همون تیپ زدنت بوده.
بعد از اعزام میتونی دوباره درخواست کنی.
اعتراضم فکر نمیکنم بتونی بکنی چون تصمیم کمیسیون بوده

بله درست دیدم ...
تو پست بالایی هم اشاره کرده چطوری بود و هرچی قیافه داغون و یوبس میدیدی معاف شدن ... پسره شبیه منگلا بود قیافش معاف شد ...
برگ سبز بیاد میتونم درخواست بدم دوباره برم ؟
اعتراض ولی بعضیا میگفتن میتونی ، چون اونجا چند نفر معاف شدن من پرسیدم گفتن اول معاف از رضم شدیم دوباره اعتراض کردیم معاف دائم شدیم ...

ولی واقعا به حرفت رسیدم که با چیزشون تصمیم میگیرن ... یارو اصلا به دوستمون نگاه نکرد قیافه شو ، گفت برو بیرون بعد معاف شد :eek: تو کجا زندگی میکنیم خدایی :eek:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قوانین جدیدشونو نمی دونم زمان ما نمیشد اعتراض کرد. از همون میدون **** باید بپرسی میشه یا نه.
ولی زمان ما بعد از اعزام میشد دوباره برای پزشکی اقدام کرد و از اول...

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
با اجازه استارتر :

من فردا کمیسیون پزشکی دارم . یعنی اینا به قیافه نیگاه میکنن معاف میکنن . پس این همه بیمارستان رفتن و ... چیه پس ؟ من دو ماه طول کشید تونستم ریشم رو مدل دار بزنم . البته موهام همیشه با شماره 12 میزنم . یعنی باید ریشا رو زد و با چفیه تو اتاق حاضر شد ؟!

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
قوانین جدیدشونو نمی دونم زمان ما نمیشد اعتراض کرد. از همون میدون **** باید بپرسی میشه یا نه.
ولی زمان ما بعد از اعزام میشد دوباره برای پزشکی اقدام کرد و از اول...

مرسی
ایشالله بشه اعتراض بزنم

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
با اجازه استارتر :

من فردا کمیسیون پزشکی دارم . یعنی اینا به قیافه نیگاه میکنن معاف میکنن . پس این همه بیمارستان رفتن و ... چیه پس ؟ من دو ماه طول کشید تونستم ریشم رو مدل دار بزنم . البته موهام همیشه با شماره 12 میزنم . یعنی باید ریشا رو زد و با چفیه تو اتاق حاضر شد ؟!

سلام
داداش من دیروز داشتم ...
حتما شبیه یوبس ها برو ... البته ببخشیدا ... هچی بدتر بری بهتره ... من مدل مو و ابرو و تیریپ رفتم فعلا بدبختم:(:eek:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
با اجازه استارتر :

2 ماه طول کشیده؟ 2 سال وقت داری ریش دربیاری D:
با پیرهن راه راه ساده آستین بلند برو.
شلوار هم جین نپوش.
موهام آب و شونه بزن سیخ میخی تو کار نباشه!
ریش هم داری، همشون میگن ریش بزی، حالا هر مدلی باشه! بزنش مگر اینکه ریش کامل داشته باشی.
یه مشتم بزن تو چشت D:
(آخری شوخی بود)
راستی اونجا اصلا حرف نزن مگر اینکه مستقیم از خودت سوال کنن گرچه اصلا میری اونجا آب دهنتم نمیتونی قورت بدی اون لحظه چه برسه به حرف زدن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه چند روز تیپ نزنید و بجاش 2 سال آزاد باشید!

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
من یک شنبه صبح کمیسیون داشتم . به محض اینکه رفتم تو سلام دادم برگه بیمارستان رو دید و گفت برو ازمایش مجدد نه به سونوگرافی نگاه کرد نه خودمو معاینه کرد.
در کل اینجور که من فهمیدن خیلی lhdv [kni تشریف دارن.
العان باید دوباره برم نامه معرفی بیمارستان بگیرم و معاینه بشم.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
همانجا باید می گفتی برات برسی دوباره بزنند ! تیپ رو باید درست می رفتی دوست عزیز ! من الان 3 ماهه موهام رو اصلا دست نزدم ، یعنی اگه یه خورده داغون رفته بودم دکتره برسی دوباره نمی زد !
نمی دونم می شه بری قبل خدمت ، اعتراض بزنی یا نه ! ولی بری پادگان اونجا غش و ضعف بزنی خودتو و ببرن بهداری و فشار خونت بالا باشه دوباره می فرستن برای پیگیری معافیت

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
همانجا باید می گفتی برات برسی دوباره بزنند ! تیپ رو باید درست می رفتی دوست عزیز ! من الان 3 ماهه موهام رو اصلا دست نزدم ، یعنی اگه یه خورده داغون رفته بودم دکتره برسی دوباره نمی زد !
نمی دونم می شه بری قبل خدمت ، اعتراض بزنی یا نه ! ولی بری پادگان اونجا غش و ضعف بزنی خودتو و ببرن بهداری و فشار خونت بالا باشه دوباره می فرستن برای پیگیری معافیت

الان یعنی به نظر شما احتمال نمیدی قبل اعزام بتونم دوباره برم کمیسیون ؟
اگه نشه نمیخوام برم خدمت ! فراری حساب میشم ....
اصلا نرم آموزشی میان دنبالم ؟ میشه توضیح بدید ... یعنی پام اصلا به میدون **** کشیده نشه ...

