• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
کسی روی pda2k ویندوز موبایل 5 نصب کرده؟
من با نصب patches روی pda2k مشکل دارم. وقتی patch های button و ba_wm5 را نصب میکنم، دیگه موبایل دستگاهم کار نمیکنه و آنتن نمیده.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
کسی برنامه backup گیری برای WM5 سراغ داره؟

sprite backup توی WM5 کار نمیده:weird:

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
يه شير پاك خورده اي پيدا ميشه يك توضيح كامل در مورد
1- تجهيزات مورد نياز براي شبكه كردن دستگاه با كامپيوتر
2- نحوه استفاده از PPC براي اتصال كامپيوتر به اينترنت
3- بهترين هدست بلوتوث براي Imate Phone edition
4- نحوه شبكه كردن وايرلس PPC با كامپيوتر
5- يه لينك درست براي WM5 براي Imate Phone edition

را توضيح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از MMS :
دوستان سلام
يه شير پاك خورده اي پيدا ميشه يك توضيح كامل در مورد
1- تجهيزات مورد نياز براي شبكه كردن دستگاه با كامپيوتر
2- نحوه استفاده از PPC براي اتصال كامپيوتر به اينترنت
3- بهترين هدست بلوتوث براي Imate Phone edition
4- نحوه شبكه كردن وايرلس PPC با كامپيوتر
5- يه لينك درست براي WM5 براي Imate Phone edition

را توضيح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1.بیشتر توضیح بده.....
2.بذار رو کردل....کانکت شو...همین..
3.یه جایی خوندم یادم نیست...فک کنم ....خیر میدم
4.اصلا نمیدونم...
5.میتونی از فوروم xda-developer پیدا کنی....

در ضمن من دامداران میخورم...نه پاک...:f34r:

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
یک آقای خوبی برای مبایل هایی که جاوا رو پشتیبانی می کنن. نقشه ی شهر های مختلف رو درست کرده.
از اون جایی که ppc ها هم جاوا رو پشتیبانی می کنند. من این برنامه رو نصب کردم یعنی از داخل MIDlet Manager install کردم.
اما نقشه ای نشون نمی ده. منو میاد اما چیزه دیگه ای...
می شه بگید مشکل کجاست؟
اینم سایت اون آقای خوب

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از della :
یک آقای خوبی برای مبایل هایی که جاوا رو پشتیبانی می کنن. نقشه ی شهر های مختلف رو درست کرده.
از اون جایی که ppc ها هم جاوا رو پشتیبانی می کنند. من این برنامه رو نصب کردم یعنی از داخل MIDlet Manager install کردم.
می شه بگید مشکل کجاست؟
اینم سایت اون آقای خوب
دلا می گم با چه برنامه ای داری جاوا استفاده می کنی؟
جایی خوندم چون خیلی از برنامه هایی که برای پی پی سی نوشته شده تمام اپلت های جاوا رو ساپورت نمی کنه ،خیلی طبیعیه که مشکل پیش بیاد.راستی او تو اتم خودش جاوا از پیش نصب شده داره!!!

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دلا می گم با چه برنامه ای داری جاوا استفاده می کنی؟
جایی خوندم چون خیلی از برنامه هایی که برای پی پی سی نوشته شده تمام اپلت های جاوا رو ساپورت نمی کنه ،خیلی طبیعیه که مشکل پیش بیاد.راستی او تو اتم خودش جاوا از پیش نصب شده داره!!!

من توی help دستگاهم خونده بودم که:
your pocket pc is a Java enabled device
یک برنامه هم داره Java MIDlet Manager.
بعد توضیح داده که فایل jar رو بریزید روی گوشی و بعد نصب کنید.
من هم همین کار رو انجام دادم
منو میاد اما نقشه ها خیر

JALAL-KARIMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[]سلام
من تازه وارد شدم و خیلی خوشحالم که در جمع شما هستم .
از xplod ممنون که راهنمای تازه وارد ها خیلی کمکم کرد
چند تا سئوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
من qtec 9100 دارم که شباهت زیادی به k-jam داره و تقریبا میتونم بگم همون .
ایا مرکز خدماتی مثل imate داره مثل clubimate و یا هر سایتی مشابه اون .

دوما اینکه قبل از دانلود کردن نرمافزارهای موجود در فروم از کجا میتونم متوجه بشم که با 2005 سازگار هستن یا
نه . چون چند بار مجبور به هارد ریست شدم .
البته با راهنمائی دوستان دارم شبیه سازش رو نصب میکنم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم .
ممنون میشم اگه نرم افزاری برای خوندن فایلهای chm دارید که با 2005 سازگار باشه و کرک هم داشته باشه
من
http://www.microolap.com/products/pda/chmreader/ استفاده میکنم ولی کرک نداره

و اینکه من با وایر لس میتونم روی شبکه ریموت کنم آیا با بلوتوث هم میشه این کار رو انجام داد ؟

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از JALAL-KARIMI :
[]سلام

دوما اینکه قبل از دانلود کردن نرمافزارهای موجود در فروم از کجا میتونم متوجه بشم که با 2005 سازگار هستن یا
ممنون میشم اگه نرم افزاری برای خوندن فایلهای chm دارید که با 2005 سازگار باشه و کرک هم داشته باشه
من

و اینکه من با وایر لس میتونم روی شبکه ریموت کنم آیا با بلوتوث هم میشه این کار رو انجام داد ؟

ممنون
اولا که راهنما کار دلابود، از او تشکر کنید
دوما که در مورد اورکس که همزاد ای تن هست، شما می تونید با شماره دستگاهتون برای ثبت نام در کلوپ ای تن استفاده کنید، احتمالا این امر در مورد کیوتک هم درست باشه
در مورد نرم افزار های فروم هم که قرار شده که از این به بعد بنویسن.راه دیگه اش همینه که شما قبل نصب ، توی اینترنت سرچ کنید و سایت اصلی شو پیدا کنید و ببینید سازگاره یا نه و البته که می تونید بعداش تو فروم نرم افزار هم بقیه رو خبر کنید:p
فکر کنم در مورد سی اپ ام ریدر هم از سورس فورج یک نرم افزار مجانی تو فروم معرفی شده بود.بگردید
سئوال آخرتون هم مثبته

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از JALAL-KARIMI :
[]سلام

من

ممنون

این جا می تونید برنامه ای که دلا معرفی کرده برای سی اچ ام رو ببینید
از اینجا هم می تونید با ای میول برنامه ای که خواسته بودید رو ورژن 2.3 با کرک اش رو بگیرید
کد:
ed2k://|file|Pocket_CHM_Pro%205.2.0708_with%20crack.zip|3444899|B64A3D9E9A067B365EF9AFF83B3A6597|/

m_d_1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از della :
می شه بگید مشکل کجاست؟
اینم سایت اون آقای خوب
منهم روي آيميت جم همين مشكل رو پيدا كردم يعني منوها رو نشون ميده ولي نقشه رو نشون نميده. :(
بعد رفتم اون نقشه ها رو با يك java emulator روي كامپيوترم نگاه كردم و كلي غصه خوردم. آخه خيلي نقشه ها رو قشنگ درست كرده بود و حيف شد كه نشد رو ppcم ببينمشون. اگه بتونيد يه راهي پيدا كنيد كه بشه نقشه ها رو تو ppc نشون داد خيلي عاليه. آخه انصافا نقشه ها رو قشنگ تهيه كرده...

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از astm1834 :
1.بیشتر توضیح بده.....
2.بذار رو کردل....کانکت شو...همین..
3.یه جایی خوندم یادم نیست...فک کنم ....خیر میدم
4.اصلا نمیدونم...
5.میتونی از فوروم xda-developer پیدا کنی....

در ضمن من دامداران میخورم...نه پاک...:f34r:

ممنون و خيلي ممنون و اما....
1- منظورم اينه كه اگه بخواهم با PPc به شبكه وايرلس و يا بصورت وايرلس به لپ تاپ وصل شم چكار بايد بكنم؟
2- من ميخواهم در يك جايي كه فقط موبايلم همراهم هست از خط ديتاي موبايل براي كانكت شدن توسط لپ تاپ استفاده كنم.
3- ممنون ميشم راجب به اون توضيح بدبد.
4-
5- هر چي گشتم متوجه نشدم آيا به گوشي من Imate Phone edition ، كدومش ميخوره؟

باز هم از شما كه شير دامداران ميخوري تشكر ميكنم و به ديگران هم پيشنهاد ميكنم از همين شير استفاده كنند تا حداقل بتونن لطف كنند و جواب من رو بدهند.

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از MMS :
ممنون و خيلي ممنون و اما....
1- منظورم اينه كه اگه بخواهم با PPc به شبكه وايرلس و يا بصورت وايرلس به لپ تاپ وصل شم چكار بايد بكنم؟
2- من ميخواهم در يك جايي كه فقط موبايلم همراهم هست از خط ديتاي موبايل براي كانكت شدن توسط لپ تاپ استفاده كنم.
3- ممنون ميشم راجب به اون توضيح بدبد.
4-
5- هر چي گشتم متوجه نشدم آيا به گوشي من Imate Phone edition ، كدومش ميخوره؟

باز هم از شما كه شير دامداران ميخوري تشكر ميكنم و به ديگران هم پيشنهاد ميكنم از همين شير استفاده كنند تا حداقل بتونن لطف كنند و جواب من رو بدهند.
اگه دستگاهت imate phone edition از اون سری اولی هاست که فکر کنم wifi نداره و اگه بخوای به صورت wireless به laptop وصل بشی می تونی از infrared دستگاهت استفاده بکنی اگر نه می تونی یک کارت wifi sdio بخری.;)
اقا من روزانه می خورم شرمنده

hamiblack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من روش فرمت كردن و نصب مجدد ويندوز روي آيميت جم رو ميخوام لطفا راهنمايييم كنيد فقط نگيد قبلا گفته شده
چطوري ميشه فرمتش كرد وچطوري ويندوزش نصب ميشه

hamiblack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفيق درباره فرمت كردن آيميت جم و نصب ويندوز روي اون رو بلدي

JALAL-KARIMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اولا که راهنما کار دلابود، از او تشکر کنید
دوما که در مورد اورکس که همزاد ای تن هست، شما می تونید با شماره دستگاهتون برای ثبت نام در کلوپ ای تن استفاده کنید، احتمالا این امر در مورد کیوتک هم درست باشه
در مورد نرم افزار های فروم هم که قرار شده که از این به بعد بنویسن.راه دیگه اش همینه که شما قبل نصب ، توی اینترنت سرچ کنید و سایت اصلی شو پیدا کنید و ببینید سازگاره یا نه و البته که می تونید بعداش تو فروم نرم افزار هم بقیه رو خبر کنید:p
فکر کنم در مورد سی اپ ام ریدر هم از سورس فورج یک نرم افزار مجانی تو فروم معرفی شده بود.بگردید
سئوال آخرتون هم مثبته

سلام
من از دلا هم تشکر میکنم . چون خیلی بهینه بود ( فروم های دیگه رو حالا حالا باید توش گیج بزنم ولی این کار شما مستقیم به هدف میزنه ... )
از شما هم ممنون و میبخشی که یه خورده تو ضیحات بیشتر میخوام

کلوب ای میت دستگاه کیو تک رو پشتیبانی نمیکنه من حتی نامه نگاری هم کردم گفتن شرمنده . پس دوستان که میخوان تازه بخرن . اینو در نظر داشته باشن چون اونطور که من دیدم ای میت پشتیبانی خیلی قوی تری داره .

نرم افزار معرفی شده برای سی اچ ام روی 2005 جواب نمیده . سر فصل رو نشون میده . مطالب رو نه .

و از همه مهمتر ریموت کردن روی شبکه با بلوتوث ( من بلوتوث رو به یک کامپیوتر با ویندوز سرور وصل میکنم
و پورت خروجی و ورودی رو هم مشخص میکنم هم روی پاکت پی سی هم رو سرور ولی متاسفانه تا الان موفق نشدم ریموت کنم. در صورتی که اگه اکتیو سینک وصل شده باشم یا با کارت وایر لس به راحتی ریموت میکنم ..
ممنون میشم راهنمائی کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از JALAL-KARIMI :
سلام
من از دلا هم تشکر میکنم . چون خیلی بهینه بود ( فروم های دیگه رو حالا حالا باید توش گیج بزنم ولی این کار شما مستقیم به هدف میزنه ... )
از شما هم ممنون و میبخشی که یه خورده تو ضیحات بیشتر میخوام

کلوب ای میت دستگاه کیو تک رو پشتیبانی نمیکنه من حتی نامه نگاری هم کردم گفتن شرمنده . پس دوستان که میخوان تازه بخرن . اینو در نظر داشته باشن چون اونطور که من دیدم ای میت پشتیبانی خیلی قوی تری داره .

نرم افزار معرفی شده برای سی اچ ام روی 2005 جواب نمیده . سر فصل رو نشون میده . مطالب رو نه .

و از همه مهمتر ریموت کردن روی شبکه با بلوتوث ( من بلوتوث رو به یک کامپیوتر با ویندوز سرور وصل میکنم
و پورت خروجی و ورودی رو هم مشخص میکنم هم روی پاکت پی سی هم رو سرور ولی متاسفانه تا الان موفق نشدم ریموت کنم. در صورتی که اگه اکتیو سینک وصل شده باشم یا با کارت وایر لس به راحتی ریموت میکنم ..
ممنون میشم راهنمائی کنید
اشاره خوبی کردید ، ما داریم باسه همین فریاد می زنیم که کلاه سر بقیه نره.خوب دوست من ، من خیلی وقت پیش که می خواستم بخرم سایت کیو تک رو پیدا کردم، چرا با اون ها مکاتبه نمی کنی؟
من البته ممکنه اشتباه بگم ولی من برنامه برای دیدن سی اچ ام تو فروم نرم افزار معرفی نکردم که کرک داشته باشه اخیرا(ببخشید خیلی سرم شلوغه)؟اگه نکردم ظرف سه روز اینده قول می دم براتون با کرک آپ کنم، مثل تراکتور ظاهرا کار می کنه ، چون اون یکی که دلا معرفی کرد، اگر چه خیلی کم حجمه ولی مثل اینکه خیلی هم کم سرعته.(البته من مخلص دلا هم هستم، خیلی گله)
در مورد سئوال اخر من درست متوجه نشدم ، خوب همش با بلوتوث و اکتیو سینک باش دیگه!اگرم منظورت اینه که چرا جدا نمی تونی شبکه شی، فکر کنم احتیاج به تعریف پروتکل یا شاید احتیاج به نرم افزار داشته باشی ، به هر حال امید وارم کمک کرده باشم

mozahem1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من وقتی میرم توی camera صفحه خوبی ولی به محض اینکه capture میکنم صفحه خراب میشه و نیز عکس save نمیشه صفحه شبیه pc میشه که کارت گرافیک نداره:(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از mozahem1986 :
سلام من وقتی میرم توی camera صفحه خوبی ولی به محض اینکه capture میکنم صفحه خراب میشه و نیز عکس save نمیشه صفحه شبیه pc میشه که کارت گرافیک نداره:(

آقای مزاحم اینجای جای این سوال شماست. نه توی بقیه Tread ها. پس اینو یاد بگیرید که هر وقت سوالی دارید فقط اینجا بنویسید و اگه مخاطب شما شخص خاصیه، به صورت private message بنویسید. OK؟

در جواب سوال شما هم باید بگویم که یک بار همچین مشکلی برای من پیش اومد، Hard Restart که کردم خوب شد.

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اشاره خوبی کردید ، ما داریم باسه همین فریاد می زنیم که کلاه سر بقیه نره.خوب دوست من ، من خیلی وقت پیش که می خواستم بخرم سایت کیو تک رو پیدا کردم، چرا با اون ها مکاتبه نمی کنی؟
من البته ممکنه اشتباه بگم ولی من برنامه برای دیدن سی اچ ام تو فروم نرم افزار معرفی نکردم که کرک داشته باشه اخیرا(ببخشید خیلی سرم شلوغه)؟اگه نکردم ظرف سه روز اینده قول می دم براتون با کرک آپ کنم، مثل تراکتور ظاهرا کار می کنه ، چون اون یکی که دلا معرفی کرد، اگر چه خیلی کم حجمه ولی مثل اینکه خیلی هم کم سرعته.(البته من مخلص دلا هم هستم، خیلی گله)
در مورد سئوال اخر من درست متوجه نشدم ، خوب همش با بلوتوث و اکتیو سینک باش دیگه!اگرم منظورت اینه که چرا جدا نمی تونی شبکه شی، فکر کنم احتیاج به تعریف پروتکل یا شاید احتیاج به نرم افزار داشته باشی ، به هر حال امید وارم کمک کرده باشم

من در این مدت هیچ سایت درست حسابی و پشتیبانی ار Qtek ندیدم.
قبول دارم که اون CHM reader برنامه ی خوبی نبود. چون رایگان بود. خودمم ازش خوشم نیومد. بعدشم الان اون برنامه رو گرفتم از ای میول. اینو دیگه باهاش کار کردم. همه چیزشم درست و خوبه!!!از این جا هم می تونید بگیریدش.
البته یکی دیگه هم دارم دانلود می کنم که حجمش 3MB هست. اگه اون یک چیز دیگه بود یا خصوصیت بهتری داشت بهتون خبر می دم.
دکتر جان از شما هم ممنونم. شما خودتون گلید همه رو گل می بینید
---------------------------------------------------------------------------------
و اما اون برنامه ای که گفتم. اسمش pocket chm reader هست.
فعلا فهمیدم که برای این که فایل های CHM رو روی ppc بخوای بخونی. تبدیلشون به HTMLمی کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا