ناحیه خودتون رو به صورت دستی ایران انتخاب کنید. یه تنظیمی داره که میتونید یه جا رو رونقشه پیدا کنید به شعاع 500 کیلومتر.سلام
من یه مشکلی در رابطه با گوگل ادوردز دارم می خواستم ببینم شما راهی برای حل این مشکل میدونید؟
من تا الان ۲ ۳ بار اکانت باز کردم و تبلیغ دادم ولی همه این تبلیغ ها در همه جای دنیا دیده میشن الا ایران! یعنی فقط با وی پی ان میشه دید این تبلیغ ها رو! من محل پخش آگهی رو گذاشتم همه جای دنیا ولی این مشکل حل نمیشه
۲ ۳ بار هم از کارت های مختلف استفاده کردم و اکانت های مختلف باز کردم فرقی نکرد
ضمنا کارت ها به نام خودم، معتبر و از آکبانک و زراعت بانک و ایش بانک ترکیست، یعنی مشکل کارت و موبایل و آدرس و این چیزا نیست، همه اینا واقعی، به نام خودم و از ترکیه هستند
بله درسته.یه سری تبلیغات دادیم از طریق یک شرکتی به گوگل ادوردز! جالب بود! بازدهی هم داشت واقعا
سری دوم بیشتر هزینه کردیم برای یه سایت دیگه ایی تبلیغات دادیم! ولی اصلا بازدهی نداشت و ضرر شد!
البته موضوع 2 سایت کاملا متفاوت بود و سایت دوم واقعا به نظر خودمون هم پلن بندی استارت درستی نداشت
ولی در هر صورت تبلیغات دادن مستقیم به خود گوگل توصیه میشه چون کاربر ها بر اساس کلمات کلیدی به خصوصی میان تو سایتتون
باسلامسلام.
google adwords فقط دامنه com را قبول می کند یعنی دامنه ir را قبول نمی کند؟؟؟
معمولا این حالت زمانی رخ می دهد که کلمه ای مشکل دار در متن تبلیغ وجود داشته باشدبا تشکر از دوستان
لطقا راهنمایی بفرمایید اگه وضعیت ad در حالت eligible باشه ولی نمایش نداشته باشه چه باید کرد؟
مشکل از کجاست؟
باسلامبا عرض سلام و تشکر از مطالب بسیار مفیدتون
آقا اگر یک شخص حقیقی مثلا در امارات پرداخت ها را انجام بده و بنده با یک آی پی تمیز امارات وصل بشم اشکال دیگه ایی نکته یی چیزی نیست منو راهنمایی کنید ؟
مثلا اینکه نزدیک 100 درصد ویزیتورهای من ایران هستند گوگل مشکوک نمیشه ؟
وضعیت متن تبلیغ خود را بررسی نمایید که حتما approved باشد. در صورتی که در حالت eligible و یا approved limited باشد ممکن است این حالت رخ دهدسلام
من یه مشکلی در رابطه با گوگل ادوردز دارم می خواستم ببینم شما راهی برای حل این مشکل میدونید؟
من تا الان ۲ ۳ بار اکانت باز کردم و تبلیغ دادم ولی همه این تبلیغ ها در همه جای دنیا دیده میشن الا ایران! یعنی فقط با وی پی ان میشه دید این تبلیغ ها رو! من محل پخش آگهی رو گذاشتم همه جای دنیا ولی این مشکل حل نمیشه
۲ ۳ بار هم از کارت های مختلف استفاده کردم و اکانت های مختلف باز کردم فرقی نکرد
ضمنا کارت ها به نام خودم، معتبر و از آکبانک و زراعت بانک و ایش بانک ترکیست، یعنی مشکل کارت و موبایل و آدرس و این چیزا نیست، همه اینا واقعی، به نام خودم و از ترکیه هستند
باسلامناحیه خودتون رو به صورت دستی ایران انتخاب کنید. یه تنظیمی داره که میتونید یه جا رو رونقشه پیدا کنید به شعاع 500 کیلومتر.
برای تبلیغات گوگل ادوردز ایران تحریم هست و ما مجبوریم تمام کشورها رو انتخاب کنیمدوستان تبلیغات منطقه ای گوگل فعال ؟ مثلا استانی ؟