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
[QUOTE="AmirHesam";5194799]الان یعنی به نظر شما احتمال نمیدی قبل اعزام بتونم دوباره برم کمیسیون ؟
اگه نشه نمیخوام برم خدمت ! فراری حساب میشم ....
اصلا نرم آموزشی میان دنبالم ؟ میشه توضیح بدید ... یعنی پام اصلا به میدون **** کشیده نشه ...[/QUOTE]

شما که حتما برو میدان **** برای اعتراض و صد البته یه دکتر برو که تاکید ( گواهی بده ) فشار خون بالا داری ! می شه پیگیری کرد ، ببین رئیس **** وظیفه دیدار مردمی داره یا نه ! 5 صبح اونجا باش که بری صحبت کنی
چند باری دژبان می یاد دنبالت بعد ول می کنند کلا ! چند بار ولی سیریش ! یه وقت می بینی صبح تا شب جلو در وای می سن ( البته این برای کسی بود وسط خدمت پیچونده بود )

والا این فرار من هم روش فکر کردم ، نمی خوام نصیحت کنم ! ولی اصلا راه مناسبی نیست !
می دونی من چطور ضربه این دکتر های حروم لقمه رو دارم می خورم ؟ 4 واحد مانده به اتمام درسم انصراف دادم !
آخه یکی نیست بگه ذره ایی شرف داشتی پیش خودت فکر می کردی داری با زندگی یه جوان بازی می کنی !

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام / من الان از کمیسیون میام / با همون شکلی که گفتم ریش تقریبا به اصطلاح بزی رفتم (تا صبح میگفتم ریشو بزنم یا نه آخرش هم نزدم ! ) / معاف دائم شدم / نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت؟! / یعنی یک حسی داشتم که اگه طرف میگفت معاف از رزم ، سرباز و ... فرقی واسم نمیکرد / واسه همین کوچکترین استرسی نداشتم / اونجا بچه ها با پدرمادراشون میومدن و هزار تا کار میکردن واسه بچشون که معاف بشن من اومدم خونه گفتم معاف شدم کم مونده بود بزنن زیر گریه :(

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام / من الان از کمیسیون میام / با همون شکلی که گفتم ریش تقریبا به اصطلاح بزی رفتم (تا صبح میگفتم ریشو بزنم یا نه آخرش هم نزدم ! ) / معاف دائم شدم / نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت؟! / یعنی یک حسی داشتم که اگه طرف میگفت معاف از رزم ، سرباز و ... فرقی واسم نمیکرد / واسه همین کوچکترین استرسی نداشتم / اونجا بچه ها با پدرمادراشون میومدن و هزار تا کار میکردن واسه بچشون که معاف بشن من اومدم خونه گفتم معاف شدم کم مونده بود بزنن زیر گریه :(

اگه به من میگفتن معاف دائم شدی کل طایفه رو پیتزا میدادم!

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز مبارک باشه.

من یک شنبه کمیسیون داشتم با اینکه دکتر زده بود واریکوسل گرید3 تو برگه بازم گفت برم ازمایش مجدد.
اصلا منو معاینه نکرد و حتی سونوگرافی بیمارستان چمران که خودون معرفی کرده بودن ندید و امروز رفتم معرفی کردن به امام سجاد که فردا میرم برای معاینه اگه اونجا هم بگه گرید3 احتمالش هست اذیت کنن؟
من تریپم عادی بود و مثل همیشه بودش.

Last edited:

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
دوستان من پس فردا میخوام اقدام کنم برای معافی.لطف میکنید بگید من بابد چی کار کنم؟ مراحلش چیه و کلا پروسه اش چقدر طول میکشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من پس فردا میخوام اقدام کنم برای معافی.لطف میکنید بگید من بابد چی کار کنم؟ مراحلش چیه و کلا پروسه اش چقدر طول میکشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
اولش نباید از معافیت تحصیلی استفاده کنید پس اگه داشنجو هستید یا درستون رو تموم کنید یا انصراف بدید.
بعد به یکی از همین بیمارستان های ناجا برید و پیش دکترش برید و معاینه بشید و ببینید چی میگه اگه گفت میتونی معافی بگیری برو اقدام کن واز پلیش+10 دفترچه بخر و بفیه مراحل که تو دفترچه ذکر شده

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
اولش نباید از معافیت تحصیلی استفاده کنید پس اگه داشنجو هستید یا درستون رو تموم کنید یا انصراف بدید.
بعد به یکی از همین بیمارستان های ناجا برید و پیش دکترش برید و معاینه بشید و ببینید چی میگه اگه گفت میتونی معافی بگیری برو اقدام کن واز پلیش+10 دفترچه بخر و بفیه مراحل که تو دفترچه ذکر شده

خیلی ممنونم از شما.فقط چند سوال.از پست دفترچه تا دادن کارت چه مراحلی طی میشه و چقدر کلش طول میکشه؟
لیست بیمارستان های ناجا رو از کجا میتونم در بیارم؟

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
خیلی ممنونم از شما.فقط چند سوال.از پست دفترچه تا دادن کارت چه مراحلی طی میشه و چقدر کلش طول میکشه؟
لیست بیمارستان های ناجا رو از کجا میتونم در بیارم؟

سوال اول جواب خاصی ندارخ و کاملا منغییر هست ولی میانگین 3 ماه هست . من خودم 20 اردیبهشت دفترچه رو فرستادم و 18 تیر کمیسون رفتم و فردا هم روز معاینه مجددم هست.
بیمارستان چمران رو که برای معاینه اول رفتم و بیمارستان امام سجاد باید فردا برم میدونم هست.
از سایر بیمارستان ها اطلاع ندارم ولی چندتا دیگه هم هست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی تهران دکتری رو نمیشناسه که بریم پیشش معاینه کنه و بگه معاف میشیم یا نه؟ (اگه میشناسید ممنون میشم آدرس و تلفن رو بدید).

بالا