• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_xp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر از قسمت آلبوم خود گوشی بک گراند رو انتخاب کنی یه قسمت داره که ازت میپرسه چند % میخوای که عگست روشن باشه و هر چقدر این درصد رو پائین ببری عگست پر رنگ تر میشه:)

موفق باشی:)

ممنون دوست عزیز .
راستش این نسخه از ویندوز دستگاه آلبوم نداره . متاسفانه نتونستم عکسم رو واضح تر کنم . اگه راه حل دیگه ای میدونی لطفا بگو استفاده ببریم.
یه سوال دیگه هم داشتم . چطوری از پاکت پی سی ( از کل صفحه ) عکس می گیرید؟
ممنون .

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

فایل های ضمیمه

• ScrCapture.zip
    6.9 KB · نمایش ها: 9

mahmoud1978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
میخواستم بدونم GPRS چیست و چه کارایی هایی دارد.ممنونم

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
gprs برای من هم فعال شده ولی sms ی که گفتن تنظیمات رو میفرستن نیومده هر چی هم باهاش ور رفتم نشد .

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من این دیکشنری نصب کردم،ولی با arabizer کانفلیکت داره،یعنی تا وقتی عربزیر enable هست برنامه کار نمیکنه،وقتی disable میکنمش هیچ مشکلی ندارم!!!کسی با این مشکل مواجه نشده؟؟arabizer ورژنش 2.لطفا راهنمایی کنید،ممنون.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
من این دیکشنری نصب کردم،ولی با arabizer کانفلیکت داره،یعنی تا وقتی عربزیر enable هست برنامه کار نمیکنه،وقتی disable میکنمش هیچ مشکلی ندارم!!!کسی با این مشکل مواجه نشده؟؟arabizer ورژنش 2.لطفا راهنمایی کنید،ممنون.

این نسخه جدیدش متاسفانه با هیچ فارسی سازی گویا سازگاری نداره(حتی informobility) یعنی باید حتما disable باشه تا کار کنه!

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
این نسخه جدیدش متاسفانه با هیچ فارسی سازی گویا سازگاری نداره(حتی informobility) یعنی باید حتما disable باشه تا کار کنه!

منم باهاش مشکل داشتم پاکش کردم همون ورژن قديمشو ريختم :(

amirtooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می خوام بدونم بهترین فرمت برای ریختن ترانه روی i-mate که هم کیفیت خوبی برای گوش کردن با هندس فیری داشته باشه هم حجمش کم باشه چیه؟؟
یعنی در اصل چه جوری میشه حجم اهنگهارو بدون افت کیفیت کم کرد؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان
می خوام بدونم بهترین فرمت برای ریختن ترانه روی i-mate که هم کیفیت خوبی برای گوش کردن با هندس فیری داشته باشه هم حجمش کم باشه چیه؟؟
یعنی در اصل چه جوری میشه حجم اهنگهارو بدون افت کیفیت کم کرد؟

mp3 و aac
با برنامه های مختلفی می شه تبدیل کرد...مثلاً sound forge
و البته بهتره که یه کارت مموری ابتیاع بفرمایید:rolleyes: الان اکثراً همه ی آهنگ هایی که دست منو شما می رسن mp3 هستن خودشون دیگه..

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من با یه مشکلی مواجه شدم که دیگه بدجوری رو اعصابم داره jumping میکنه!!:wacko:
موضوع اینه که مثلا اومدم arabizer آنیستال کردم،اسم برنامه از لیست برنامه ها remove شده،ولی در واقع برنامه بطور کامل unistall نشده،بطوریکه وقتی میخوام arabizer نصب کنم به عنوان یه برنامه installed میشناسدش!!هر کاری کردم،از soft reset بگیرید تا...حتی خودم با رسکو تو گوشیم گشتم هر چی فایل مربوط به این برنامه بود delete کردم ولی توفیقی حاصل نشد!!همین بلا سر نصب informobility هم سرم اومده.از اونجایی که تازه گوشیمو hardreset کردم،نمیخوام یه بار دیگه اینکارو بکنم.یادمه اقا حسین گفته بود برنامه ای هست که میتونه بهم کمک کنه،ولی من هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نشد.حال اگه کسی برنامه ای یا راه حلی واسه این مشکل من داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون

nima62us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر تمامی دوستان من دو تا سوال دارم اگر ممکنه منو راهنمایی کنین
1)ایا میشه فایلهای exe رو مستقیما به cab تبدیل کرد؟:blush:
2)جریان هین gprs خط های ایران سل چیه؟ منظورم اینه که دیگه نمیخواد کلی پول دستگاه gprs رو بدیم ؟:rolleyes:
با تشکر:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بر تمامی دوستان من دو تا سوال دارم اگر ممکنه منو راهنمایی کنین
1)ایا میشه فایلهای exe رو مستقیما به cab تبدیل کرد؟:blush:
2)جریان هین gprs خط های ایران سل چیه؟ منظورم اینه که دیگه نمیخواد کلی پول دستگاه gprs رو بدیم ؟:rolleyes:
با تشکر:)

احتمالا منظورتون از دستگاه, GPS نیست؟!

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
mp3 و aac
با برنامه های مختلفی می شه تبدیل کرد...مثلاً sound forge
و البته بهتره که یه کارت مموری ابتیاع بفرمایید:rolleyes: الان اکثراً همه ی آهنگ هایی که دست منو شما می رسن mp3 هستن خودشون دیگه..

سلام فرهاد عزیز
:blush:
چون از PPC به عنوان MP3Player هم استفاده می کنم و محدودیت ظرفیت کم کم داره اذیتم می کنه، در حال حاظر MiniSd 2 Gig که فعلا بیشترین ظرفیت این مدل مموری کرت هست روی PPC هست، اما این کافی نیست برام:( .
تصمیم گرفتم همه Track هارو از فرمت MP3 128 Kb به فرمت aac+ تبدیل کنم و استفاده کنم. فقط دو تا مشکل باقی می مونه :

1) Pocket Music که روی PPC من نصب هست اجازه خوندن فرمتهای aac رو به من نمیده ولی مشخصه که جزو فرمتهای ساپورت شده هست ، کسی می دونه چهطور برای این فرمت باید رجیستر بشه؟ گویا رجیسترش جداگانست :hmm:

2) نوکیا با امدن N91 گفته بود که می تونین همه موزیکهاتون رو به فمت aac+ تبدیل کنین و به حجم تقریبی یک دهم همون Track به صورت MP3 کاهش بدین بدون اینکه ذره ای افت کیفیت داشته باشه، آیا این فقط یک مصلب تبلیغاتی بوده یا واقعیت داره؟:f34r:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام فرید جان...چطوری؟
mornincoffee.gif

1)درسته، سریال نامبر جدا می خوان، ایـــن پست رو ببینید
2)راستش من تاحالا اصلاً با فایل های aac کار نکردم
169.gif
... توی سایت مخترعینش که نوشته با 24kbps می شه صدای کیفیت بالای استریو داشت
download.aspx
راست و دروغش دیگه پای خودشون! ولی خوب واسه ی امتحان می تونید دانلود کنید یه چند تایی فایل ببینید چطوره کیفیت هاشون...بعداً مارو هم در جریان نتایج بزارید
121fs725372.gif

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
دستگاه من جمینه .چندوقته(از وقتی سیمکارت انداختم)خودش الکی سر ساعت 5 reminder میده وزنگ میزنه درصورتی که من هیچ آلارمی تنظیم نکردم

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به عزیزان گل من
ساعت گوشی من(imate-jam) تب داره یعنی خودش واسه خودش عشقی جلو میره اونم نه یکی دو ساعت.
حالا به نظر شوماها مشکل از کجاست؟
ممنان

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام فرهاد عزیز
:blush:
چون از PPC به عنوان MP3Player هم استفاده می کنم و محدودیت ظرفیت کم کم داره اذیتم می کنه، در حال حاظر MiniSd 2 Gig که فعلا بیشترین ظرفیت این مدل مموری کرت هست روی PPC هست، اما این کافی نیست برام:( .
تصمیم گرفتم همه Track هارو از فرمت MP3 128 Kb به فرمت aac+ تبدیل کنم و استفاده کنم. فقط دو تا مشکل باقی می مونه :

1) Pocket Music که روی PPC من نصب هست اجازه خوندن فرمتهای aac رو به من نمیده ولی مشخصه که جزو فرمتهای ساپورت شده هست ، کسی می دونه چهطور برای این فرمت باید رجیستر بشه؟ گویا رجیسترش جداگانست :hmm:

2) نوکیا با امدن N91 گفته بود که می تونین همه موزیکهاتون رو به فمت aac+ تبدیل کنین و به حجم تقریبی یک دهم همون Track به صورت MP3 کاهش بدین بدون اینکه ذره ای افت کیفیت داشته باشه، آیا این فقط یک مصلب تبلیغاتی بوده یا واقعیت داره؟:f34r:

تنها فرمتی که با 48 کیلو بیت در ثانیه هم کیفیت MP3 128 رو نگه میداره WMA9 هستش..دلیلش هم اینکه پهنای باند فرکانسی رو کم نمیکنه..ACC تو همه ورژنهاش مشگل رنج فرکانسی رو داره...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا