• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قربان کاملاً بسته به نیازها و انتظارات شماست
به شخصه اگه مجبور بودم در ایران خرید کنم ، توی این بازار آشفته، من p990i می خریدم!!

تفاوت های wm و uiq3 خیلی پایه ایه! ، ولی بزرگ ترین تفاوتشون فکر می کنم تعداد برنامه های موجود براشون باشه، برای ویندوز موبایل حدود 25000 عنوان وجود داره، برای uiq3 کمتر از 200 تا !!

از این 25000 تا دمت گرم 5 تا معرفی کن تو این x51 خودمون نصب کنیم حالشو ببریم:D

فرهاد باور کن که به جای سوء تغذیه،سوء برنامه گرفتم
58.gif

الان فقط با این calender WM5 کار می کنم و گهگدار هم بازی می کنم
106.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان فارسی ساز به غیر از Arabizer چی پیشنهاد میکنید ؟ من فقط میخوام sms های فارسی که میادو بتونم بخونم حالا اگه یه کیبورد فارسی هم داشت چه بهتر . شاید یه موقع لازم بشه .. (با این Arabizer یه برنامه نصب میشه که فایلهای txt رو با اون باز میکنه که نمیخوام اینجوری باشه)

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Arabizer

پدر منو در آورده هر رئز شب و روز اذان میگه چطور قط کنمش فابریک روئ جمین بود رفتم دلت کردمش از تو پروگرام بازم اذان میگه ..

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
Arabizer

پدر منو در آورده هر رئز شب و روز اذان میگه چطور قط کنمش فابریک روئ جمین بود رفتم دلت کردمش از تو پروگرام بازم اذان میگه ..

58.gif
58.gif
58.gif

امیر تو دیگه کی هستی
58.gif

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من ميدونم اکثر دستگاه ها تا بحال answering machine نداشتن.
اما اگر با اين resco audio recorder ميشه صدا طرف مقابل رو ضبط کرد معنيش اين نيست که ميشه answering machine داشت؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اما اگر با اين resco audio recorder ميشه صدا طرف مقابل رو ضبط کرد معنيش اين نيست که ميشه answering machine داشت؟

نه
چند و چندين بار روي اين مساله بحث شده
به هيچ عنوان

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزبه جان من توی history روی شماره tap & hold می کنم، save to contacts رو انتخاب می کنم، می ره تو contacts ، اونجا اولین گزینه <new Contact> هستش، ولی می شه به جاش روی contact ها تپ کنی، اونجا می شه شماره رو بزاری روی home یا mobile یا هرچی که دوست داری
Just_Cuz_19.gif

اگه هنوز هاردریست نکردید، می تونید از برنامه ی PIM Backup یا Jeyo Mobile Companion استفاده کنید

mamnoon
یک دنیا ممنون......................... ... . . ....... .. . . .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان فارسی ساز به غیر از Arabizer چی پیشنهاد میکنید ؟ من فقط میخوام sms های فارسی که میادو بتونم بخونم حالا اگه یه کیبورد فارسی هم داشت چه بهتر . شاید یه موقع لازم بشه .. (با این Arabizer یه برنامه نصب میشه که فایلهای txt رو با اون باز میکنه که نمیخوام اینجوری باشه)
احوال شما:blush: ... موقع نصب عربایزر، فقط دو مورد اول رو انتخاب کنید (arabic system + arabizer) ، بعد از طریق رسکو اکسپلورر association فایل های txt رو بر گردونید روی notes
2lwnd75.gif

Arabizer
کامل uninstall ش کنید، همونطور که بالا گفتم فقط دوتا مورد اول رو نصب کنید، مشکلی نباید به وجود بیاد

موقع نصب pocket islam هم همین اتفاق می افته، باید برید توی خود برنامه ی pocket islam ، اون بالا یه آیکان بلندگو هست، روی اون دوبار که تپ کنید آیکانه می شه یه ضربدر روی بلندگو! و اذان قطع می شه.

از این 25000 تا دمت گرم 5 تا معرفی کن تو این x51 خودمون نصب کنیم حالشو ببریم:D
فرهاد باور کن که به جای سوء تغذیه،سوء برنامه گرفتم
58.gif

الان فقط با این calender WM5 کار می کنم و گهگدار هم بازی می کنم
106.gif

اینجا رو حتماً ببین وحید جان :happy:

یعنی روی a200 صدای طرف مقابل رو می شه ضبط کرد؟ روی prophet/hermes که اینطور نیست...اگه چیزی ضبط شه صدای خودمونه!

به هر حال بستگی به سخت افزار و os دستگاه داره، به گیگابایت ها یه تیکه سخت افزار مخصوص این کار اضافه کردن! ، روی بعضی از دستگاه ها هم از اول وجود داشته (hp6315 / آیمیت جم؟ )

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
Arabizer

start / program / imaginet / prayer times / tools/ alarms/ unmark enable notifications

مگه اینطوری درست نمی شه؟ :blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرسی دکتر جون... یه سوال... شما این چیزا رو از کجا میدونی؟؟؟

قربان برای چندمین بار خدمت شما توصیه می کنم که ترد کامپلیت ( راهنمای جامع پی دی ای ) رو بخونید
تقریبا همه این مطالبی که به مرور ما بهش برخوردیم و فکر کردیم برای دیگران ممکنه پیش بیاد رو به صورت پست هایی کوتاه انجا نوشته ایم.

فکر می کنم اگر یک جوری می شد خواندن این ترد رو در کنار مرامنامه اجباری کرد ، همه فیض می بردیم
53.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
احوال شما:blush: ... موقع نصب عربایزر، فقط دو مورد اول رو انتخاب کنید (arabic system + arabizer) ، بعد از طریق رسکو اکسپلورر association فایل های txt رو بر گردونید روی notes
2lwnd75.gif

کامل uninstall ش کنید، همونطور که بالا گفتم فقط دوتا مورد اول رو نصب کنید، مشکلی نباید به وجود بیاد

موقع نصب pocket islam هم همین اتفاق می افته، باید برید توی خود برنامه ی pocket islam ، اون بالا یه آیکان بلندگو هست، روی اون دوبار که تپ کنید آیکانه می شه یه ضربدر روی بلندگو! و اذان قطع می شه.

اینجا رو حتماً ببین وحید جان :happy:

یعنی روی a200 صدای طرف مقابل رو می شه ضبط کرد؟ روی prophet/hermes که اینطور نیست...اگه چیزی ضبط شه صدای خودمونه!

به هر حال بستگی به سخت افزار و os دستگاه داره، به گیگابایت ها یه تیکه سخت افزار مخصوص این کار اضافه کردن! ، روی بعضی از دستگاه ها هم از اول وجود داشته (hp6315 / آیمیت جم؟ )
81.gif
بابا این قدر شجاعت روزبه رو ازش نگیرید ، وقتی یک برنامه نقلی نوشت همه این رو سوسک کرد می فهمید

ببینید ، دستگاه های گیگا ، سخت افزار صوتی شون فول داپلکس هست ، به همین دلیل علاوه بر منشی ، می تونه مکالمه رو ضبط کنه ، یا حتی رو مکالمه شما با اون طرف خط ، نویز بندازه یا مثلا صدای فرودگاه رو تقلید کنه
192.gif

من ولی همچنان فکر می کنم یک راه نرم افزاری حداقل برای ایجاد منشی تلفنی وجود داشته باشه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
81.gif
من ولی همچنان فکر می کنم یک راه نرم افزاری حداقل برای ایجاد منشی تلفنی وجود داشته باشه

3946.gif
فكر هاي شما هميشه عاليه
دكتر ... نميشه ( سخت افزاري )
1655.gif
صداي اسپيكر رو با ميكروفون هماونگ كرد ... ؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

آره منم واسه همين گفتم.روی a200 صدای طرف مقابل ضبط ميشه.
از نظر من اين يعنی اينکه ميشه answering machine داشت.
وقت کنم ميرم ببينم ميشه صدا روی خط انداخت...اگر شد خوب از لحاظ تئوری همچيز حله

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آره منم واسه همين گفتم.روی a200 صدای طرف مقابل ضبط ميشه.
از نظر من اين يعنی اينکه ميشه answering machine داشت.
وقت کنم ميرم ببينم ميشه صدا روی خط انداخت...اگر شد خوب از لحاظ تئوری همچيز حله

رو P525 هم با Vitoمیشه صدای طرف مقابل رو ظبط کرد.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
من داشتم یه برنامه رو از نشون دادن توی قسمت today حذف میکردم که گوشیم هنگ کرد و حالا هروقت ویندوز بالا میاد هنگ میکنه.
کسی نمیدونه چجوری میشه رفعش کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا