نام پدر اجباری نبود تو اون فرم چون نوشته فقط فیلدهای دارای ستاره پر کنید اون دستمون هم که حضوری رفته که گفت اصلا تو برگه نام پدر وجود نداشتهدادا اینجور کارارو باید زمانی که هنوز ضرب الاجل ندادن انجام بدی که خلوت باشه الان گفتن تا آخر سال اعتبار داره ملت هجوم آوردن
والا من پارسال رفتم دفتر پیشخوان همونجا فرم پرکردم عکس هم گرفت ۳ روز بعد کارت با پست ارسال شد درب منزل
شما که به هر حال باید بری اداره پست عکس بگیری دیگه اینترنتی چرا فرم پر میکنی که مشکل پیش بیاد برو همونجا داره عکس میگیره فرم هم پر کن
یک صف طویلی هم جدیدا دیدم درست شده واسه قسمت عکس گرفتن تو اداره پست شما در مدتی که در صف هستی وقت داری صد تا فرم هم پر کنی
من چنین رمزی نگرفتم!رمز برای کارت ملی ازتون میخوان
این رمز چهار رقمی خودتون انتخاب میکنید
در آینده در دستگاهها( مثل کارت بانکی) با این رمز و اثر انگشت شناسایی میشبد و خدمات میگیرید، فراموش کنید باید برید ثبت احوال رمز جدید بگیرید
با پرداخت مجدد پول ،بهت میدن....من چنین رمزی نگرفتم!![]()
واسه کسی که فوت کرده و شماره ملی نداشته چطوری باید شماره ملی گرفت؟![]()
صدور کارت ملی هوشمند ربطی به عمل زیبایی بینی دارد؟!
"افرادی که عمل زیبایی بینی انجام دادهاند صدور کارت ملی هوشمندشان منوط به تعویض شناسنامه است"
http://www.bankavl.com/news/4973/صدور-کارت-ملی-هوشمند-ربطی-به-عمل-زیبایی-بینی-دارد.aspx
فکر کنم اعلام کردند برای افراد در صد سال گذشته کد ملی تولید کردند( متولدین 1290) به بعد ....واسه کسی که فوت کرده و شماره ملی نداشته چطوری باید شماره ملی گرفت؟
نوشتن فرزندان فوت شده لازمه واسه والدین؟
۲۰ اسفند آخرین مهلت ثبتنام کارت ملی هوشمندالان اگه کارت ملی هوشمند نگیریم بعدا میشه کارهای بانکی و اداری رو با شناسنامه انجام داد؟؟
بلاخره ی جای گیر میدن و میخواناگر امسال کارت ملی هوشمند نگیریم چی میشه؟ سال دیگه بمون نمیدن؟
کارت هشمند هم 6 سال اعتبار داره و باید بعد از انقضا تعویض بشه
در ایران حداقل 10 میلیون نفر نمیرن دنبال این کارت, خیلی ها پول برای یک وعده غذایی در روز هم ندارن اون وقت برای کارت ملی هزینه کنن؟
من نه پولی تو حسابه بانکیم هست نه 1000 متر زمین تو فرمانیه منتظره به نامم بخوره که لنگ کارت ملی باشم
حتی همین کارت ملی ساده هم به دردم نخورده تا حالا
متوجه نمیشم چرا برای گرفتن کارت ملی هوشمند مهلت تعیین کردن