• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب حسین جان،حالا تفاوت این دوتا در چی هست؟شاید من متوجه نمی شم،:blush:

مجتبی جون به عشقت همین الان از خانمم و خواهرم وبابام و عمه م و مهمونمون که فامیلش ابراهیمی هست سوال کردم که فقط بکن کدوم روشن تره:blush:

در جواب همه بدون استثنا گفتن مگه گورییییییییییییی:D

همه گفتم اتم صفحه روشن تری داره راستی اگر بیاین خونمون کلی خوشحال میشم:)

آدرس بدممم؟؟؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جون به عشقت همین الان از خانمم و خواهرم وبابام و عمه م و مهمونمون که فامیلش ابراهیمی هست سوال کردم که فقط بکن کدوم روشن تره:blush:

در جواب همه بدون استثنا گفتن مگه گورییییییییییییی:D

همه گفتم اتم صفحه روشن تری داره راستی اگر بیاین خونمون کلی خوشحال میشم:)

آدرس بدممم؟؟؟
قربونت برم حسین جان،آره حق داری،خوب من متوجه نشدم چون داشتم صرفا" به جزئیات نوشتاری توجه می کردم،باید به کل صفحه توجه می کردم(کلی نگاه می کردم)
خوب من رو هم تحریک کردی با یه اتم مقایسه کنم،
منظورت از عشقم اتم اگزک هست؟:lol: :lol: اما عشق من فلیمه;)
اگر عیدی می دی من بیام،شوخی کردم،به مهموناتون برسین و خوش بگذره،:happy:
جالب شد،حسین جان دوست دارم کم کم در زمانهایی که حسش رو داری از جنبه های مختلف بین اتم و اتم اگزک مقایسه انجام بدی،شاید به این نتیجه برسیم که دیگه دوستان دیگه سمت اتم اگزک نیان،;)
امیدوارم سال خوبی داشته باشی،

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
قربونت برم حسین جان،آره حق داری،خوب من متوجه نشدم چون داشتم صرفا" به جزئیات نوشتاری توجه می کردم،باید به کل صفحه توجه می کردم(کلی نگاه می کردم)
خوب من رو هم تحریک کردی با یه اتم مقایسه کنم،
منظورت از عشقم اتم اگزک هست؟:lol: :lol: اما عشق من فلیمه;)
اگر عیدی می دی من بیام،شوخی کردم،به مهموناتون برسین و خوش بگذره،:happy:
جالب شد،حسین جان دوست دارم کم کم در زمانهایی که حسش رو داری از جنبه های مختلف بین اتم و اتم اگزک مقایسه انجام بدی،شاید به این نتیجه برسیم که دیگه دوستان دیگه سمت اتم اگزک نیان،;)
امیدوارم سال خوبی داشته باشی،

اتفاقا هر چی بیشتر با اگزگ ور میرم میبینم انتخاب خیلی خیلی خوبیه ولی واقعا من نمیتونم درک کنم چرا اینقدر با اتم معمولی اختلاف قیمت داره حالا بزار یه فیلم باهاش ببینم از سی پی یوش هم میگم:)

جای فرهاد خالی با اون مقایسه های دقیق و علمیش:rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا اینو ما تست کردیم خودتون ببینید چقدر تفاوت داره

اولی اتم اگزگ:)

30xin88.jpg

اینم اتم :)

2gv3m87.jpg

تست دیگه هم خواستید بگید بزارم براتون:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا اینو ما تست کردیم خودتون ببینید چقدر تفاوت داره

اولی اتم اگزگ:)

30xin88.jpg

اینم اتم :)

2gv3m87.jpg

تست دیگه هم خواستید بگید بزارم براتون:)
خوبه حسین جان،ببخشید پررویی می کنم و اینو می گم،اما تا جایی که می تونید از همه لحاظ این دو مدل رو مقایسه کنید،بد نیست،اگر در زمینه های دیگه ای بتونی از دو مدل بنچ مارک بگیری خیلی عالی می شه،
بازم مرسی بابت تست تی سی پی ام پی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوبه حسین جان،ببخشید پررویی می کنم و اینو می گم،اما تا جایی که می تونید از همه لحاظ این دو مدل رو مقایسه کنید،بد نیست،اگر در زمینه های دیگه ای بتونی از دو مدل بنچ مارک بگیری خیلی عالی می شه،
بازم مرسی بابت تست تی سی پی ام پی

هر تستی بخوای به من بگو نرم افزارشم اینجا معرفی کن بقیش با من رفیق:)

125

Registered User
لایک‌ها
79
سلام،
آقا یه مشکلی برا گوشیم پیش اومده ، لطفاً اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید. البته مشکل از اول بودا ولی دیگه امروز به طور کلی خراب شد.

مشکل برا صداشه و اینه که هر وقت هندس فیریشو میزدم تو جاش صدای گوشی قطع میشه، قبلا وقتی یه ذره باهاش ور میرفتم درست میشد ولی الان دیگه درست نشد.
الان صدای گوشی قطع شده و از داخل هیچ آهنگی صداش نمیاد ولی وقتی هندس فیریشو میزنم صدا با اون پخش میشه.
حالا چیکار کنم؟:(

گوشیم: I-mate Jamin

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام،
آقا یه مشکلی برا گوشیم پیش اومده ، لطفاً اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید. البته مشکل از اول بودا ولی دیگه امروز به طور کلی خراب شد.

مشکل برا صداشه و اینه که هر وقت هندس فیریشو میزدم تو جاش صدای گوشی قطع میشه، قبلا وقتی یه ذره باهاش ور میرفتم درست میشد ولی الان دیگه درست نشد.
الان صدای گوشی قطع شده و از داخل هیچ آهنگی صداش نمیاد ولی وقتی هندس فیریشو میزنم صدا با اون پخش میشه.

این مشگل زیاد پیش میاد معمولا :blush:

شما همون فیش هندزفری رو با سرعت تمام بگش بیرون ببین درست میشه (چند بار این کار رو انجام بده):blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز این سوال خیلی هم حرفه ای هست :)

اول باید بکم فقط تعداد کمی از پاکت پسی ها قادر به این کار هستند که همشون از برند HTC هستند مثل اس200 و کا جم ما بقی نمیشه :blush:

این کار هم با نگر داشتن 5 ثانیه دکمه پاور اتقاق میوفته:)

حسین جون p525 هم این قابلیت خاموش شدن رو داره:cool: (آقا راستی این گوشی هارو وارد نکردی هنوز؟!سرمایه ما رو زمین مونده ها:lol: :D )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جون p525 هم این قابلیت خاموش شدن رو داره:cool: (آقا راستی این گوشی هارو وارد نکردی هنوز؟!سرمایه ما رو زمین مونده ها:lol: :D )

سلام علی جان :)

من نبودم که قرار بود وارد کنم یکی از دوستام بود مثل اینکه همه رو با هم به هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرارداد بسته تا اونجایی که میدونم:blush:

125

Registered User
لایک‌ها
79
این مشگل زیاد پیش میاد معمولا :blush:

شما همون فیش هندزفری رو با سرعت تمام بگش بیرون ببین درست میشه (چند بار این کار رو انجام بده):blush:

نه آقا درست نشد، قبلا این طوری درست میشد ولی ایندفعه نه.:(
جایی رو سراغ دارید که آی میت تعمیر کنه:(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
نه آقا درست نشد، قبلا این طوری درست میشد ولی ایندفعه نه.:(
جایی رو سراغ دارید که آی میت تعمیر کنه:(

امان از این htc :blush: قابل توجه برندهایی imate-qtek-htc,.....

بابا مگه این asus چشه که....:blush:

شما ببر نمایندگی فیتگو نبش ساختمان علائدین اونجا به شما کمک میگنن:rolleyes:

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان حدود یکماه هست که من گوشی زیر رو خریدم. مشخصات و بنچ مارکش بشرح زیر هست. لطفا مزایا و معایبی رو که از روی این مشخصات بدست میاد بهم بگید. بنچ ماركش نزديك به كدوم مدل‌هاي آيميت يا اتم هست؟
review2.JPG
دوستان شما که انقده تو پاکت پی سی وارد هستین لطفا یه آمار بدین که این گوشی شبیه کدوم مدل از گوشی های شناخته شده و معروف هست؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان شما که انقده تو پاکت پی سی وارد هستین لطفا یه آمار بدین که این گوشی شبیه کدوم مدل از گوشی های شناخته شده و معروف هست؟

دوست عزیز تقریبا خیلی ضعیف هست من بخوام مقایسه کنم تو مایه های اس200 برآورد میگنم:blush:

پ.ن:خدا بکم چی کارت کنه 400 تا سایت رو گشتم تا با ریویو های اونها مقایسه کردم;)

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز تقریبا خیلی ضعیف هست من بخوام مقایسه کنم تو مایه های اس200 برآورد میگنم:blush:

پ.ن:خدا بکم چی کارت کنه 400 تا سایت رو گشتم تا با ریویو های اونها مقایسه کردم;)
دست شما درد نكنه. اما مطمئنيد؟ آخه پردازنده S200، برابر 195MHZ هست. اما پردازنده اين مدل 350MHZ هست. يعني اين اهميت نداره؟
(بازم ممنونم)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دست شما درد نكنه. اما مطمئنيد؟ آخه پردازنده S200، برابر 195MHZ هست. اما پردازنده اين مدل 350MHZ هست. يعني اين اهميت نداره؟
(بازم ممنونم)

دوست عزیز زیاد به این چیز ها تو جه نکنید کل دستگاه باید بغل هم خوب جواب بده:blush:

البته تو بعضی چیزها واقعا سر تر بود و لی مجموعا شما تو مایع های همون اس200 و کاجم برنامه ریزی کن:rolleyes:

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

راستش این مشکل برای یکی از دوستان من که Jamin داشت هم پیش اومده بود . دستگاهش رو برد داد به این مغازه های پاساژ علائدین که تو کار تعمیرات هستن . در حدود 20 هزار تومن هم هزینش شد. و Speaker دستگاه رو عوض کرد.

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سئوال پیش پا افتاده!!!
شما می دونین چطور میشه پاکت پی سی رو خاموش کرد؟
gsm رو نمی گن ها که از کام منیجر خاموش میشه بلکه خود پاکت پی سی رو می گم مثلا شبا اون مواقعی که دسترسی به شارژ نداریم خاموش کنیم دستگاه رو و صبح روشنش کنیم
البته با دگمه ها نه با در آوردن باطری و دوباره جا زدنش.

برنامه PsShutdown Xp همین کار رو بصورت نرم افزاری انجام میده . البته با دکمه ها نیست . ولی به هر حال کار خاموش کردن دستگاه رو انجام میده.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از r.aghdam :
سلام
یه سئوال پیش پا افتاده!!!
شما می دونین چطور میشه پاکت پی سی رو خاموش کرد؟
gsm رو نمی گن ها که از کام منیجر خاموش میشه بلکه خود پاکت پی سی رو می گم مثلا شبا اون مواقعی که دسترسی به شارژ نداریم خاموش کنیم دستگاه رو و صبح روشنش کنیم
البته با دگمه ها نه با در آوردن باطری و دوباره جا زدنش.

فكر نكنم اينجوري كه new jam گفتن گوشي خاموش بشه

بهترين كار اينه كه با يك كليك روي آنتن موبايلتون ... آنتن رو خاموش كنيد
108.gif
و كليد پاور گوشي رو بزنيد
مشاهده ميكنيد كه در طول حتي يك روز كامل بيشتر از چند درصد باطري مصرف نميكنه
238.gif

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
فكر نكنم اينجوري كه new jam گفتن گوشي خاموش بشه

بهترين كار اينه كه با يك كليك روي آنتن موبايلتون ... آنتن رو خاموش كنيد
108.gif
و كليد پاور گوشي رو بزنيد
مشاهده ميكنيد كه در طول حتي يك روز كامل بيشتر از چند درصد باطري مصرف نميكنه
238.gif
درسته. تلفن رو ميتوني خاموش كني اما ويندوز رو نميتوني.
شايد يكي از معايب پاكت‌پي‌سي‌ها (در مقابل گوشي‌هاي ديگه و حتي خود ويندوز) اين هست كه قابليت خاموش كردن يا Shutdown اونجوري كه توي گوشي‌هاي ديگه و خود ويندوز هست رو نه بصورت نرم‌افزاري (گزينه shutdown) و نه بصورت سخت‌افزاري (دگمه‌ shutdown ) ندارن. توي كارت ضمانت هم اشاره ميكنن كه اگه به هردليل گوشي خاموش بشه از ضمانت خارجه. بعبارتي از روزي كه ميخري تا روزي كه ميفروشي روشنه.:blush:
(خدا پدرشون رو بيامرزه كه امكان ريستارت رو قرار دادن (البته نه بصورت پيش‌فرض ويندوز با برنامه‌هاي جانبي:D )
درعوض ميتوني از گزينه (يا بعضي مدل‌ها از دگمه) power off استفاده كني كه همون standbye ويندوز هست و باطري بسيار بسيار كمي مصرف ميكنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا