• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از اين safemode ها نداری؟
مثلاً با safemode بيای بالا يکبار ديگه اضافه يا کسر کنی اون item رو
شايد registry خراب شده

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
از اين safemode ها نداری؟
مثلاً با safemode بيای بالا يکبار ديگه اضافه يا کسر کنی اون item رو
شايد registry خراب شده
safemode دارم. توی safemode درست میاد بالا. اما توی safemode فقط دو سه تا آیتم date , tiem , owner info رو توی today نشون میده. آیتم های دیگه رو نشون نمیده که بخوام حذفشون کنم. واسه همینم وقتی عادی ویندوز میاد بالا هنگ میکنه.

ali1564

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم برنامه ای به اسم XMS که sms ها رو به صورت شکلک و عکس میفرسته در ایران هم کار می کنه...؟
اگه کار می کنه لطفا به منم بگید چون هر کاری میکنم می گه "could not send XMS text message"...!!!!:weird:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم برنامه ای به اسم XMS که sms ها رو به صورت شکلک و عکس میفرسته در ایران هم کار می کنه...؟
اگه کار می کنه لطفا به منم بگید چون هر کاری میکنم می گه "could not send XMS text message"...!!!!:weird:

ربطي به ايران نداره
هر دو طرف اگه Xms رو روي ppc نصب كرده باشن خيلي ساده كار ميده
من شخصا امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشته

برنامه رو به كل با عربيزر حذف و دوباره نصب كنيد. رجيستر يادتون نره
فكر كنيد يك حالت دستوري داره مثل شكلك هاي ياهو كه برنامه اونا رو تشخيص ميده و اجرا ميكنه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من داشتم یه برنامه رو از نشون دادن توی قسمت today حذف میکردم که گوشیم هنگ کرد و حالا هروقت ویندوز بالا میاد هنگ میکنه.
کسی نمیدونه چجوری میشه رفعش کرد؟

1 - (مموري كارتتون رو از گوشي خارج كنيد )
2-برنامه Pocket Controller رو نصب بكنيد
اين برنامه به طريقي عمل ميكنه كه شما تا ويندوزتون بالا مياد تصوير گوشي روي pc داريد و ميتونيد سريعا كاري رو كه ميخوايد ... با pc سريع انجام بديد
يه بار سرم در اومد با همين برنامه كارم رديف شد. يعني توي پي پي سي نميتونستم كار كنم اما توي پي سي كار ميكرد :blink: عجيبه نه ؟
3- در آخر اگه كسي نظري نداشت ميتونيد يه هارد ريست كوچيك بكنيد.

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
safemode دارم. توی safemode درست میاد بالا. اما توی safemode فقط دو سه تا آیتم date , tiem , owner info رو توی today نشون میده. آیتم های دیگه رو نشون نمیده که بخوام حذفشون کنم. واسه همینم وقتی عادی ویندوز میاد بالا هنگ میکنه.

تو سیف مود این مسیر رو دنبال کن...
Start--> setting-->today--> Items tab
حال این چیزهایی که میبینی همون چیزهایی که تو قسمت تودی هست...
ببین از اینجا میشه کاری کرد...

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
کسی روی pda2k ویندوز موبایل 5 نصب کرده؟
من با نصب patches روی pda2k مشکل دارم. وقتی patch های button و ba_wm5 را نصب میکنم، دیگه موبایل دستگاهم کار نمیکنه و آنتن نمیده.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

اقا این wm5 برای pda2k درست حسابی کار می کنه ؟ یعنی دوربین میاد؟ و ... اگه آره یه لینک بده مم dl کنم

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
:
ایچه عکسی بود آقا ابی؟ :blink:
تا تب رو عوض کردم ترسیدم!
آقا واسه منم اسنطوری میشه! باید فایل ها رو از خود فولدر کپی کنم. یعنی فولدر با فایلاش کپی نمیشه باید فایل ها رو با هم تو فولدر خالی کپی کنید.
من که نتونستم حلش کنم ولی شما یه کاری بکن.
با رسکو بریز.
رسکو اکسپلوریشن رو نصب کن بعد کلیک راست، بعد send to / my devise خیلی هم بیتر تره! :blush:

روی file تو pc کلیک راست کن از منوی properies تیک read only رو وردار بعد ک÷ی کن

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
جواد جان، وقتی که دستگاه رو می زاری کنار اسکرین رو lock می کنی؟ اگه می کنی نکن بعد ببین مشکلت باقی می مونه یا نه؟

بعدم اصولاً یه هارد ریست می تونه درمون بسیاری از مشکلات باشه !!

اون آی دی که گفتم هم ماله خودم بود، اکتیو هم چیزی ندارم
1041.gif

منم این مشکل رو با pda2k دارم بعد از کلی فکر کردن به این نتیجه رسیدم وقتی باتری داره تموم میشه این طوری میشه مال من که اینجوریه مال شما رو نمیدونم خودتون test کنید

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این wm5 برای pda2k درست حسابی کار می کنه ؟ یعنی دوربین میاد؟ و ... اگه آره یه لینک بده مم dl کنم

سلام دوست گرامی
من الان یک هفته میشه که این روم جدید رو نصب کردم
هیچ مشکلی نداشتم و خیلی نرم و راحت کار میکنه
http://forum.persiantools.com/t72567-page4.html
اینجا توضیحاتشو نوشتم
فقط یه مسئله که عربایزر ورژن 2 رو نتونستم نصب کنم که مشکل از عربایزر بود از ورژن پائین استفاده کن
باز هم ممنون از فرهاد عزیز بابت معرفی این روم
موفق و شاد باشی

e900

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. با wm5 چطور میشه مموری کارتو فرمت کرد؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
من داشتم یه برنامه رو از نشون دادن توی قسمت today حذف میکردم که گوشیم هنگ کرد و حالا هروقت ویندوز بالا میاد هنگ میکنه.
کسی نمیدونه چجوری میشه رفعش کرد؟

تو سیف مود این مسیر رو دنبال کن...
Start--> setting-->today--> Items tab
حال این چیزهایی که میبینی همون چیزهایی که تو قسمت تودی هست...
ببین از اینجا میشه کاری کرد...

توي Safe mode اون آيتم‌ها رو نشون نميداد. فقط آيتم‌هاي date, owner info , arabic date رو نشون ميداد.

1 - (مموري كارتتون رو از گوشي خارج كنيد )
2-برنامه Pocket Controller رو نصب بكنيد
اين برنامه به طريقي عمل ميكنه كه شما تا ويندوزتون بالا مياد تصوير گوشي روي pc داريد و ميتونيد سريعا كاري رو كه ميخوايد ... با pc سريع انجام بديد
يه بار سرم در اومد با همين برنامه كارم رديف شد. يعني توي پي پي سي نميتونستم كار كنم اما توي پي سي كار ميكرد :blink: عجيبه نه ؟
3- در آخر اگه كسي نظري نداشت ميتونيد يه هارد ريست كوچيك بكنيد.

توي حالت معمولي كه ويندوز بالا ميومد اكتيو سينك وصل نميشد واسه همينم Pocket Controller پيغام ميداد كه نميتونه وصل بشه.
رفتم توي Safe mode . از طريق رجيستري اون آيتم‌هاي today رو غيرفعال كردم. خواستم با Pocket Controller وصل بشم. هنگ كرد. ريست كردم.
تا اينجا تازه خوبش بود. از اينجا به بعد مشكل اصليم شروع شد. :( (چون حداقل تا اينجا توي Safe mode ويندوز بالا ميومد.)

گوشي كه ريست شدم ديدم داره time zone و زمان رو ميپرسه و با كمال تعجب ديدم كه گوشي خودش خودش رو هارد ريست كرده :eek: مگه ميشه؟ واسه هارد ريست بايد سه تا دكمه رو باهم بزنم تا بشه. اصلا هم از برنامه‌هام بكاپ نگرفته بودم. :(

بازم تا اينجاش خوبه. آخه هي بدتر و بدتر ميشه. :(

بعد كه داشت ويندوز رو مجدد نصب ميكرد رو نصب يكي از برنامه‌ها قفل كرد و منم ريست كردم كه اينبار خودم هارد ريست كنم تا شايد درست ويندوز نصب بشه.

هارد ريست كه كردم ديگه گوشي تعطيل شد. از ديروز تاحالا 10 بار هارد ريست كردم اما هربار بعد از اينكه رام رو فرمت ميكنه قبل از اينكه ويندوز بخواد نصب بشه گوشي هنگ ميكنه.
باورتون ميشه كه گوشي حتي توي هارد ريست هم قفل كنه؟
آخه چجوري ميشه كه اينجوري ميشه؟ من كه اصلا ضربه نزده بودم. نرم‌افزار بد هم نصب نكرده بودم. خود today گوشي قاطي كرد و به اينجا رسيد.

با اين اوضاع ديگه فكر نكنم كسي بتونه كمك كنه. درسته؟ زنگ زدم گارانتي گفت هارد ريست كن. گفتم نميشه. بايد ببرم اونجا. كسي اگه لطفا راهي بلده بگه.

(از ديشب تاحالا صدبار از PPC گرفتن پشيمون شدم. يكسال و نيم p910i داشتم صدتا برنامه روش نصب بود اما يه بار هم هارد ريست نكردم. اما اين رو هفته اولي كه خريدم 3بار مجبور شدم هارد ريست كنم. الآنم كه به اين وضعيت عجيب رسيد.)

تو رو خدا يكي كمك كنه. انگار هميشه بدتر از بدي هم وجود داره. الآن كه اين پست رو ويرايش ميكنم ديگه اصلا گوشي روشن نميشه. توي گارانتي هم نوشته كه اگه گوشي بهر دليل خاموش بشه جزو گارانتي نيست. اگه حداقل روشن بشه و هنگ كنه ميتونم ببرم گارانتي. اما الآن اگه گارانتي قبول نكنه يعني........ :( :( :(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
توي Safe mode اون آيتم‌ها رو نشون نميداد. فقط آيتم‌هاي date, owner info , arabic date رو نشون ميداد.

توي حالت معمولي كه ويندوز بالا ميومد اكتيو سينك وصل نميشد واسه همينم Pocket Controller پيغام ميداد كه نميتونه وصل بشه.
رفتم توي Safe mode . از طريق رجيستري اون آيتم‌هاي today رو غيرفعال كردم. خواستم با Pocket Controller وصل بشم. هنگ كرد. ريست كردم.
تا اينجا تازه خوبش بود. از اينجا به بعد مشكل اصليم شروع شد. :( (چون حداقل تا اينجا توي Safe mode ويندوز بالا ميومد.)

گوشي كه ريست شدم ديدم داره time zone و زمان رو ميپرسه و با كمال تعجب ديدم كه گوشي خودش خودش رو هارد ريست كرده :eek: مگه ميشه؟ واسه هارد ريست بايد سه تا دكمه رو باهم بزنم تا بشه. اصلا هم از برنامه‌هام بكاپ نگرفته بودم. :(

بعد كه داشت ويندوز رو مجدد نصب ميكرد رو نصب يكي از برنامه‌ها قفل كرد و منم ريست كردم كه اينبار خودم هارد ريست كنم تا شايد درست ويندوز نصب بشه.

هارد ريست كه كردم ديگه گوشي تعطيل شد. از ديروز تاحالا 10 بار هارد ريست كردم اما هربار بعد از اينكه رام رو فرمت ميكنه قبل از اينكه ويندوز بخواد نصب بشه گوشي هنگ ميكنه.
آخه چجوري ميشه كه اينجوري ميشه؟ من كه اصلا ضربه نزده بودم. نرم‌افزار بد هم نصب نكرده بودم. خود today گوشي قاطي كرد و به اينجا رسيد.

با اين اوضاع ديگه فكر نكنم كسي بتونه كمك كنه. درسته؟ زنگ زدم گارانتي گفت هارد ريست كن. گفتم نميشه. بايد ببرم اونجا. كسي اگه لطفا راهي بلده بگه.

(از ديشب تاحالا صدبار از PPC گرفتن پشيمون شدم. يكسال و نيم p910i داشتم صدتا برنامه روش نصب بود اما يه بار هم هارد ريست نكردم. اما اين رو هفته اولي كه خريدم 3بار مجبور شدم هارد ريست كنم. الآنم كه به اين وضعيت عجيب رسيد.)

تو رو خدا يكي كمك كنه. انگار هميشه بدتر از بدي هم وجود داره. الآن كه اين پست رو ويرايش ميكنم ديگه اصلا گوشي روشن نميشه. توي گارانتي هم نوشته كه اگه گوشي بهر دليل خاموش بشه جزو گارانتي نيست. اگه حداقل روشن بشه و هنگ كنه ميتونم ببرم گارانتي. اما الآن اگه گارانتي قبول نكنه يعني........ :( :( :(
قربان این قدر به خودتون ناراحتی ندید
در ضمن دستگاه شما یه کم تعطیله. ولی اگر خواستید قبل ازنمایندگی یک فروم پیدا کنید که دیگران از دستگاه شما استفاده می کنن ، سئوال کنید

ولی اگرم نشد ، خیالتون راحت، ببرید گارانتی ، بگید خودش باطری ش تمام شد ، من که زنگ زدم گفتم این طوریه

بزنید خودتون رو به کوچه علی چپ
موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

دوست عزیز:) آرامش خودتو حفظ کن:)

بعد باطری گوشیتون رو دربیارید :) وسپس چند ثانیه دکمه پاور دستگاه رو نکر دارید:blush:

گوشی رو به حالت خودش رها کنید (دقت شود که باطری درون گوشی نباشه:blink: ) برید یه چای برا خودتون بریزید و با کمال خونسردی به آهنگ مورد علاقتون با صدای بلند گوش کنید:happy: بعد گذشت 30 دقیقه برگردید و دوباره دکمه پاور گوشی رو به مدت چند ثانیه (حدود 20 ثانیه) نگه دارید (دقت شود هنوز باطری درون گوشی نیست:p )

سپس باطری رو درون گوشی گذاشته و از همون اول گوشی رو با دکمه های هارد ریست بالا بیارید (شاید باز هم اون مشگل باشه و لی کمی صبر کنید و اون مراحل بالا رو اینبار خیلی سریع تر انجام بدید:)

در آخر اگر هم نشد به سمت نمایندگی حرکت کنید:) و به جد و آباد من هم لطفا فحش ندید که یارو مارو گذاشت سر کار:cool: :lol:

موفق باشید

حتما نتیجه کار رو بگید اینجا;)

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست گرامی
اینجا توضیحاتشو نوشتم
فقط یه مسئله که عربایزر ورژن 2 رو نتونستم نصب کنم که مشکل از عربایزر بود از ورژن پائین استفاده کن
موفق و شاد باشی

آقا ما که هرچی خواستیم این pt و کاربرای گلش به ما دادن دستتون درد نکنه:lol: راستی اگه upgrade کردم بعدا میشه اگه به مشکل خوردم دوباره downgrade کنم به wm3

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
قربان این قدر به خودتون ناراحتی ندید
در ضمن دستگاه شما یه کم تعطیله. ولی اگر خواستید قبل ازنمایندگی یک فروم پیدا کنید که دیگران از دستگاه شما استفاده می کنن ، سئوال کنید

ولی اگرم نشد ، خیالتون راحت، ببرید گارانتی ، بگید خودش باطری ش تمام شد ، من که زنگ زدم گفتم این طوریه

بزنید خودتون رو به کوچه علی چپ
موفق باشید
چشم اميدوارم كوچه علي چپ رو فراموش نكنم. آخه اين كه يهو و بيدليل گوشي اينجوري بشه آدم غافلگير ميشه. اما شما كه بهتر ميدونين اين گارانتي‌هاي داخلي هم همش كشكن. بنظرم احتمال اينكه گوشي از طريق يكي از راهكارهاي اين تاپيك درست بشه بيشتره تا اينكه بوسيله نمايندگيش.:blush:

دوست عزیز:) آرامش خودتو حفظ کن:)

بعد باطری گوشیتون رو دربیارید :) وسپس چند ثانیه دکمه پاور دستگاه رو نکر دارید:blush:

گوشی رو به حالت خودش رها کنید (دقت شود که باطری درون گوشی نباشه:blink: ) برید یه چای برا خودتون بریزید و با کمال خونسردی به آهنگ مورد علاقتون با صدای بلند گوش کنید:happy: بعد گذشت 30 دقیقه برگردید و دوباره دکمه پاور گوشی رو به مدت چند ثانیه (حدود 20 ثانیه) نگه دارید (دقت شود هنوز باطری درون گوشی نیست:p )

سپس باطری رو درون گوشی گذاشته و از همون اول گوشی رو با دکمه های هارد ریست بالا بیارید (شاید باز هم اون مشگل باشه و لی کمی صبر کنید و اون مراحل بالا رو اینبار خیلی سریع تر انجام بدید:)

در آخر اگر هم نشد به سمت نمایندگی حرکت کنید:) و به جد و آباد من هم لطفا فحش ندید که یارو مارو گذاشت سر کار:cool: :lol:

موفق باشید

حتما نتیجه کار رو بگید اینجا;)

دستت شما درد نكنه. اقلا با اينكار گوشي روشن شد.(اما همچنان ويندوز بالا نمياد). حالا فلسفه اينكار چي بود؟
كسي تاحالا با اين مشكل برخورد نكرده؟ يه منويي هست كه اگه سه تاكليد مجاور رو بزني باز ميشه و تست امكانات گوشي شامل بلوتوث و فلاش و ال‌سي‌دي و غيره هست. توي اونجا همه چيز رو درست نشون ميده. اما ويندوز بالا نمياد. يه منوي RTC هم داره. مخفف چيه؟ چون ميشه صفرش كرد. ‍CMOS Operation رو هم ميشه تغيير داد.
يه سوالي داشتم. اگه cab فايل هاي پوشه ويندوز خراب بشن ممكنه ويندوز نتونه دوباره نصب بشه؟ (چون شبيه اين كار رو كردم.)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چشم اميدوارم كوچه علي چپ رو فراموش نكنم. آخه اين كه يهو و بيدليل گوشي اينجوري بشه آدم غافلگير ميشه. اما شما كه بهتر ميدونين اين گارانتي‌هاي داخلي هم همش كشكن. بنظرم احتمال اينكه گوشي از طريق يكي از راهكارهاي اين تاپيك درست بشه بيشتره تا اينكه بوسيله نمايندگيش.:blush:

دستت شما درد نكنه. اقلا با اينكار گوشي روشن شد.(اما همچنان ويندوز بالا نمياد). حالا فلسفه اينكار چي بود؟
كسي تاحالا با اين مشكل برخورد نكرده؟ يه منويي هست كه اگه سه تاكليد مجاور رو بزني باز ميشه و تست امكانات گوشي شامل بلوتوث و فلاش و ال‌سي‌دي و غيره هست. توي اونجا همه چيز رو درست نشون ميده. اما ويندوز بالا نمياد. يه منوي RTC هم داره. مخفف چيه؟ چون ميشه صفرش كرد. ‍CMOS Operation رو هم ميشه تغيير داد.
يه سوالي داشتم. اگه cab فايل هاي پوشه ويندوز خراب بشن ممكنه ويندوز نتونه دوباره نصب بشه؟ (چون شبيه اين كار رو كردم.)

شما زیاد رو فلسفه اینکار فکر نکن رفیق فقط انجام بده:) :blush:

و اما مشگل بعدتون اجازه بدید یه ذره روش فکر کنم چون الان عجله دارم و قرار بریم خواستگاری برا دادش جونم:cool: :blink: :)

موفق باشید:)

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
شما زیاد رو فلسفه اینکار فکر نکن رفیق فقط انجام بده:) :blush:

و اما مشگل بعدتون اجازه بدید یه ذره روش فکر کنم چون الان عجله دارم و قرار بریم خواستگاری برا دادش جونم:cool: :blink: :)

موفق باشید:)

آره؟ پس اصلا رو اين سوال فكر نكن. برس به همون داداش جون. مباركه.:D
البته از بس به گفته جنابعالي عمل كردم و باطري درآوردم و پاور رو نگهداشتم و هاردريست كردم كه ديگه هنگ نميكنه مدام هي روشن ميشه ريست ميشه :wacko: . اميدوارم عمرش تا وقتي كه ميبرمش نمايندگي باقي باشه. :blush:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست گرامی
اینجا توضیحاتشو نوشتم
موفق و شاد باشی

ashil جان من اون wm5 رو که 33 مگ بود رو dl کردم اما اولش که میاد کلا عکس imate jam رو میندازه اصلا مشخصات گوشی رو نمیده و کلا نصب نمیشه:( 33 مگ dl کردم هیچی به درد نمیخوره یه راهنمایی کن مرسی رفیق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا