• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamid_mam :
اساتيد محترم
در مورد فرستادن فايل با بلوتوث :
ميشه چند تا فايل را selec كرد و با هم فرستاد .اعصاب خوردي تك تك فرستادن

راحت ترین راهش اینه که بروید توی Resco Explorer چند فایل رو با هم انتخاب کنید و Stylus رو نگه دارید تا منو بیاد و از منوی Send To گزینه Bluetooth Recipient را انتخاب کنید.

Hector

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا برنامه ای هست که تماسها رو فیلتر کنه یعنی اگه شخص خاصی که مورد نظر ماست تماس گرفت تماس رو برقرار نکنه ؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
يادمه تو ويندوز 98، يه مشکلی بود موقع ديدن متون فارسی که "ی" هايی که وسط کلمه بودن و فارسی بودن (نه عربی)، بزرگ نوشته ميشدن مثل:
بيابان --> بی ابان
همين مشکلو من موقع ديدن متون فارسی در wm2003se دارم.
(توضيح: arabizer 1.3 (farsi support, Enabled), نصب شده.)
مثلا وقتی يک RSS فارسی رو با برنامه NewsBreak داونلود ميکنم، اگه "ی" های اون فارسی نوشته شده باشن، با مشکلی که ذکر شد نشون داده ميشن...
این مشکل در ويندوز 98، با يه patch بر طرف ميشد.
آيا همچين چيزی برای wm هم هست؟
از اونجايی که بعيد ميدونم باشه، آيا کسی ميدونه که اون patch چی کار ميکرد که مشکل حل ميشد؟
ميشه توی font های اصلی مثل arial يا Tahoma يه کاراکتر رو عوض کرد؟
منظورم اینه که مشکلو دور بزنيم و کلا در character table، جای "ی" وسط فارسی، "ی" وسط عربی بذاريم!!:f34r:​

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
این طور که پيش ميره، ديگه Mermory Card های، 1GB هم نياز های کاربری Pocket PC ها رو، تامين نميکنن...
من يه چيزايی شنيدم که اصلا خوشم نيومد :(
مثل این که به دستگاه من فقط کارت MMC ميخوره. (i-mate PDA2k)
و تا جايی که پرسيدم به من گفتن کارت MMC, بيشتر از 1GB نداريم کلا!! :(

• [*]آيا واقعا به i-mate PDA2k غير از MMC، چيز ديگه ای نمی خوره؟
    [*]آيا MMC بيشتر از 1GB نداريم؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
این طور که پيش ميره، ديگه Mermory Card های، 1GB هم نياز های کاربری Pocket PC ها رو، تامين نميکنن...

کاملاً صحیحه در یه مقاله در مورد مموری ها خوندم که سقف مموری برای ام ام سی ها 1گیگ است.ولی مطمئن هستید که پی دی ای 2 کی فقط ام ام سی می خوره؟

من اینجا رو نگاه کردم ، و مطمئن هستم که علاوه بر اینکه می خوره، حتی کنترل کننده ورودی خروجی ها رو هم داره برای اس دی

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :

آقا مازیار من Qtek 9090 دارم که مثل i-mate PDA2K هست.
الانم SD 1GBدارم
در ضمن، اون slot،SDIO هست و نگران نباشید.
که البته دکتر فرموده بودند.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
کاملاً صحیحه در یه مقاله در مورد مموری ها خوندم که سقف مموری برای ام ام سی ها 1گیگ است.ولی مطمئن هستید که پی دی ای 2 کی فقط ام ام سی می خوره؟

من اینجا رو نگاه کردم ، و مطمئن هستم که علاوه بر اینکه می خوره، حتی کنترل کننده ورودی خروجی ها رو هم داره برای اس دی
به نقل از della :
آقا مازیار من Qtek 9090 دارم که مثل i-mate PDA2K هست.
الانم SD 1GBدارم
در ضمن، اون slot،SDIO هست و نگران نباشید.
که البته دکتر فرموده بودند.
از هر دو دوست عزيزم تشکّر ميکنم که راهنماييم کردين.
دانيال جان، از اون صفحه ای هم که ارجاع دادی، خيلی ممنونم.
همين طور از شما خانم della ممنونم که به طور تجربی مطمئنم کردين.
حالا باز يه مقدار خوشحال شدم! که يه جای اميدی هست.
دکتر جان تو يکی از مطالبی که نوشته بودی، این سؤالو مطرح کردی که آيا این ppc ها نهايت سرعتی که ميتونن بهش جواب بدن، چقدره. در مورد جوابش به جايی رسيدی؟ من از چند نفر که پرسيدم گفتن ppc ها، مثل دوربين های ديجيتال، از سرعت های زياد، بهره ای نميبرن!
شما چيزی پيدا نکردی؟
این سؤالو ميدونين برای چی ميپرسم که؟ ;)
برای این يکی:
  • يه SD (2GB)، چه ويژگی بايد داشته باشه؟ (ويژگی قيمتش چی؟!:wacko:)
آخه به صورت منسجم هيچ وقت راجع بهش بحث نکرديم...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :

از هر دو دوست عزيزم تشکّر ميکنم که راهنماييم کردين.
دانيال جان، از اون صفحه ای هم که ارجاع دادی، خيلی ممنونم.
همين طور از شما خانم della ممنونم که به طور تجربی مطمئنم کردين.
حالا باز يه مقدار خوشحال شدم! که يه جای اميدی هست.
دکتر جان تو يکی از مطالبی که نوشته بودی، این سؤالو مطرح کردی که آيا این ppc ها نهايت سرعتی که ميتونن بهش جواب بدن، چقدره. در مورد جوابش به جايی رسيدی؟ من از چند نفر که پرسيدم گفتن ppc ها، مثل دوربين های ديجيتال، از سرعت های زياد، بهره ای نميبرن!
شما چيزی پيدا نکردی؟
این سؤالو ميدونين برای چی ميپرسم که؟ ;)
برای این يکی:
  • يه SD (2GB)، چه ويژگی بايد داشته باشه؟ (ويژگی قيمتش چی؟!:wacko:)
آخه به صورت منسجم هيچ وقت راجع بهش بحث نکرديم...
چرا قربان بحث شده، خیلی هم شد، ولی هنوز تجربه نشده(من نه وقت خرید کارتی که دیدم رو دارم نه پولشو) ، ببین ، من بعد از کلی تفحص ، فهمیدم که همون طور که گفتی، بر خلاف دوربین ها ، که از حداکثر سرعت بهره می برن، پی دی ای ها حداکثر از 50-60ایکس استفاده بلدند استفاده کنن.مثلا این کارتی که من می خوام بخرم ، کینگ استون 133ایکس 2گیگ ست و 90هزار تومان.حالا می گم که برای اطلاع ، هر ایکس 0.2مگ در ثانیه است، خودت دیگه حساب کن.
برای اطلاع بیشتر می تونید ، های تک و کامپلیت رو بخونید

DLord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
doost e aziz oon ram baraye US hast. az ram e WWE ya ARABIC estefade konid.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
چرا قربان بحث شده، خیلی هم شد، ولی هنوز تجربه نشده(من نه وقت خرید کارتی که دیدم رو دارم نه پولشو) ، ببین ، من بعد از کلی تفحص ، فهمیدم که همون طور که گفتی، بر خلاف دوربین ها ، که از حداکثر سرعت بهره می برن، پی دی ای ها حداکثر از 50-60ایکس استفاده بلدند استفاده کنن.مثلا این کارتی که من می خوام بخرم ، کینگ استون 133ایکس 2گیگ ست و 90هزار تومان.حالا می گم که برای اطلاع ، هر ایکس 0.2مگ در ثانیه است، خودت دیگه حساب کن.
برای اطلاع بیشتر می تونید ، های تک و کامپلیت رو بخونید

تو ایران SD بيشتر از 2GB چيزی ديدين؟
راستی Kingstone گارانتيش چطوره؟
يه MMC 1GB Microsim داشتم، بدون دليل خراب شد! دارای Life time!! گارانتی هم بود!
وقتی دادم به گارانتی، گفتن به ما مربوط نميشه! memory تون، خراب شده!!!!!!!!
راستی چه جوری ميشه از دست گارانتی شکايت يا چيزی شبيه به اون کرد؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :

تو ایران SD بيشتر از 2GB چيزی ديدين؟
راستی Kingstone گارانتيش چطوره؟
يه MMC 1GB Microsim داشتم، بدون دليل خراب شد! دارای Life time!! گارانتی هم بود!
وقتی دادم به گارانتی، گفتن به ما مربوط نميشه! memory تون، خراب شده!!!!!!!!
راستی چه جوری ميشه از دست گارانتی شکايت يا چيزی شبيه به اون کرد؟

دوستانه می گم، گارانتی رو بی خیال شین ، اقلاً تو ایران، به ریسک خودتون بخرید، هیچ شرکتی حمایت نخواهد کرد ازشما

در مورد کارت اس دی بالای 2، ببنید اومده ، ولی فقط تو خارج از ایران، به نظرم خرید اش معقولانه نیست، بالای 600دلاره و اصولاً برای دوربین های دیجیتال جدید طراحی شده.
شکایت هم وجود نداره ، فقط شاید اگر نمایندگی واقعی باشه ، بتونید با نوشتن یه ای میل به سایت اصلی یه جوری پیش برید

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دوستانه می گم، گارانتی رو بی خیال شین ، اقلاً تو ایران، به ریسک خودتون بخرید، هیچ شرکتی حمایت نخواهد کرد ازشما

در مورد کارت اس دی بالای 2، ببنید اومده ، ولی فقط تو خارج از ایران، به نظرم خرید اش معقولانه نیست، بالای 600دلاره و اصولاً برای دوربین های دیجیتال جدید طراحی شده.
شکایت هم وجود نداره ، فقط شاید اگر نمایندگی واقعی باشه ، بتونید با نوشتن یه ای میل به سایت اصلی یه جوری پیش برید
راستی‌ دانیال جان، در مورد اون Broadcast Channels (Setting> Phone> More> ...) چیزی دستگیرت نشد؟
288.gif

اگه خدا بخواد به احتمال زیاد می‌خوام یه SD 2GB بگیرم. همون Kingstone رو بگیرم دیگه نه؟ اگه صبر کنم فکر می‌کنی ممکنه چیزه بهتری بیاد؟
نظرت راجع به Memory های LG و Sumsung چیه؟​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :

راستی‌ دانیال جان، در مورد اون Broadcast Channels (Setting> Phone> More> ...) چیزی دستگیرت نشد؟
288.gif

اگه خدا بخواد به احتمال زیاد می‌خوام یه SD 2GB بگیرم. همون Kingstone رو بگیرم دیگه نه؟ اگه صبر کنم فکر می‌کنی ممکنه چیزه بهتری بیاد؟
نظرت راجع به Memory های LG و Sumsung چیه؟​

ببین ، من تا اون جا که می دونم، چیپ ست های درون اینها رو فقط چند تا شرکت اصلی می زنن، بقیه می خرن و سر همش می کنن، پس همشون از نظر من یکی هستن، مگر اینکه جنس اصل ، مثل سندیسک از خارج برات بیارن ، که قضیه فرق داره، ولی من شخصاً خیلی کم دیدم اینها خراب شن.
در مورد کارت 2 هم، فکر کنم ، حداکثر 10هزار تومان دیگه تا بعد عید ارزون شه، نه بیشتر.خریدی خبرشو بده، من وقت ندارم برم بخرم باسه خودم

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتيد من به يه مشكل بزرگي برخوردم.وقتي مي خوام i-mate Jam رو به كامپيتر به وسيله usb وصل كنم كامپيوترم هيچ واكنشي نشون نميده مخصوصن Microsoft ActiveSync كه اصلا نه كانكت ميشه نه هيچي چك هم ميكنه usb وصل هس ولي فقط شارژش مي كنه!version هاي مختلفم امتحان كردم ولي نشد!به نظرتون راهي هس بغير از اين كه system resetor كنم يا windows رو عوض كنم!لطفا راهنماييم كنيد چون دارم مي ميرم!پيشاپيش از توجه تون ممنونم.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
ببین ، من تا اون جا که می دونم، چیپ ست های درون اینها رو فقط چند تا شرکت اصلی می زنن، بقیه می خرن و سر همش می کنن، پس همشون از نظر من یکی هستن، مگر اینکه جنس اصل ، مثل سندیسک از خارج برات بیارن ، که قضیه فرق داره، ولی من شخصاً خیلی کم دیدم اینها خراب شن.
در مورد کارت 2 هم، فکر کنم ، حداکثر 10هزار تومان دیگه تا بعد عید ارزون شه، نه بیشتر.خریدی خبرشو بده، من وقت ندارم برم بخرم باسه خودم
Broadcast Channels چی‌؟ چیزی پیدا کردی؟
118.gif

باشه. اگه گرفتم حتما میگم. در ضمن اگه بخوای می‌تونم همون موقع، برات بگیرم. (بدون تعارف)
یک کم فقط نگرانم که چیزی نگیرم که بعدش پشیمون شم...
255.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
Broadcast Channels چی‌؟ چیزی پیدا کردی؟
118.gif

باشه. اگه گرفتم حتما میگم. در ضمن اگه بخوای می‌تونم همون موقع، برات بگیرم. (بدون تعارف)
یک کم فقط نگرانم که چیزی نگیرم که بعدش پشیمون شم...
255.gif
دست شما درد نکنه ، نهایت لطف تونه.خیر فرصت نکردم، ولی نیگا می کنم.چرا هلپ خودشو نیگا نمی کنی؟
از نظر قیمت پشیمون شی؟البته من هیچ تضمینی نمی تونم بدم، ولی خوب ، دلیلی هم برای نگرانی نمی بینم.

mahdi_relax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي من i-mate مدل jam هست.
حالا چند مشكل:

1- وقتي عكس يا فيلم مي خوام مي گيرم پيغام Memory Low ميده. تنظيماتش هم روي مموري كارته. مموريم هم 512 هست. 417 مگ خاليه

2- وقتي با ويندوز ميديا پلير فيلم wmv نگام مي كنم خيلي دير مياد بالا . ميگه Buffering 50% ... بعد هم تيكه تيكه نشون ميده.

3- كلاً گوشيم دير كار ميكنه

4- اگه بخوام ويندوزش رو عوش كنم بايد چكار كنم. دانلودش كردم نسخه 2005 ولي نميدونم چطوري نصبش كنم.

تازه كارم - لطفا همكاري كنيد دوستان. متشكر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mahdi_relax :
گوشي من i-mate مدل jam هست.
حالا چند مشكل:

1- وقتي عكس يا فيلم مي خوام مي گيرم پيغام Memory Low ميده. تنظيماتش هم روي مموري كارته. مموريم هم 512 هست. 417 مگ خاليه

2- وقتي با ويندوز ميديا پلير فيلم wmv نگام مي كنم خيلي دير مياد بالا . ميگه Buffering 50% ... بعد هم تيكه تيكه نشون ميده.

3- كلاً گوشيم دير كار ميكنه

4- اگه بخوام ويندوزش رو عوش كنم بايد چكار كنم. دانلودش كردم نسخه 2005 ولي نميدونم چطوري نصبش كنم.

تازه كارم - لطفا همكاري كنيد دوستان. متشكر
به پاسخی که چند بار انجام شده مراجعه کنید، اگرم بدقول نباشم ، تا قبل از شنبه مقاله مربوط به حافظه رو ترجمه می کنم ، می ذارم در فروم کامپلیت.حتماً توصیه می کنم مراجعه کنید بهش ، و لطفاً در رای گیری ش هم شرکت کنید

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
با سلام خدمت اساتيد من به يه مشكل بزرگي برخوردم.وقتي مي خوام i-mate Jam رو به كامپيتر به وسيله usb وصل كنم كامپيوترم هيچ واكنشي نشون نميده مخصوصن Microsoft ActiveSync كه اصلا نه كانكت ميشه نه هيچي چك هم ميكنه usb وصل هس ولي فقط شارژش مي كنه!version هاي مختلفم امتحان كردم ولي نشد!به نظرتون راهي هس بغير از اين كه system resetor كنم يا windows رو عوض كنم!لطفا راهنماييم كنيد چون دارم مي ميرم!پيشاپيش از توجه تون ممنونم.
يعني هيچ كي نمي خواد به من جواب بده!!:( آقاي king حداقل شما...PLZ

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دست شما درد نکنه ، نهایت لطف تونه.خیر فرصت نکردم، ولی نیگا می کنم.چرا هلپ خودشو نیگا نمی کنی؟
از نظر قیمت پشیمون شی؟البته من هیچ تضمینی نمی تونم بدم، ولی خوب ، دلیلی هم برای نگرانی نمی بینم.
نه از نظر قیمتی‌ نمیگم... از این نظر که بعدا از کاراییش ناراضی‌ بشم یه وقت...
داشتم چند تا از سایت های خارجی‌ رو میدیدم، و اینکه همشون به کیفیت sandisk اذعان داشتن... کاشکی‌ اینجا هم داشتیم...
دارم فکر می‌کنم که کسی‌ هست بتونه یه جوری از اونور برام جور کنتش... ارزششو داره، نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا