سلام
این پست رو درست کردم تا شاید بشه به تعداد زیاد سوالات موجود در این بخش که در باره گوگل ادوردز می باشد پاسخ داده شود و تبدیل به یک FAQ کامل در مورد Google Adwords بشود. تا شاید بتوان آن را ویرایش کرد و در Wikipedia قرار دارد.
فقط از تمامی دوستان می خواهم از مطرح کردن موارد غیر مرتبط خوداری نمایند - Don't Spam
همچنین از تمامی دوستانی که در این زمینه تخصص دارند استدعا دارم در این امر کمک نمایند.
اینجانب هم با اطلاعات کمی که دارم سعی می کنم به سوالات پاسخ بدهم.
توجه: این تاپیک تنها ماهیت فنی دارد. لطفا از انجام هرگونه تبلیغات تجاری خودداری نمایید و برای آن منظور یک تاپیک دیگر در بخش بازارچه ایجاد نمایید
سوال من اینه که چطوری حساب میشه ؟ آیا تعرفه دارن ؟ مثلا به ازای هر کاربری که میفرستن به سایت ما چقدر از اکانت ما کم می کنند؟
من توی انجمن های خارجی تعریف ppc و adwords گوگلو زیاد میبینم... تبلیغای فارسی چطور هست ؟ تبلیغ دهنده ها راضی هستند ؟
تبلیغات گوگل و تاثیر آن بر بازاریابی و سئو وب سایت:
باید خدمت شما عرض کنم که تبلیغات گوگل به ازای هر کلیک برای شما حساب می شود حتی اگر این کلیک بدون هدف باشد و صرفا یک کیلیک ساده باشد ، به طور کلی بسیاری از صاحبان کسب و کار ها به سمت تبلیغات گوگل کشیده می شوند که این بی دلیل نیست اما چه تفاوتی بین تبلیغات و سئو وب سایت وجود دارد ؟ به طور کلی بر اساس اصول سئو و الگوریتم های گوگل میزان تاثیر بر رتبه و امتیاز وب سایت شما از طریق سئو و تولید محتوا بسیار بیشتر از تبلیغات گوگل می باشد و از طرفی کاربران بر روی لینک هایی که از طریق سئو وب سایت بالا هستند بیشتر کلیک می کنند.
منبع : https://blog.kooroshdesign.com/beginners-guide-to-seo-chapter-1
و نکته دیگری هم که در اینجا قابل ذکر است این است که شما با استفاده از تبلیغات گوگل به صورت محدود هم از نظر زمان و هم از نظر هزینه کاربرانی را به سمت وبسایتتان هدایت می کنید که البته اکر این هدایت درست باشد اما از طریق سئو وب سایت می توانید در بسیاری از کلمات و همچنین کلمات مورد نظرتان ترافیک چشمگیری را به سمت وب ساییتان هدایت کنید و این موضوع محدودیت زمانی و مکانی نخواهد داشت زیرا تا زمانی که شما با سئو وب سایت رتبه تان را حفظ کنید و کاربران از طریق کوئری مورد نظر وارد وب سایت شما شوند شما این کاربران را خواهید داشت .
اما تبلیغات گوگل در زمان مناسب و با همراه شدن با دیگر تبلیغات گوگل و یا به بیانی دیجیتال مارکتینگ می تواند تاثیر گذار باشد که البته این مرحله تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ بعد از سئو وب سایت می باشد شما باید یکسری اصول پایه ایی از الگوریتم گوگل را رعایت کنید و سایت شما به صورت اولیه مورد قبول کاربران واقع شود و سپس وارد تبلیغات گوگل شوید.
به طور کلی تبلیغات گوگل و وارد این موضوع شدن بسیار پیچیده می باشد و باید قبل از آن حتما از یک متخصص دیجیتال مارکتیگ مشاوره بگیرید همچنین اگر کاربران هوشمند و یا مخاطبان هوشمندی دارید باید بر روی سئو وب سایت فکر کنید که بسیار مهم می باشد.
https://blog.kooroshdesign.com/beginners-guide-to-seo-chapter-1